Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:17:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Res ste špasne. Ne naša pa ne bo afna, ne kje pa. HMHM - itak da bo! Kdor čaka dočaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:17:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi. Jaz sem imela pa trip trap sposojen, pa si ga bom spet, samo po 1 letu, prej nima smisla.Bo antilopa kar OK Varja pa že lepo sedi v trip trapu, dam en povšter spodaj in je ok....njen stolček pa še vedno čaka v garaži pri tašči aneja je 2 dni v stolčku. ma je prav fanj, ni neki velik in ona je tam ful časa (beri 15 minut) , če ne je, se pa igra. mati pa malo zadiha.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:17:42
|
|
|
|
darmar
|
kaj se pa tam dogaja???IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso Depresija...punce, če želi katera pomoč psihoterapije (Gestalt terapije) imam eno kolegico iz Postojne, ki bi vam lahko pomagala. Če želite izvedeti več o njej pišite na zs, vam lahko pošljem na e-mail njeno brošuro. dej pošlji meni, jaz sem bla že enkrat na gestaltu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:18:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edini se bo mešalo. Ona bo hotla svojo malo damico spedenat, mala se ji bo pa preoblačila Joj upam, da ne bo prehudo. edino preseneča mala že odkar je bila v trebuhu. Definitivno jo bo še naprej in to hudooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:19:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi. Jaz sem imela pa trip trap sposojen, pa si ga bom spet, samo po 1 letu, prej nima smisla.Bo antilopa kar OK Varja pa že lepo sedi v trip trapu, dam en povšter spodaj in je ok....njen stolček pa še vedno čaka v garaži pri tašči aneja je 2 dni v stolčku. ma je prav fanj, ni neki velik in ona je tam ful časa (beri 15 minut) , če ne je, se pa igra. mati pa malo zadiha. moja pa je tudil pol ure in več če je treba in če je možno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:19:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edini se bo mešalo. Ona bo hotla svojo malo damico spedenat, mala se ji bo pa preoblačila Joj upam, da ne bo prehudo. edino preseneča mala že odkar je bila v trebuhu. Definitivno jo bo še naprej in to hudooooooooooooo Upam, da ne bo raztrgana hodila domov in z bunkami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:19:57
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar kaj se pa tam dogaja???IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso Depresija...punce, če želi katera pomoč psihoterapije (Gestalt terapije) imam eno kolegico iz Postojne, ki bi vam lahko pomagala. Če želite izvedeti več o njej pišite na zs, vam lahko pošljem na e-mail njeno brošuro. dej pošlji meni, jaz sem bla že enkrat na gestaltu rešiješ svoje probleme, ena od vrst terapij, se pogovarjaš... težko razložit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:20:07
|
|
|
|
Estrella*
|
Ja barbaw, saj veš, dase ponavadi zgodi ravno obratno, kar si želiš Grem stanje prečekirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:20:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja barbaw, saj veš, dase ponavadi zgodi ravno obratno, kar si želiš Grem stanje prečekirat Vse pač ne moremo imeti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:21:19
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: +175 No ta cifra mi je pa že bolj všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:21:20
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edini se bo mešalo. Ona bo hotla svojo malo damico spedenat, mala se ji bo pa preoblačila Joj upam, da ne bo prehudo. edino preseneča mala že odkar je bila v trebuhu. Definitivno jo bo še naprej in to hudooooooooooooo Upam, da ne bo raztrgana hodila domov in z bunkami. edina in ena razbojniška mula. to bi blo smeha (a mislite da se ji kaj kovca )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:22:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edini se bo mešalo. Ona bo hotla svojo malo damico spedenat, mala se ji bo pa preoblačila Joj upam, da ne bo prehudo. edino preseneča mala že odkar je bila v trebuhu. Definitivno jo bo še naprej in to hudooooooooooooo Upam, da ne bo raztrgana hodila domov in z bunkami. edina in ena razbojniška mula. to bi blo smeha (a mislite da se ji kaj kovca ) Eh ona sedaj mirno spi. Danes so mele plavanje in je zmatrana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:22:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +175 No ta cifra mi je pa že bolj všeč Končno se spet premika. Je pa malo trajalo, da se je začelo. čvekice A se da kje pogledat koliko postov si naklofal v enem dnevu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:22:25
