lučka 25
|
Dan Pa da napišem spet cel roman. šopka, bravo 17 celic. Zdaj naj se pa vse lepo oplodijo, pa lepo pripravi prostor z otročka, da jima bo toplo in tako še pomislila ne bosta, da bi kam odšla. Kruce, vidva se kar prbajta zmenit za koncesijo. Upam, da vama uspe. ledenka, itak da j mali lep, saj ima super bodoča starša. mlinčka in mlinček, že 8 tednov je. A imaš zdaj že kaj tipičnih nosečniških znakov?No, ti si dokaz, da nimajo vse že takoj slabosti,.... A delaš, a si na bolniški? Shuka, vidim da si pridna in spet ustvarjaš. Jaz sem v redu. Me moj vsak dan tera in pelje na vsaj en, če n dva enourna sprehoda. Skratka uživava. lara, ful maš dobro oblekco. Si se prelevila v mamico z dvema otročkoma. Super! Ja bolniška, kot jo imava medve, da sva lahko mibilni je pa res dobra. Jaz tudi sedaj nimam nič časa, sem pol manj na RR, kot pa takrat ko sem bila v službi (s tem da v službi ni časa za računalnik). želvica, ja ta belina nas res matra. Ampa jaz se ne mislim sekirat z izcedki, ker dokler jih je le za vzorec in so rjavi in to v tem času, ko se maternica širi, pa .... ni panike. Je imela svakinje hude krvavitve, pa ima sedaj sinka. Sem ga danes peljala na sprehod. Da si nosečka boš pa čisto zares dojela po UZ, ko boš videla srčka. Vsaj tako je bilo pri meni. blanč, ti kar dojemaj, ker lahko se veseliš, saj si res nosečka. mala81, super za pošto. Zdaj pa v nizki štart in potem ti želim dobro tekmo s ciljem, kot je . Pija, jaz sem v redu? Pa ti, je v službi spet gužva? Bo treba res spet kako srečanje imet, da se malo vidimo. Jaz sem sedaj že 2 izpustila, joj joj. gloria, zdaj je res bolj malo časa za nas, ampak ti kar lepo uživaj s svojim Nikcem. me mtudi mislimo nate. zvezdica, jaz sem tudi ves čas gledala (in še gledam) tikerčke od nosečk, pa odštevala,... Zdaj pa imam kar svojega. Ne morem verjet. Je prav dober občutek. Samo želim si, da bi zelooo kmalu vse tu gori imele svoje tikerčke za nosečnost. miška, pa kaj mi delaš skomine z morjem. Jaz bi tudi šla. Naslednje leto se mu pa tudi odpovem, ker tako in tako ne bova mogla it, no mogoče maja. emamair, pa a na napotnici piše GK Lj. Ker meni je G samo napisal IVF postopek in sva šla tako k Rešu. Mislim, da ne bo problem tudi pri tebi. žogica, jaz sem imela v prvem postopkun 5 folikliov, ki pa so bili vsi prazni (niti ene celice nisem pridelala) in tako posledično ni prišlo do ET. Prva krvavitev se je pojavila 16 dni po punkciji. Ampak to ni merilo, ker sem potem imela po malem krvavitve, rjave izcedke vse ga skupaj 19 dni in so mi morali umetno prekiniti krvavitve s KT. nato je splet okoliščin nanesel, da sem šla takoj po koncu jemanja KT in začetku v ponovni postopek IVF in je uspelo. Sem pa med tem časom skujšala 6 kg, spremenila prehrano (montinjak) in se izogibala negativnim situacijam. Upam, da ti je kaj v pomoč in tudi daje upanje. Se*, vem da se dnevi vlečejo. Ampa dalj ko je belina, bolj se bližaš cilju. reby, se vleče a ne? Ampak važno, da službe ne pogrešaš. To je dobro. Ti kar lepo počivaj pa misli pozitivno. Jaz navijam zate. Pa bravo za pošto, super novice Bumo, ti znaki so smešni. Pri vsaki drugačni in te tako samo zbegajo. Probaj jih odmislit. Pa dober tek. mismis, si bla pridna zdarilci. jaz pa kar ne najdem časa, pa se že en teden odpravljam. Se moram mal v roke vzet (sam kdo bo težo dvigoval ) in se odpravit v šoping. zarja, od jutri naprej pa spet malo možgane na ff. Super. Ti se kar spočij, da bodo otroci spoznali spočito in svežo mami. kajsica, kako si kaj? Leteča kot vidim. Saj je prav, bo šel tako čas vsaj malo bolj hitro. netka, kateri koli dr. bo zdaj (upam da na tvojo željo dr.D), ma da uspe. A velja? Pikovitka, pa ti n razmišljaš, da bi odprla kakšno taksi službo, ko imaš sedaj toliko prakse že za sabo? Te mal hecam. bbpikica, kako si kaj? Zdaj ko imaš tako hudičkovo opravo, a boš te dni kaj z Miklavžem in parkeljni okoli hodila? pa saj ti si prijazna hudička, tista ki pričara lepe stavri. Grethy, kako kaj? gigi, zdaj pa res težje gledaš RR v kaki ilegali, ko pa je ta RR čisto zmešana. Prav čudno je vse skupaj. Upam, da je to samo zato, ker se jim je malo skisalo in ne bo to stalna praksa. Pa drugače, kako si? bambi, nič bat glede vročine. Ker ni prav pretirano visoka, kjub temu, da je tvoja normalan T nizka. Ene celo pravijo, da je to + za ugnezditev. Jaz navijam, da je temu tako. sonček, kako si? Še kaj krčev, ki te begajo. Pa hvala, ker si svetila danes ko sem se sprehajala naokoli. Zdaj p spet ta nizka oblačnost, v hribih pa noro sonce sveti. Evo, upam, da nisem koga izpustila.
|