|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
4.12.2008 23:36:04   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

dober večer drage moje

nam še vedno druga zg. enka dela preglavice in še dvojka poleg, ma je bani že čist bogi danes. je kar vročičen in nič ne je. no, doji pa se lepo in seveda kupljena kaša, ki je bila doma za rezervo, mu je tudi teknilauser posted image .

pa že jokamo....

Pa to je pa že prav #$%*!! Kolk urbančka matrajo ti zobki zobasti!!! je čist revček. pa kolk časa se že vleeečejo ti zobki, če se prav spomnim, si nekje septembra pravila, kako se revež s ščetko po dlesnih praska ...
... pa naj že vun pogledajo, pa kaj se bojijo, saj jih ne bomo pojedli!!!

evo, ene debele, mastne in ogromne pikapoke za banija!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... ta komntar je bil za nekaj dni nazaj ... ste medtem že pridelali kašno špičko in je bolje?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
4.12.2008 23:36:16   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

jutro!

danes je bila pa noč katastrofa! zgleda, da Lana izpuščaji srbijo in ni mogel spat! pol semga pa skoz nosila, hvala bogu se je moj  spomnil na trak in sem ga potem nosila v trku! če ne bi mi roke odpadle! zdajle pa spi! ne vem a mu je bepante pomagal, ker drugač se skoz cmiri in se s čelom drgne ob mene!
jaz sem zaspala ob enih pol petih, pa do sedmih! sem šle zdalje zraven Lana v postlo, pa mi ne potegne, da bi zaspala! upam, da bo popoldan tud šel spat, verjetno bo me takrat potegnil spanec!

VSEM hvala za čestitke za rojstni dan! je bil kr lep, ko je Lan brez vročine, sam konec ni bil najboljši! pa vse se preživi! 

vreme je pa groznoooooooooooooooo!

Špela100 user posted image user posted image user posted image  za vse napredke!!!!

juhu, a ti si tud prejšnji teden praznovala? Sva naročili sneg, ne? user posted image
Nisem ti še čestitala (saj sprejemaš "zanazaj"):

user posted image user posted image TINA50, ŽELIM TI VELIKO ZDRAVJA, VESELJA IN CRKLANJA!!!  user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
4.12.2008 23:38:53   
Naša črtica koraka

baaaah, kaj sem pa zdej scomprala???!!!

ok, vdam se, ne bo nič čveke v tem postu

ena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za ursi in mergetko, k sta mi za čokoladice povedali

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 4.12.2008 23:45:18 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
4.12.2008 23:39:03   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pa še to, že dva dni pogrešam NČK!!!

ooo,  user posted image  ! Si me preko etra doklicala, hvala za pogrešanje! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
4.12.2008 23:48:38   
Špela100
Večer!

Se na hitro javljam, Maks je bil danes cel dan z zamašenim noskom in malo povišano temperaturo. Zvečer je zaspal že pol sedmih, potem pa ga je ob osmih zbudil nosek, pa je komaj, komaj nazaj zaspal, čez pet minut spet buden. No in sva se do zdaj borila. Zdaj je borec padel za svobodo v svoji posteljici.
Tolk ene energije, da sem že mislila, da bom jaz prej omagala.

alarm

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
5.12.2008 0:20:55   
Naša črtica koraka
zdaj sem pa na tekočem user posted image user posted image

sem vas tolk časa brala, da me že trebuh boli od lakote, oči mi škilijo, vrat me boli, pa še posoda je začela odločneje protestirat s smradom, jp jo bo treba v stroj nafilat. Spet. Kot da ne bi bilo vsaj že tretjič danes ...

najprej čestitke naši prvi noseči marčevki!!!! user posted image user posted image user posted image  jeee, kar pogumno in veselo pa veliko uživancije ti želim!!! Ko si spraševala za babico, vem, da je san našla eno ... a ti je že pisala o tem. Sicer pa nobene druge bejbe ne poznam, k bi imela že kakšno babico v paci, žal.

ZOFY: ali je mož potem polizal kable? user posted image  
Pa muci, kaj se je zgodilo z mucijem?

TIMOTY: je zdaj s Timijem vse ok?

IGRSČE: jooooj, kaj ste vse predlagale! Js sm pa že kupla kar je terida predlagala! user posted image
Pri nas se začuda igračke ne valajo in jih je premalo. Mi pa ni všeč vsaka igrača. Sploh te, ki kar nekaj z lučkami bliskajo in pojejo ...

anja se zelo rada igra s smrkovlekom, kabli, vrvicami, vse kar šumi, se vleče ... seveda gre vse v usta.

igra se pa tudi s pametnim kužkom, k ji ga je miklauž prinesu (je potem ceneje, če prej pride a ne veste tegauser posted image ). Pa knjige rada bere. Še vedno so ji črke tooolk zanimive ... user posted image  mam eno novo knjigo čist poslinjeno user posted image .

