Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 8:44:40
|
|
|
|
tatly
|
mariane-moji fulll laseki rastejo,sicer jih je ze kar ob rojstvu mela(mme je kar cudlo da me ni nekaj pretirano zgaga matrala) zdaj pa res grem
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 8:59:15
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi buhtlčk katero zadnjo misliš, a tisto ko sva še midve gor? Pol naju boš morala izrezat.. Mislm tisto, ko sva sama, sam so vse lepe! Sej vem, da si hotla to slišat . Resno mislim... Jst se pa bašem s kruhom s semeni, pa poli pa jogurtom, tamal pa vriska pod vrtiljakom.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 9:06:35
|
|
|
|
tejkaz
|
Jutro Tudi mi smo bolj slabo spali. Jedli smo 4krat. Danes mi je mami izjavila, da Jaša zeleno kaka, ker ga še vedno dojim Sandra, Eva je dobila prvi dve enki pri 7ih mesecih. Je niti niso hudo mučili, tako da ti ne znam povedati kako dolgo jih muči. Je pa imela trdo dlesen nekje od petega meseca naprej. Gajka, a nič te niso klicali iz lab? Meni so rekli, da me bodo v vsakem primeru. Tatly, imam tako dobrega brata, da je pazil na mala dva ko sem jaz imela vožnjo. Brez njega mi ne bi uspelo. Anita, včeraj sva z enim prodajalcem cel Mercator narobe obrnila, da bi našla kakšne piškote brez mleka in jajc. A mi lahko poslikaš škatlo tvojih piškotov? Gledala sem te od Medexa ampak povsod piše da so lahko prisotne sledi jajc ali mleka ali pa da so delani v takšni tovarni. Moj šef je pa resno vzel, ko sem se ponudila, da lahko kdaj kaj doma naredim. Mi je toliko dela naložil, da bo mogel biti Jaša fejst priden. Mariane, nam laski ne rastejo, kvečjemu odpadajo. Meni tudi RR v levo zamika.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 9:23:51
|
|
|
|
tatly
|
tejkaz-saj to je lepo da imas t5akega bratevca,bogve kako bi se midva z mojim sedaj razumela ga prav pogresam na hipe sicer si se pa tudi ti zelo trudila
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 9:26:00
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Grem pa zdajle temeljito njune dlesni pregledat, če je kje tko nabreklo, kot pri Natyjevem Joštu. Res sumim zobke. Sploh Zara me kar nekam grizlja, ko dojim.... Se javim kasneje. a Naty je fant? drgači pa Sayuri, si fajn fotograf. Ko bom šla (enkrat) tudi jaz na srečanje, boš spet ti slikala, da bom kolkr tolk uredu na sliki. Sej bom pol še jaz tebe, da ne boš sam iz vrha slikana.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 9:26:38
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - ne, nič niso klicali, tako da pojma nimam, kakšni so bili izvidi. Očitno bom mogla kar sama povprašat. A šef te ima tako rad, da ti pogodbe za vmesni čas ne bo podaljšal, dodatno delo ti je pa brez slabe vesti dal?!? mariane - Roku so zdaj kar lepo začeli laski rast. Men se bo kmalu . Mulc se mi že spet dere kot jesihar, jest pa noče, samo njegovi prsti ga malo umirijo. Nazadnje je jedel pred 5 urami... Včeraj sva v 24 urah komaj nabrskala skupaj 5 obrokov, naša klasika pa jih je 8 (redkokdaj 7). O zobkih ni ne duha, ne sluha. Itak pa sploh ne vem, kako opazit, da se bližajo. Meni bo to očitno šele, ko bom kaj belega zagledala. Pa še frdaman razgovor imam danes, jaz pa take volje, da raje sploh ne omenjam...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 9:37:12
|
|
|
|
tejkaz
|
Gajka, držim pesti za razgovor.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 9:39:01
|
|
|
|
mariane
|
Midva nisva šla nikamor,me je kar minalo,da bi še avto čohala,je vse zmrznjen.Bom šla v šoping raje popoldan .Sicer se pa že kar lepo sonček kaže,tako da lahko peljem vsaj na wc.Imamo tako zmrzljivga ,da opravi vse v 5 min .Nič moram izkoristit ,ko mi vsaj malo spi. Čao!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 9:53:36
|
|
|
|
sayuri
|
karmar sploh nism opazila. Če pa tko hitro pišem . Sem pa imela fotoaparat zato zraven, ker je mož prevzel vse tri otroke in šel z njimi po Supernovi. Eno uro sem bla brez dela buhtlčk in krysia, slikice poslane. Če želita že kakšno, mi javita. gajkadržim pesti za zagovor. Zobki znajo pa tud 14 dni do 3 tedne prej matrat, predno ven pokukajo. Jaz sem pa zdajle dobila na email recepte za GH od ene uporabnice iz RR. Grem malce prečekirat...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 9:54:32
|
|
|
|
sayuri
|
mariane te moram pohvalit, da si se ful lepo vklopla med nas in si prava avgustovska čveka . Kakšnega kužka pa imaš? Aja, pa men tud v levo vleče ta RR
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:03:24
|
|
|
|
anita goitan
|
tejka http://www.medex.si/si/piskoti/index.html so sigurno uredu ker jih je sin od kolegice (ima potrjeno alergijo na mleko in jajca), tist je samo opozorilo od proizvajalca
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:07:53
|
|
|
|
sandra123
|
Sayuri, , pa sva res na istem glede neprespanih noči ... Tejkaz in Naty....hvala za odgovor
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:07:59
|
|
|
|
Maja T.
