|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
3.12.2008 23:30:44   
Ni novih sporočil
miska73
Larči a si se preoblekla. Luštna si.

Netkič srček, ti si tako posrečena. Me veseli, da si ti tudi že polna energije za nov ciklus.

Blanč si že klicala ateja?

Mlinček a veš, da sem jst tudi po mailu mojmu poslala link na tvoj opis zgodbice.
Mlinčka sva ravno uni dan z Lučko premlevali, da mora biti nekaj na tistih tvojih štorkljah, ki si jih videla.
Evo, še mal, pa bom jaz tudi začela verjeti v znamenja.

Pikovitka kaj si tolk bizi? Komaj imaš čas kej uletet sem gor.

Sapi generacijo, kako je stanje pri tebi. Furaš brezmadežno belino?

Obi a rabiš ti kakšno stimulacijo, da ti jo naštimamo. Da se tvoji foliklčki mal zbudijo.

Lučkec, nič bat, za določene stvari imam vedno energijo.

Žiži uživi še za mene v NS.

Ajsi lepa oblekica in čestitke za uspešen pregled.

Zarjica alias brljica, ti si kr vzemi bolniško. Pa kakšno razvajanje si privošči.

Se*kica, ne morem verjet, da so ti ratali zamrznjenčki. Potem sta tudi ta dva, ki sta že pri tebi ziher zmagovalca.
Kam boš s tolk otročki?

Mišmiš kakšna je situacija v ilegali? Pa doma?

Pupe moje grem jst ninat. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.12.2008 7:21:27   
Ni novih sporočil
Zvezdica
Dobro jutro:)

ena http://user posted image

Spet sem vstala prezgodajuser posted image Obveznosti kličejo.

Papa

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.12.2008 7:24:08 >

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.12.2008 7:35:59   
Ni novih sporočil
emaa
Punce eno vprašanje (mal sem padalska), men je G napisala na napotnico GK, a to pomeni da moram v Leonišče al se lahko naročim k Rešu, ker v Leonišču vse tako dolgo traja, pa še ful si moraš frej jemat v službi, ker točnost tud ni njihova čednost. Napisala mi je zdravljenje+IVF (sem se že zdravila).

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.12.2008 7:39:15   
Ni novih sporočil
žogica13
jutro vsem skupaj

Tina hudo mi je da ti ni ratalo, bova pa naslednjič spet probali a ne. enkrat bova šle na kavo, saj se še kaj oglasim. zdaj bom v službi menjala delovno mesto (jankovičeva politika po združevanju podjetja...benti hudiča) pa me prav zanima koliko časa nam bo še ostalo popoldne za kavice. pa še iz ljubljane se moram 25km vozit da pridem domov. štala

jaz sem danes že dobila user posted image . punce, tiste ki niste prišle do ET v kolikšnem času od punkcije ste dobile user posted image ? prosim za odgovor. ker sem še vedno malo v dvomih da so mi zamudili s stopko in nemogoče da bi samo 6 celic predelala, pa še od teh 5 nezrelih..pri velikosti foliklov 22-24...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 654
4.12.2008 8:18:55   
Ni novih sporočil
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Obi a rabiš ti kakšno stimulacijo, da ti jo naštimamo. Da se tvoji foliklčki mal zbudijo.

joj, miška, hvala, lepo si se spomnla... veš, men drugač tut matt sede, ampak je rezerviran za zarjico, pa ji ne bom v zelje skakala... si pa vedno učke napasem, kadar so stimulacije na vrsti user posted image
grem pa jutr še enkrat na UZ pa bomo vidl, kolk pivo res pomaga user posted image
mogoče pa IUI pade že v soboto....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 655
4.12.2008 8:30:46   
Ni novih sporočil
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

joj, miška, hvala, lepo si se spomnla... veš, men drugač tut matt sede, ampak je rezerviran za zarjico, pa ji ne bom v zelje skakala... si pa vedno učke napasem, kadar so stimulacije na vrsti user posted image
grem pa jutr še enkrat na UZ pa bomo vidl, kolk pivo res pomaga user posted image
mogoče pa IUI pade že v soboto....

Obi, matt je tud moj, ampak ga žrtvujem za foliklčkeuser posted image Držim pesti zate.

