|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
6.12.2008 8:54:42   
tatly
ja zoja misa ce ne bi bla predolgo v postliuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
6.12.2008 9:01:34   
tejkaz
Naty, jutri ne moremo, ker gremo v NM. Ima nečak rojstni dan.

Spali nismo user posted image Sploh ne vem kolikokrat sem vstala, res. Kakal še ni nič.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
6.12.2008 9:04:18   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Tejkaz
- mene tudi malo prestraši tvoj avatar - kot da nas nočeš poslušat 8brati) in si mašiš ušesa in si poješ lalalala user posted image

Nič ne leti na RR. Mah, zadnje dni se res tako počutim, no. Vsi mi nekaj pametujejo. Tale Jašev zelen kakec je vsega kriv. Vsak ima svojo teorijo in potem mi valda vsi težijo in utrujajo. Zjutraj se šele dobro zbudim, ko me že kliče mami: A Jaša še vedno zeleno kaka?? Verjetno bi zelenjavco jedel??

Imam na drugem forumu drugačno slikico. Bom zamenjala, ko bo več časa, da se me ne boste bale user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
6.12.2008 9:05:02   
tejkaz
Našmu tudi lulček stoji, predvsem zjutraj ali pa če nagec kravce pase, ko ga obrnem je vedno mr.stojko user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
6.12.2008 9:28:48   
ozziebo
Jutro, o spanju ne bi zgubljala besed - kaj je že to? Mislim, da jo matrajo zobki, pa še ta prehlad, prava revica je.

Je pa že celo jutro akcija, naš tamali, kot da je na baterije....

Lep dan vsem!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
6.12.2008 9:32:25   
ozziebo
Meni se zdi ful lepo, da verjamejo v božičke....in ostale, jaz sem vsako leto komaj čakala, je bilo res čarobno, samo je bilo pa res kriza, ko sem izvedala, da ni "dobrih mož". Ampak pričakovanje je pa vseeno ostalo.
Upam, da mojadva ne bosta preveč razočarana. (čez nekaj let)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
6.12.2008 9:49:57   
anita goitan
zdej mam več časa, Zoja spi, jaz dokončala venčekuser posted image , jah mal ga dopolnjujem, bom fotko nrdila in vam ga pokazala,
jutri verjetno šibneve na Vipavsko tja do torka, več naju moj ne pustiuser posted image , in obvezno grem z mamo v Italijo da si kaj kupim, ona ma dober uč kaj mi pašeuser posted image , odkar mam Zojo so mi cote Španska vas-zame.

Ja spanje je blo pa milina danes, HBuser posted image user posted image , jedle 3x, upam da bo z zobki zaenkrat miruser posted image

Sedaj me pa čakajo: likanje cotuser posted image , peka kruha in še kaj..
se beremo

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
6.12.2008 9:50:02   
tatly
tudi jaz upam da bo stella verjela v bozicke,miklavze,dedke mraze..
se je pred kako uro zbudla in ze spet aja,sem prej kopalnico scistila kaj pa naj zdaj sem sama pa mi je dolgi cas tu pa ni nobeneuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
6.12.2008 10:11:00   
mariane
Vsem lepo jutrouser posted image

Mi smo super spali od 21-5.30 ,kar je naš novi rekorduser posted image .Trenutno user posted image inuser posted image spita,večja otroka se z kockim obmetavatauser posted image ,jaz pa kje drugje kot za RRuser posted image .

Danes bomo tudi mi postavli smrekico,otroka komaj čakatauser posted image .Pri nas imamo po navadi dve smrekci,eno skupaj okrasimo,drugo pa otroka sama in jo imata v svoji sobiuser posted image .

Zoja Miša-
moja dva že vesta kdo je božiček in nista nič razočarana,glavno da so darila ,pa da se imamo radiuser posted image .Sem Leo vprašala ,kdaj je izvedla za božička,pa mi je rekla da me je enkrat slišala ko semuser posted image govorila :"Lea pa še vedno verjame v božička".Bom mogla pri Taiu pazit na jezikuser posted image .Je pa sigurno večji čar,ko še verjamejo v njega,se jim učke tak svetijouser posted image .

