|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
5.12.2008 9:23:25   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

in jjasna,si poštimala ,kar te je morilo?

načelomauser posted image
še vedno imam kakšno uro ko sm čisto down ampak v primerjavi z dvema tednoma nazaj, sem full boljše... sm se skregala s sabo in zdej sm se malo umirilauser posted image  jebba je to... ko se ti nabere tolko stvari ...

Pupa7 sej tebi pa to vedno rata... k maš vedno kak tak komentar, da se ga ne da preslišatuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
5.12.2008 9:24:28   
Pupa7
pogreša se yassy, je včer do pol noči tle gor čepela, zdaj pa spi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
5.12.2008 9:25:55   
PERSIDA
DOBRO JUTRO !!!
DANES PRIDE STRIC user posted image MIKLAVŽ ,DA NE POZABITE NA ŠKORNJE !!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
5.12.2008 9:28:38   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

še vedno imam kakšno uro ko sm čisto down ampak v primerjavi z dvema tednoma nazaj, sem full boljše... sm se skregala s sabo in zdej sm se malo umirilauser posted image  jebba je to... ko se ti nabere tolko stvari ...

Pupa7 sej tebi pa to vedno rata... k maš vedno kak tak komentar, da se ga ne da preslišatuser posted image

ka pa sm spet tazga rekla hahahaha, sej sama sebe včas ne sledim... ker ne morem migat več govorim hahahahahahaha nekam je treba usmert energijo hahahah

me je pa zdele skor kap, sm tok hvalila mojga "deca" pa mi je zmankal WC papirja in sm šla do ta druge kopalnice ponj, mimo kuhinje in dnevne sobe.... kaaaaaaaaataaaaaaaaaastroooooooofaaaaaaaaaaaaaa, od treh dni nazaj je vsa posoda povsod.... sej mi je kr slabo... user posted image user posted image user posted image pa sem šla raj nazaj v postlo.... kaj ko jaz ne morem v takem živet, že v spalnici mi gre na živce, ko mam kako šalco od čaja, ko je ne smem nest pomit... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.12.2008 9:32:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no, no da ne bom šla iskat zdaj nazaj mojga stavka včeri, da sm te že pogrešala user posted image user posted image user posted image user posted image
sam pa bom morala  it stran od compa,ker imam v ponedeljek dva izpita,pa še mi ni ratalo,da bi se učila poštenouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.12.2008 9:34:45   
spps

vem kak zgleda,ko padeš v takšno situacij...ti nič ne zavidam,sploh pa ne zdaj,ko še hormončki delajo svoje.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.12.2008 9:35:18   
Pupa7
naj ti bo, samo to ne pomeni da te ne bomo pogrešale user posted image user posted image user posted image pa držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da zdaj če te vidim da kaj pišeš, ti prec napišem alo alo, takoj se pejt učit hahahahahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.12.2008 9:35:42   
spps

ka pa sm spet tazga rekla hahahaha, sej sama sebe včas ne sledim... ker ne morem migat več govorim hahahahahahaha nekam je treba usmert energijo hahahah

me je pa zdele skor kap, sm tok hvalila mojga "deca" pa mi je zmankal WC papirja in sm šla do ta druge kopalnice ponj, mimo kuhinje in dnevne sobe.... kaaaaaaaaataaaaaaaaaastroooooooofaaaaaaaaaaaaaa, od treh dni nazaj je vsa posoda povsod.... sej mi je kr slabo... user posted image user posted image user posted image pa sem šla raj nazaj v postlo.... kaj ko jaz ne morem v takem živet, že v spalnici mi gre na živce, ko mam kako šalco od čaja, ko je ne smem nest pomit... user posted image user posted image user posted image

sej bo zrihtal,ko bo posode zmanjkalouser posted image user posted image user posted image al bo pa novo nabaviluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.12.2008 9:36:04   
spps

