Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 8:54:42
|
|
|
|
tatly
|
ja zoja misa ce ne bi bla predolgo v postli
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 9:01:34
|
|
|
|
tejkaz
|
Naty, jutri ne moremo, ker gremo v NM. Ima nečak rojstni dan. Spali nismo Sploh ne vem kolikokrat sem vstala, res. Kakal še ni nič.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 9:04:18
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Tejkaz - mene tudi malo prestraši tvoj avatar - kot da nas nočeš poslušat 8brati) in si mašiš ušesa in si poješ lalalala Nič ne leti na RR. Mah, zadnje dni se res tako počutim, no. Vsi mi nekaj pametujejo. Tale Jašev zelen kakec je vsega kriv. Vsak ima svojo teorijo in potem mi valda vsi težijo in utrujajo. Zjutraj se šele dobro zbudim, ko me že kliče mami: A Jaša še vedno zeleno kaka?? Verjetno bi zelenjavco jedel?? Imam na drugem forumu drugačno slikico. Bom zamenjala, ko bo več časa, da se me ne boste bale
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 9:05:02
|
|
|
|
tejkaz
|
Našmu tudi lulček stoji, predvsem zjutraj ali pa če nagec kravce pase, ko ga obrnem je vedno mr.stojko
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 9:28:48
|
|
|
|
ozziebo
|
Jutro, o spanju ne bi zgubljala besed - kaj je že to? Mislim, da jo matrajo zobki, pa še ta prehlad, prava revica je. Je pa že celo jutro akcija, naš tamali, kot da je na baterije.... Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 9:32:25
|
|
|
|
ozziebo
|
Meni se zdi ful lepo, da verjamejo v božičke....in ostale, jaz sem vsako leto komaj čakala, je bilo res čarobno, samo je bilo pa res kriza, ko sem izvedala, da ni "dobrih mož". Ampak pričakovanje je pa vseeno ostalo. Upam, da mojadva ne bosta preveč razočarana. (čez nekaj let)
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 9:49:57
|
|
|
|
anita goitan
|
zdej mam več časa, Zoja spi, jaz dokončala venček , jah mal ga dopolnjujem, bom fotko nrdila in vam ga pokazala, jutri verjetno šibneve na Vipavsko tja do torka, več naju moj ne pusti , in obvezno grem z mamo v Italijo da si kaj kupim, ona ma dober uč kaj mi paše , odkar mam Zojo so mi cote Španska vas-zame. Ja spanje je blo pa milina danes, HB , jedle 3x, upam da bo z zobki zaenkrat mir Sedaj me pa čakajo: likanje cot , peka kruha in še kaj.. se beremo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 9:50:02
|
|
|
|
tatly
|
tudi jaz upam da bo stella verjela v bozicke,miklavze,dedke mraze.. se je pred kako uro zbudla in ze spet aja,sem prej kopalnico scistila kaj pa naj zdaj sem sama pa mi je dolgi cas tu pa ni nobene
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 10:11:00
|
|
|
|
mariane
|
Vsem lepo jutro Mi smo super spali od 21-5.30 ,kar je naš novi rekord .Trenutno in spita,večja otroka se z kockim obmetavata ,jaz pa kje drugje kot za RR . Danes bomo tudi mi postavli smrekico,otroka komaj čakata .Pri nas imamo po navadi dve smrekci,eno skupaj okrasimo,drugo pa otroka sama in jo imata v svoji sobi . Zoja Miša-moja dva že vesta kdo je božiček in nista nič razočarana,glavno da so darila ,pa da se imamo radi .Sem Leo vprašala ,kdaj je izvedla za božička,pa mi je rekla da me je enkrat slišala ko sem govorila :"Lea pa še vedno verjame v božička".Bom mogla pri Taiu pazit na jezik .Je pa sigurno večji čar,ko še verjamejo v njega,se jim učke tak svetijo . Grem mal pospravit,dokler mali spi,čao!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 10:20:33
