Zoja Miša
|
Sočustvujem z vsemi, ki niso spale ponoči. No tudi jaz sem le do 4h, potem sem se ob 5.30 ulegla, pa sem se lahko ob 6h vstala, ker je bila pikica nekaj sitna. Verjetno, ker je malo kasneje kakala pa je želela z menoj deliti Sandra super, da 3T v red spraviš! In Kaja Lina je bolje, hvala.Svaka vama čast s Sayuri za večkratno nočno dojenje Katja za , pred letom dni. Naty, da bi Jošta zobki čim manj matrali. In vse ostale tudi seveda! za prve zobke! Mariane, naša ima že od rojstva ful lask (lahko vidiš na avatarju ) in od rojsta so ji že dosti zrasli. Izpadajo ji ne . Gajka, dobro rihtaj na razgovoru. In da bi bili izvidi bp! Maja T, držim pesti in javi kaj je P rekel! Vilika in Gajka, prihajam v klub tepenje s flaško! Pri 70 ml se ustavi, od tu naprej pa ena sama borba da poje vsaj 100 ml. Upam, da je to le obdobje! Razočarana si bila?! Meni so bili pa ful dobri. Res sem jih gledala že kakšno leto nazaj. Kolegica mi je pa rekla do aso ženske za en k. Upam, da ti iz BC čim prej dostavijo naročeno. Erin, super za Tilnove nove zvoke. Tudi Kaja Lina jih spušča in probuje vse mogoče. Pa nogice je odkrila, si jih na previjalni proti obrazu vleče, a ji še ne uspe čisto In v soboto uspešen začetek GH (drugače bom pozabila). Tatly, ja sem mau usekana na to. Lani sem jo imela že novembra Neža, saj je bil prijazen razgovor v smislu, kako sva MI2 in da mi pove, da me pogreša in naj se prideva malo pokazati. Moj direktor je fejst, tako da je to zelo lepo od njega! Ste čedni na slikicah. Tejkaz, super darilo, to bo Eva vesela! Jaz tudi ZS ne nadem Anita, hvala. Cebrca, samo da si bolje! Poskušaj porihtati, če se le da! Bambi, vidve se le pocartajta, potem pa se še kaj oglasi. Jaz imam pa danes pedikuro ob 18h! Bo varuška. Končno bodo moje nogice zopet lepe po vseh teh vraščenih nohtih Bodite pridne