taškica
|
Glede vozičkov, sem jaz na istem kot Maja. Me je vse minilo in čakam, da me zagrabi. Pa rada bi dobila kakšnega sponzorja, ki bi kaj primaknil. Mislim, da se bomo šli akcijo v naslednjem letu. Pozdravljena pikica 5! Če želiš, te dodamo na seznam, še kaj povej, kaj imaš dvojajčna, pa rok itd. Drugače pa sem danes šla po bolniško in zavila še v Supernovo, a ne med nosečniške obleke, temveč v Mercator in H&M. Tu sem kupila večji moderc, kakšno olajšanje! Potem pa v Mercator, kjer med policami zagledam dvojni voziček. Moram vam povedat, da sem stalno na preži za dvojčki. Vendar jih redko srečam. Največkrat v nakupovalnih centrih, zadnjič tudi v enem Mercatorju, vendar nisem imela poguma, da bi ogovorila mamico. Zdaj pa, ko se mi trebuh že pošteno pozna, ko sem pregurala konec 4. meseca in so dvojčki realnost, zdaj, no zdaj pa si upam. Vendar nikjer nobenih dvojčkov in mamic, pa še zima je, iskanje mamic z vozički v Tivoliju odpade. In ju vidim med policami. Zašibam, jih lovim mimo ene, pa druge, mal zasledujem, že skorajda zavijem stran, se premislim potem pa stopim pred obličje ženske in le izdahnem. "Oprostite, ju lahko vidim za trenutek, tudi sama pričakujem dva...." Bila sta krasna 5 mesečna fantka, v vozičku - mareli in se mi od spodaj navzgor smejita. Potem pa naredim največjo neumnost na svetu: "Joj, kolk sta luštkana, a ju vi pazite?" "Ne" je rekla gospa z redčimi lasmi in v dolgem plašču, "jaz sem pa njihova mama". V trenutku me je oblila taka rdečica, da sem bila čist preč. Res je, gospa je bila malce starejša (saj, starejše tudi imajo dvojčke), zmotilo me je pa to, da je bila orto urejena. Frizura, barva las brezhibna, oblečena v petke, skratka lahko bi bila tudi mlajša babica, ki skriva enih 25 let ( ). Skratka, ženska ima doma 2,5 let starega fanta, in zgleda res dobro. Mal gubic okoli oči, ampak katera jih pa nima. Če bo slučajno brala tole, se ji že v naprej opravičujem. In če vidite kakšno zmešano nosečnico, ki lovi mame z otroci po nakupovalnih centrih in jih ogovarja - no, to sem pa jaz :))))).