|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
5.12.2008 22:47:58   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ljubi bog.. trenja gledam user posted image user posted image user posted image

mati: midva nisva hotla t v javnost.. ampak sva bla primorana... jaz svojim otrokom nikol v življenju nisem lagala... moje zadnje besede boru, preden je umrl so pa bile: bor, vse bo v redu. user posted image user posted image user posted image

o kok sem žalostna zdej. komaj čakam, da se moj pikce zbudi, da ga stisnem k sebi.

Kje gledaš, ne netu? nehaj gledat, ker je ful žasostno..

Ampak še vedno mi ni nobena odgovorila kdo je bil (funkcija) tisti s temnimi lasmi, MB naglasom, ko je bil ful aroganten, nesramen... ko je rekel, če ne znajo brat.. Me res zanima kako funkcijo ima v UKC tak nehuman človek-..

Veš, da ne vem. Na začetku sem še gledala, potem pa bolj površno, ko se je ta tudi vključil v debato.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.12.2008 22:52:25   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: netki

blacky..... dej sporoč k boš dala slikice razvit za voščilnice, me zanima kako bo zgledalo

Bom, v ponedeljek jih nesem razvijat. Sva izbrala 4 od teh šestih. Jih pa gre vsakih po 10 kom v razvijanje, torej pošiljala bom na 40 različnih naslovov.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:53:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:56:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
5.12.2008 22:57:38   
Majuska
Hoj,

medtem ko sem počivala, ste ve spet ful naklofale ... a niste šle nič Miklavžu nastavit? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tudi pri nas so ravnokar bili parkeljni. Se vaški fantje oblečejo in grejo od hiše do hiše. Zoja je najprej jokala, potem pa zmolila sveti angel in zdaj že spi, ker ve da ponoči pusti miklavž darila. Drugače pa je bila Zoja popoldne v cerkvi na miklvžu in je dobila lušno darilo, nahrbtnik, pobarvanko, barvice, plišasto kravico in bombone.

Almera za prenosnik, jaz dobim fotoaparat.

Jaz sem ga dobila lani, za vse tri može: Miklavža, Božička in dedka Mraza user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz ponavadi v trgovini sto let iščem kako stavr in ko konlno prodajalko vprašam, seveda stojim direkt pred iskano stvarjo

Ja, to itak ... bolj ko imam pred nosom, bolj iščem. Moj mož tudi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jaz sem zadnjič šla sama v trgovino (brez male) in stojim pred policami in gonim voziček naprej nazaj..ko da bi hotla hrano uspavat

hruška ... tale je bla pa za dol past  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.12.2008 23:01:06   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

mene pa ful zanima kdo je ta oseba lili3, ki nas vsak dan bere.. rovar_ka če praviš, da tvoja sestra ni user posted image

ne, ni moja sekauser posted image

jaz pa vedno vidim osa3. Ampak zdaj je niuser posted image

babe, javite seee, tud če niste naše, samo da vemo kdo steee

al pa so vohuni veš, to tud možnouser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 256
5.12.2008 23:03:44   
lex
ojla!
prebrala sem vas in valda pregledala vse fotke. lepi ste, pa veliki žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ilatic tebe pa skor ne bi prepoznala. morem 1x spet prit v vaš konc, proti pomladi.

miklavž je tud pri nas hodil na vseh koncih in krajih. po vrtcu smo jih odpeljali v cerkev, kjer so dobili darila. tam me je edino organiziranost delitve malo razočarala. me v vrtcu vedno začnemo z najmlajšo skupino in potem vednovečji, tu smo se pa vsi naenkrat drenjali tja - prevelika gužva je bila. Aleksa so mi mulci iz 3 razreda skor pohodli, da ne pravim o tem, da sem mela Alino skoz na rokah. pač tak zmedeno je bilo vse skup. no potem je miklavž prinesel še pri babi nekaj sladkarij in nogavice. midva Aleksu nisva rožljala, ker je lani imel ful nočne more, pa bomo še malo počakali. je pa danes za vsak malo glasnejši pok vprašal kaj je to.
potem smo prišli pa domov in so nas na postelji pričakala darila. ful je bil smešen: stopi v kuhinjo in mu rečem naj prižge vse luči, pa ni blo daril, hodi otožno po kuhinji, ga napotim proti dnevni češ da rabimo vse luči, spet žalost, ko pa pride v spalnico ga je pa uluft vrglo od sreče. no pol smo morali it pa še na vrh po darila (otroci, nama je prinesel samo doma - atiju wiskey, meni senčilo)

nič grem kuhno pospravit, sem torto do zdaj pacala, saj vam bom pokazala fotko, mi je ful lepo uspelauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 23:06:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
5.12.2008 23:12:58   
Blacky30
HD, Otto, ne še, mi je predrag.user posted image  Joj, nehaj, se režim na ves glas, ko sem prebrala, kaj si z vozičkom delala v trgovini.user posted image user posted image user posted image  Se spomnim sebe, ko sem Nejca zunaj uspavala in sem pri mizi voziček potiskala sem in tja in to še potem, ko je Nejc bil pri kom na rokah, jaz pa še kar naprej. So se mi tak stalno režali.user posted image user posted image user posted image  No,evo, vidim, da flower ni daleč od mene, isto dela.user posted image  Pa včasih stojim sredi dnevne, gledam tv in se gugam zraven, mala pa spi v sobi.user posted image

Dedci in lutanje.....mater jim..pakfosauovasfhsafskjxcšpčmččluser posted image user posted image user posted image , jaz pa mojega gonim, ker prihaja iz službe tak pozno, da gara revež v 2 službah. Ok, se bom poboljšala. Je pa vse prijatelje zapostavil, tak da ne luta več z njimi okol, nima časa.user posted image  Zdaj pa gleda oni vojni fim z Willisom na popu.