Pa glej....enga ti prilepim...  da bo če ne druzga dan lepši http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 656
4.12.2008 8:31:49   
Ni novih sporočil
Serendipity
Jutro prinčipese,

zvezdica - Mnjami! Hvala za kavico!
obayifo - mmm... pivo ziher pomaga. Na zdravje in naj foliklčki rastejo 100/uro!
žogica13 - v naslednjem krogu boš videla, da bo šlo! Že zdaj držim pestke zate!
emamair - odgovora sicer ne vem (sem mariborska) ampak -  naj bo s srečo!
moja miškolinka seventy-three - hja, bomo meli cel vrtec. Pa mamo velko hišo, bo že mesta za vse naše nagajivčke user posted image
mala81 - (moja letnica) stiskamo pestke!
vsem nosečkam - pobožajte svoje buškije
vsem, ki ste v akciji - Pa enga spijmo, no - Za foliklčke!
Bumo, shadow, bambi, Reby, sapi - kako ste pupe? mene zdaj dva dni kar taki predmenstrualni krči matrajo, zizike niso več do Koroške, le do Müjre zdaj po novem, in ugotavljam, da se tile dnevi vlečejo ko vagon polžev skozi puščavo.... user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 657
4.12.2008 8:36:11   
Ni novih sporočil
Serendipity
obi - enega tegale, da bo nadzaroval malo rast teh foliklčkov in jih stimuliral:

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 658
4.12.2008 8:39:06   
Ni novih sporočil
Reby
Jutro vsem :)
Se* - ja, jaz mam isti občutek, skoz me jajčniki bolijo, joškice pa niso več kot so bile :( Jaz že ne vem več, kaj bi delala, danes sem šla malo pucat, sesat, pomivat, pa me je začel kr mal bolj bolet in zdej res nič več ne delam. Se pa dnevi peklensko vlečejo... TV mi gre že na živce, včeraj sem končno šla s kužiko ven na zrak. Je pa ena stvar, ki je ne pogrešam - služba... :)

Neposredna povezava do sporočila: 659
4.12.2008 8:40:11   
Ni novih sporočil
emaa
Hvala serendipity, upam, da bo uspelo čim prej, da ne bo treba na IVF, sem vseeno upala, da pa pri naslednji zanositvi ne bo težav, pa se zgodba ponavlja. 

Neposredna povezava do sporočila: 660
4.12.2008 8:46:29   
Ni novih sporočil
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Hvala serendipity, upam, da bo uspelo čim prej, da ne bo treba na IVF, sem vseeno upala, da pa pri naslednji zanositvi ne bo težav, pa se zgodba ponavlja. 

Če imaš napotnico za GK, potem je za Leonišče. Reci svoji G naj ti napiše za reša, vsaj jast sem tako nardila in sem bila kmalu na vrsti.
Upam, da sem kaj pomagalauser posted image . Pa da bo veselje spet kmalu.

i belive i can fly....

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.12.2008 8:46:40   
Ni novih sporočil
Bumo
Ne vem zakaj, sm jaz mam iste občutke Se, boleče prsi sploh ne upoštevam, ker mal so od Utrokrogljic ,malo pa je itak njihov cajt, ker me pred menstro zmeraj boljio. Tu pa tam me kaj špikne, nekih ne vem kakih krčcev nisem imela, pač...bom delala test prvo doma pol pa še krvnega in kar bo,bo. Saj žalostna bom ful ,samo ej, life goes on...sploh nočem nič analizirat več, kaj se dogaja, ker me samo vse skup meša. Se pa doma že celi cajt futram s hranouser posted image ...iz tega postopka bom definitivno šla bolj okrogla, zaj pa tak ali drugačeuser posted image .
Jutro vsem.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.12.2008 8:55:58   
Ni novih sporočil
emaa
Zvezdica hvala se mi je zdelo, ker sem bila prvič vodena tam, pa vse traja tako dolgo, da si lahko 3x premisliš. 

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 663
4.12.2008 8:59:04   
Ni novih sporočil
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ne vem zakaj, sm jaz mam iste občutke Se, boleče prsi sploh ne upoštevam, ker mal so od Utrokrogljic ,malo pa je itak njihov cajt, ker me pred menstro zmeraj boljio. Tu pa tam me kaj špikne, nekih ne vem kakih krčcev nisem imela, pač...bom delala test prvo doma pol pa še krvnega in kar bo,bo. Saj žalostna bom ful ,samo ej, life goes on...sploh nočem nič analizirat več, kaj se dogaja, ker me samo vse skup meša. Se pa doma že celi cajt futram s hranouser posted image ...iz tega postopka bom definitivno šla bolj okrogla, zaj pa tak ali drugačeuser posted image .
Jutro vsem.

user posted image  user posted image  user posted image

Ma, to je pa zdaj kot da bi brala svoje misli user posted image  user posted image  user posted image

Hrana -  user posted image  Moja najboljša prijateljica ... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.12.2008 9:03:50   
Ni novih sporočil
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Jutro vsem.

