|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
4.12.2008 11:57:28   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ja zobek imamouser posted image , sm šla prav z žličko po njem tok tok če je ta belina res to..baje da so sedaj bolj zgodni kot pa leta nazaj, vsi ti rastni hormoni v našem futru in to spodbujajo rast zobk

Ja super, zdaj vsaj veš, kaj jo je matralo! Itak morjo enkrat ven prit, pa ne se bat, saj pri tamalmu sploh ni bilo nobene razlike pri dojenju.

Lara pa spi že dve uri, čudeži se dogajajo, je očitno preveč žurala ponoči.user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
4.12.2008 12:03:52   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

ja zobek imamouser posted image , sm šla prav z žličko po njem tok tok če je ta belina res to..baje da so sedaj bolj zgodni kot pa leta nazaj, vsi ti rastni hormoni v našem futru in to spodbujajo rast zobk

Ja super, zdaj vsaj veš, kaj jo je matralo! Itak morjo enkrat ven prit, pa ne se bat, saj pri tamalmu sploh ni bilo nobene razlike pri dojenju.

Lara pa spi že dve uri, čudeži se dogajajo, je očitno preveč žurala ponoči.user posted image

sam upam da ta rdeče n dobi pred vstopom v šolouser posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
4.12.2008 12:18:35   
matejchi

c-c-c

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3153
4.12.2008 12:19:55   
ozziebo

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3154
4.12.2008 12:40:47   
Erin
Gajka - srečno na razgovoru user posted image
sayuri in sandra - user posted image user posted image user posted image za noči... sem pa že mislila da se vam bodo uštimale ko sta kak teden dni nazaj govorili kako lepo spančkajo... Upam, da se to kmalu vrne...

Maja T. - user posted image Ti jim kar povej svoje. Mati najbolje ve in čuti kaj je dobro in kaj ne. Za koga se pa bomo borili če ne za naš zaklad.

mariane
- naš se je rodil s 4 cm dolgo temno čupo ki pa mu počasi izpada in jo nadomeščajo uranžno blond laski...jih ima pa še vedno precej , le zadaj nas "gleda" ena veliiiiiiiiiika plešauser posted image

Mi smo se danes tudi ponoči zbudili ob 3, pojedli in on 3.30 nazaj spat... HB ni več tako kot nazačetku ko sva bila pokonci po 2 uriuser posted image
Se je pa z včeraj na danes naučil nekaj novega - igra se z jezikom in ustvarja zvoke z njim...hecnouser posted image user posted image user posted image Otrok se očitno res med spanjem uči ko predela vse inf. saj sem mu jezik včeraj popoldne kazala in me je opazoval in se smejal, zvečer je pa že sam isto počel...user posted image

Vilika - mi bomo tudi začeli v soboto ali nedeljo s kašico (ko bo imel 4 mesece)... tudi poje malo, hoče vsako uro, če je več, poliva,... Mu zvečer dam dodatek pa malo pomaga... Pa riževo kašico sem mu 2x že dala ampak samo po eno žličko in se je isto pačil... mu pa ni bilo najbolj všeč...user posted image On bi raje mojo joško maziluser posted image user posted image user posted image

sayuri - daj še meni pošlji Paparico in une recepte če je le možno.... plissssssssssssssssssss lepo lepo...user posted image user posted image

anita - zakaj user posted image ob prvem zobku..to je ja veselje a ni?user posted image user posted image user posted image Čestitamo pa čimmanj pogrizenih nipelc!user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
4.12.2008 12:44:39   
mariane
Jaz pa ne morem verjet,da naš Tai celo dopoldne spi,kar je že prava redkostuser posted image .

Maja T.-ti jim kar zateži,nimajo vedno prav,včasih preveč vse na izi jemljejo.Te čist razumem kako ti je,ker mi kar naprej letamo okol dohtarjev,ima namreč naš user posted image
hidronefrozo,tko da smo že dali tudi vse možne preiskave čez,pa še jih bomo,tako da ne se pustituser posted image .Upam,da bo vse ok.user posted image .

