Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:58:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce berem o večerji, če se pr kitajcu ne bo dal uredit, pa se dejmo za kako klasiko zmenit, bolj da je rezervirano za več, pa jih pol nekaj ni, kot pa da je za premalo, in pol pridejo vse ...a ne? Šit je, ker smo že zelo pozne, 20.12. je zelo iskan termin za te zadeve. Upam, da se bo v kitajski dalo zmenit za več oseb... Ne poznam te restavracije in ne vem, kakšen promet imajo. Na koncu bomo šle na burek in en giro po stari Ljubljani Ja res je, kje drugje bo težko dobit, ker je 20.12 res ful iskan datum, saj velika večina neha delat 19 decembra in pol majo vsi žurke, Ipam, da se bo dalo zmenit, da nam večjo mizo uredijo sam če pol ne bo vseh, bom pa jezna ko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:00:45
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce berem o večerji, če se pr kitajcu ne bo dal uredit, pa se dejmo za kako klasiko zmenit, bolj da je rezervirano za več, pa jih pol nekaj ni, kot pa da je za premalo, in pol pridejo vse ...a ne? Šit je, ker smo že zelo pozne, 20.12. je zelo iskan termin za te zadeve. Upam, da se bo v kitajski dalo zmenit za več oseb... Ne poznam te restavracije in ne vem, kakšen promet imajo. Na koncu bomo šle na burek in en giro po stari Ljubljani A veš da je ta ideja men kr všeč čeprav kaka večerjica prej pa pol lučke gledat bi mi še bolj pasal,a bomo šla na kuhan vin??????? Kaj pa Jurman tam imajo ful placa,če slučajno kitajska ne bi šla?Ne vem no ne bom se vtikala k mi je zdej bed zarad tega k se je Edina res potrudla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:01:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce berem o večerji, če se pr kitajcu ne bo dal uredit, pa se dejmo za kako klasiko zmenit, bolj da je rezervirano za več, pa jih pol nekaj ni, kot pa da je za premalo, in pol pridejo vse ...a ne? Šit je, ker smo že zelo pozne, 20.12. je zelo iskan termin za te zadeve. Upam, da se bo v kitajski dalo zmenit za več oseb... Ne poznam te restavracije in ne vem, kakšen promet imajo. Na koncu bomo šle na burek in en giro po stari Ljubljani VEŠ KAJ TUD VREDU, SAM DA SE MAL ODKLOPIMO,...ups črke... no moj otrok spi že od 8.30, zbudil se je pa od 7.40 in do 8.30 baje sitnaril (ne vem ker me ni bilo doma)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:02:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sam če pol ne bo vseh, bom pa jezna ko podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:02:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Kaj bo dns že 7ica oz. 7.del padu? Pridne čvekice, kr tko naprej, jst vas sam mal čitam vsake tolk. Bom probala kej še napisat drugč, zdej ne vem kaj bi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:04:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glejte, tule moramo stopit skupaj. Če se da kateri drugi klicat takoj ob 12h, naj pove. Povejte, ker mene baše za čas!!!!!!!! Med 12. in 15. ne bom uspela gledat sem gor. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P Pokličite in preverite Rezervacija je na ime: edina grgec katy82, meni je bed, ker se danes v k.u.rcu s časom popoldne, drugače bi šla sama v konkretno akcijo. Potrebujemo eno resno, ki ima čas in voljo, da se popoldne zagrize v tole. Saj pravim, jaz lahko po 15. uri pokličem v to kitajsko, ampak nimam časa naokrog drugje iskat plac, če bi tu izvisele... Treba je pa stvar speljat do konca, če smo se je lotile!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:04:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja res je, kje drugje bo težko dobit, ker je 20.12 res ful iskan datum, saj velika večina neha delat 19 decembra in pol majo vsi žurke, Ipam, da se bo dalo zmenit, da nam večjo mizo uredijo sam če pol ne bo vseh, bom pa jezna ko kaj res ?? pr nas vse dela do novga leta, mogoče kaka izjema da ima zaprto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:05:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glejte, tule moramo stopit skupaj. Če se da kateri drugi klicat takoj ob 12h, naj pove. Povejte, ker mene baše za čas!!!!!!!! Med 12. in 15. ne bom uspela gledat sem gor. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P Pokličite in preverite Rezervacija je na ime: edina grgec ok, bom jz poklicala pa vprašala če se da rezervacijo povečat. za koliko oseb potem, če bo mogoče?????????????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:06:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ja res je, kje drugje bo težko dobit, ker je 20.12 res ful iskan datum, saj velika večina neha delat 19 decembra in pol majo vsi žurke, Ipam, da se bo dalo zmenit, da nam večjo mizo uredijo sam če pol ne bo vseh, bom pa jezna ko kaj res ?? pr nas vse dela do novga leta, mogoče kaka izjema da ima zaprto. pri nas pa večina podjetij zaključi 19.12
