|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
5.12.2008 18:51:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, ful dobre fotke user posted image

barbaw, fino, da si si malo odpočila user posted image

Naty*, barbaw ti je tako lepo napisala user posted image  Saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček!

Včeraj nisem imela časa napisat. Naša Eva je staknila prehlad, od tega je bilo verjetno že tudi predvčerajšnjim tako vpitje zvečer. Včeraj popoldan je bila ful boga, ful je kihala, pa iz noseka je teklo nonstop. Oči so se ji solzile in veke je imela zatekle in čist rdeče. Ponoči je bilo katastrofalno, kar naprej zbujanje zaradi noseka.
Danes je pa že boljša.

Špelin@, tisti gel za namazat sem včeraj kupila, veš ko sva govorili, za prehlade, kašljanje ... Včeraj sem ji mazala po bodiju pa ni prav veliko pomagalo. Danes sem ji pa namazal direktno pod noseka in ji je veliko boljše. Tako da stvar deluje! user posted image

Ostalo pa preberem in pokomentiram zvečer.

Saj se bo mala dama gladko zmazala user posted image  user posted image user posted image user posted image  Daj ti meni povej, koliko tista žavba stane?

Upam, da se bo res! user posted image  6 eur pa neki centov. Ne vem čist točno, ker sem še druge stvari kupila pa nevem kje mam račun.

Hvala za info user posted image  Imam pa še eno vprašanje, če se ti bo dalo pogledat user posted image  Kakšne sestavine so notri. Ker imam doma eno žavbo na osnovi evkalipta za user posted image , ki sem jo kupila v Hoferju.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
5.12.2008 18:57:59   
Estrella*
Še 30 strani imamo in 29 ur do dead lineuser posted image  Torej več kot eno stran na urouser posted image

ćšaggggoxxxxxx  7443loooook,opšš

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
5.12.2008 19:04:59   
sesil
naty, lušne slikce
pa da bo žan spet dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
5.12.2008 19:09:20   
Soncnica Sandra ***
Evo mi še kar čakamo na Miklavža, se bojim, da bo šla Manca prej spat, pred bo prišel user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
5.12.2008 19:09:24   
sesil
naša je pa danes po starem - dobre volje...je na riti noče sedeti, zgleda da jo od pikice boli.
ima tudi kar precej rdeče. no, sej bo minilo tudi to.

danes sem šla gledat dnevno. ena kuuser posted image va dvo  meterska nizka omara in 3 poličke za na zid 700E. me je urilo. grem gledat naprej, če je kaj cenejše. sej je bla lepa, ma za tako mini dnevno pa ne dam tolko dnerja.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
5.12.2008 19:10:00   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Pa še malo za luštuser posted image

user posted image

Estrella s kolegico( imam črne laseuser posted image )

user posted image

Estrella( se jo slabo vidi)

user posted image

3 žurerke na Tajskem

Kje so tisti časiuser posted image user posted image user posted image

Joj si mi naredila lušte.

Ma sploh te ne bi prešpoznala kot črnolaso. Svetla ti ful bolj paše

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
5.12.2008 19:10:45   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella ti si bila ful suha ko si rodila Andraža. A veš, da ti paše malo več kil. Si bolj prikupna. user posted image  Resno mislim. Ne smeš biti preveč suha. Sicer pa kdo sem jaz, da to govorim.

Ko sem rodila Andraža sem jih imela 56-57kg in sem na 160cm presuhauser posted image  Ja moja idealna teža je okoli60kg. Res sem bila grda, samo sedaj sem tudiuser posted image

Ne nisi bila grda, PA TUDI ZDEJ NISI.
Men si ful simpatična mamica!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4232
5.12.2008 19:17:00   
sesil
a še neki. kasso, barbaw, včerajšnji nasveti glede sinusov delujejo, ogromno materjala je steklo venuser posted image . hvala

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
5.12.2008 19:26:21   
natasa34

Naty*, barbaw ti je tako lepo napisala user posted image  Saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček!

Včeraj nisem imela časa napisat. Naša Eva je staknila prehlad, od tega je bilo verjetno že tudi predvčerajšnjim tako vpitje zvečer. Včeraj popoldan je bila ful boga, ful je kihala, pa iz noseka je teklo nonstop. Oči so se ji solzile in veke je imela zatekle in čist rdeče. Ponoči je bilo katastrofalno, kar naprej zbujanje zaradi noseka.
Danes je pa že boljša.