Sayuri-imamo yorkija,tak mali ščeneuser posted image user posted image ,jo imamo vsi radi,user posted image jo že tako opazuje in se ji smeji.Kadar greva z user posted image ven,gre vedno z nama,pol je pa prava atrakcija,ker je tak majhnauser posted image ,ima komaj 1,6 kg.

Ups,sem že pozabila kolk je ura ,morem it kosilat,sem si pravkar pogledala film sex v mestu.Vas še beremuser posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
4.12.2008 12:47:34   
mariane
aja pa Anita user posted image user posted image za prvi zobek,so tak lušni z njimiuser posted image

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
4.12.2008 12:55:03   
tatly
vilika a vidva ze gosto hrano uvajata?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
4.12.2008 13:03:45   
Zoja Miša
Kaja Lina se nekaj jezi na igralni podlogi. Jaz pa na hitro, sem danes pospravljalne voljeuser posted image . Sem že omare v red spravila, posesala in prah pobrisala. Vse je pripravljeno za jutrišnjo postavitev smrekiceuser posted image .
Me je ravnokar direktor klical, da me pogreša, ful dobro za slišati!

Drugače pa, plavanje dojenčkov na DIF-u, začne se 12.1. in potem traja 10 tednov. Cena je 95,00 eur, s tem da je eno plavanje, torej 11sto, gratis. En teden prej je sestanek s starši, da se vse zve do podrobnosti. Je vsak dan v tednu, razen ob četrtkih od 9-13h, torej si lahko vsaka izbere uro. Jaz sem za 12h!  Prijavila bi se pa za sredo, kaj vem, se mi zdi fajn dan! sam šit, potem bo srečanje pač 15.1.user posted image
Sedaj pa še vi povejte, Krysia, kako bi hodila, pa lahko gremo skupaj, bo boljše, ko se že malo poznamo!

Šibava ven, če ne mi bo prej zaspala,več kasneje.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
4.12.2008 13:45:57   
tatly
zoja a jutri bos ze smrekco postavla*?ej punce kaj to pomenbi ko jaz polek stelle kaj jem se ona full oblizuje pa jezit se zacne?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
4.12.2008 13:49:15   
tinka14
zoja miša, kak si pridna, prideš še k meni pospravit? user posted image

vredi, glasovanje zaključenouser posted image , nesem razvit ta prvo slikco.

mi2 sva bla zjutri zuni 2 uri + na kavici in je blo super sončno, zdej pa spet tako blesavo vreme, pa grema še vseen mal pokukat na zrak, ker je potem tk priden, če sva velik zuni...

gajka, kak si zrihtala na razgovoru?? mene so tudi včeri snubli za eno polovičko. ampak zamenjat porodniško za manjšo plačo + ne bit doma s sončkom... se ve kak je odgovor...

< Sporočilo je popravil tinka14 -- 4.12.2008 13:50:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3161
4.12.2008 13:51:46   
Neža7
Evo mene!

Sem parkar vse z likala user posted image  Neža mi je zaspala. Tako se je igrala user posted image  Mi2 sva šle lepo na doljg sprehod in sva ujele zadnje sončne žarke za danesuser posted image

Malo sem brala in sem kar malo žalostna kako so bogi naši avgustovčki user posted image  

sayuri & sandra123.... vama pošiljam veliki user posted image  za noči. Je že težko, če user posted image  ni spi cež noč, ampak user posted image user posted image  si ne predstavim.... Upam, da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja.T.... Upam, da se bo ta driska čimprej poboljšala user posted image  Saj tvoja pužika tehta tako kot moja. Moja je bila pri 4 mes 6125g. Kar malo se boš morala user posted image  da bo čimprej normalno blato imela.

mariane..... Prvo kot prvo WELCOME med nami user posted image  Vem sem malo pozna user posted image . Moja Neža tudi ima zelo malo las. Ima frizuro kot njen očka user posted image user posted image  Malo se gosti na vrhu ampak samo jaz to opazim user posted image

Erin..... Veliko sreče pri prvo kašico user posted image  Kaj bo dobrega na menu? user posted image  Mi smo včer imela korenček. Ful je imela rada user posted image  Kar vse je pojedla (polovico korenčka) user posted image

