mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. Kako ste na tak meglen dan? Se*, Reby, Bumo,...Vidim, da se naše trepetalke že ukvarjajo z joškotipom in krči, ter z občasnimi strahovi. Strahove stran, vsa nosečnost je drugačna, vsaka ima druge znake. Lepo se sprostiti in čakati na datum testa. emamair, pozdravljena spet med nami. Na tvoje vprašanje ti je že Zvezdica odgovorila. miška73, pri nas doma vse ok. Včeraj sem uspela celo kupiti našemu darilo za Miklavža in Božička. Zjutraj pa je padel petelinji zajtrk. Pa pri tebi, kdaj se ti bodo zadeve v službi umirile? Kdaj pa štartaš z taaaa dolgim postopkom? Ali bova skupaj? bbpikica, tako javno pa ne bi glih mojih mer objavljala, da ne bodo drugi zgroženi in otroci preplašeni Drugače pa nosim eno čisto normalno trojko, saj meni se zdi, da pri mojih 1,70 nosim trojko. Kruce, kje si pa ti danes, naš najljubši coffee maker??? Obi van Kenobi, naj ti jutrišnji UZ pokaže lepo rast foliklov, da greš lahko v ponedeljek po otroce Mogoče bo pa Miklavž pomagal, da bodo folikli lepše rastli. Žogica, po moje bi morala kar normalno po ciklusu dobiti . Razen, če si bila v dolgem postopku, tuki se znajo stvari malo zamešati. Mlinčko family, I ASAY HAY, kako ste vi 4 meni? Tina, seveda si vedela na Monu, da sem jaz, saj sem se ti podpisala. Kakšno je stanje pri tebi? Shuka, kaj si pa ustvarjala v tem času, ko si se skrivala pred nami? Lara, uh šele sedaj vidim tvoj nov avatar, fletkan fletkan ni kaj? Kako pa kaj počutje? Želvica, kako si mi ti, te že kaj slabosti matrajo? Pija, zabremzaj malo in uživaj z nami. Kaj so te tako zasuli z delom? Gloria, pozdravčke tebi in malemu Niku. A je Nik že nastavil za Miklavža? Netka, kako kaj, se že pripravljaš za februar. Se bova takrat tepli za naklonjenost dr. D-ja Pikovit, kaj pa ti počneš, da si tako bizi. Izpreži malo, veseli december je. A femoden pridno papaš? Kajši, kje si ti meni, javi se, ali si morda tudi ti odpotovala v mama hotel. Ajsi , čestitke za lep profil malega Ajsija. Kar tako naprej Žiži, kje si ti meni, kaj te pa tako gužva? Hedi, Noki in Abra, kje ste, pogrešam vas!!! tudi vsem ostalim nosečkam, borkam, čakajočim na postopek in trepetalkam želim prav lep dan...