|
|
|
|
Estrella*
|
sesil, a ti čakaš polnočno dojenje???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:22:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edini se bo mešalo. Ona bo hotla svojo malo damico spedenat, mala se ji bo pa preoblačila Joj upam, da ne bo prehudo. edino preseneča mala že odkar je bila v trebuhu. Definitivno jo bo še naprej in to hudooooooooooooo Upam, da ne bo raztrgana hodila domov in z bunkami. edina in ena razbojniška mula. to bi blo smeha (a mislite da se ji kaj kovca ) Eh ona sedaj mirno spi. Danes so mele plavanje in je zmatrana Vsaj ena naveza dela. Jaz jo malo pogrešam tukaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:23:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +175 No ta cifra mi je pa že bolj všeč Končno se spet premika. Je pa malo trajalo, da se je začelo. čvekice A se da kje pogledat koliko postov si naklofal v enem dnevu? Prav cifra se ne vidi, lahko pa klikneš na nick in pogledaš objave. Samo pri nas 50 ni nič, jih klofamo okoli 150 na dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:23:46
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil, a ti čakaš polnočno dojenje??? ja, zdej se mi ne splača iti spat. sej nimam več veliko časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:24:17
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar kaj se pa tam dogaja???IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso Depresija...punce, če želi katera pomoč psihoterapije (Gestalt terapije) imam eno kolegico iz Postojne, ki bi vam lahko pomagala. Če želite izvedeti več o njej pišite na zs, vam lahko pošljem na e-mail njeno brošuro. dej pošlji meni, jaz sem bla že enkrat na gestaltu KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:24:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi. Jaz sem imela pa trip trap sposojen, pa si ga bom spet, samo po 1 letu, prej nima smisla.Bo antilopa kar OK Varja pa že lepo sedi v trip trapu, dam en povšter spodaj in je ok....njen stolček pa še vedno čaka v garaži pri tašči zakaj pa? Ker je bil spravljen v garaži v eni drugi vasi, potem ga je šel tast iskat in ga pustil pri njih. V Puntota ne gre, včeraj pa sem imela poln prtljažnik s karavanom, pa ga nisem mogla dat v avto. Tako, da mogoče jutri pride domov. Smo pa trip trap prakticirali že pri Petji zelo zgodaj, ker ima enga tašča in ga okupira ta mali...zdaj ga je Varja. Doma pa vzamem od Petje, dam varovalo in Varjo notri. Sedi brez problema.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:24:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +175 No ta cifra mi je pa že bolj všeč Končno se spet premika. Je pa malo trajalo, da se je začelo. čvekice A se da kje pogledat koliko postov si naklofal v enem dnevu? Prav cifra se ne vidi, lahko pa klikneš na nick in pogledaš objave. Samo pri nas 50 ni nič, jih klofamo okoli 150 na dan Jaz sem jiha danes cca 130, mogoče več. Zato pa sprašujem. za tistih zadnjih 50 pa vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:25:14
|
|
|
|
sesil
|
moj drnjoha na kavču, ga grem malo strest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:25:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil, a ti čakaš polnočno dojenje??? ja, zdej se mi ne splača iti spat. sej nimam več veliko časa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:25:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Pr Luku sem mela sposojenga pol pa trip-trap, ki pa je za zdele še mal prezgodi. Jaz sem imela pa trip trap sposojen, pa si ga bom spet, samo po 1 letu, prej nima smisla.Bo antilopa kar OK Varja pa že lepo sedi v trip trapu, dam en povšter spodaj in je ok....njen stolček pa še vedno čaka v garaži pri tašči zakaj pa? Ker je bil spravljen v garaži v eni drugi vasi, potem ga je šel tast iskat in ga pustil pri njih. V Puntota ne gre, včeraj pa sem imela poln prtljažnik s karavanom, pa ga nisem mogla dat v avto. Tako, da mogoče jutri pride domov. Smo pa trip trap prakticirali že pri Petji zelo zgodaj, ker ima enga tašča in ga okupira ta mali...zdaj ga je Varja. Doma pa vzamem od Petje, dam varovalo in Varjo notri. Sedi brez problema. No super. Ma važno je, da Varja lepo sedi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:26:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj drnjoha na kavču, ga grem malo strest da se ne bo ustrašil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 23:27:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem jih 100 naklofala od 12 ure naprej, kaj je blo pa pre 12 pa ne vem. Mislim, da imava mi2 povprečje 150 na dan
|
|
|
Diastazakokos4 RRAli ste imele po porodu tezave z diastazo recti?Da (
56%)
Ne (
44%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!