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:08:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glejte, tule moramo stopit skupaj. Če se da kateri drugi klicat takoj ob 12h, naj pove. Povejte, ker mene baše za čas!!!!!!!! Med 12. in 15. ne bom uspela gledat sem gor. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P Pokličite in preverite Rezervacija je na ime: edina grgec ok, bom jz poklicala pa vprašala če se da rezervacijo povečat. za koliko oseb potem, če bo mogoče????????????? Ta sončna, ti si srce Javi mi potem z sms-om (ti bom na ZS poslala cifro), da vem, če bo treba drugje iskat!!! Poskusi za 20 oseb, komot lahko ostane kak stol frej, bolj je sila, če je kontra edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar Že samo "ta zihr" nas je najmanj 16!!! Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 narava Ali pridete: tilči, *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:08:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glejte, tule moramo stopit skupaj. Če se da kateri drugi klicat takoj ob 12h, naj pove. Povejte, ker mene baše za čas!!!!!!!! Med 12. in 15. ne bom uspela gledat sem gor. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P Pokličite in preverite Rezervacija je na ime: edina grgec katy82, meni je bed, ker se danes v k.u.rcu s časom popoldne, drugače bi šla sama v konkretno akcijo. Potrebujemo eno resno, ki ima čas in voljo, da se popoldne zagrize v tole. Saj pravim, jaz lahko po 15. uri pokličem v to kitajsko, ampak nimam časa naokrog drugje iskat plac, če bi tu izvisele... Treba je pa stvar speljat do konca, če smo se je lotile! Jz sem rekla, da bom v kitajsko poklicala, pol pa tud ne morem več naokrog klicat, ker pride moj donc prej iz službe in gremo na miklavževanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:11:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glejte, tule moramo stopit skupaj. Če se da kateri drugi klicat takoj ob 12h, naj pove. Povejte, ker mene baše za čas!!!!!!!! Med 12. in 15. ne bom uspela gledat sem gor. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P Pokličite in preverite Rezervacija je na ime: edina grgec ok, bom jz poklicala pa vprašala če se da rezervacijo povečat. za koliko oseb potem, če bo mogoče????????????? Ta sončna, ti si srce Javi mi potem z sms-om (ti bom na ZS poslala cifro), da vem, če bo treba drugje iskat!!! Poskusi za 20 oseb, komot lahko ostane kak stol frej, bolj je sila, če je kontra edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar Že samo "ta zihr" nas je najmanj 16!!! Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 narava Ali pridete: tilči, *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7? Ok, bom vprašala za 20 oseb, če je možno. Pa ti potem sporočim na SMS kaj sem uredila. Upam, da se bo dalo kej zmenit Ti pošljem še jaz gsm številko, da boš vedela od koga je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:12:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glejte, tule moramo stopit skupaj. Če se da kateri drugi klicat takoj ob 12h, naj pove. Povejte, ker mene baše za čas!!!!!!!! Med 12. in 15. ne bom uspela gledat sem gor. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P Pokličite in preverite Rezervacija je na ime: edina grgec ok, bom jz poklicala pa vprašala če se da rezervacijo povečat. za koliko oseb potem, če bo mogoče????????????? Ta sončna, ti si srce Javi mi potem z sms-om (ti bom na ZS poslala cifro), da vem, če bo treba drugje iskat!!! Poskusi za 20 oseb, komot lahko ostane kak stol frej, bolj je sila, če je kontra edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar Že samo "ta zihr" nas je najmanj 16!!! Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 narava Ali pridete: tilči, *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7? Ss sem že jaz nameravala, no pa tudi ti lahko. Jz imam cajt do 14:00, potem grem v PO, zvečer pa imajo otroci Miklavža tu pri nas. Ja, jaz bi tudi za 20 oseb rekla