Špelin@, tisti gel za namazat sem včeraj kupila, veš ko sva govorili, za prehlade, kašljanje ... Včeraj sem ji mazala po bodiju pa ni prav veliko pomagalo. Danes sem ji pa namazal direktno pod noseka in ji je veliko boljše. Tako da stvar deluje! user posted image

Saj se bo mala dama gladko zmazala user posted image  user posted image user posted image user posted image  Daj ti meni povej, koliko tista žavba stane?

Upam, da se bo res! user posted image  6 eur pa neki centov. Ne vem čist točno, ker sem še druge stvari kupila pa nevem kje mam račun.

Hvala za info user posted image  Imam pa še eno vprašanje, če se ti bo dalo pogledat user posted image  Kakšne sestavine so notri. Ker imam doma eno žavbo na osnovi evkalipta za user posted image , ki sem jo kupila v Hoferju.

olja rdečega bora, evkaliptusa, mirte in bele jelke; ne vsebuje pa kafre in mentola

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
5.12.2008 19:30:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image

user posted image

user posted image

3 žurerke na Tajskem

meni si pa tudi črnolaska fuul hudauser posted image pa fuuul si suhauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4235
5.12.2008 19:36:09   
špelin@

Pozdravček!

Danes je pa že boljša.

olja rdečega bora, evkaliptusa, mirte in bele jelke; ne vsebuje pa kafre in mentola

Zveni zelo, zelo fajn zadeva user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
5.12.2008 19:37:22   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image

user posted image

user posted image

3 žurerke na Tajskem

meni si pa tudi črnolaska fuul hudauser posted image pa fuuul si suhauser posted image

uuuu hudaaauser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
5.12.2008 19:41:47   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dons pa ni kazga ekstra maratona tule user posted image ! Ej punce dejte mi neki povedat... Žan itak pridno je GH, ampak kr naenkrat bi se on spet ful dojil user posted image . Ampak to prav kriči, če ga ne priklopim (ponoči je groza že tri dni). Druga stvar je ta, da se ful straši danes. Prej sem prižgala palični mešalnik pa se je začel ful jokat, čeprav je navajen zvokauser posted image . Naša se tudi vsega boji. Mikserja, sokovnika sesalca pa čeprav vs epozna tako da jaz če kaj delam s temi aparati mora bit moj doma da jo nosi drugače se prav trese kok joj je strah. user posted image

Tud ko sem ga dvignila v zrak, da bi ga spravla v dobro voljo je začel ful jokat, čeprav se drugač na polno smeji zraven. Noče bit na puzlah, ne v stolčku, ne v hojci....a je možno, da ma prihajajoči zobek tak vpliv user posted image ? Ker se mi pa zdi, da je spodnja desna enkica čist pod vrhom.
Možno je da zaradi zobkov pri nas je bilo dane nevzržno stanje je naju oba čisto zmozgala. V usta ji ne moreem pogledat ker ne dovoli.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
5.12.2008 19:41:57   
Naty*
No moja tečka je zaspala user posted image , zdej grem pa mal pospravit pol pa kmetijo gledat...

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva.
Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 user posted image , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše.
Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven user posted image , jaz pa tudi user posted image , malo še jo koordinacija zafrkava user posted image . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao.

Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje.

ko to berem, si mislim, da je Varja zaostalauser posted image

Hvala enakouser posted image user posted image user posted image

naša tudi ni izjema, še nič od njeuser posted image

Punce sej to ni nič čudnega, če vsi ne obvladajo vsega. Js grem vsak mesec brat v knjigo, kaj naj bi Žan že obvladal ta mesec in vedno ugotovim, da prehiteva za kaka dva meseca. Pri nas mamo tud bravo-bravo, ata, baba, mam (brez a user posted image ), en kup besed, ki jih ne znam ponovit user posted image , pa to kobacanje pa to, da se iz sedečega položaja da na trebuh in odplazi naprej. Pa zdej se neki trudi, da bi iz trebuščka šel v sedeč položaj, pa mu še ne rata čist. Ampak to vse morjo otroci obvladat kasneje, tko da ni nič narobe s tistimi, ki tega še ne počnejo! Eni pač prehitevajo zdej, pol se jim bo pa ustavilo, nas bote pa drugi prehitevali user posted image .

