Blacky30
|
Almera, za prenosnika! Zdaj pa si mobilna!!! HD, za sončike! Teja (levinja), za škorenjčke!!!!!!!!! Ful lepi, kje so kupljeni?? Aha, HM, super, če v Kiku ne dobim, grem tja! Almera, ja, saj tega sem se jaz tud bala, samo smo se pač hotli držat tradicije. Pa je izgledalo, da sem se na koncu jaz bolj ustrašila kot on. Nas kar ne jemlje najbolj resno. Mislim, da ne bo niti približno tako dolgo kot jaz verjel v božička in ostale može. Jaz še danes verjamem. Lunica, ful lepo darilo. Se vidi, da sta res otročja, v lepem smislu povedano, tvoj pa je itak poln idej glede daril in pozornosti! Mene moj vpraša, kaj bi pa imela in s tem takoj uniči čar presenečenja. Potem pa nočem nič več. Kaj je tvoj mogoče rak po horoskopu? Mojcek, uboga Živa, samo hb, da je to za vama in da je prestala to nadlogo. Zdaj pa upam, da ni alergija, čeprav po vsem tem še vedno ne boš vedela, kaj je vzrok njene neješčnosti. Hmmmm, upam, da se vam kmalu stvari postavijo v normalo. Kali, za miklavžeka. Jaz sem dobila takega čokoladnega, aja, samo je parkelj gor. Kaj mi je mož mogoče hotel kaj povedat? Bastian, pogledala slikice, dodala komentarček. Jaz se že ne bi slikala s temi zverinami, kak so grozne, jojjjjjj, jaz se tak bojim mask. Si to ti na sliki? LJ, ful luštne slikice, vidim, da ste se imele super!!! Glu3, kaj bi se sekirala za madež, zdaj so ga itak vse videle, ko si ga omenila. No, jaz sem ga pa že takoj. Pa se mi to ne zdi nič posebnega, videla že milijonkrat v življenju, sploh pri moji teti, čisto normalna stvar, za katero se nimaš kaj sekirat in se s tem ubadat. Obrat na trebušček, naša ga je včeraj na previjalni osvojila in danes ga fura že cel dan. Tak da še bo prilike za slikat. Zimska, imaš možeka za prste polizat. Bravo za njega!!!! HD, menda se oni pediater piše nekak Battellino??? In nehaj, nikakor nisi zamorila teme, bistvo naše teme so itak naši otročki. To je zelo pomembno, kar se tiče Kali, tak da čakam na vsako novičko, ki jo sporočiš, kot tudi ostale punce. Rovarka, ti ga šele pihneš s telefonom. Si lahko s flower kar roke podata. Bjondiki (vama reče tretja bjonda ). In to taka, da se v vrtcu zmeni vse za koledarje, da jih bodo naredili in prišli otroka slikat in super duper, kak bo to poceni, vauuuu, potem pa se spomnim, da bo samo Nejc na sliki, ker Teja še ne hodi v vrtec. In mi vse dol pade. Še dobro, da nisem že naročila oddala, preden sem se spomnila, da imam dva otroka. Ma klinc, ni konca.... berem, komentiram, kliknem nova stran in sta že spet 2 pred mano, boljše da ta post objavim, drugač boste mislile, da me sploh ni tu.
|