Ma, to je pa zdaj kot da bi brala svoje misli user posted image  user posted image  user posted image

Hrana -  user posted image  Moja najboljša prijateljica ... user posted image  user posted image  user posted image

Pr men isto, sam po mojem je to bolj iz dolgcajta kot lakote :)

Neposredna povezava do sporočila: 665
4.12.2008 9:15:31   
Ni novih sporočil
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Jutro vsem.

Pr men isto, sam po mojem je to bolj iz dolgcajta kot lakote :)

Pa ja, malo psiha ,malo pa dolgcajt...joj kake bomo babe   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.12.2008 9:16:17   
Ni novih sporočil
maja24
Ojla babuške kako ste,vidm da je Sulfiniji uspelo,še tuki čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.12.2008 9:18:05   
Ni novih sporočil
mismis
Dobro jutro vsem skupaj. Kako ste na tak meglen dan?

Se*, Reby, Bumo,...Vidim, da se naše trepetalke že ukvarjajo z joškotipom in krči, ter z občasnimi strahovi. Strahove stran, vsa nosečnost je drugačna, vsaka ima druge znake. Lepo se sprostiti in čakati na datum testa.

emamair, pozdravljena spet med nami.user posted image user posted image Na tvoje vprašanje ti je že Zvezdica odgovorila.

miška73, pri nas doma vse ok. Včeraj sem uspela celo kupiti našemu darilo za Miklavža in Božička. Zjutraj pa je padel petelinji zajtrk.user posted image user posted image user posted image  Pa pri tebi, kdaj se ti bodo zadeve v službi umirile? Kdaj pa štartaš z taaaa dolgim postopkom? Ali bova skupaj?

bbpikica, tako javno pa ne bi glih mojih mer objavljala, da ne bodo drugi zgroženi in otroci preplašeni user posted image user posted image user posted image  Drugače pa nosim eno čisto normalno trojko, saj meni se zdi, da pri mojih 1,70 nosim trojko.

Kruce, kje si pa ti danes, naš najljubši coffee maker???

Obi van Kenobi, naj ti jutrišnji UZ pokaže lepo rast foliklov, da greš lahko v ponedeljek po otroceuser posted image  Mogoče bo pa Miklavž pomagal, da bodo folikli lepše rastli.

Žogica, po moje bi morala kar normalno po ciklusu dobiti user posted image . Razen, če si bila v dolgem postopku, tuki se znajo stvari malo zamešati.

Mlinčko family, I ASAY HAY, kako ste vi 4 meni?

Tina, seveda si vedela na Monu, da sem jaz, saj sem  se ti podpisala. Kakšno je stanje pri tebi?

Shuka, kaj si pa ustvarjala v tem času, ko si se skrivala pred nami?

Lara, uh šele sedaj vidim tvoj nov avatar, fletkan fletkan ni kaj? Kako pa kaj počutje?

Želvica, kako si mi ti, te že kaj slabosti matrajo?

Pija, zabremzaj malo in uživaj z nami. Kaj so te tako zasuli z delom?

Gloria, pozdravčke tebi in malemu Niku. A je Nik že nastavil za Miklavža?

Netka, kako kaj, se že pripravljaš za februar. Se bova takrat tepli za naklonjenost dr. D-ja user posted image user posted image

Pikovit, kaj pa ti počneš, da si tako bizi. Izpreži malo, veseli december je. A femoden pridno papaš?

Kajši, kje si ti meni, javi se, ali si morda tudi ti odpotovala v mama hotel.

Ajsi user posted image user posted image user posted image , čestitke za lep profil malega Ajsija. Kar tako naprej

Žiži, kje si ti meni, kaj te pa tako gužva?

Hedi, Noki in Abra, kje ste, pogrešam vas!!!

tudi vsem ostalim nosečkam, borkam, čakajočim na postopek in trepetalkam želim prav lep dan...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.12.2008 9:19:31   
Ni novih sporočil
zarja1
Dobro jutro brbljice......user posted image user posted image user posted image
....naš službeni dogodek je HB za nami. Delam še samo jutri, pol pa se vam v celoti posvetim in ratam še večja brbljica kot ponavadi.

Shuki moj je nazaj.......

Larči full lepa oblekca....

pa še vse ostale polubčkam..........Pija, DaisyE, Blanči, Želvica moja, Lučka, Abra, Ajsi, pa Mojsonček, pa Netkič naš, Mišmišek, pa Mišek73, pa vse ostale pikice....