Estrella črnolaska ....rock oooon user posted image user posted image !!!

sesil hvala za pikepoke, res upam, da bojo čez noč začele delovati pa bo zjutri spet nasmejan user posted image . Midva pa pošiljava pikapoke Aneji, da jo neha bolet od pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image !!

Hvala tud ostalim za odgovoreuser posted image !!!!

Lepo spite!!!!

< Sporočilo je popravil Naty* -- 5.12.2008 19:43:08 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
5.12.2008 19:42:07   
barbaw

a še neki. kasso, barbaw, včerajšnji nasveti glede sinusov delujejo, ogromno materjala je steklo venuser posted image . hvala

super, da je pomagalo

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
5.12.2008 19:42:10   
barbaw

naša je pa danes po starem - dobre volje...je na riti noče sedeti, zgleda da jo od pikice boli.

danes sem šla gledat dnevno. ena kuuser posted image va dvo  meterska nizka omara in 3 poličke za na zid 700E. me je urilo. grem gledat naprej, če je kaj cenejše. sej je bla lepa, ma za tako mini dnevno pa ne dam tolko dnerja.

mi imamo 2,5m dnevne (stene) in je regal prišel 269 eur. Sva pa gledala nekaj drugega in je bilo 800 eur za isto dolžino.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
5.12.2008 19:43:01   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Moj sonček pa zgleda, da ve danes hodi Miklavžuser posted image user posted image . Je pojedel skoraj celo kašico jabolko-hruška in popoldne v nakupovalnem centru še dve skutkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image . Počasi bo gal postal pravi jedec.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
5.12.2008 19:43:01   
tana7

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

pozdravljene

Kakšen deževen dan!!!
A je bila katera danes na sprehodu??

Meni se zdi, da ni bilo niti 5 minut brez dežja. Mi kar paše. Lahko brez slabe volje tičim notri. Ven itak ne bi šle, ker je Brina prehlajenauser posted image
Ful jo nosek matra, teče iz njega. Kiha. Kašlja pa danes več ne, je pa prejšnje dni parkrat na dan "zakrehala".
Čudno se mi pa zdi, da je včeraj P, ki je poslušala pljuča, gledala grlo,... rekla, da zgleda vse ok. Res pa je, da včeraj še ni bila tako bogcena. Seveda je zato za nami ful slaba noč. Ful se je zbujala, zamašen nosek, komaj je dihalauser posted image

Ampak zadnji 2 uri se mi zdi, da ji je šlo malo na bolje. Upam, da ni samo trenutno stanje!!!

tiana, ups, gospa direktorica, čestitam!! user posted image tam, kjer si bila zaposlena? ali kje na novem?

edina, anja ga pa biksa.

Mi smo pa itak še vedno izključno na dojenju. Razen banane, ničesar ne pogoltne, pa še banano je čisto malo. Danes sem ji pripravila bučke na pari, pa se je samo zmrdovala.
Kdaj bomo mi prišli na vsaj 1 obrok GHuser posted image user posted image
Do sedaj smo okusili jabolko, banano, korenček, danes prvič bučko. kako sedaj naprej? Po bučki spet nekaj novega dam poskusit? Na ta način lahko še eno leto okušamo, jedla pa ne bo. Ali kaj sledi sedaj
Tako sem že utrujena od tega uspavanja Brine. Če jo pa pustim tako in čakam, da bo budna zagrabila, pa cel dan ne bo jedlauser posted image

za vse, ki hujšate, držim pesti za jekleno voljo!!! Vem, da je to največji problem.
Sem pa včeraj slučajno v Sparu opazila, da je stric Monti očitno ven vrgel eno linijo hrane po njegovih načelih - testenine, amrmelade, omake, moka, misliji,... Pa vse bio. Čeprav se te stvari itak dobijo tudi "brez njega" - se bo pa prodajal s svojim imenom, a ne?

kitajska

tale kitajska je pa glih 5 min z avtom stran od mene
ste pa izbrale uro, ko jaz nikakor ne morem od doma, saj kopamo, uspavamo in hranimo brino še na služben žur naslednji teden bom zamudila in šla od doma šele enkrat po 20.00 - če ne bo sračkala in bom šla lahko šele ob 21.00
iz flaške pa ne mara/ne zna, GH pa...