Nell.... FUL lep mini Božiček user posted image user posted image user posted image user posted image

gajka..... user posted image za razgovor

Katja... za 1 leto od user posted image . Moj dan tudi kmalu prihaja user posted image  11.12, ko bo stara 5 mes user posted image user posted image

Grem še gledat kaj sem pozabila user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3162
4.12.2008 13:58:22   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Kaja Lina se nekaj jezi na igralni podlogi. Jaz pa na hitro, sem danes pospravljalne voljeuser posted image . Sem že omare v red spravila, posesala in prah pobrisala. Vse je pripravljeno za jutrišnjo postavitev smrekiceuser posted image .
Me je ravnokar direktor klical, da me pogreša, ful dobro za slišati!

Direktor nima kaj boljšega za delat kot klicat tebe, ko UŽIVAŠ na porodniški user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Za srečanje. Ful lepe slike user posted image  Ja sayuri znaš slikat user posted image  Kako je pride tvoj user posted image  gor in dol z vožičkom user posted image

Neža se je zbudila in tudi obisk bom kmalu dobila, da grem hitro kavico kuhat in pecivo narezat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3163
4.12.2008 13:59:12   
tejkaz
Midva sva bila 3 ure na sprehodu. Je pasalo po dolgem času en giro po Kranju naredit. Prej zaradi Eve nismo mogli ven.

Jaša se igra v igralnem centru, res mu dogaja, vrti se okoli svoje osi, brca in rit dviguje. Roke je in zraven glasno komentira.

Čakam tipa, da odnese tehtnico.

Tatly, to nič ne pomeni. Zanimivo ji je, ko ti nekaj v usta daješ. Ona bi tudi poskusila.

Zoja Miša, user posted image user posted image za smrekico. Jaz komaj čakam miklavža. Eva že ve, da mora pehar postavit čez noč na mizo, da bo drugo jutro darilo dobila. Sem ji kupila leseno železnico z dvema vlakcema.

Anita user posted image user posted image za zobek. Pa nič žalostna biti, to je lep dan. Jaz sem Evi cel dan v usta gledala in ga občludovala, ko je dobila prvega.

Erin, otročki se res čez noč učijo. Kasneje se to še bolj občuti. Jaz moram zvečer prav na besede in obljube paziti, ker punca točno ve zjutraj kaj sem rekla.

MajaT, saj to sploh ni tako hudo. Glede na njeno starost je dobila ravno dosti. Jaša je od 3 do 4 meseca dobil gor samo 350 g pa je kljub temu bilo vse v redu. Ne morejo se vedno tako rediti kot prve tri mesece. Potem bi bili res bajseki pri enem letu. Glede driske pa res upam da čimprej poštimate.

Gajka, a kaj veš, kaj bodo sploh videli na blatu? A to pregledajo za viruse in bakterije ali se kaj o alergiji tudi vidi.

Vilika user posted image user posted image za GH.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

In kje se sedaj prikazujejo ZS?? Imam meglo na očeh..

Nimam pojma. Sem že iskala, pa ne najdem

Ozziebo, saj to je dobro če ste se zbudili šele ob štirih? Mi smo se danes prvič že ob 22.00

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Naša noč pa ni bila  , zaspala ob 21.00-6.45.-10.00. Zdaj pa gremo na luft.. lepo se mejte.

srečnici

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
4.12.2008 14:02:42   
Neža7
Evo Nežo včeraj user posted image  Bila je dobro volje in še korenček je uživala user posted image

user posted image

user posted image

Šibam!!!!!!!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
4.12.2008 14:04:53   
Maja T.
Kako lepe mail sem dobila user posted image

Ko je neka stara ženica umrla na oddelku za zdravljenje starostnih bolezni v majhni bolnišnici blizu kraja Dundee na Škotskem, so bili vsi prepričani, da za seboj ni pustila ničesar vrednega.