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.12.2008 9:27:16   
Ni novih sporočil
kajsica
Babike en lep pozdrav!

Prvo moram čestitat Sulfiniji in Blanči......bravo stare borke, res sem vesela za vas!!!!user posted image user posted image user posted image

Mišmiš, vidim da me pogrešaš user posted image ....nič nisem odpotovala v mama hotel ampak sem se 2 dni sedaj potepala naokoli in opravila vse nakupe ki so potrebni za mesec december, za vse rojstne dneve, za miklavža, za božička, tako da je šopinga konec.....hvala bogu, ne grem se več, dovolj je.....malo sem se pa še po Avstriji potepala, sem si morala neki zrihtat, pa še kolegico in njene pajaca male sem šla pogledat. Saj veš kako je to ko se z zelo dobro prijateljico vidite na vsake kvatre in je babji čvek. Želela si? Čakaš name da novico objaviš al kako? Ja za ostale detajle pa se bova zmenili....

Ej samo še to, za demonstracijo, bo pri meni konec tedna problem, ker imam same RD, lahko pa se dogovoriva za četrtek ali pa kak drug dan med tednom, če ne pa po 22.12. Zmeni se z dragim in mi sporoči!

Pikovitek, sicer te imam namen še danes poklicat....ti morem sporočit, da ti je Gretka zrihtala tisto, kar si mene zadnjič spraševala in dobiš od nje!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.12.2008 9:38:40   
Ni novih sporočil
maja24
Abra kako si kej,a boš kej kmal rodiluser posted image

Ja Blanč čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,želim ti najlepšihuser posted image (upam da se me še spomniš)

Ela čebela

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.12.2008 9:39:49   
Ni novih sporočil
netka34
Jutro bataljonček naš!

Lara, srčkana nova oblekica, uau!user posted image
Mišmiš, ja po moje se bomo res greble. No, vsaj jst!user posted image K zej mi je pa dovolj tega polovičarstva. Hočem, d me on obdela, ko bo treba, ker to videvanje po hodniku in prazne obljube se niso dobro obnesle!user posted image Pravzaprav, ti niti ne misli na feb. Ima da rata zej!! D bo pol dr. D samo moj!user posted image user posted image
Zarči, me tko spominjaš na mojega tamlajšega škrata...user posted image prow vidm, vama2ma ne bi zmanjkalo tem za brbrbrbrbrbuser posted image
(ampak to ni nič iz hudobije, d ne bi kej merila!!)user posted image
Obi, ti se kar fotostimuliraj, pa birca more bit v hladilniku za sproti!user posted image
Sapi, kje si, še vedno belina? Ma smo že čisto blizu....user posted image

Štajerke, nič sekirat zaradi gramčkov, ko bo čas, bojo šli že dol! 9mescev gor, 9mescev dol!!user posted image user posted image

Vsem en lep dan, pri nas je sonček na obisku, js pa zej lazit v tisto megleno naše glavno mesto.

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.12.2008 9:40:41   
Ni novih sporočil
obayifo
zvezdica in serendipity, hvala za stimulacijo! škoda k sm v službi user posted image

ajsi lepe mamice bomo mele lepe otročke user posted image , user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.12.2008 9:43:49   
Ni novih sporočil
mismis
Kajši, seveda sem te čakala, da se dogovoriva za 20.12. A čva to kar po z.s., da ne bova tukaj smetili user posted image user posted image .
Za demostracijo sem mislila ta petek, pa si se malo pozno javila, za naslednjega mi je čisto jasno, da ne moreš user posted image user posted image user posted image . Drugače je pa pri nas med tednom malo krize, saj veš ponedeljek in četrtek imam jaz šolo, torek in sredo našega ni, oziroma pride v sredo zvečer šele domov. Mogoče pa res po 22.12., zakaj pa ne.

Netka, če mi prej uspe, ti z veseljem prepustim dr. D-ja, čeprav bi on mogoče tole malo obžaloval user posted image user posted image . Sicer si ga bova pa delili, saj veš, kako pravijo, če ni fovšije, je moje vseuser posted image user posted image .

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.12.2008 9:50:33   
Ni novih sporočil
emaa
Zgleda bom pogosta obiskovalka pri vas, vsem želim veliko sreče, čeprav je meni lažje, jaz že dva imam doma. 

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

obračanje
tonks

Kdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?

po 40. tednu (17%)

po 39. tednu (3%)

po 38.tednu (9%)

po 37.tednu (10%)

po 36.tednu (9%)

prej (52%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!