|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
4.12.2008 14:45:57   
cebrca
To je pa za vse, ki ste mislile name!
user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
4.12.2008 14:51:52   
bambi14
Samo ,da vas pozdravim ojjjjjjj

sem rahlo v gužvi in itd.
Pa cepljeni smo bili in jokamuser posted image -bogica, jo nosim in cartam.

Pa  sem v zaostanku z branjem- spet,.....letim jok.user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
4.12.2008 15:20:56   
Zoja Miša
Sočustvujem z vsemi, ki niso spale ponoči. No tudi jaz sem le do 4h, potem sem se ob 5.30 ulegla, pa sem se lahko ob 6h vstala, ker je bila pikica nekaj sitna. Verjetno, ker je malo kasneje kakala pa je želela z menoj delitiuser posted image
Sandra super, da 3T v red spraviš! In Kaja Lina je bolje, hvala.Svaka vama čast s Sayuri za večkratno nočno dojenje user posted image
Katja user posted image  za user posted image , pred letom dni.

Naty, da bi Jošta zobki čim manj matrali. In vse ostale tudi seveda! user posted image  za prve zobke!

Mariane, naša ima že od rojstva ful lask (lahko vidiš na avatarjuuser posted image ) in od rojsta so ji že dosti zrasli. Izpadajo ji neuser posted image .

Gajka, dobro rihtaj na razgovoru. In da bi bili izvidi bp!

Maja T, držim pesti in javi kaj je P rekel!

Vilika in Gajka, prihajam v klub tepenje s flaško! Pri 70 ml se ustavi, od tu naprej pa ena sama borba da poje vsaj 100 ml. Upam, da je to le obdobje!
Razočarana si bila?!user posted image  Meni so bili pa ful dobri. Res sem jih gledala že kakšno leto nazaj. Kolegica mi je pa rekla do aso ženske za en k.user posted image  Upam, da ti iz BC čim prej dostavijo naročeno.

Erin, super za Tilnove nove zvoke. Tudi Kaja Lina jih spušča in probuje vse mogoče. Pa nogice je odkrila, si jih na previjalni proti obrazu vleče, a ji še ne uspe čistouser posted image  In v soboto uspešen začetek GH (drugače bom pozabila).

Tatly, ja sem mau usekana na to. Lani sem jo imela že novembrauser posted image

Neža, saj je bil prijazen razgovor v smislu, kako sva MI2 in da mi pove, da me pogrešauser posted image in naj se prideva malo pokazati. Moj direktor je fejst, tako da je to zelo lepo od njega!user posted image  Ste čedni na slikicah.

Tejkaz, super darilo, to bo Eva vesela!user posted image

Jaz tudi ZS ne nademuser posted image  Anita, hvala.

Cebrca, samo da si bolje! Poskušaj porihtati, če se le da!

Bambi, vidve se le pocartajta, potem pa se še kaj oglasi.

Jaz imam pa danes pedikuro ob 18h!user posted image Bo user posted image  varuška. Končno bodo moje nogice zopet lepe po vseh teh vraščenih nohtihuser posted image

Bodite pridne

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.12.2008 15:48:18   
naty13
Dannnnnnnnnn.

Da vas na hitro pozdravim. Imamo kar pestro.

Jošt je bil končno mal zunaj po dolgem času, ker tudi mi nismo šlizaradi Nejca ven, pa Jošt mal bolančkan. Smo hotli vsi3 it ven, pa mi je Nejc na  svojem fotelčku v dnevni zaspal. Grrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image  sem bila jezna, ker se nikakor ne moremo ven spravit. potem pa user posted image  pokličem, da je Jošta ven peljal, tolk da je zaspal in ga pustiva na balkončku,  jaz sem pa preluftala stanovanje in skuhala kosilo. user posted image  Zdej pa Jošt tukaj pri meni v naročku sedi in komentira po svoje. user posted image user posted image user posted image

Anita user posted image user posted image user posted image  za 1. zobek.

