|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:28:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:29:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:30:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Julijske čveke '08 V. del
5.12.2008 22:32:44   
Blacky30
Almera, user posted image  za prenosnika! Zdaj pa si mobilna!!!user posted image

HD, user posted image  za sončike!

Teja (levinja), user posted image  za škorenjčke!!!!!!!!! Ful lepi, kje so kupljeni?? Aha, HM, super, če v Kiku ne dobim, grem tja!user posted image

Almera, ja, saj tega sem se jaz tud bala, samo smo se pač hotli držat tradicije. Pa je izgledalo, da sem se na koncu jaz bolj ustrašila kot on. Nas kar ne jemlje najbolj resno.user posted image  Mislim, da ne bo niti približno tako dolgo kot jaz verjel v božička in ostale može. Jaz še danes verjamem.user posted image user posted image

Lunica, ful lepo darilo. Se vidi, da sta res otročja, v lepem smislu povedano, tvoj pa je itak poln idej glede daril in pozornosti!user posted image user posted image user posted image  Mene moj vpraša, kaj bi pa imela in s tem takoj uniči čar presenečenja. Potem pa nočem nič več. Kaj je tvoj mogoče rak po horoskopu?

Mojcek, uboga Živa, samo hb, da je to za vama in da je prestala to nadlogo. Zdaj pa upam, da ni alergija, čeprav po vsem tem še vedno ne boš vedela, kaj je vzrok njene neješčnosti. Hmmmm, upam, da se vam kmalu stvari postavijo v normalo.user posted image

Kali, user posted image  za miklavžeka. Jaz sem dobila takega čokoladnega, aja, samo je parkelj gor. Kaj mi je mož mogoče hotel kaj povedat?user posted image user posted image

Bastian, pogledala slikice, dodala komentarček. Jaz se že ne bi slikala s temi zverinami, kak so grozne, jojjjjjj, jaz se tak bojim mask.user posted image  Si to ti na sliki?
LJ, ful luštne slikice, vidim, da ste se imele super!!!user posted image user posted image user posted image  Glu3, kaj bi se sekirala za madež, zdaj so ga itak vse videle, ko si ga omenila. No, jaz sem ga pa že takoj.user posted image  Pa se mi to ne zdi nič posebnega, videla že milijonkrat v življenju, sploh pri moji teti, čisto normalna stvar, za katero se nimaš kaj sekirat in se s tem ubadat. user posted image
Obrat na trebušček, naša ga je včeraj na previjalni osvojila in danes ga fura že cel dan.user posted image user posted image user posted image Tak da še bo prilike za slikat.user posted image
Zimska, imaš možeka za prste polizat. Bravo za njega!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

HD, menda se oni pediater piše nekak Battellino??? In nehaj, nikakor nisi zamorila teme, bistvo naše teme so itak naši otročki. To je zelo pomembno, kar se tiče Kali, tak da čakam na vsako novičko, ki jo sporočiš, kot tudi ostale punce.user posted image

Rovarka, ti ga šele pihneš s telefonom. Si lahko s flower kar roke podata.user posted image user posted image user posted image  Bjondiki (vama reče tretja bjondauser posted image ). In to taka, da se v vrtcu zmeni vse za koledarje, da jih bodo naredili in prišli otroka slikat in super duper, kak bo to poceni, vauuuu, potem pa se spomnim, da bo samo Nejc na sliki, ker Teja še ne hodi v vrtec. In mi vse dol pade. Še dobro, da nisem že naročila oddala, preden sem se spomnila, da imam dva otroka.user posted image user posted image

Ma klinc, ni konca.... berem, komentiram, kliknem nova stran in sta že spet 2 pred mano, boljše da ta post objavim, drugač boste mislile, da me sploh ni tu.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.12.2008 22:32:56   
Anonimen
ljubi bog.. trenja gledam user posted image user posted image user posted image

mati: midva nisva hotla t v javnost.. ampak sva bla primorana... jaz svojim otrokom nikol v življenju nisem lagala... moje zadnje besede boru, preden je umrl so pa bile: bor, vse bo v redu. user posted image user posted image user posted image

o kok sem žalostna zdej. komaj čakam, da se moj pikce zbudi, da ga stisnem k sebi.

Neposredna povezava do sporočila: 230
5.12.2008 22:33:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

cokoladka..vidim teuser posted image

Pa ona naju ne šljivi pet posto. Sva jo že včeraj vabili, pa ništa. Jaz mislim, da se ona boji, da bi jo midve pojedli!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 231
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:33:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 232
5.12.2008 22:34:59   
anikabd
Zadnje čase se hranimo na dve uri, tudi ponoči. Mami pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 233
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:36:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
5.12.2008 22:36:27   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

mene pa ful zanima kdo je ta oseba lili3, ki nas vsak dan bere.. rovar_ka če praviš, da tvoja sestra ni user posted image

mene tud firbec matra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 235
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:36:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 236
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:37:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:37:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:38:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 239
5.12.2008 22:38:57   
netki
vem da ste že govorile o izpadanju las, ampak mene ta zadeva že rahlo skrbi....vsakič ko se počešem jih gre na miljone dol, na puloverju zadaj jih imam par taužent čeprav mam lase u čop, da o postli ne govorim...po cele stanovanju jih je dost

a mislite da je kriva barva al kej druzga? Ker to je nenormalno!!!!!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.12.2008 22:39:20   
Anonimen
Kje gledaš, ne netu? nehaj gledat, ker je ful žasostno..

Ampak še vedno mi ni nobena odgovorila kdo je bil (funkcija) tisti s temnimi lasmi, MB naglasom, ko je bil ful aroganten, nesramen... ko je rekel, če ne znajo brat.. Me res zanima kako funkcijo ima v UKC tak nehuman človek-..

ja res je žalostno.. če se to zgodi meni... pol... user posted image

blacky, ja midva sva fuul otročja, sej sem že enkrat napisala, da dvomim da je še kdo bolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:40:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:40:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 243
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:41:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
5.12.2008 22:41:14   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: flower

mene pa ful zanima kdo je ta oseba lili3, ki nas vsak dan bere.. rovar_ka če praviš, da tvoja sestra ni user posted image

a se ni lili že javila?

Neposredna povezava do sporočila: 245
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:41:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 246
5.12.2008 22:42:25   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: netki

vem da ste že govorile o izpadanju las, ampak mene ta zadeva že rahlo skrbi....vsakič ko se počešem jih gre na miljone dol, na puloverju zadaj jih imam par taužent čeprav mam lase u čop, da o postli ne govorim...po cele stanovanju jih je dost

a mislite da je kriva barva al kej druzga? Ker to je nenormalno!!!!!!

zima+ hormoni po rojstvu = nenormlno izpadanje las..

sam men se je vse skup povečalo v oktobru k sem si jih barvala....prej niti ni blo tko opazno....zdej mam pa cele šope las na glavniku in lasje se prav spulijo

Neposredna povezava do sporočila: 247
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:43:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
5.12.2008 22:44:03   
netki
blacky..... dej sporoč k boš dala slikice razvit za voščilnice, me zanima kako bo zgledalo

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.12.2008 22:44:21   
Anonimen
greš na opcijo poptv.si in tam notri pod oddaje

neki se luka oglaša, grem pogledat

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?