|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 19:55:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Srečanje Marčevk 12.12.08, Ljubljana, ob 17-ih

mama_milchy,
felix7
Yassy

No, zdaj pa gremo se prijavit na klepet ob user posted image  in user posted image , dokler lahko še vozimo naokoli s temi trebuhi

mama_milchy jaz ti bom povedala nekje v sre. al pa čet. Zdaj ne morem nič rečt..
Bi pa rade volje prišla ampak samo na user posted image , tortice pri men za nekaj časa odpadejo.. user posted image   bom marca vse nadoknadla user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.12.2008 19:55:31   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

samo punce, za 12.12. pa resno! da se boste narisale v Zvezdi, al kjerkoli se že dobimo. Drugač bo user posted image  user posted image

jaz bom z mislimi z vami...mam vikende čist nafilane....

prepoznavni znak: tangice s slončkom....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.12.2008 19:56:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

samo punce, za 12.12. pa resno! da se boste narisale v Zvezdi, al kjerkoli se že dobimo. Drugač bo user posted image  user posted image

user posted image user posted image  pol pa bi lahko rezervirale kr na ime slončice..

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.12.2008 19:57:42   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image  pol pa bi lahko rezervirale kr na ime slončice..

aha...sej tudi glede na zgradbo telesa...bi lahko bile slončice...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.12.2008 19:58:05   
Pupa7
pupe kdaj je miklavž??? mi ga nikol ne praznujemo, pa me zanima kdaj morm mojmu težit da mi kej kupi ahahhaah, ker tu pa ga praznujejo hahhaha jaz mam tak izgovor da ne morem nič kupit da je miklavž prnesu enga lupčka hihihihi

no zdej se pa res poslavljam, grem malo brat pa ležat na levi bok...

lep večer, lepe sanje in lahko nočko vam želim!!!!!!!!!!!!!!!

pa ne natipkajte več kot 2 strani do jutri do ene 9 zjutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.12.2008 19:58:55   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe kdaj je miklavž???

v soboto - 6.12.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.12.2008 19:59:35   
Dali*
kot da nisi že cele dneve ležala...greš zdej počivat al kaj, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.12.2008 19:59:42   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe kdaj je miklavž???

v soboto - 6.12.

dali hvala zdaj grem težit hahahaaha user posted image user posted image user posted image user posted image še dobr da zravn mene leži, k vstat tko ne smem hahahahah

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.12.2008 20:00:43   
Pupa7

kot da nisi že cele dneve ležala...greš zdej počivat al kaj, user posted image user posted image user posted image

sem sem hahahaha samo ne na levem boku hahahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.12.2008 20:05:18   
tasa_m
joj točno miklavž. MOram mojga tud vpr. kaj mi bo kupo user posted image
kolko se spomnim se je za miklavža stalno dala kaka pomaranča la pa mandarina pa tisti miklavž iz kruha.. zdaj pa ..eh vse mogoče. user posted image  Jaz še vedno po starem, neko malenkost. Itak mi miklavž ni bil nikdar všeč, ker je mel user posted image  zraven z verigo. Pa sem se stalno bala, da bom kaj fasala.. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.12.2008 20:16:23   
yania
Aha,,,12,12,ol pravite...ok..bom probala...sej jutri bi imela res natrpano vsega, pa še zdravje moje ni najboljše...mi je kr neki slabo, pa kr ene 4x dons eni krči v želodcu...pa sej ni čudno ko tko kašljam...

Nič zdej pa grem mal pripraviti k dobiva obiske..mogoče pridem še kej gor, sam glede na to da sva sam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mislim da ne user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.12.2008 20:18:19   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Nič zdej pa grem mal pripraviti k dobiva obiske..mogoče pridem še kej gor, sam glede na to da sva sam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mislim da ne user posted image user posted image user posted image

dej si duška še za nas user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
4.12.2008 20:20:33   
pocka
pa ve ste nore, včeraj sem nehala brati na 102 strani (z zelo malo zaostanka),danes odprem in je 130 strani, mislim,da ni treba razlagat,da nisem šla brati za nazaj,ker bom do jutra tu gor.user posted image