Vilma, bom šla pa prav k ribnčanu pogledat za te igračke ...

PRANJE: ma, tega ni konca. to je sizifovo delo. Na srečo mi pere stroj. Joooj kolk sem hvaležna, da ga imam!

SILVESTROVANJE: to je kr nekaj. tukaj na planini je pa itak tako, kot na spški fronti ... ki jo je do lani moj prvorojenec mirno prespal.

PRAZNOVANJE: tA mesec je tako vznemerljiv. Posebno zato, ker se ustvarja neka družinska rutina, oz. običaj ... pri nas sem za letod določila tak vrstni red: najprej prinese miklavž. on pusti palico ali pa majhno darilo (seveda bo darilo!!!!) ki ni igrača (kakšni štumfi, gate in orehiuser posted image ). Toliko, da s tem pove ali smo bili pridni al ne. potem okrašujemo jelko in krasimo stanovanje, obešamo venčke ... potem dedek mraz nosi na vsaka 2 dni (ali pa vsak dan) kakšno majhno darilo, a ne za vse naenkrat ... potem je božič, postavljanje jaslic, petje pesmi, potem sledi pečenje piškotov in nato velikooo daril pod jelko in pismo DM, da je to to. Potem je pa čez par dni silvestrovo, še prej pa seveda obiski ljubljane ...

Jelka bo pa umetna, na balkonu. Bo nedotakljiva. Se je tako izkazalo za najbolje. So bile drugače jaslice skupaj z ninđami in ubogi jezušček se je enkrat zgubil in smo ga v košu za perilo našli.

jutri je velik dan, gremo gledat miklavža, potem pa takoj domov spat, da nam bo, ko bo šel mimo, kaj lepega v peharčku pustil!

Js si ne morem pomagat, men je tako super, ko matija to tako željno pričakuje in me s takimi okroglimi okicami gleda, ko mu js nakladam in nakladam o miklavžu in o teh praznikih in sploh vsem. Še sama sebi verjamem! user posted image  

ohhhhhh, posodo grem pospravit v moj prečudoviti stroj.

Neposredna povezava do sporočila: 2881
5.12.2008 7:49:38   
jagoga

mi jemo kadar smo lačni, tam na 3 ure gh, vmes se pa kar velik dojimo.

upam, da bodo kmalu še kakšne med nami zagledale dve črtici (tina, ursi...)user posted image

gaya, pridna si, ni kaj. dojimo se pa mi še ful, sploh k je bil balan zdej ta teden je bil čist bogi in se je praktično skor sam dojil, zelo mal gh je jedel in zdej so moja prsa spet k bombeuser posted image .

San, ti si ena izmed tistih, ki še vedno veliko dojite. Pa se radi dojijo? Ker pri nas se čez dan sploh noče dojit, kriči, se preč poriva, protestira na celi črti, samo kadar je utrujen desetkrat potegne in zaspi. Ponoči ni problema, zjutraj nama kar gre, zvečer pa mora biti totalna tišina in mir, če ne zopet čist znori.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
5.12.2008 7:56:46   
jagoga
Dobro jutro punce,
tiste ki se boste danes srečale lepo uživajte, malo nas lahko opravljate in se na naš račun nasmejite.
Jaz grem pa po nakupih s kolegico za njenega otročička, ki je še v njenem trebuščku, se bom zopet slinila, ko bom te cortkane cujnce gledala, pa delala iiiiiiiiii  kako je to lepo, jaz bi imela še kar eno štručko, iiiiiiiii poglej to, to moraš imet, iiiiiiiii
tako če boste po svetu hodile in videle, kakšno utrgano ženo, ki si otroške cujnce stiska na lička, to sem jazuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
5.12.2008 7:56:54   
Ursi2
Dobro jutro, punce!
KK ste kaj spali?
Naša noč je bila nekaj srednjega. Sem pa mislila, da bo še zdejle spal,ker mi zadnje dni spi skoraj do 9. Ampak je bil gospod že ob 7 pokonci. Ampak tud ok, sam jz sem ga podojila, prepričana, da bo spal naprej. Bomo malo zamaknali zajtrk, pa je!

Je imel pa čas nardit zajtrk za vas in vam skuhat kavo!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2884
5.12.2008 8:08:10   
mumu
Dobro jutro!