Ti pa imaš daleč največje težave od vseh nas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Edini nasvet, ki ta ga lahko jaz dam je ta, da vztrajaj z Gh. Daj ji sadje vsak dan, pa če poje samo par žličk. Toliko, da se navadi. A si ji probala dat kakšno mlečno kašico za probat, pa skutko? Probaj ji dat, mogoče ji bo všeč. Kar nekaj hroščkov jo imajo radi. Samo vztrajaj, prej ali slej bo nekaj začela jest in vama bo šlo na boljše.

za mlečne izdelke nam je P rekla, naj počakamo do 8. meseca
pa tudi patronažna je tako rekla
smo pa parkrat poskusili z riževo kašico zvečer, pa je tudi več ali manj samo "okušala"user posted image - ne kaže interesa, da bi JEDLA - malo me user posted image
še 2x damo bučko, potem pa poskusim jabolko+banana, če bo šlo jabolko tako kaj bolje v rit
a banana + korenček se da kombinirat? user posted image user posted image

zdaj bomo imeli od zelenjave sproban korenček in bučke - pa kaj mi to pomaga? a naj zdaj oboje skupaj zmešam? pa saj ne bo tega dvojega skupaj nič raje jedla, kot vsako posamezno?!?!

estrella, ti pa nehaj  s temi fotkami lušte delatuser posted image
midva sva hodila vsako leto za en mesec nekam daleč z nahrbtnikom - ponavadi nekje med oktobrom in decembrom - letos prvič ne grevauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
5.12.2008 19:43:32   
špelin@

Estrella ti si bila ful suha ko si rodila Andraža. A veš, da ti paše malo več kil. Si bolj prikupna. user posted image  Resno mislim. Ne smeš biti preveč suha. Sicer pa kdo sem jaz, da to govorim.

Ko sem rodila Andraža sem jih imela 56-57kg in sem na 160cm presuhauser posted image  Ja moja idealna teža je okoli60kg. Res sem bila grda, samo sedaj sem tudiuser posted image

Ej, kako lahko to rečeš user posted image  Taka lepa ženska si, imaš res lep obraz, ti pa takole govoriš... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4244
5.12.2008 19:43:53   
tally

Če katero slučajno zanima: pita-rita is back user posted image  Tokrat kot marjetica23 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
5.12.2008 19:45:18   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Če katero slučajno zanima: pita-rita is back user posted image  Tokrat kot marjetica23 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kva bo zdej mela: dvojčke, trojčke,četverčke? user posted image user posted image user posted image user posted image
Al bo pa slon mogoče user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
5.12.2008 19:45:49   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ej, edinaos, kako sta z malo princesko opravili pri P? user posted image user posted image user posted image

o saj resuser posted image , nič naša P pravi, da je vse OK. Pa sej jaz sama vidim, da je mala igriva in večino časa dobre volje tako da ji ne more biti hudega, sama trenutno ji ni do papeuser posted image Že danes je malce bolje, upam da bo že jutri spet prava mala ždericauser posted image

Jaz tudi upam da ti bo začela spet lepo jesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
5.12.2008 19:46:11   
špelin@

Uf, res drago user posted image
Za malo princesko pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
5.12.2008 19:46:12   
tally

Ena fotka iz študentskih časov, ko smo lezli po jamahuser posted image Takrat se mi je še dalo

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4249
5.12.2008 19:46:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

za mlečne izdelke nam je P rekla, naj počakamo do 8. meseca
pa tudi patronažna je tako rekla
smo pa parkrat poskusili z riževo kašico zvečer, pa je tudi več ali manj samo "okušala"user posted image - ne kaže interesa, da bi JEDLA - malo me user posted image
še 2x damo bučko, potem pa poskusim jabolko+banana, če bo šlo jabolko tako kaj bolje v rit
a banana + korenček se da kombinirat? user posted image user posted image

zdaj bomo imeli od zelenjave sproban korenček in bučke - pa kaj mi to pomaga? a naj zdaj oboje skupaj zmešam? pa saj ne bo tega dvojega skupaj nič raje jedla, kot vsako posamezno?!?!

estrella, ti pa nehaj  s temi fotkami lušte delatuser posted image
midva sva hodila vsako leto za en mesec nekam daleč z nahrbtnikom - ponavadi nekje med oktobrom in decembrom - letos prvič ne grevauser posted image

Ti kar skupaj zmešaj korenček in babnano, ali pa korenček jabolko, .... Samo vztrajaj. Je hudo in naporno ampak moraš vztrajat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Porod
MC09

Kako se vam je začel porod

sprožili so ga pred rokom (16%)

odtekla mi je voda (28%)

s popadki (39%)

sprožili so mi ga po roku (17%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!