rmmaja
|
Živijo! Skorpija, včeraj je tudi mene internet zelo zafrkaval, pa sem se razjezila in ugasnila računalnik. S Stan in Oliom si me pa nasmejala, da je še moj prišel pogledat, kaj se to dogaja. Pa čestitam za kile in recept prosim. Meni pa samo lezejo navzgor, malima se pa nič ne pozna. Taškica, meni se zdi ta voziček kar podobnih funkcij, kot Maclaren Twin Techno, ki na žalost ravno tako nima varovala. Se pa nagibam k taki vrsti vozičkov. Sicer sem mahnjena na moderne oblike (poklicna deformacija), a tokrat mora prevladati razum. Fine zgodbe se vam dogajajo. Tudi jaz imam eno za vas. Ta teden jo je moj mož spet dobro pihnil. Zjutraj pelja maladva v šolo in vrtec. Stavbi sta ena poleg druge, on gre z malo v garderobo, sine pa gre v šolsko garderobo, kjer se preobuje in sleče in počaka na atija, da gre z njim do razreda. In ati, ki je z glavo že v službi, že v torek pozabi na sina, se spomni 200m od šole, ko se že pelje proti službi, se obrne in gre nazaj. Mali seveda pridno čaka. In meni nihče ne pove, kaj se je zgodilo, sicer ne bi bilo naslednji dan še huje. Naslednji dan podobna zgodba, le da se ati spomni na sina, ko sva bila že na pol poti proti Ljubljani in to je bilo eno uro po tistem, ko ga je poslal v garderobo. Jaz sem samo upala, da je bil mali pameten in ni čakal v garderobi. Poklicala sem vzgojiteljico in HB je bilo vse OK. Mali se je znašel. Je vprašal enega atija od sošolke, naj pogleda, če je naš avto na parkirišču in ker ga ni bilo, je sam odšel v razred. In prav zabavno se mu je zdelo, da ga je ati spet pozabil, ker vsi vemo, da naš ati veliko pozablja. No malo heca, da vsaj za nekaj časa odložim misli na moja mal črvička, ki tako počasi rasteta. Me zelo skrbi. Primerjala sem mere z tavelikima, ki tudi nista bila debeluha, pa sta bila vseeno bolj pri sebi. Tokrat gredo pa kile samo name. Sem že pravi sodček in imam +5.
|