Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:53:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit PA TI SI RES ZAKON BEJBA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:54:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mislite da nej zbudim Nejca ki spi že od 8.30, jedel je pa ob 7.40 ?? ne vem zakaj tako dolgo spi , pa da ni lačen...ko bi le ponoči tak dolgo spal v kosu jaz ga ne bi zbudila...samo preverit bi hodila, če še diha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:55:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mislite da nej zbudim Nejca ki spi že od 8.30, jedel je pa ob 7.40 ?? ne vem zakaj tako dolgo spi , pa da ni lačen...ko bi le ponoči tak dolgo spal v kosu jaz ga ne bi zbudila...samo preverit bi hodila, če še diha IMAm angelcare tak da me ni strah tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:57:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mislite da nej zbudim Nejca ki spi že od 8.30, jedel je pa ob 7.40 ?? ne vem zakaj tako dolgo spi , pa da ni lačen...ko bi le ponoči tak dolgo spal v kosu jaz ga ne bi zbudila...samo preverit bi hodila, če še diha IMAm angelcare tak da me ni strah tega. Pusti ga spat. Je utrujen, ko ga je tako kašelj mučil. Samo jaz bi kljub AC hodla gledat, če je vse vredu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:00:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mislite da nej zbudim Nejca ki spi že od 8.30, jedel je pa ob 7.40 ?? ne vem zakaj tako dolgo spi , pa da ni lačen...ko bi le ponoči tak dolgo spal v kosu jaz nisem mance nikoli budila, pa mi je ene 2x tud spala po več kot 3 ure pa nč jedla jaz bi mu pol dala ko se bo zbudil
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:00:36
|
|
|
|
hijenca
|
Danes mi je P rekla, da je danes tak čuden dan in zelo veliko otrok toži z dihalnimi težavami. Rekla je, da hodijo otroci k njej, ki že dolgo niso bili pri P. Krivo je pa to toplo vreme. Je pa bila čakalnica polna otrok, ki kašljajo in dihajo kot stare lokomotive.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:02:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. JOJ TI ZDRAVNIKI upam, da se vama stanje čim prej popravi, za videka pa koš pikapok glede svežega zraka te pa čisto razumem kako je to moreče, men je isto, če ne morem ven
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:05:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Drgač pa punce za mano je zlo žalosten včerajšnji dan,samomor je naredil dobri družinski prijatelj kar nas je vse ful prizadelo in presenetilo ker si kej tazga pa sploh nismo mislili. Uboga njegova družina sam se je rešil sam kaj češ če pa človek tolk bolečine za sabo pusti Tole naredit ni kar tako, moraš imeti ful poguma, samo mene jeza matra pri takih stvreh, ker se mi zdi da so taki ljudje sebični. Če je kaka neozdravljiva bolezen s smrtnim izidom vmes še razumem, drugače pa žal ne. Nisem tako razumljiv človek pri temu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:06:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca so za ojačanje imunskega sistema. me pa čudi, da ti je dala to kar na slepo. Meni je to pulmolog dal za malega. Mu žal ni nič pomagal in sem mu nehala dajt. Kakšna si pa dobila navodila za dajanje? Zmešat med hrano?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:06:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ SONCNICA SANDRA *** JE CARICA!!! Je že zrihtala za 20 oseb pri "kitajcu" se je znašla in prej klicala ok, letim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:06:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:06:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mislite da nej zbudim Nejca ki spi že od 8.30, jedel je pa ob 7.40 ?? ne vem zakaj tako dolgo spi , pa da ni lačen...ko bi le ponoči tak dolgo spal v kosu A se ga kaj loteva? Vem, da je prehlajen, samo tole je bolj podobno kakšnemu zobku ali pa čemu drugemu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:06:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Edina: dobro opravita pri P, upam, da kaj koristnega izvesta!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:09:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan? Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? Kako kej Alja donc? Je kej bolje??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:12:38