Kasneje, ko so medicinske sestre pregledovale njeno borno zapuščino, so našle to pesem.  Kakovost in vsebina sta osebje tako prevzeli, da so kopije obšle vse sestre v bolnišnici. Ena od njih je kopijo pesmi odnesla s seboj na Irsko. Edina dediščina, ki jo je ta stara gospa zapustila potomcem, je bila objavljena v božični izdaji novic severnoirskega združenja za mentalno zdravje (News Magazine of the North Ireland Association for Mental Health). Ta preprosta, a zgovorna pesem se je pojavila tudi v obliki diapozitivov.
Tako je ta drobna, stara ženica iz Škotske, brez vsakega fizičnega imetja, ki bi ga zapustila temu svetu, zdaj avtorica »anonimne« pesmi, ki kroži po internetu: -------------------------------------------------------

Čemerna starka

Kaj vidite sestre?
Kaj vidite? Kaj si mislite,
ko me pogledate?

Čemerna starka,
ne preveč pametna,
negotovih navad,
z očmi, zasanjanimi v daljavo.

Starka, ki izpljuva hrano
in ne odgovarja,
ko ji glasno prigovarjate,
'Dajte no, potrudite se malo!'

Starka, za katero mislite, da
ne opazi stvari, ki jih počnete
in kar naprej izgublja
nogavico ali čevelj.

Starka, ki vam proti svoji volji ali
krotko dovoli, da počnete kar hočete,
jo kopate in hranite,
samo da mine dolg dan?

Je to tisto kar mislite?
Je to tisto kar vidite?
Potem odprite oči, sestre,
kajti to kar vidite nisem jaz!

Povedala vam bom kdo sem,
ko tukaj sedim tako mirno,
tako kot ukažete,
ko jém na vaš ukaz.

Sem desetletna deklica,
ki ima očeta in mamo,
brate in sestre,
ki ljubijo drug drugega.

Sem šestnajstletno dekle,
s krili na nogah,
ki sanja, da bo kmalu
srečala svojega ljubega.

Sem nevesta pri dvajsetih,
moje srce poskakuje,
ko dajem zaobljubo,
ki me zavezuje do konca življenja.

Zdaj jih štejem petindvajset,
imam svoje otroke,
ki potrebujejo moje vodenje,
imam varen in srečen dom.

Sem ženska pri tridesetih,
otroci hitro rastejo,
med seboj smo povezani z vezmi,
ki bi morale trajati večno.

Ko jih imam štirideset,
so moji sinovi odrasli in zdoma,
toda ob strani mi stoji mož,
ki skrbi, da ne žalujem.

Pri petdesetih se ob mojih
kolenih znova igrajo dojenčki,
zopet poznam otroke,
moje ljubljene in sebe.

Nad mano se zgrnejo temni oblaki,
moj mož je mrtev.
Ko se zagledam v prihodnost,
se vsa naježim od groze.

Moji otroci se oddaljujejo,
imajo svoje otroke,
mislim na vsa minula leta
in ljubezen, ki sem jo poznala.

Zdaj sem starka.
Kako kruta je narava!
Starost je šala,
ki iz človeka naredi norca.

Telo usahne,
privlačnost in moč izgineta.
Tam, kjer sem nekoč imela srce,
je zdaj kamen.

Toda znotraj te stare razvaline,
še vedno prebiva mlada deklica.
Moje izmučeno srce tu in tam
še vedno zna kipeti od čustev.

Spominjam se veselih
in žalostnih dni.
V mislih vedno znova ljubim in podoživaljam svoje življenje.
Mislim na vsa tista leta,
ki jih je bilo premalo in so prehitro minila,
in sprejemam neizogibno dejstvo,
da nič ne more trajati večno.

Zato ljudje, odprite oči,
odprite oči in poglejte!
Pred vami ni čemerna starka,
pred vami sem JAZ!!

Spomnite se na to pesem, ko naslednjič srečate starejšo osebo
in se je morda otresete, ne da bi pogledali v njeno mlado dušo.
Vsi bomo nekega dne na njenem mestu!

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
4.12.2008 14:13:34   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

user posted image

Lepotička mala.

MajaT, res lep mail. Se človek zamisli.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
4.12.2008 14:14:00   
Maja T.
Punce hvala za tolažbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj sem pričakovala, da bo cca 7000 g, glede na to, da je že praktično 5 m. No sem malo pobrskala po internetu in je glede na kg ok. Bi pa sigurno imela več, če ne bi user posted image .