Tejka user posted image user posted image user posted image  za dolg sprehod. Kako je kaj Jaši danesuser posted image

Erin user posted image user posted image user posted image  za novo pogruntavščino Tilna - na jeziček mislim. user posted image

Maja T. dobro opravita pri P. user posted image user posted image

Cebrca ti pa tudi čimprej do dohtarja, da se boš potem lahko igrala z Ivanom. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.12.2008 15:49:01   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ja zobek imamouser posted image , sm šla prav z žličko po njem tok tok če je ta belina res to..baje da so sedaj bolj zgodni kot pa leta nazaj, vsi ti rastni hormoni v našem futru in to spodbujajo rast zobk

Ja super, zdaj vsaj veš, kaj jo je matralo! Itak morjo enkrat ven prit, pa ne se bat, saj pri tamalmu sploh ni bilo nobene razlike pri dojenju.

Lara pa spi že dve uri, čudeži se dogajajo, je očitno preveč žurala ponoči.user posted image

sam upam da ta rdeče n dobi pred vstopom v šolouser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Ne klič user posted image

user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.12.2008 15:57:37   
sayuri
tatly, imaš ZS.
anita goitan, čestitke za prvi zobek user posted image user posted image user posted image  Uf, 14 dni praviš, da se je to vleklo. Potem me še en teden čaka.user posted image  Sem pa prej pregledala njuni dlesni, pa so čist mehke...mislim...nič ne kaže na zobke user posted image  Zdajle spita, ker morta polovit za nazaj Grrrrrrruser posted image user posted image

naty tko sem jaz včasih jezna. Ko seravno ven odpravljam, pa mi en zaspi al pa dež začne padat.user posted image

Zoja Miša iiiii, boš lepa. user posted image  Sem ti kar fouš. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.12.2008 16:06:30   
anita goitan
gajka povej kako blo, ko boš prišla z razgovora, držim pestiuser posted image

sayuri ja 14dni spim zelo malo, Zoja se prebuja in nerga, najraje zagrabi joško tako da me prot jutru že mal bradavice bolijo ampak od danes naprej vem v čem je keč, zobekuser posted image , joj za nagrdao si želim dns mal več spat, prosimmm prosimmm

cebrca te je ornk zmasiraluser posted image upam da te je, če ne mu dej 2 wkol ušes, okuser posted image

karmar  imaš da prideš na postnovoletno sračanej, musss!!!

tejkaz povej kaj kuhaš in kako se ti zdi vse skupi tole z dieto, bo šlo?

zoja miša priznam, mal sm ti fouš, men tud neki čudn nohti vn lezejo, ma če si ne dam cajta za si jih lepo uredituser posted image , packa nemarna sm

Bambi
user posted image za 1.pikico, pa bodi nežna dns z njo, no ma sej itak si vedno, sam zna bit mal občutljivauser posted image user posted image user posted image

naty hvala za nasvet glede tega zobovjauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
4.12.2008 16:10:13   
anita goitan
punce, a jutr ponoč boste kaj nastavile Miklavžuuser posted image
 no jaz mu redno, zato očitno mi nič ne prineseuser posted image , hm no..bi lahko razpredala še pa še, pa ne bom..bo jutri tekla debata o tem, kaj ne punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
4.12.2008 16:20:46   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, saj je bil prijazen razgovor v smislu, kako sva MI2 in da mi pove, da me pogrešauser posted image in naj se prideva malo pokazati. Moj direktor je fejst, tako da je to zelo lepo od njega!user posted image  Ste čedni na slikicah.

Saj sem smo zabavala user posted image . Zelo lepo je to. Jaz bi tudi bila ZELO vesela, vendar noben mene ne pogreša v službi, ker jo trenutno nimam user posted image  Včasih bi res kar šla nazaj v Avstralijo. Nimam sreče tukaj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
4.12.2008 17:07:48   
karmar
Anita to sploh nima nobene vloge, že naše generacije smo bli različno in baje se pri naših otrocih nekako ujema z nami...moj mož je dobil prvi zob pri 3m, jaz pa pri 9m.
Pa čestitam za prvi zobek, eden je že mimo.