Grem mal pospravit,dokler mali spi,čao!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
6.12.2008 10:20:33   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

odkar mam Zojo so mi cote Španska vas-zame.

js si tudi že 100 ler nisem nč kupla, nazadnje mnda tiste velike nosečniške hlačeuser posted image

pride čas tudi za nas!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
6.12.2008 11:18:29   
tatly
ana_p oj..sem ti ze hotla sms poslat kako ste kaj
veste kaj me zanima katere ste rodile dvojcke kako ste jih po porodu podojile?mah to sem ze tlko krat studirala

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
6.12.2008 11:30:56   
ANA_P
tatly user posted image , pa seveda tudi vsem ostalim.
Vem da se premalo javim, berrem vas kar dosti, ampak vas čisto občudujem, ker jaz še kar ne najdem časa za net čez dan. Če Tai pokonci nisem na računalniku, ko pa spi, pa vedno nekaj fretam po stanovanju in kuham.
Drugače smo OK, sicer je ta teden bil naporen, dobili smo namreč rota virususer posted image , imel ga je v blažji obliki, ker je bil že enkrat cepljen. Bar to, hvala bogu.
kopanje - Taia kopam vsak dan ob večerih, zjutraj mu umijem obrazek in rokice. in pa seveda čez dan še enih 3 krat rokice, ker kaj vse tam najdem neverjetno.
gosta hrana- zdaj ko je imel rota virus so mi priporočali naj mu dam prekuhan posolen korenček ( zapira, sol pa nadomešča izgubljene soli, ki so posledica driske ) in banano. Jedel je kot veliki, tako da kar en obrok na dan izpustiva in nadomeščava z gosto hrano in čajem ( drugače mi čaja noče piti, če ni lačenuser posted image  ).

mr. stojko ( pravo imeuser posted image ) - Taiu kar redno stoji - menda ima to po atiju user posted image  ( mama že ve )

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
6.12.2008 11:35:44   
dojenč
hoj sem vas malo prečitala,
da bi mi mogli imeti bodi 2 dni, ni variante, midve se skoraj vsaki dan preoblečema po 5-6 krat, hja prej še jo šlo dol, od mleka zdaj ko pa je začela papati fruteka, pa joj, saj je na koncu zelo lepo videti ko je sita pa zamazana do vrat, se ji kar nasmejati moram....

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
6.12.2008 11:49:12   
ANA_P
Evo, pa sem še jaz dodala slikice našega Taia. Za ziher sem jih dala v moj album, da ne naredim spet kake piz.. s stranjo shrani.si kot takrat ko sem se vrgla noseča na net v nenormalni veliki sliki ampak to še ne bi bilo nič, če ne bi bila še jaz takrat nenormalno ogromna oz. bolj podobna orkiuser posted image .

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
6.12.2008 12:49:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Erin jutri pa dan D oz. dan GH user posted image

Evo dan D uspel...krščen s korenčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image Oranžno vse, Tilen, ležalnik, pleničke, jaz user posted image user posted image user posted image .Se je kar tresel zraven user posted image user posted image user posted image Sem mu pa dala samo 3 žličke..bom videla kako bo popoldne.
Sem pa dala kupljeno kašico...
Če jo doma narediš - kašo - a daste najprej prekuhano kajne? user posted image Korenček, jabuček, hruška..?? Zelenjava razen korenja itak da more biti kuhana, pa še ta na začetku, sadje pa ne...razen na začetku jabučk..sem prou razmišljam ane?user posted image user posted image

Evo slika:

user posted image

iskanje - Malu je  user posted image user posted image user posted image

bella - nogavice??user posted image Tileeeeeeeeeeeeeeeeeen nogavice gor!!!! user posted image user posted image user posted image Zaostajaš!user posted image

Kuža ki se umika..to sem pa že nekje videlauser posted image user posted image ... Daj napopaj eno slikco kako že zgleda. Mora bit fajn. Prislili otroka da še bolj veselo puzauser posted image Lepa darilca ju čakajo user posted image

Zoja Miša - user posted image user posted image za smrekco. Lepa je.

sandra - HURA za tvojo jezo pa da se je možek "skuliral"user posted image user posted image user posted image user posted image Pa nč skrbet če kam greš..naj še on vidi kako je če si sam.. Tako se močne, sposobne in samozavestne delajo...naj dokažejouser posted image

No jaz sem se veselo nastavljala user posted image user posted image user posted image (joke) pa me ni hotu..obdarit.... škrtuh! Mi je pa moj zjutraj prinesel parkeljna iz kruhka..njam....

Naš je včeraj zvečer spil 180 ml dodatka, spraznil obe joški, zaspal ob 21 in se zbudil ob 1.30 - jedel spal od 2-4, jedel, spal od 5- 6.30, jedel in spala oba do 9.45.user posted image user posted image user posted image

3x v eni noči se mi še ni zbudil!! user posted image Pa dodatek in obe joški je dobu zvečer?!?! Dont get it...user posted image user posted image user posted image HB je vsaj zjutraj potegnil da sem se spočila. Bo treba spet z njim hodit spatuser posted image user posted image No potem smo pa okoli 11 korenčka papal, sedaj pa izmučen spi user posted image Upam da ga bo dobro prebaviluser posted image

Aja tako pa v stolčku zgleda: Maja-še ti tvojo pokaž!user posted image user posted image

user posted image

tejka - so že klicali??