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan odkar mam Zojo so mi cote Španska vas-zame. js si tudi že 100 ler nisem nč kupla, nazadnje mnda tiste velike nosečniške hlače pride čas tudi za nas!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 11:18:29
|
|
|
|
tatly
|
ana_p oj..sem ti ze hotla sms poslat kako ste kaj veste kaj me zanima katere ste rodile dvojcke kako ste jih po porodu podojile?mah to sem ze tlko krat studirala
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 11:30:56
|
|
|
|
ANA_P
|
tatly , pa seveda tudi vsem ostalim. Vem da se premalo javim, berrem vas kar dosti, ampak vas čisto občudujem, ker jaz še kar ne najdem časa za net čez dan. Če Tai pokonci nisem na računalniku, ko pa spi, pa vedno nekaj fretam po stanovanju in kuham. Drugače smo OK, sicer je ta teden bil naporen, dobili smo namreč rota virus , imel ga je v blažji obliki, ker je bil že enkrat cepljen. Bar to, hvala bogu. kopanje - Taia kopam vsak dan ob večerih, zjutraj mu umijem obrazek in rokice. in pa seveda čez dan še enih 3 krat rokice, ker kaj vse tam najdem neverjetno. gosta hrana- zdaj ko je imel rota virus so mi priporočali naj mu dam prekuhan posolen korenček ( zapira, sol pa nadomešča izgubljene soli, ki so posledica driske ) in banano. Jedel je kot veliki, tako da kar en obrok na dan izpustiva in nadomeščava z gosto hrano in čajem ( drugače mi čaja noče piti, če ni lačen ). mr. stojko ( pravo ime ) - Taiu kar redno stoji - menda ima to po atiju ( mama že ve )
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 11:35:44
|
|
|
|
dojenč
|
hoj sem vas malo prečitala, da bi mi mogli imeti bodi 2 dni, ni variante, midve se skoraj vsaki dan preoblečema po 5-6 krat, hja prej še jo šlo dol, od mleka zdaj ko pa je začela papati fruteka, pa joj, saj je na koncu zelo lepo videti ko je sita pa zamazana do vrat, se ji kar nasmejati moram....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 11:49:12
|
|
|
|
ANA_P
|
Evo, pa sem še jaz dodala slikice našega Taia. Za ziher sem jih dala v moj album, da ne naredim spet kake piz.. s stranjo shrani.si kot takrat ko sem se vrgla noseča na net v nenormalni veliki sliki ampak to še ne bi bilo nič, če ne bi bila še jaz takrat nenormalno ogromna oz. bolj podobna orki .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 12:49:12
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Erin jutri pa dan D oz. dan GH Evo dan D uspel...krščen s korenčkom Oranžno vse, Tilen, ležalnik, pleničke, jaz .Se je kar tresel zraven Sem mu pa dala samo 3 žličke..bom videla kako bo popoldne. Sem pa dala kupljeno kašico... Če jo doma narediš - kašo - a daste najprej prekuhano kajne? Korenček, jabuček, hruška..?? Zelenjava razen korenja itak da more biti kuhana, pa še ta na začetku, sadje pa ne...razen na začetku jabučk..sem prou razmišljam ane? Evo slika: iskanje - Malu je bella - nogavice?? Tileeeeeeeeeeeeeeeeeen nogavice gor!!!! Zaostajaš! Kuža ki se umika..to sem pa že nekje videla ... Daj napopaj eno slikco kako že zgleda. Mora bit fajn. Prislili otroka da še bolj veselo puza Lepa darilca ju čakajo Zoja Miša - za smrekco. Lepa je. sandra - HURA za tvojo jezo pa da se je možek "skuliral" Pa nč skrbet če kam greš..naj še on vidi kako je če si sam.. Tako se močne, sposobne in samozavestne delajo...naj dokažejo No jaz sem se veselo nastavljala (joke) pa me ni hotu..obdarit.... škrtuh! Mi je pa moj zjutraj prinesel parkeljna iz kruhka..njam.... Naš je včeraj zvečer spil 180 ml dodatka, spraznil obe joški, zaspal ob 21 in se zbudil ob 1.30 - jedel spal od 2-4, jedel, spal od 5- 6.30, jedel in spala oba do 9.45. 