Maja T meni je P rekla naj ji kuham čaj iz borovničk, ker je imela drisko.

Neposredna povezava do sporočila: 3185
4.12.2008 17:08:58   
karmar

user posted image   se bom potrudla. Kje pa bo?

Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.12.2008 17:33:18   
tatly
sayuri-sem dobla hvala ze vnaprej
zoja misa-ja saj lepo ce jo ze imas,jaz se niti kupljene nimam ker prvo leto sma z dragim bol za sebe in se me caka nakup,,,kake smrekce boste mele no obeske gor?jaz verjetno rdeco srebrno

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
4.12.2008 17:34:49   
tatly
anita-a zobek ze mate?joj ste pa ze hitri pa vseeno cestitke,saj po eni strani bi jaz tudi bla rajsi da jih prej dobi se bomo prej tega resli 

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
4.12.2008 17:38:32   
majči22
anita goitan user posted image user posted image user posted image za zobek.
Jest vsak dan nastavljam Miklavžu pa nč ne prnese, kej konkretnega mislemuser posted image
Zoja Miša super da imaš takega direktorja, to veliko pomeni, da te nekdo pogreša(sploh šef), ko si na porodniški.
Glede plavanja, me pa zanima, če se prijaviš pa noče biti v vodi, kaj je pol s plačilom.user posted image Mogoče imaš kakšno info.user posted image

bambi14
kar mal pocertaj pa bo minilo. user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej spet dobre volje.

Maja T, kaj so ti rekli pri P. Upam, da ste kej porihtali glede driske.
mariane pri nas ji res počasi rastejo lasje. Najbolj sm opazila uzadaj ko ima plešo, da že dobiva laske. Sedaj je kot ježekuser posted image
tinka14 tudi mene so vabili za 4ure na dan, pa ni šans, saj sm raje pri svoji pikici. Službo bomo že našle ob koncu porodniške.
neža7 zelo lepa slikica, je pa res dobre volje bila ob poskušanju korenčka.user posted image user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
4.12.2008 17:52:07   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tiste, ki ste me na ZS do sedaj prosile za Paparico - pravkar poslano user posted image

hvala

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
4.12.2008 18:33:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

user posted image   se bom potrudla. Kje pa bo?

jah n vem, men se zdi da zoja miša neki štima, oz če sem prav prečitala naj bi blo 14.1.user posted image

Moj kliče da zdej pa gre domov, sm misnla da bo že ob 16ih letel zobek pogledat, ja ja malo morgenuser posted image , mar mu ne bi omenila da je dns pa mal sitna, no ma sm žlehtuser posted image

Jaz sm tud dns Zojo vpisala na plavanje, z janurajem začnemo, 90€ za 10x v Kamniku http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/plavalnitecaji.htm  pa n delam reklame user posted image user posted image user posted image

Šibam, če ne bo reku da Zoja pa ni sitna (pssstt sej sploh ni blauser posted image )

Se beremo jutri, nočko
o daj Bog da se dns naspimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 4.12.2008 18:36:31 >

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
4.12.2008 18:38:07   
mariane
Pozdravljene!

Sem bila leteča,peljala fanta na trening(pri nam vsak dan nekam otroke vozimouser posted image ),šla vmes v city center v šoping za miklavža,je šlo kr neki evrčkovuser posted image .Potem sem hitro dirka nazaj po njega in to vse v eni uriuser posted image .
Neža 7-lepe slikice

Ma
ja T.-res lepa pesem.S starejšimi sem pa vsak dan bila v stikih,delam namreč v domu za ostareleuser posted image

Cebrca-pozdravi seuser posted image
letim mi otroc ne dajo mira

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.12.2008 18:39:20   
mariane
IZVIRNO SPOROČILO: mariane

Pozdravljene!

