rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 hmm... zdaj sem še bolj žalostna, ko si blacky govorila, da se ti je stric smrtno ponesrečil. Na današnji dan, pred 11. leti, se je ponesrečil z avtomobilom moj ati, ko se je iz službe vračal domov Dobil je hude poškodbe možganov (udarec v glavo) in je priklenjen na posteljo od takrat. Ne govori, ne komunicira sploh, samo leži... Joj, čist sem čustvena danes Mogla sem povedat, ker mi je ful hudo.. joj tole me je pa prizadelo pa ravno na miklavžev večer. verjamem, da to naredi dan žalosten. moj očka je umrl lani, mesec dni preden sem zanosila z ano. ampak sem si kar želela da bi, je tako trpel, imel raka povsod. mi je pa zdaj tako hudo, ker vem da nikoli ne bo pestoval ane in jo učil neumnosti, kot mi je večkrat obljubljal. a tvoj očka ve, da je postal dedek? Mirjam - mi je zelo žal za tvojega atija Ve, da je postal dedek ja, sem hodila k njemu s trebuščkom (je v celodnevni oskrbi v domu Danice Vogrinec), zdaj po porodu pa še s Tio nisva šli tja, ne upam ker je še tak mala, tam pa so vedno neke viroze, pa polno bolanih ljudi. Bacili kr po luftu letijo. Tudi on je več al manj skoz bolan nekaj Sem pa zadnjič hotla it, ko sva imele P, je mama klicala v dom, če kaj razsaja, pa so sestre rekle da ne, ampak je bilo potem že tak pozno, pa mala je bla totalno znervirana in odrena, pa potem nisva šli tja. Morem zdaj it kaj. Je pa mu mama nesla slike Tie in mu jih nalepla na omaro, kjer ima zdaj svoje vnuke gor