Pofočkala sem se samo zato, da vsem, ki danes potujete v CE želim srečno pot, pa fajn se mejte, zvečer pa napošite poročilo.

user posted image

UŽIVAJTE!

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
5.12.2008 8:15:11   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

jutro!

danes je bila pa noč katastrofa! zgleda, da Lana izpuščaji srbijo in ni mogel spat! pol semga pa skoz nosila, hvala bogu se je moj  spomnil na trak in sem ga potem nosila v trku! če ne bi mi roke odpadle! zdajle pa spi! ne vem a mu je bepante pomagal, ker drugač se skoz cmiri in se s čelom drgne ob mene!
jaz sem zaspala ob enih pol petih, pa do sedmih! sem šle zdalje zraven Lana v postlo, pa mi ne potegne, da bi zaspala! upam, da bo popoldan tud šel spat, verjetno bo me takrat potegnil spanec!

VSEM hvala za čestitke za rojstni dan! je bil kr lep, ko je Lan brez vročine, sam konec ni bil najboljši! pa vse se preživi! 

vreme je pa groznoooooooooooooooo!

Špela100 user posted image user posted image user posted image  za vse napredke!!!!

juhu, a ti si tud prejšnji teden praznovala? Sva naročili sneg, ne? user posted image
Nisem ti še čestitala (saj sprejemaš "zanazaj"):

user posted image user posted image TINA50, ŽELIM TI VELIKO ZDRAVJA, VESELJA IN CRKLANJA!!!  user posted image user posted image

joj, a ti si tudi imela rojstni dan! sem prejšni teden malo strani preskakovala, ko je bil Lan bolan, pa nisem zasledila, da ga ti tudi imaš!
seveda sprejmem za nazaj(kaj pa ti?)user posted image

NČK vse najboljše, želim ti en koš vsega dobrega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tina50 -- 5.12.2008 8:16:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2886
5.12.2008 8:21:04   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Jelka bo pa umetna, na balkonu. Bo nedotakljiva. Se je tako izkazalo za najbolje. So bile drugače jaslice skupaj z ninđami in ubogi jezušček se je enkrat zgubil in smo ga v košu za perilo našli.

DOBRO JUTRO!
samo na hitrco se pofočkam, pol pa grem zajtrkovat. Se je treba pripraviti za na pot user posted image .

NČK, super te je bilo spet brati v svojem "starem" sijaju user posted image
San, tudi tebe sem vesela, da ti je uspelo najti malo časa in nas pokomentirati. Upam, da ni zbolela tudi Izabela user posted image .
Lucalu....krasen je tvoj spajder man user posted image  in kako lepo si sestavila zgodbico user posted image . Mi imamo doma njegovo konkurenco - super mana user posted image
Gaya24, lepo da si se malo pofočkala in pridna user posted image . Tudi jaz še zmeraj dojim. Če ima Tit dobro noč in jo prespi, potem se dojiva le še 4-krat na dan. Lahko pa tudi večkrat. Poleg tega ima 3 obroke GH in pa kak prigrizek vmes (piškotek, skutico,...).
Ursi2, ma tudi tvoj lukec je srček....mu dišijo bobni, kot očiju user posted image . Se mi pa zdi, da je malo pridobil tale tvoj sinko, ima malo bolj polna lička....no, sicer ga bom pa itak videla v živo čez dobri 2 uri.

No, toliko zaenkrat,
zdej pa šibam.....
pa tiste ki ne greste, držte pesti, da ne bo scal med potjo....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

Neposredna povezava do sporočila: 2887
5.12.2008 8:21:43   
tina50

mene je tut, pa sm kliknila čarobni desni gumb in back in skopirala... sm bla pa tut čist pikčastauser posted image user posted image

ma sem jaz tudi, ene desetkrat, ker sem bila tako jezna, pa nč ni bilo uspeha! sej zdej sem že pozabla, bom pol zvečer še enkrat probala za nazaj pokomentirat!

no zdej se bom šla pa počasi sravljat v celje, ker grem še pred srečanjem v špara, pa boma šla mal prej od doma! zdele bo pa tak trajal ene pol ure, da se spravma!
lepo se imejte!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
5.12.2008 8:37:11   
Lona76
Sam na hitro se javim!

Noč srednja katastrofa ob enajstih se je že kregala, potem je pri nama spala. Jst sem zdej seveda vsa polomljena. Edina dobra stvar je da je spala do osmih.

Tiste ki greste v Celje lepo se imejte in se še namesto nas ki moramo ostati doma načvekajte!!!

