Blacky30
|
HD, Otto, ne še, mi je predrag. Joj, nehaj, se režim na ves glas, ko sem prebrala, kaj si z vozičkom delala v trgovini. Se spomnim sebe, ko sem Nejca zunaj uspavala in sem pri mizi voziček potiskala sem in tja in to še potem, ko je Nejc bil pri kom na rokah, jaz pa še kar naprej. So se mi tak stalno režali. No,evo, vidim, da flower ni daleč od mene, isto dela. Pa včasih stojim sredi dnevne, gledam tv in se gugam zraven, mala pa spi v sobi. Dedci in lutanje.....mater jim..pakfosauovasfhsafskjxcšpčmččl , jaz pa mojega gonim, ker prihaja iz službe tak pozno, da gara revež v 2 službah. Ok, se bom poboljšala. Je pa vse prijatelje zapostavil, tak da ne luta več z njimi okol, nima časa. Zdaj pa gleda oni vojni fim z Willisom na popu. Rovarka, zdaj boš ziher mačko dala sterilizirat, ne? Lunica, kaj sta kolebala med desno in levo???? Kaj to? OMG, zdaj vidim, LJ ali MB....jaoooo, jaz bi se požrla od slabe vesti, da sem se za napačno odločila. Lunica, pa ti si prava hempika. Kake si sekala v šoli. Mater, se režim.... Rebeca, super za možeka, saj pri dvojčkih je pa prav, da se počuti tak odgovornega, zamisli si, da ne bi imela nobene pomoči od njega. HD in rovarka, jaz pa imam take nočne "nore" (bi rekel Nejc ), ko grem spat. In ležim v postelji in premišljujem o preteklem dnevu in si naenkrat začnem ustvarjat, kaj bi se lahko zgodilo tam in tam. In že tonem v spanec in se vidim s Tejo na rokah pri stopnicah in si mislim, da bi mi tam lahko iz rok padla po stopnicah in skočim iz spanca gor, pa sem še bolj blentava potem. Kak to mrzim.... Flower, ne govori o prometnih in o možu, ki se ne javi. Jaz sem totalni panik. Odkar se mi je stric smrtno ponesrečil, pa je že tolko let od tega, ampak se mi je to tak vsidralo v možgano, da se ne morem rešit te panike. In sem tudi čisto out, če se mi ne javi. Imava vedno zmenjeno, da če gre zvečer na kak sestanek ali kaj takega ali izjemno nočno, da se mi javi npr. do 2h, pa sem potem do te ure mirna. HB, pa se vedno ure drži in se res javi, ker drugač pa me itak pobere. To tudi mrzim pri sebi.... Ugotavljam, da se res mrzim.
|