V glavnem,danes sem imela pregled, sem ji malo s strahom omenila moje otrdevanje trebuha,ki je vedno bolj pogosto (tudi 15 x dnevno). Je naredila UZ, MV malo odstopa, ni še kritično,ampak se moram malo bolj paziti, da ne bom šla prehitro rodit. Tako,da sem na Buscopanih in magneziju.user posted image Dali za seznamček lahko napišeš +10kg, naslednji pregled 08.01. in še ena novost,danes se je pa brez ugibanja videlo, imeli bomo user posted image .user posted image Zaenkrat bom še delala, ker grem itak kmalu na dopust, najprej stari, po praznikih pa verjetno še novi, pol je pa rekla,da bova kar bolniško napisale

Najaa - si me en dan spraševala za punčko, bom dala slikico gor,ko bo narejena, ker komaj lase gor šivam, nimam cajta, pol pa vsak dan glih 5 minut šivam.user posted image A ti si jo že dokončala?

tasa_m
- kaj so pa tebi odkrili, povišan sladkor,da se moraš paziti? Kot sem že napisala,sem ful v zaostanku z branjemuser posted image

več pa ne vem,ker ne sledim debatiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
4.12.2008 20:25:22   
tasa_m
pocka pazi se nam user posted image  da nam kam ne uideš.. pa čestitam za user posted image  user posted image

ja, meni so sladkor odkrili in moram jutri po napotnico za bolnišnico, da se grem še tja malo pokazat. Saj so me punce tu potolažle, tak da verjamem da je vse ok user posted image

ma, saj boljše da ne bereš za nazaj. Malo nam je špilalo, tak kot vsako večer user posted image  sicer pa saj veš..več nas je na kupu večje norije pridejo ven user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
4.12.2008 20:39:05   
pocka
ojoj tasa, tudi tebi user posted image user posted image , malo se boš morala nazaj držat pri hrani, ampak za naše user posted image bomo naredile vse! Jaz sem danes dala kri, upam,da bo vse ok.

vidim,da vam je konkretno špilalo danes, glede na to koliko ste napisale,kaj bo šele naslednji teden, ko je polna lunauser posted image

A ve katera kaj sploh pomeni,da posteljica odstopa? Tako bolj po domače me zanima, kaj to pomeni. Saj ni še nič hudega,ampak malo me pa skrbi. No,saj bi mi že dala strogo ležanje,če bi bilo kritično,ampak me vseeno zanima,sem jo pozabila vprašat.

aja, miklavž - ma pri nas ne bomo delali nekih scen glede tega, Taja bo dobila eno knjigico o Božičku, pa kako čokoladico, mojemu pa ne vem kaj bi vzela,kako malenkost za pojest verjetno, drugače pa bomo bolj za božička zapravljali.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
4.12.2008 20:45:09   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

prosim za pomoč, ker mi tole ne da miru...

mojemu sineku je ime VINKO ŽAN kakšno ime naj dava novemu user posted image

če bo fant bo JANEZ GAL  tukaj ni dvoma vendar pa sumimo da bo punčka tko da prosim za pomoč...

nekako se nagibam da bi drugo ime bilo EMA  vendar ne vemo kaj naj damo prvo... (nekako mi paše Mari(j)a Ema vendar moj dragi ni za to, da bi  bilo prvo ime Mari-j-a imaste kakšen predlog???...)

p.s. prosim, da kopirate moje sporočilo, da bom sploh vedela, da ste dale kakšen predlog, zame preveč strani natipkate in se mi ne da poli vse prebirat...hvala za razumevanjeuser posted image

mojmu dragemu je ime Vinko ravno tako njegovemu očetu in od tasta oče je tud vinko tko da sva od tukaj malo tradicije potegnila....

otroka kličem Žan ali Vinko Žan kakor je sam sebi pravi da je Vinko Žan, ker ga tako tudi kličejo v vrtcu in je na to čist ponosen...

mi je pa tale Manca Ema všeč... jo bom pretuhtala, seveda pa predloge še vedno sprejemam...

sem moju pisala sms kaj meni o manci emi pa mi nazaj natipka... kaj a že veš da bo punčka??? user posted image  

ja maria ema bi bilo če bi samo jaz odločala tko pa ima moj tudi nekaj besede in pravi da noče otroku dati ime marija ali pa njene verzije maria...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
4.12.2008 20:54:13   
Grahec
Ma, čveke, čvekaste, sem vas komaj prebrala, pa sem še ob 15 čvekala tukaj! Sem se pa nasmejala, ma ste res face. Samo res se mi zdi, da ta forum pa res vsaka lahko brez škode za psihofizično-počutje bere.
Ups, tiste, ki imate kake krče paste, da jih ne boste zaradi smeha imele še več user posted image
_andreja_ Prej sem pač kar tako napisala Manca Ema ker se mi je zdelo, da nekako gre skupaj, zdaj sem pa parkrat na glas izgovorila in se mi zdi še boljše, ker mi lepo skupaj zveni.