Sem pa jezna, ker te tako na izi odpravijo, ker ne vejo kaj v bistvu je. Pa je P. drugače zelo v redu.

No driskica se mora popravit, ker to je za odraslega človeka nevarno, kaj šele za take male user posted image

Sem se prej mogla malo skašljati user posted image

Danes sem sama je  šel moj na novoletno čago v LJ

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
4.12.2008 14:27:51   
lukaurban
samo test http://picasaweb.google.si/lukaurban/JanaRD140808?authkey=BKYmIR_fRX4#5275919347673658162

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
4.12.2008 14:28:41   
sayuri
Tiste, ki ste me na ZS do sedaj prosile za Paparico - pravkar poslano user posted image

(odgovor članu lukaurban)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
4.12.2008 14:30:07   
tatly
hm samo res kje vidis zs?
kaj pa je to paparicouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
4.12.2008 14:35:04   
cebrca
Erin, Nežauser posted image user posted image ti napadi pa niso kar tako. Do zdaj sploh nisem vedela da kaj takega obstaja. Pogumni sta!

tinka14 tudi glasujem za prvo, si se zelo potrudila!

sayuri, matejchi, naty, tejkaz, bella, krysia, buhtlčk, anita kako ste lušne. Sayuri res si lepo slikala. Zdaj sem pa še bolj user posted image ker nisem mogla prit in še bolj user posted image na križ, ker mi je ravno včeraj zaštrajkal.  Pa zelo ste se potrudile z voščilnicami!user posted image

Zoja Miša samo da se ja Kaja Lina pomirila, pa točno vem kako rada bi šla tudi ti na čvek user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mami!

mariane Ivanu so malo zrasli v dolžino, drugače so pa ratal bolj gosti, se pa ne vidi najbolje ker so zelo svetli!

sandra in sayuri zdaj vama pa res iz srca privoščim več prespanih niči, naj zobki še malo počakajo (čeprav zgleda ni tako namenjeno). No bo pa potem hitreje mir.

Danes je HB že malo bolje, toda Ivana še vedno ne morem dvignit user posted image . Mi je pa prihranjeno dostojanstvo, da si lahko vsaj sama ruser posted image obrišem, če ne bi moral oba user posted image na previjalno dat!user posted image Moram pa user posted image zelo zelo pohvalit, vse njegovo delo trpi da lahko poskrbi za naju. user posted image
Sem pa naštudirala da je zdaj pa dovolj zajebancije in grem naslednji teden ko se bom lahko vsedla v avto svoji zdravnici težit za slikanje hrbtenice, ker te bolečine so vedno hujše. Na koncu bodo pomagale samo še inekcije ketonala ali pa še to ne. Si sploh ne predstavljam da me še enkrat tako zdela da ne bom mogla sama na WC.

Na naslednje srečanje pa upam da bom lahko prišla, pravijo v tretje gre rado!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
4.12.2008 14:35:06   
anita goitan
hvala vsem za čestitke ob 1.zobkuuser posted image , sej nism žalostna, sam ta vragec nam 2t ni pustil mirnih nočiuser posted image
in prejle je kakala ful krvi v blatu alora če ni mogoče to od zobkovuser posted image user posted image user posted image user posted image
grem P klicat da eno rečevauser posted image , aha je delal do 13ih pa jutri

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 4.12.2008 14:37:30 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
4.12.2008 14:38:19   
cebrca

hvala vsem za čestitke ob 1.zobkuuser posted image , sej nism žalostna, sam ta vragec nam 2t ni pustil mirnih nočiuser posted image
in prejle je kakala ful krvi v blatu alora če ni mogoče to od zobkovuser posted image user posted image user posted image user posted image
grem P klicat da eno rečevauser posted image , aha je delal do 13ih pa jutri

Bravo za zobek!!!user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za kakanje, da se bo uredilo!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 3174
4.12.2008 14:39:42   
anita goitan
zs greste pa na 1.stran RR: http://www.ringaraja.net/dojencek.html

tejkaz si dobila sedaj piškote?

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 4.12.2008 14:42:28 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?