Sem bila leteča,peljala fanta na trening(pri nam vsak dan nekam otroke vozimouser posted image ),šla vmes v city center v šoping za miklavža,je šlo kr neki evrčkovuser posted image .Potem sem hitro dirka nazaj po njega in to vse v eni uriuser posted image .
Neža 7-lepe slikice

Ma
ja T.-res lepa pesem.S starejšimi sem pa vsak dan bila v stikih,delam namreč v domu za ostareleuser posted image

Cebrca-pozdravi seuser posted image
letim mi otroc ne dajo mira

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
4.12.2008 18:40:25   
mariane
sorry, neki probavamuser posted image

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
4.12.2008 19:11:22   
tejkaz
Anita, danes nisem bila nič v trgovini, zato še ni piškotov. Zjutraj in popoldan sem jedla samo pirin kruh, za pozno kosilo pa rižoto. Saj kosila še gredo, najhuje je zajtrk, ker sem ponavadi vedno mlečno jedla. Pa Eva je danes za malico jedla jogurt in bi ga skoraj pol za njo pojedla, ker ga je pustila. To mi je bilo malo hudo. Ampak za tamalčka vse. Danes je trikrat res grdo zeleno in sluzasto kakal.

Naty, še vedno je isto. Po vsakem hranjenju se en čas zvija, kaka še vedno zeleno in sluzasto.

Tatly, mlečnih zobkov je 20, naj te "potolažim" da še Eva nima vseh, tako da bodo kar lep čas ven rinali.

Anita, držim pesti, da se naspiš. Pa Sayuri in Sandra tudi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
4.12.2008 19:49:47   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ozziebo, saj to je dobro če ste se zbudili šele ob štirih? Mi smo se danes prvič že ob 22.00

Naša noč pa ni bila  , zaspala ob 21.00-6.45.-10.00. Zdaj pa gremo na luft.. lepo se mejte.

Naša noč je bila 19-21-24-3-4 pa budna za dve uri, da bo bolj jasno. Upam, da bo danes bolje.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
4.12.2008 19:55:14   
ozziebo
Doooooooooooooooooooooooooooolgo noč vsem!user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
4.12.2008 19:57:31   
naty13
Čer.

Jošt zaspal ob 18h. Nekaj je bil prej nemiren, ampak zaenkrat spi.

Z Nejcem sva voščilnice delala. Sva se z bleščicami in lepilom igrala. So kar ratale. Ampak miza je bila pa, da ne rečem kakšna. user posted image  Pa vsa kuhinja je v bleščicah. user posted image

Sayuri, Sandra, Ozziebo, Anita, Tejka,.... upam, da se naspite. user posted image user posted image user posted image  Res imam  srečo. Jaz se lahko samo nekomu zahvalim. Zaenkrat smo bili ene trikrat ponoči dve uri budni, jedli smo pa tudi na začetku največ dvakrat na noč. Zdaj enkrat ali nobenkrat. Res ne vem, kaj imam. Želim vam čim lepše noči.

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
4.12.2008 19:58:03   
naty13

Doooooooooooooooooooooooooooolgo noč vsem!user posted image

Hvalaaaaaaaaaaaa.

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
4.12.2008 20:01:07   
URSKAP
Tudi jaz se pridružujem klubu jokcana. Naš Žan si tako tlači roke v usta in jih gloda da se mu včasih kar zaleti, zraven se pa slini v potokih tako da je slinček moker v 10 minutah. Sem brala kaj pravite o zobkih samo mi imamo čist mehko dlesen samo spredaj spodaj se vidita dve beli izboklinici. A mislite da so to zobki?
Ugotavljam da je na srečanjih avgustovk gorenjska zelo slabo zastopana - se opravičujem če sem katero zgrešila- tako da Erin naslednjič se malo potrudiva in greva?! saj si nekje iz našega konca ane?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?