< Sporočilo je popravil Grahec -- 4.12.2008 20:56:14 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 3242
4.12.2008 20:58:10   
pocka

prosim za pomoč, ker mi tole ne da miru...

mojemu sineku je ime VINKO ŽAN kakšno ime naj dava novemu user posted image

če bo fant bo JANEZ GAL  tukaj ni dvoma vendar pa sumimo da bo punčka tko da prosim za pomoč...

nekako se nagibam da bi drugo ime bilo EMA  vendar ne vemo kaj naj damo prvo... (nekako mi paše Mari(j)a Ema vendar moj dragi ni za to, da bi  bilo prvo ime Mari-j-a imaste kakšen predlog???...)

p.s. prosim, da kopirate moje sporočilo, da bom sploh vedela, da ste dale kakšen predlog, zame preveč strani natipkate in se mi ne da poli vse prebirat...hvala za razumevanjeuser posted image

mi je pa tale Manca Ema všeč... jo bom pretuhtala, seveda pa predloge še vedno sprejemam...

mi smo hoteli dati ime Manca, če bi bila punčka, no, moj je bil bolj za Manco, jaz pa sem navijala,da bi bila Eva...ampak na koncu bi bila Manca, ker je on na vrsti za izbiro imena.user posted image

A v vsakem primeru boste dali dve imeni? Pol je tale Manca Ema je kar lušno ime.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3243
4.12.2008 20:58:13   
yania
Piruri imaš ZS...

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
4.12.2008 21:07:13   
pocka
zdaj, ko sem jaz gor prišla,pa ni nikjer nobene user posted image , nič, grem pa spat...nočko punce

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
4.12.2008 21:11:19   
felix7
evo, jaz sem tukaj, vmes še malo Trenja gledam, ki jih sicer nikoli ne gledam, pa tudi zdajle bolj površno spremljam, ker tega Slaka se pa ne da poslušat.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
4.12.2008 21:20:09   
čebeica maja
Yanija- boš tudi previjalne gledala, lahko pogledaš za tako kot je od lip polčane, veliki globoki pradali , prosim hvala

lahko nočko

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 4.12.2008 21:32:17 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
4.12.2008 21:41:04   
Najaa
Srečanje - tudi jaz sem za 12.12. Ta dan mi je pisan na kožo. user posted image  Tako da mama_milchy, ti vodiš seznam in me kar dodaj. user posted image

pocka, nisem še končala punčke. Sem še bolj na začetku. user posted image  Zdaj čez vikend bom dala v peto in se lotila, da končam do nasl. tedna. Ti pa jo le pokaži, ko bo gotova.
Kaj konkretno ti je pa rekla G glede posteljice?

Meni je pa že kakni dve uri kar nekaj slabo. Najprej kot da sme lačna, zdaj mi gre pa prav na bruhanje. Grem sam še pod tuš in spat.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
4.12.2008 22:53:23   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., Izola  user posted image   +9 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
mihaela20
(?)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  10.12., SG  user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +3 kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12. , LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.12., LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image + 9 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., MBuser posted image user posted image +7,6 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  22.12., CE-SG  user posted image + 8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12, NM user posted image  +2,4 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +10kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 7 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5,5 kg, 104cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image + 9 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)?,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 110 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 23.12., NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12, LJ user posted image +0 kg
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) ?, LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +6 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +6,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., ? user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.12.,  LJ user posted image +6 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12., ? user posted image +6 kg, 89 cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.12., LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 23 fantkov
user posted image  - 18 punčk
user posted image  - 28 presenečenj 

Skupaj nas je 66 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
4.12.2008 22:53:49   
Dali*
nočko...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

kako ti bo ime?
klitia

Kdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?

sami (17%)

mož/partner (75%)

drugi otroci (4%)

drugi sorodniki (0%)

prijatelji (0%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!