ANA_P - dobrodošla nazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Le večkrat nas obišči.. Je tako lepo ko smo spet vse na kupuuser posted image Tai je pa našemu malo podoben user posted image Luškan je..pa kako kravce pase!user posted image user posted image user posted image Zraven pa pol rite kaže..pravi  "moški"user posted image Lepe slikceuser posted image

mariane - vi tudi že smrekco? Fajn... Jaz pa ne vem kam naj jo postavimuser posted image user posted image user posted image ko je vse našarjeno.. Kako je pa starejšemu sinčku ime?

Mi gremo pa na mamin roj dan..gremo v gostilno jest..upam da bo mali zdržal..

Papaaaaaaaaa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
6.12.2008 13:48:42   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Vilika - lepa darila! Smo mi tudi te knjigice kupiliuser posted image Pa ful so mi všeč čeveljci..kje si jih???user posted image
Našemu tudi ne stoji, samo ko mu ga umivam otrdi... Nč skrbet..še ma čas. Bodo vnukciuser posted image

Gremo spat... jutri je žurka... 1 kašica za 4 mesece..a še svečko not porinem??user posted image user posted image user posted image

Nočkoooooo..........

Erin - šuhce sem jaz kupila v Pikapolonoci, so se mi zdeli ful fancy user posted image . Pa je mami pol rekla, da jih ona za miklavža časti - ja fajn, pol pa dej user posted image . Evo še ena od blizu fotka.
user posted image

No, Mr.stojko se je tejka lepo izrazila user posted image - bom bolj pozorna od sedaj naprej če se bo kaj dogajalo na tem področju. Po moje je našga tamalga trenutno samo nogice zanimajo in nima časa se sprostit al pa na stojkota mislit user posted image user posted image . Valda bojo vnukci - čez kakih 30 let... Meni so sedaj dojenčki takoooo všeč user posted image user posted image user posted image , da bi imela kar vsako leto enega za catat, samo nosečnica pa ni lepo bito (vsaj meni ne).

ANA_P - končno, čvekica naša se je malo oglasila. Probaj večkrat poročat kako ste. Luštne fotke.
Neverjetno - tudi meni se zdi Tai ful podoben Tilnu, vsaj na prvi fotki.

IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Sem pa dala kupljeno kašico...
Če jo doma narediš - kašo - a daste najprej prekuhano kajne? Korenček, jabuček, hruška..?? Zelenjava razen korenja itak da more biti kuhana, pa še ta na začetku, sadje pa ne...razen na začetku jabučk..sem prou razmišljam ane?

Jaz tudi takole razmišljam, sam nisem ziher. Dajte še ostale, ki to bolj obvladate povedat. A krenček pol najprej skuhaš in pol prepasiraš? Pa dodaš zraven tudi kaj te vodice v kateri si kuhal ali kako??? user posted image user posted image

Mi smo bili prejle 2 urici zunaj, je bil malo sonček, potem se je pa skril in je kar mraz pritisnil. Mali pa še veno spi tukaj v košari - ves oblečen in s kapo na glavi user posted image .
Moj lubi je šel zdajle nekaj okrog prijatle vozit, pa zvečer gre pol na žur. Sem mu že zatežila, če misli biti tako cel december user posted image

Ko se Videk zbudi bomo pa spet papali riževo kašico...

< Sporočilo je popravil Vilika -- 6.12.2008 13:52:18 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
6.12.2008 14:03:06   
tatly
oj
tai in tilen sta prava soncka
mi smo prisli iz miklavza je nasa puzika kar dvakrat darilo dobla
evo malo slikic
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
6.12.2008 14:44:44   
mariane
Joj,men se bo zmešal od teh smrekuser posted image ,smo hotel postavt našo staro smrekco v dnevno ,pa se nam je zdela tak majhna,daje šeluser posted image kar po novo in me je pravkar klical,da je kupu 2 m visoko.Ta je čist noruser posted image .Je reku naj omare spravim iz predsobe,da jo bo lahk not prinesuuser posted image .

V glavnem mal pretiravamouser posted image

Erin-tavečji fant je Alex in mi največ sivih las pridelauser posted image .

Nič gremo nazaj delat bom dala kakšno slikco v album,ker tu gor jo še ne znam prilepit,pa lepo soboto vsemuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
6.12.2008 14:47:55   
sayuri
Končno malo zadiham. Vsi štirje spijo user posted image . Možek je proti jutru domov prišel user posted image . Na koncu so bili celo v Mariboru v neki Ribičiji user posted image . No ja...imeli so se fajn. Jaz sem A dežurala celo noč.user posted image Lovro je lepo spal, Zara pa je bila pokonci vsako uro in pol user posted image .

