Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:07:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz že kar nekaj časa nisem gledala TV ja, pa sem poprej kar dosti previsela za njim Se bom mogla mal poravit Potem pa adijo majčice, če greš pred tv. To lahko narediš ko pridemo do 8 dela ja vrajt...rekord avgustovk je 11 delov, do takrat "nema izlaza" Aja tako daleč so priklofale. Kaj pa potem? Naš cilj je 12 del Hočeš reči tvoj cilj. Do kdaj? Konec aprila ali kaj v bistvu do konca PD. Kako moj???Saj smo se skupaj zgovarjali okoli 12 dela No mislim, da dolker se ne preselimo na froum otrok Hecam te.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:07:55
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:08:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo eno slikco mene z dolgimi lasmi . Kej druzga pa nimam,še nism prišla do skenerja. In kaj je kej novga?Se mi ne da nazaj brat,ker pol ne bi mogla čvekat zdele Čer! OOO rjavolaska A to je Linda zraven? Aha,upam da ne bi huda Ja vidla bo zihr, ker dostikrat bere No saj je na facebooku tud javna, po moje ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:08:39
|
|
|
|
tilči
|
Pri nas je pa kot na fronti.Parkeljni petarde mečejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:09:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:09:06
|
|
|
|
barbaw
|
Na facebooku sem najdla nekaj srednješolskih fac. Razmišljam, da bi jim pisala. Mogoče jim pa ne bom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:09:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa kot na fronti.Parkeljni petarde mečejo Petarde so pa nekaj kar najbolj sovražimmmmm .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:10:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa kot na fronti.Parkeljni petarde mečejo A niso tega hudiča že prepovedali. Sovražim pokanje. Ne rečem rakete na novo leto, ampak petarde pa mi niso glih po godu. Da ne omenjam boge živali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally nina kaj pa je Gaja danes počela? No je bla kr dobre volje čez dan,sam ob ene petih zjutri pa ne. Se je neki jokcala pa sm ji dala čaj,pa ni pomagal,pa pol mlek pa tud to ni blo dobr,pol sm ji pa dlesni namazala s Calgelom pa je blo dobr. Ne vem,mogoče pa dobimo kmal kšn zobek Drugač sva se pa potepale. V ponedeljek kaže da bo lepo vreme,pa verjetn pridm v Mengeš. A boš mela čas za kafe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:11:17
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela pol pa pejdi teči v naravo - to je gratis
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:11:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa kot na fronti.Parkeljni petarde mečejo [/quote] Če bi bila še v Medvodah bi imeli podobno situacijo HB da sem na samem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:11:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela Tale cena bi res bila malo prehuda. Na mesec pa gre. Jaz sem Jako prej vozila na telovadbo, zdaj ga pa ne več, ker ne ogrevajo telovadnice in se mi zdi ful glupo takega otroka tja v mraz vozit. Bomo si mogli nekaj drugega izmislit. Drugo leto bo itak kaos, ker bom mogla na šiht pa v dveh izmenah delam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:12:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally nina kaj pa je Gaja danes počela? No je bla kr dobre volje čez dan,sam ob ene petih zjutri pa ne. Se je neki jokcala pa sm ji dala čaj,pa ni pomagal,pa pol mlek pa tud to ni blo dobr,pol sm ji pa dlesni namazala s Calgelom pa je blo dobr. Ne vem,mogoče pa dobimo kmal kšn zobek Drugač sva se pa potepale. V ponedeljek kaže da bo lepo vreme,pa verjetn pridm v Mengeš. A boš mela čas za kafe? Veš da bom. Ti kr prid.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:12:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela pol pa pejdi teči v naravo - to je gratis Pa še švica ni treba vohat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:12:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela pol pa pejdi teči v naravo - to je gratis Ne, si bom nabavila stezo. To sem vedno najrajši delala na fitnesu Zunaj se mi ne da
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:13:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa kot na fronti.Parkeljni petarde mečejo [/quote] Če bi bila še v Medvodah bi imeli podobno situacijo HB da sem na samem Zdaj jih pa lahko ti mečeš kolikor se tebi ljubi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:13:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela pol pa pejdi teči v naravo - to je gratis Pa še švica ni treba vohat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo eno slikco mene z dolgimi lasmi . Kej druzga pa nimam,še nism prišla do skenerja. In kaj je kej novga?Se mi ne da nazaj brat,ker pol ne bi mogla čvekat zdele Čer! OOO rjavolaska A to je Linda zraven? Aha,upam da ne bi huda Ja vidla bo zihr, ker dostikrat bere No saj je na facebooku tud javna, po moje ne bo Ja ja vem, da bo . Ti pa tud vse porajtaš ,no sej jest tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa kot na fronti.Parkeljni petarde mečejo Petarde so pa nekaj kar najbolj sovražimmmmm . Tudi jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:13:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela pol pa pejdi teči v naravo - to je gratis Ne, si bom nabavila stezo. To sem vedno najrajši delala na fitnesu Zunaj se mi ne da Pa lahko na tv gledaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:13:58
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela Tale cena bi res bila malo prehuda. Na mesec pa gre. Jaz sem Jako prej vozila na telovadbo, zdaj ga pa ne več, ker ne ogrevajo telovadnice in se mi zdi ful glupo takega otroka tja v mraz vozit. Bomo si mogli nekaj drugega izmislit. Drugo leto bo itak kaos, ker bom mogla na šiht pa v dveh izmenah delam. če računaš da je 2x na teden (8x na mesec) ni tako drago. je kje še bolj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:15:20
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela pol pa pejdi teči v naravo - to je gratis Ne, si bom nabavila stezo. To sem vedno najrajši delala na fitnesu Zunaj se mi ne da kako smo si različni. jaz grem raje ven, kot da bi steno gledala 1 uro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:15:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella,Tally kako so vajne babe dons jedle?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:15:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa kot na fronti.Parkeljni petarde mečejo [/quote] Če bi bila še v Medvodah bi imeli podobno situacijo HB da sem na samem Pri nas je pa letos kr mir kar se tiče petard se spomnim, da so lani že novembra začeli strašit z njimi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:16:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa kot na fronti.Parkeljni petarde mečejo [/quote] Če bi bila še v Medvodah bi imeli podobno situacijo HB da sem na samem Zdaj jih pa lahko ti mečeš kolikor se tebi ljubi. Jih sovražim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
imedojenček223katero im ti je najlepšetia (
36%)
mia (
27%)
tai (
12%)
taj (
12%)
samanta (
7%)
rosita (
6%)
Število vseh glasov: 857Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!