Grem zdej se oblečt ker grem na banko, Tajo bo pa mami pazila.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
5.12.2008 10:07:46   
Zofy
Dobro jutro še z naših koncev.
Julija se je nazajtrkovala in že spi, ker je včeraj zaspala šele ob 22.20 (user posted image user posted image ), saj je dobesedno stoje zaspala ob 20h, po kopanju, ko ji še nisva uspela dati večerje. In je po njeni stari navadi spala pol ure, potem se je pol ure na zizi crkljala in potem je bila budna, da je skakala po meni, pa vriskala, pa ploskala... Ne vem kaj je s to našo miško.
No, danes zjutraj pa je ob 7.30 že jokala in jokala, ker sem jo imela že poln kufer, saj je bila že 1 uro na zizi. Moje zize so samo še za dudo, sploh ne vleče več nič. Ko sem šla v torek na tenis, sem si po dolgih mukah iz obeh izčrpala le 0,5 dcl in še tega ni spila vsega. Torej ne pije več praktično nič, le crklja se. In to mi gre zdaj že pošteno na živce, ker res ne morem ponoči spati z njo prisesano na mojo zizo. Dudo pa noče, ne zaleže pol toliko kot ziza. Se bojim, da bo treba zgleda uno kruto metodo ubrati.

Drugače pa še vedno vlečemo iz noseka fuj šmrkeljček, ga ni in ni konca. razen tega pa smo zdravi. Me pa je prav strah ven hodit, ker vsi okoli mene zbolevajo za temi virozami in d... in bruhajo. In po nakupovalnih centrih je itak v tem času leglo bakterij in virusov. Jaz si vsakič, ko pridem iz trgovine ali kakega drugega javnega prostora razkužim roke. Imam razkužilo takoj pri vhodnih vratih. No, in kaj naj človek dela doma po takem vremenu?

Odi tudi prihaja k sebi. Včeraj je uspel iti celo na wc. Večinoma pa spi, tu pa ta kaj prigrizne in kaj spije. Revček, ima žice ven iz noge. Ma samo, da bo ok.
Zdaj pa vas grem malo za nazaj prebrat. Predvidevam, da bo Julija spala vsaj 1 uro (upam in trkam!).

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
5.12.2008 10:12:57   
Zofy
Še to sem pozabila. Tiste, ki bi rade kupile pametnega kužka, ga imajo v Pikapolonici za 25€.
Pa še eno vprašanje za Vilmo: ti imaš unega slončka, si zadnjič pisala. A vaš slonček vsakič zaigra, ko mu vržeš kocko "v rilca"? Naš ne in se mi zdi, da to ni ok, ker pol po moje otrok ne pošteka tega vzroka-poslediceuser posted image Pa še ena je napisala, da ima tega slončka.
Pa na izposojo imamo pojočo knjigo. Res sem si 2 dni skozi pela te pesmice v glavi. Se ti prav odtisnejo v spominuser posted image . Najboljša Dva avtobusa, ki ima melos kot kak westernuser posted image . Drugače mi pa kot igrača ni všeč. Pa kuža mi tudi ne potegne. Julija pa je še itak premajhna za te igrače. Največji žur ji je trgat papirje in jih v usta dajat, pa tipkat po tipkovnici. Mi je včeraj nekaj pritisnila in ga je sesulo in se ga ni dalo več zagnat. Jaz pa v jok, da je šel HD in da so šle vse fotke in filmčki od poroda. Čez 1 uro pa smo spet probali računalnik vžgat in je šlo. Samo sem takoj naredila bckup vsega kar imam od Julije.
Torej toplo priporočam, da si slikice backupirate (tiste, ki tega še niste storile).

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
5.12.2008 10:25:44   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Aleži, zadnjič si spraševala po božičnih pajackih in kapah. Kape imajo na pošti za 1,50€

V Dipotu pa za 0.9€. Ampak mi je pošta priročnejša, tako da hvala za info!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Imam eno prošnjo:

Med nosečnostjo je ena od vas dala slike v album, ko je izdelovala okvirje za slike. A se mogoče katera spomni, katera je bila to? Imam namreč eno vprašanje zanjo.

Joj, jaz sem mislila, da si bila to ti. Se spomnem ja, samo res ne vem katera je bila. Mogoče ne čveka več z nami. Poskusi vsake toliko kak album pogledat, mogoče jih najdeš.