3x v eni noči se mi še ni zbudil!! Pa dodatek in obe joški je dobu zvečer?!?! Dont get it... HB je vsaj zjutraj potegnil da sem se spočila. Bo treba spet z njim hodit spat No potem smo pa okoli 11 korenčka papal, sedaj pa izmučen spi Upam da ga bo dobro prebavil Aja tako pa v stolčku zgleda: Maja-še ti tvojo pokaž! tejka - so že klicali?? ANA_P - dobrodošla nazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!! Le večkrat nas obišči.. Je tako lepo ko smo spet vse na kupu Tai je pa našemu malo podoben Luškan je..pa kako kravce pase! Zraven pa pol rite kaže..pravi "moški" Lepe slikce mariane - vi tudi že smrekco? Fajn... Jaz pa ne vem kam naj jo postavim ko je vse našarjeno.. Kako je pa starejšemu sinčku ime? Mi gremo pa na mamin roj dan..gremo v gostilno jest..upam da bo mali zdržal.. Papaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 13:48:42
|
|
|
|
Vilika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Vilika - lepa darila! Smo mi tudi te knjigice kupili Pa ful so mi všeč čeveljci..kje si jih??? Našemu tudi ne stoji, samo ko mu ga umivam otrdi... Nč skrbet..še ma čas. Bodo vnukci Gremo spat... jutri je žurka... 1 kašica za 4 mesece..a še svečko not porinem?? Nočkoooooo.......... Erin - šuhce sem jaz kupila v Pikapolonoci, so se mi zdeli ful fancy . Pa je mami pol rekla, da jih ona za miklavža časti - ja fajn, pol pa dej . Evo še ena od blizu fotka. No, Mr.stojko se je tejka lepo izrazila - bom bolj pozorna od sedaj naprej če se bo kaj dogajalo na tem področju. Po moje je našga tamalga trenutno samo nogice zanimajo in nima časa se sprostit al pa na stojkota mislit . Valda bojo vnukci - čez kakih 30 let... Meni so sedaj dojenčki takoooo všeč , da bi imela kar vsako leto enega za catat, samo nosečnica pa ni lepo bito (vsaj meni ne). ANA_P - končno, čvekica naša se je malo oglasila. Probaj večkrat poročat kako ste. Luštne fotke. Neverjetno - tudi meni se zdi Tai ful podoben Tilnu, vsaj na prvi fotki. IZVIRNO SPOROČILO: Erin Sem pa dala kupljeno kašico... Če jo doma narediš - kašo - a daste najprej prekuhano kajne? Korenček, jabuček, hruška..?? Zelenjava razen korenja itak da more biti kuhana, pa še ta na začetku, sadje pa ne...razen na začetku jabučk..sem prou razmišljam ane? Jaz tudi takole razmišljam, sam nisem ziher. Dajte še ostale, ki to bolj obvladate povedat. A krenček pol najprej skuhaš in pol prepasiraš? Pa dodaš zraven tudi kaj te vodice v kateri si kuhal ali kako??? Mi smo bili prejle 2 urici zunaj, je bil malo sonček, potem se je pa skril in je kar mraz pritisnil. Mali pa še veno spi tukaj v košari - ves oblečen in s kapo na glavi . Moj lubi je šel zdajle nekaj okrog prijatle vozit, pa zvečer gre pol na žur. Sem mu že zatežila, če misli biti tako cel december Ko se Videk zbudi bomo pa spet papali riževo kašico...