naj ti bo, samo to ne pomeni da te ne bomo pogrešale user posted image user posted image user posted image pa držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da zdaj če te vidim da kaj pišeš, ti prec napišem alo alo, takoj se pejt učit hahahahahauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image skor že gremuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.12.2008 9:39:19   
Pupa7
se bojim da se bojo ščurki zaredli preden bo posode zmanjkalo.... ma se komej nazaj držim, da ne grem pospravit zadeve... user posted image user posted image user posted image user posted image s tem da v kuhni ni blo več placa pa je v jedilnco na mizo zlagu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej mi je jasn zakaj rab 1 dan da pospravi, ko mene ni par dni... pa še pol moram jaz dokončat zadevo... zdej sm pa še za ta sive spodnice jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.12.2008 9:41:54   
spps

se bojim da se bojo ščurki zaredli preden bo posode zmanjkalo.... ma se komej nazaj držim, da ne grem pospravit zadeve... user posted image user posted image user posted image user posted image s tem da v kuhni ni blo več placa pa je v jedilnco na mizo zlagu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej mi je jasn zakaj rab 1 dan da pospravi, ko mene ni par dni... pa še pol moram jaz dokončat zadevo... zdej sm pa še za ta sive spodnice jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da ne boš tako zgledala,ko pride  domov  user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.12.2008 9:42:18   
PERSIDA
Pupa7 - ti verjamem,da težko gledaš tisto posodo.To gre men tudi  čist na živce ,ko imam posodo.Pa si ne misli ,da je skoz vse tipi topi.Želje so eno resničnost ,pa drugo.Je pa ,če je kuhinja čista je vse čisto.Blagor tistim ,ki imajo pomivalni stroj.Jaz še za enkrat nimam te sreče ,ko pa bo v planu nova kuhinja ,pa zagotovo.Čez kako leto,dve.Sedaj imam kuhinjo v kleti,ampak takrat nisva kupovala drage ,ker sva vedela ,da bova enkrat  v zgornji etaži.Malo bo težje na začetku,če bom za vsako malenkost morala v klet zaradi bavcov.No ,pa vsaj ena pozitivna stvar bom šla s kilami doluser posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
5.12.2008 9:44:59   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pupa7 - ti verjamem,da težko gledaš tisto posodo.To gre men tudi  čist na živce ,ko imam posodo.Pa si ne misli ,da je skoz vse tipi topi.Želje so eno resničnost ,pa drugo.Je pa ,če je kuhinja čista je vse čisto.Blagor tistim ,ki imajo pomivalni stroj.Jaz še za enkrat nimam te sreče ,ko pa bo v planu nova kuhinja ,pa zagotovo.Čez kako leto,dve.Sedaj imam kuhinjo v kleti,ampak takrat nisva kupovala drage ,ker sva vedela ,da bova enkrat  v zgornji etaži.Malo bo težje na začetku,če bom za vsako malenkost morala v klet zaradi bavcov.No ,pa vsaj ena pozitivna stvar bom šla s kilami doluser posted image .

pa saj mamo pomivalni stroj........... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
5.12.2008 9:45:47   
Pupa7

da ne boš tako zgledala,ko pride  domov  user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image

to bom tak al tak user posted image user posted image alo alo, takoj se pejt učit hahahahahahahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.12.2008 9:49:10   
PERSIDA
Babnice - vsak dan sedim pred kompom ,da bi glasovala za vas,pa ne gre.Malo mi je že dop....o.Saj vem ,da je vseskup postalo že brezveze,pa kdaj drugič.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
5.12.2008 9:52:10   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Mala čebelica: Upam, da je tvoja raziskava znanstvenauser posted image  Samo, kaj ko jaz mesa tudi prej nisem nič kaj preveč z veseljem jedla. Morda malce lažje, kot zdaj. Ma, saj če je z otroci vegeteriank navadno vse Ok, potem bo zadosti, tudi če vsaj ene dvakrat na teden pojem vsaj kaj mesnega, a ne? Se ne bom sekirala preveč, da mi še pritisk ne naraste od skrbi. user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi pred prvo nosečnostjo nisem bila ravno "mesni" tip. Celo prvo nosečnost sem se trudila, da bi vsaj 2x na teden pojedla nekaj mesa, a kaj, ko je teden tako hitro minil user posted image  Mislim, da je bilo povprečje 1x na teden. No, z malim je vse ok. Mi je pa meso zadišalo med dojenjem. Neko obdobje, bi ga lahko jedla vsak dan user posted image  Tako, da najbrž ti res telo pove kaj rabi. Ko bi to le še za sladko veljalo user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
5.12.2008 9:56:22   
Pupa7