Pranje: jaz operem kake 3 stroje na teden. Večinoma ob 23h zvečer pa pol zjutraj obesim ali pa med vikendom.
Likanje: hm, kar je res nujno. Poleti več, ker je tudi mikice treba likat (moške), pozimi manj, pa še manj bi likala, če se ne bi mož zaljubil v srajceuser posted image . Samo. če pa si srajco obleče za it ven na sprehod, pa ga takoj zalovim, da se gre preoblečtuser posted image . V glavnem likam vsakih 10 dni ali pa 1x na teden, kos e nabere malo večji kupček - ker za zlikat je ponavadi 1/5 pralnega stroja.
AD3 kapljice: mi imamo AD3,  navodilo pa je 10 kapljic na dan. Ker jih včasih opzabim, dam kar 12 kapljic. Če pa po več dni ne dam, ker sem pozabila, pol jih dam 15. Evo, tale moja pozabljivost je tudi razlog, da nisem uporabljala AB tabletkuser posted image .
San, ja bogi Urbanče, da ga tako zobeki matrajo. En kup user posted image user posted image user posted image , da mu bo kmalu odleglo. Sej me prav jezijo teli zobeki, ker tako bolijo, ko ven lezejo, pa pol itak izpadejo user posted image user posted image

O taščah in njihovih sinovih: user posted image user posted image user posted image

Joj, pa ne da je Julija že budna.... uffff....

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
5.12.2008 10:55:13   
meridaub
O hvala za odgovore, tudi mi jemo na tri ure, samo mleka pa ne spije vmes nič, pri obrokih pa mu dam zraven še mleko, da ga vsaj kaj popije, drugače ga zgodaj zjutraj pije mleko, pa zjutraj in zvečer v kašicah.

ursi2 - aja saj res, saj M še niste vse dobile user posted image jaz nisem nikoli polno dojila, malček je imel jeziček preveč nazaj in na začetku ga je blo treba s posebno stekleničko hraniti, da je sploh kaj pojedel, potem nama pa ni zneslo, 2 meseca sem si še črpala, potem pa sva šla na novalac. In seveda sem dobila M po 3 mesecih po porodu. user posted image

držim pesti za čimprejšnjo nosečnost za tiste, ki si tega želijo. user posted image Jaz sem čisto navdušena nad dejstvom, da bo pri nas še en malček, da se bosta z našim 8 mesečnikom skupaj igrala in bosta skoraj kot dvojčkauser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
5.12.2008 10:57:35   
meridaub
pa slikice vaših malčkov...jooooj..sem kar brez besed, tele vaše zmijice in spidermani in bobnarji in princeske so resnično pravi zakladki user posted image kakšne srečnice smo, da jih imamo.

naš andrejček je zdaj star 1 teden več kot 8 mesecev ima okoli 9 kg in 74 ali 75 cm. moram naštudirat, kako se prilepi fotko iz računalnika na tole....hm....user posted image

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
5.12.2008 10:58:48   
meridaub
hej pa ve se danes dobite v celju.....pa kaj ko se mi ne bi dalo voziti, sovražim avto in luknje na cestah in ovinke...bljek...ja mi je slabo, če se vozim.

komaj čakam,da vidim kakšno slikico in da poveste, kako ste se imele.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
5.12.2008 11:00:05   
meridaub
san - hvala za odgovor o babicah. Jaz prvič nisem imela nevemkako kompliciranega poroda, samo bolelo je, tko da ja mislim, da se bom kar prepustila naključju glede babice, glavno, da bo moj dragi z manouser posted image

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
5.12.2008 11:24:22   
meridaub
joj dinki jaz sem danes čisto v RR padla.user posted image Sem se spomnila, da si ti enkrat (tebe se spomnim, saj verjetno je še katera pisala o tem) pisala o potiskanih plenicah, kje si jih že kupila?

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
5.12.2008 13:01:34   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

joj dinki jaz sem danes čisto v RR padla.user posted image Sem se spomnila, da si ti enkrat (tebe se spomnim, saj verjetno je še katera pisala o tem) pisala o potiskanih plenicah, kje si jih že kupila?

Jaz sem potiskane plenice kupila v trgovini KIK imeli pa so jih tudi v Pikapolonici in v Hoferju.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
5.12.2008 13:38:42   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

Jaz sem zelo lepe vidla kak mesec nazaj v Turbo limaču. Tudi v Dipotu na Rudniku sem jih vidla.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
5.12.2008 13:52:46   
Zofy
Punce, ali kaj razmišljate o cepljenju otroka proti gripi?
jaz sem razmišljala, da bi sebe cepila, pa sem vidla na letaku, da lahko cepiš tudi otroke starejše od 6m. Tanč to priporoča...
Tu pa je letak: http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1128-Gripa_letak.pdf

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?