< Sporočilo je popravil kasso -- 5.12.2008 11:18:36 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:17:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glejte, tule moramo stopit skupaj. Če se da kateri drugi klicat takoj ob 12h, naj pove. Povejte, ker mene baše za čas!!!!!!!! Med 12. in 15. ne bom uspela gledat sem gor. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P Pokličite in preverite Rezervacija je na ime: edina grgec katy82, meni je bed, ker se danes v k.u.rcu s časom popoldne, drugače bi šla sama v konkretno akcijo. Potrebujemo eno resno, ki ima čas in voljo, da se popoldne zagrize v tole. Saj pravim, jaz lahko po 15. uri pokličem v to kitajsko, ampak nimam časa naokrog drugje iskat plac, če bi tu izvisele... Treba je pa stvar speljat do konca, če smo se je lotile! Jaz grem popoldne k tašči po Varjo in Petjo, tam pa nimam neta, potem doma ne morem klicarit z vsemi tremi mulci na grbi, ob 18:00 pa je že Miklavževanje.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:17:51
|
|
|
|
hijenca
|
Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:31:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. Zahtevaj, naj pove diagnozo in naj ga pošlje na RTG pljuč! Za Vidka , zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:33:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glejte, tule moramo stopit skupaj. Če se da kateri drugi klicat takoj ob 12h, naj pove. Povejte, ker mene baše za čas!!!!!!!! Med 12. in 15. ne bom uspela gledat sem gor. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P Pokličite in preverite Rezervacija je na ime: edina grgec katy82, meni je bed, ker se danes v k.u.rcu s časom popoldne, drugače bi šla sama v konkretno akcijo. Potrebujemo eno resno, ki ima čas in voljo, da se popoldne zagrize v tole. Saj pravim, jaz lahko po 15. uri pokličem v to kitajsko, ampak nimam časa naokrog drugje iskat plac, če bi tu izvisele... Treba je pa stvar speljat do konca, če smo se je lotile! Jaz grem popoldne k tašči po Varjo in Petjo, tam pa nimam neta, potem doma ne morem klicarit z vsemi tremi mulci na grbi, ob 18:00 pa je že Miklavževanje..... Ma jaz imam tudi popoldne čisto zabasano, raje ne razmišljam, sem samo na list ure in opravke napisala, ampak sem dovolj trmasta, da imam že plan B in plan C v mislih, če v "kitajcu" ne bo uspelo Upam, da ne bo treba uporabit teh planov in bomo dobili tam pač druge mize
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:36:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Midva sma nazaj od P, še ni vredu Videk, sedaj sma dobila zraven še SINGULAR zrnca in mene je vedno bolj strah, ker ne vem, kam vse to pelje, P pa ne pove nobene diagnoze . Sma pa dobila zeleno luč, da lahko grema ven. In sedaj zunaj dež pada, in midva ne morema ven. Jaz pa imam občutek, da imam pomanjkanje kisika v krvi, ker 14 dni že nisem bila več kot dve minuti na dan zunaj. Malo grem sedaj prebrat za nazaj. pri otrocih je tako, da so zdaj poplave virusov in raznih otroških bolezni...drži se. Vidka pa pusti za kako minuto komu v varstvu, ti pi sa privošči kakšen sprehod in se malo nadihaj svežega zraka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:41:17
|
|
|
|
špelin@
|
Do 15h me ni - uživajte in kaj pametnega se zmenite!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:42:28
|
|
|
|
kasso
|
katy, danes sem že malo boljše. Včeraj sem bila malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:45:46
|
|
|
|
špelin@
|
SONCNICA SANDRA *** JE CARICA!!! Je že zrihtala za 20 oseb pri "kitajcu" se je znašla in prej klicala ok, letim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:48:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ SONCNICA SANDRA *** JE CARICA!!! Je že zrihtala za 20 oseb pri "kitajcu" se je znašla in prej klicala ok, letim. SS ti si res carica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:48:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, vidim, da mi je Špelin že pobegnila. Sem ji ravno SMS poslala. za vse ostale čveke pa: 20.12.2008 je pri kitajcu rezervirano za 20 OSEB. in sedaj katera se ne bo primigala tja, ji bom lastnoročno izprašila rit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:49:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ SONCNICA SANDRA *** JE CARICA!!! Je že zrihtala za 20 oseb pri "kitajcu" se je znašla in prej klicala ok, letim. zdej si me pa rakrinkala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 11:51:52
|
|
|
|
jana81
|
punce a mislite da nej zbudim Nejca ki spi že od 8.30, jedel je pa ob 7.40 ?? ne vem zakaj tako dolgo spi , pa da ni lačen...ko bi le ponoči tak dolgo spal v kosu
|
Imenadiana 28Katero ime vam je najbolj všeč?Nik (
34%)
Kris (
8%)
Sebastjan (
14%)
Luka (
44%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!