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca so za ojačanje imunskega sistema. me pa čudi, da ti je dala to kar na slepo. Meni je to pulmolog dal za malega. Mu žal ni nič pomagal in sem mu nehala dajt. Kakšna si pa dobila navodila za dajanje? Zmešat med hrano? Dala mu je za preventivo, ker je poln tega sekreta in ga ne moremo spravit iz njega. Zrnca pa moram dat zvečer v gosto kašico, tekoče ne sme bit, ker se takrat napihnejo. Imama pa zraven še vedno Ventolin, pa hiconcil in kapljice za v nosek. Ker danes mu ponovno teče zelo gnojno iz noska.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:14:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca so za ojačanje imunskega sistema. me pa čudi, da ti je dala to kar na slepo. Meni je to pulmolog dal za malega. Mu žal ni nič pomagal in sem mu nehala dajt. Kakšna si pa dobila navodila za dajanje? Zmešat med hrano? Dala mu je za preventivo, ker je poln tega sekreta in ga ne moremo spravit iz njega. Zrnca pa moram dat zvečer v gosto kašico, tekoče ne sme bit, ker se takrat napihnejo. Imama pa zraven še vedno Ventolin, pa hiconcil in kapljice za v nosek. Ker danes mu ponovno teče zelo gnojno iz noska. Kako dolgo pa že hiconcil jemljeta?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:15:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit Jaz sem mojemu že povedala, da me 20.12 ni in da bo on poskrbel za Vidka. Mi ni mogel oporekat, ker on ima pa 18.12 čago, pa je samo kimal .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:15:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan? Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? Kako kej Alja donc? Je kej bolje?? A ni M. ob petkih doma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:17:04
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca so za ojačanje imunskega sistema. me pa čudi, da ti je dala to kar na slepo. Meni je to pulmolog dal za malega. Mu žal ni nič pomagal in sem mu nehala dajt. Kakšna si pa dobila navodila za dajanje? Zmešat med hrano? Dala mu je za preventivo, ker je poln tega sekreta in ga ne moremo spravit iz njega. Zrnca pa moram dat zvečer v gosto kašico, tekoče ne sme bit, ker se takrat napihnejo. Imama pa zraven še vedno Ventolin, pa hiconcil in kapljice za v nosek. Ker danes mu ponovno teče zelo gnojno iz noska. Kako dolgo pa že hiconcil jemljeta? En teden je danes. Po mojem ga boma do konca pojedla. Ga imama še malo manj kot pol, ker le jemljema samo 2 ml. V flaški pa ga je 100 ml.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:17:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit Jaz sem mojemu že povedala, da me 20.12 ni in da bo on poskrbel za Vidka. Mi ni mogel oporekat, ker on ima pa 18.12 čago, pa je samo kimal . Naša firma pa ima v nedeljo čago, pa sem rekla, da me ne bo. Nisem za tja med same anoreksičarke pa ..... Potem pa vsi opravljajo kaj si jedel, pil in .... Ni mi za to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:17:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Singular zrnca so za ojačanje imunskega sistema. me pa čudi, da ti je dala to kar na slepo. Meni je to pulmolog dal za malega. Mu žal ni nič pomagal in sem mu nehala dajt. Kakšna si pa dobila navodila za dajanje? Zmešat med hrano? Dala mu je za preventivo, ker je poln tega sekreta in ga ne moremo spravit iz njega. Zrnca pa moram dat zvečer v gosto kašico, tekoče ne sme bit, ker se takrat napihnejo. Imama pa zraven še vedno Ventolin, pa hiconcil in kapljice za v nosek. Ker danes mu ponovno teče zelo gnojno iz noska. Kako dolgo pa že hiconcil jemljeta? En teden je danes. Po mojem ga boma do konca pojedla. Ga imama še malo manj kot pol, ker le jemljema samo 2 ml. V flaški pa ga je 100 ml. Kaj ti je naročila kako dolgo ga je treba jemat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:20:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Drgač pa punce za mano je zlo žalosten včerajšnji dan,samomor je naredil dobri družinski prijatelj kar nas je vse ful prizadelo in presenetilo ker si kej tazga pa sploh nismo mislili. Uboga njegova družina sam se je rešil sam kaj češ če pa človek tolk bolečine za sabo pusti Tole naredit ni kar tako, moraš imeti ful poguma, samo mene jeza matra pri takih stvreh, ker se mi zdi da so taki ljudje sebični. Če je kaka neozdravljiva bolezen s smrtnim izidom vmes še razumem, drugače pa žal ne. Nisem tako razumljiv človek pri temu. se podpišem... moj bratranec je naredil samomor pri 21 ih letih...... kakšno trpljenje je pustil za seboj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:21:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit Jaz sem mojemu že povedala, da me 20.12 ni in da bo on poskrbel za Vidka. Mi ni mogel oporekat, ker on ima pa 18.12 čago, pa je samo kimal . tako se govori punca!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:21:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje se pa Estrella skiriva donc dopoldan? Estrella, kje si? Me slišiš čez hrib? Kako kej Alja donc? Je kej bolje?? A ni M. ob petkih doma? A sej res Pol se možeku posveča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 12:23:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit Jaz sem mojemu že povedala, da me 20.12 ni in da bo on poskrbel za Vidka. Mi ni mogel oporekat, ker on ima pa 18.12 čago, pa je samo kimal . Naša firma pa ima v nedeljo čago, pa sem rekla, da me ne bo. Nisem za tja med same anoreksičarke pa ..... Potem pa vsi opravljajo kaj si jedel, pil in .... Ni mi za to. uFF MEN GRE TO TUD NA k**** kaj je kdo pil, kako je bil oblečen, .... Moj je mel pa že včeraj po šihtu kao žurko, no šli so na kosilo, ker gre ena sodelavka drugi teden v Kambodžo
|
|
|
Kako kupite nov avto?Z gotovino. (
36%)
Na kredit. (
39%)
Na lizing. (
20%)
Denar mi posodijo starsi. (
5%)
Število vseh glasov: 9239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!