Babnice - vsak dan sedim pred kompom ,da bi glasovala za vas,pa ne gre.Malo mi je že dop....o.Saj vem ,da je vseskup postalo že brezveze,pa kdaj drugič.

tud jaz sem obupala nad tem glasovanjem...

jaz bom zdaj risala bordurce za sobico od tamičkenga, ma kera kak link za kake lušne medvedke al pa disneyeve palčke al pa kaj takega???

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
5.12.2008 9:58:18   
PERSIDA
Pupa7 - zdaj ,pa sem brez beseduser posted image .Če bi se meni to zgodilo ,da obležim bi kar precej shujšala mojga itak ni doma ,pa tudi ,če bi bil si z njim ne morem kaj dosti pomagat.Edina rešitev bi bila ,da bi mi moja mami pošiljala koslilo po njem.No vidiš glede na to ,da moj ne zna kuhat posode tud ne bi imela user posted image user posted image user posted image .Bi bil problem rešen.Pa še jaz bi imela željenih 60 kg.

Kaj hočeš - mogoče ,pa si špara za vikend ,da bo to delal.Ali ,pa ti preveč poješ,da ne folga pomivat.user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
5.12.2008 9:59:42   
Pupa7

Pupa7 - zdaj ,pa sem brez beseduser posted image .Če bi se meni to zgodilo ,da obležim bi kar precej shujšala mojga itak ni doma ,pa tudi ,če bi bil si z njim ne morem kaj dosti pomagat.Edina rešitev bi bila ,da bi mi moja mami pošiljala koslilo po njem.No vidiš glede na to ,da moj ne zna kuhat posode tud ne bi imela user posted image user posted image user posted image .Bi bil problem rešen.Pa še jaz bi imela željenih 60 kg.

Kaj hočeš - mogoče ,pa si špara za vikend ,da bo to delal.Ali ,pa ti preveč poješ,da ne folga pomivat.user posted image .

hahahah, ne ker je bla rižota ker je nism mogla vse pojest še na krožniku,.... pol pa je do pol treh zjutri na internetu visel... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
5.12.2008 10:01:12   
spps

tud jaz sem obupala nad tem glasovanjem...

jaz bom zdaj risala bordurce za sobico od tamičkenga, ma kera kak link za kake lušne medvedke al pa disneyeve palčke al pa kaj takega???

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
5.12.2008 10:02:14   
PERSIDA
Pupa7 - a ti tud boš risala.Jaz imam v planu to popoldan.Včeraj sem si kupila barve ,da bom lahko pol na steno narisala.Nekih linkov ,pa nimam ,bi ti rade volje pomagala.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
5.12.2008 10:02:59   
spps
link  mogoč pa kaj tu najdešuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
5.12.2008 10:03:01   
Anonimen
Srečanje Marčevk 12.12.08, Ljubljana, ob 17-ih

mama_milchy,
felix7
Yassy

pupa 7 - z mislimi
jjasna85

=jasna=
yania
Najaa

Mama_m - Sem ti malo pomagala pri seznamčku. user posted image  

Preberem vas kasneje, ker ste prav preveč divje s pisanjem.

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3298
5.12.2008 10:03:10   
Pupa7
spps kaj si vtipkala da si dobla to fotko??? maš kaki link???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
5.12.2008 10:03:57   
Pupa7

link  mogoč pa kaj tu najdešuser posted image user posted image user posted image

PA TI SI ZLATA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HVALAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!1111

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?