Erin, bravo za prve poskuse GH user posted image . Prav zadovoljen zgleda Tilen s tem korenčkom okrog ust user posted image  JAz sadno zelenjavne kašice doma nardim. RAzen, če bom kam šla...takrat je najbolj praktično imet s seboj kupljeno. Zelenjavno vedno skuham, odlijem v kozarec nekaj vode,s paličnim mešalnikom zmiksam, dolijem nazaj vodo (kolikor želiš redko), ohladim na primerno temperaturo in to je to. Na začetku bolj redke, kasneje so kašice gostejše. Vilika, sem tud zate zdaj to napisala.user posted image Od sadja pa zdajle kuham jabolko. Pa hruško bom najbrž tud, ker rada napenja surova. Ostalo sadje pa surovo. user posted image

tatly je blo luštno na miklavževanju? Stella presenečeno gleda na slikici user posted image
ANA_P, kje si ti punca. Te ni blo že lep čas. KAj Tai je imel rotavirus al kakouser posted image

Naš Milavž je tudi uspel user posted image . filip je čist zmeden že cel dan in kar leta sem in tja. Z&L sta pa tud samadva tolk cajta mečkala papir, da sta ga raztrgala. user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
6.12.2008 14:57:53   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: mariane

,daje šeluser posted image kar po novo in me je pravkar klical,da je kupu 2 m visoko.Ta je čist noruser posted image .Je reku naj omare spravim iz predsobe,da jo bo lahk not prinesuuser posted image .

Ooooooooo. kok lepo. user posted image Ko bom jaz velika in ko bom imela svojo hišo, bom imela tud tko veliko smrekco. user posted image Zdaj bi se pa izselit mogli, če dvometersko domov moj privlečeuser posted image

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
6.12.2008 15:07:50   
sayuri
Darila, darila, darila....user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
6.12.2008 15:22:25   
tatly
sayuri fuull lepo..sem mislila da bo stella najmlajsa so bli pa se cisto miceni..vidim daje pri vas tudi blo veselo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
6.12.2008 17:48:04   
sandra123
Čer user posted image ...noč sem dobro preživela user posted image user posted image user posted image , potem je bil pa bolj delovni danuser posted image , pa malo vozičkanja....Taja je spala od 20-ih do 3.30, Teja je bila pa ful pridna in je spala od 20.30 do 6-ih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Sem kar boljše volje danes, pa še user posted image mi je danes ful pomagal pri otrocih user posted image ...No, darila so bila pri nas bolj skromna, ker je Božiček tisti, ki malo bolj obdari pri nas....Zdajle sem pa user posted image in Tino poslala v kino user posted image , da bom imela malo miru user posted image user posted image user posted image ja, mali dve sta se najedli in veselo čebljata v ležalnikih, jaz grem pa likat user posted image ...

Lepo se imejte....se ju3 kaj slišimo user posted image , če mi bo uspelo, da se držim stran od RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
6.12.2008 18:51:54   
mariane
Sayuri-kak lepe slikce ,Tai tud rad papir trga,ga na prafaktorje raztrgauser posted image

Eh,sej ne morem pisat,mi otroka bereta kaj pišem,pol se pa norca delatauser posted image .Lepo pančkajte vsiuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
6.12.2008 19:24:14   
majči22
Pozdrav!
Se vidi, da je user posted image doma in sem zaradi tega manj na RR-ju.
Smo mislili, da bomo danes lahko šli kaj na srehod, pa ni bilo nič, saj ga tale vreme prav pošteno biksa.
No pri nas je Lino tudi obiskal Miklavž. Doma ji je prinesel od Fischer Price knjigico (govori slovensko) ter knjigo Zgodbe za minutko (tista, ki je bila v Tušu v akciji). Pri prababici pa body ter čokoladnega miklavža. Pri moji sestri pa od Fischer-Price lonček presenečenja, pajacek,kapico in igračko za cartanje.
Vilika miklavž je kupil same luštne stvari.user posted image To je pa fajn, da imate tak luštnem običaj.
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
A gre katera kam za silvestrovo?? Mi bomo očitno kar doma.

Letos bomo pa kr doma. Ponavadi sva kam šla, ampak letos to ni mogoče, saj je princeska še malo premajhna.
iskanje luštna slikica.user posted image
Erin ma kakšen cort je Tilen.
tatly luštni ste. Kako se je obrnila, ko jo je Miklavž za njo staluser posted image user posted image . Me prav zanima, kaj si je mislila.
sayuri kako hitro in zavzeto  odvija.

Vsem čim lepšo nočko!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?