Rovarka, zdaj boš ziher mačko dala sterilizirat, ne?user posted image

Lunica, kaj sta kolebala med desno in levo???? Kaj to? OMG, zdaj vidim, LJ ali MB....jaoooo, jaz bi se požrla od slabe vesti, da sem se za napačno odločila.user posted image user posted image user posted image

Lunica, pa ti si prava hempika. Kake si sekala v šoli. Mater, se režim....user posted image user posted image user posted image

Rebeca, super za možeka, saj pri dvojčkih je pa prav, da se počuti tak odgovornega, zamisli si, da ne bi imela nobene pomoči od njega.user posted image

HD in rovarka, jaz pa imam take nočne "nore" (bi rekel Nejcuser posted image ), ko grem spat. In ležim v postelji in premišljujem o preteklem dnevu in si naenkrat začnem ustvarjat, kaj bi se lahko zgodilo tam in tam. In že tonem v spanec in se vidim s Tejo na rokah pri stopnicah in si mislim, da bi mi tam lahko iz rok padla po stopnicah in skočim iz spanca gor, pa sem še bolj blentava potem. Kak to mrzim....user posted image

Flower, ne govori o prometnih in o možu, ki se ne javi. Jaz sem totalni panik. Odkar se mi je stric smrtno ponesrečil, pa je že tolko let od tega, ampak se mi je to tak vsidralo v možgano, da se ne morem rešit te panike. In sem tudi čisto out, če se mi ne javi. Imava vedno zmenjeno, da če gre zvečer na kak sestanek ali kaj takega ali izjemno nočno, da se mi javi npr. do 2h, pa sem potem do te ure mirna. HB, pa se vedno ure drži in se res javi, ker drugač pa me itak pobere. To tudi mrzim pri sebi....user posted image user posted image

Ugotavljam, da se res mrzim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
5.12.2008 23:17:03   
lili3
No, pa da se še jaz javim, ko vas že skoz berem. Mi vas je zelo fajn brat, sem vas brala že v nosečnosti, ampak ne vem zakaj se nisem nikoli odločila da se javim. Ne obljubim da bom tako pridna čveka kot ste nekatere, že brati vas je težko slediti, se bom pa potrudila.

Sem tudi julijka, mamica Aljaža, rojenega 24.07.08, ki je zelo priden fantek. Že več kot 2 meseca nam prespi celo noč, tako da sem še kar spočita. Tudi midva sva že preizkusila bolnišnično posteljo pred 14 dnevi, ker je imel med bruhanjem krvave nitke. Diagnoza: refluks in ezofagitis (vnetje požiralnika), dobiva Ranital in gostim mu moje mleko, ki si ga že 3 mesece pridno črpam in ga hranim po flaški, ker ni hotel več biti na zizi.

No, toliko na kratko za prvič.

Neposredna povezava do sporočila: 260
5.12.2008 23:18:43   
Blacky30
Lili3, dobrodošlaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Končno si se opogumila. Smo le bile dovolj vztrajne.user posted image

Te lahko dodam na naš seznam?user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 23:21:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
5.12.2008 23:23:12   
Anonimen
Ma nee, lili zdej pa še sam reči, da si iz Celja ??? 

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
5.12.2008 23:24:08   
lili3
Ja, lahko. Podatke za Aljaža pa pošljem jutri, ker se mi ne da sedaj iskat. Ob rojstvu:3.460g in 52 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 264
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 23:24:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
5.12.2008 23:25:08   
Anonimen
Hja, če je taprava, ona itak ve...

Neposredna povezava do sporočila: 266
5.12.2008 23:25:12   
lili3
Ja, sem iz Celja.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 267
5.12.2008 23:25:29   
Anonimen
ma a si N ?

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
5.12.2008 23:26:00   
lili3
A se poznava?

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 269
5.12.2008 23:26:43   
rovar_ka
jeeeeeeeeeeee Lili3user posted image user posted image user posted image user posted image

hmm... zdaj sem še bolj žalostna, ko si blacky govorila, da se ti je stric smrtno ponesrečil.

Na današnji dan, pred 11. leti, se je ponesrečil z avtomobilom moj ati, ko se je iz službe vračal domovuser posted image Dobil je hude poškodbe možganov (udarec v glavo) in je priklenjen na posteljo od takrat. Ne govori, ne komunicira sploh, samo leži...user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, čist sem čustvena danesuser posted image user posted image user posted image user posted image Mogla sem povedat, ker mi je ful hudo..

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 270
5.12.2008 23:27:04   
Anonimen
Ma daj, kaka je možnost, da mislim ta pravo in da ti ne veš, da sem jaz JAZ? ne me nooo , sej sm fotke tle lepla.. a je tvoj nick, izpeljanka tvojega priimka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
5.12.2008 23:28:01   
Anonimen
Na današnji dan, pred 11. leti, se je ponesrečil z avtomobilom moj ati, ko se je iz službe vračal domov Dobil je hude poškodbe možganov (udarec v glavo) in je priklenjen na posteljo od takrat. Ne govori, ne komunicira sploh, samo leži... Joj, čist sem čustvena danes Mogla sem povedat, ker mi je ful hudo..

ojoj revica user posted image tole je pa grozljivo. pol je že 11 let priklenjen na posteljo, pa se sploh kaj zaveda? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
5.12.2008 23:29:24   
lili3
Ne, sem si ga kr tko izmislila. Mislim, da te ne poznam. Od kod bi se pa poznale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 23:29:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
5.12.2008 23:30:23   
Anonimen
haha, a veš da zdej pa ne vem... dej lej... vse klapa. ej ti pošljem ZS.  user posted image user posted image če pa ti nisi, ti pol je pa svet očitno večji kot sem mislila user posted image

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?