< Sporočilo je popravil Vilika -- 6.12.2008 13:52:18 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 14:03:06
|
|
|
|
tatly
|
oj tai in tilen sta prava soncka mi smo prisli iz miklavza je nasa puzika kar dvakrat darilo dobla evo malo slikic
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 14:44:44
|
|
|
|
mariane
|
Joj,men se bo zmešal od teh smrek ,smo hotel postavt našo staro smrekco v dnevno ,pa se nam je zdela tak majhna,daje šel kar po novo in me je pravkar klical,da je kupu 2 m visoko.Ta je čist nor .Je reku naj omare spravim iz predsobe,da jo bo lahk not prinesu . V glavnem mal pretiravamo Erin-tavečji fant je Alex in mi največ sivih las pridela . Nič gremo nazaj delat bom dala kakšno slikco v album,ker tu gor jo še ne znam prilepit,pa lepo soboto vsem
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 14:47:55
|
|
|
|
sayuri
|
Končno malo zadiham. Vsi štirje spijo . Možek je proti jutru domov prišel . Na koncu so bili celo v Mariboru v neki Ribičiji . No ja...imeli so se fajn. Jaz sem A dežurala celo noč. Lovro je lepo spal, Zara pa je bila pokonci vsako uro in pol . Erin, bravo za prve poskuse GH . Prav zadovoljen zgleda Tilen s tem korenčkom okrog ust JAz sadno zelenjavne kašice doma nardim. RAzen, če bom kam šla...takrat je najbolj praktično imet s seboj kupljeno. Zelenjavno vedno skuham, odlijem v kozarec nekaj vode,s paličnim mešalnikom zmiksam, dolijem nazaj vodo (kolikor želiš redko), ohladim na primerno temperaturo in to je to. Na začetku bolj redke, kasneje so kašice gostejše. Vilika, sem tud zate zdaj to napisala. Od sadja pa zdajle kuham jabolko. Pa hruško bom najbrž tud, ker rada napenja surova. Ostalo sadje pa surovo. tatly je blo luštno na miklavževanju? Stella presenečeno gleda na slikici ANA_P, kje si ti punca. Te ni blo že lep čas. KAj Tai je imel rotavirus al kako Naš Milavž je tudi uspel . filip je čist zmeden že cel dan in kar leta sem in tja. Z&L sta pa tud samadva tolk cajta mečkala papir, da sta ga raztrgala.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 14:57:53
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariane ,daje šel kar po novo in me je pravkar klical,da je kupu 2 m visoko.Ta je čist nor .Je reku naj omare spravim iz predsobe,da jo bo lahk not prinesu . Ooooooooo. kok lepo. Ko bom jaz velika in ko bom imela svojo hišo, bom imela tud tko veliko smrekco. Zdaj bi se pa izselit mogli, če dvometersko domov moj privleče
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 15:07:50
|
|
|
|
sayuri
|
Darila, darila, darila....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 15:22:25
|
|
|
|
tatly
|
sayuri fuull lepo..sem mislila da bo stella najmlajsa so bli pa se cisto miceni..vidim daje pri vas tudi blo veselo
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 17:48:04
|
|
|
|
sandra123
|
Čer ...noč sem dobro preživela , potem je bil pa bolj delovni dan , pa malo vozičkanja....Taja je spala od 20-ih do 3.30, Teja je bila pa ful pridna in je spala od 20.30 do 6-ih ....Sem kar boljše volje danes, pa še mi je danes ful pomagal pri otrocih ...No, darila so bila pri nas bolj skromna, ker je Božiček tisti, ki malo bolj obdari pri nas....Zdajle sem pa in Tino poslala v kino , da bom imela malo miru ja, mali dve sta se najedli in veselo čebljata v ležalnikih, jaz grem pa likat ... Lepo se imejte....se ju3 kaj slišimo , če mi bo uspelo, da se držim stran od RR
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 18:51:54
|
|
|
|
mariane
|
Sayuri-kak lepe slikce ,Tai tud rad papir trga,ga na prafaktorje raztrga Eh,sej ne morem pisat,mi otroka bereta kaj pišem,pol se pa norca delata .Lepo pančkajte vsi
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 6.12.2008 19:24:14
|
|
|
|
majči22
|
Pozdrav! Se vidi, da je doma in sem zaradi tega manj na RR-ju. Smo mislili, da bomo danes lahko šli kaj na srehod, pa ni bilo nič, saj ga tale vreme prav pošteno biksa. No pri nas je Lino tudi obiskal Miklavž. Doma ji je prinesel od Fischer Price knjigico (govori slovensko) ter knjigo Zgodbe za minutko (tista, ki je bila v Tušu v akciji). Pri prababici pa body ter čokoladnega miklavža. Pri moji sestri pa od Fischer-Price lonček presenečenja, pajacek,kapico in igračko za cartanje. Vilika miklavž je kupil same luštne stvari. To je pa fajn, da imate tak luštnem običaj. IZVIRNO SPOROČILO: Vilika A gre katera kam za silvestrovo?? Mi bomo očitno kar doma. Letos bomo pa kr doma. Ponavadi sva kam šla, ampak letos to ni mogoče, saj je princeska še malo premajhna. iskanje luštna slikica. Erin ma kakšen cort je Tilen. tatly luštni ste. Kako se je obrnila, ko jo je Miklavž za njo stal . Me prav zanima, kaj si je mislila. sayuri kako hitro in zavzeto odvija. Vsem čim lepšo nočko!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?