|
... zdaj je bila patronažna pri nas, sva tehtali Zaro (sem jo prejšnji teden prosila, če lahko pride s tehtnico). Naša muca se je v 1 mesecu zredila samo za 350-400 g . Čisto sem fertik. V bistvu Zari kot taki nič ne manjka, ker je vedno bolj živahna, se pogovarja, smeji, lepo napreduje, samo zaradi te kur driske ni toliko pridobila na teži. Danes pa naredim tako galamo pri P, da se mora obvezno nekaj ukrepat, ker 17 dni imeti drisko, haloooooooooooooooooo..... , sestra pa govori, da se črevesna flora uravnava in se bo že porihtalo. Mater sem jezna , že v ponedeljek, bi me morali bolj resno vzeti, ampak ker je blato kao ok, je za njih očitno vse v najlepšem redu. Držite pesti za danes, k P grem šele popoldan, ker takrat dela
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:10:13
|
|
|
|
Vilika
|
Jutro! Gajka , te čist razumem. Sploh ker so bili tile naši fantje takšni jedci. Sedaj pa za svojo velikost pojedo veliko premalo. Z Vidom sva imela že tak fajn ritem - 6x ali 7x po 180 ml. In je bil fant sit in je spal 8 ur + 3 ure nočnega spanja... Sedaj je pa KAP. Ko popije 100ml ali manj se začne afnat (AFNA AFNASTA). Z rokami maha po flaši, jo odriva, govori z flašo v ustih, z jezikom cucelj ven odriva... jaz skor popi dittis fašem, valda da je pol hitro spet lačen. Pa ne more 24 ur na flaši viset. In čakam da fajn lačen rata - pa je spet ista zgodba, pri 100 ml afnariijaaa!! Potem ga že začnem silit s flašo - in nekak pogoltne še malo, ampak pol prec vse skozla ko kupčka podirava In zbujava se. Zdaj spi 5 ur + 3, pol je pokonci urico ali dve, pa še 2 urici... mah, nikakvo. Sem mislila da je to sam faza, ko se je začelo ene 10 dni nazaj, pa kar traje in traje. Zaradi vsega tega sem mu 2 dni nazaj začela že po 1 žličko milumila 2 v hrano mešat, da je vsaj malo močnejše in da vsaj nekaj pridobi. Pa včeraj sem mu dala riževo kašico - 2 žlički. Bomo kar začeli po žlici, čeprav sem hotela počakat . Prve žličke so bile zelo smešne - več gre ven kot notri . Pa je kar cmokljal in je hotel še, samo sem rekla, da gremo počasi.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:11:19
|
|
|
|
sayuri
|
majaT koliko pa tehta Zara? Glede driske bi pa jaz tudi zahtevala, da nekaj ukrenejo. magari naj te pošljejo kam naprej na preiskave. Bogica Zara
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:13:30
|
|
|
|
sayuri
|
Imam Mamino Paparico v elektronski obliki. Če jo katera želi, naj mi pusti email na ZS. Sem jo hitro prečekirala in so eni recepti kar uporabni. PA fajn je razdeljeno uvajanje GH po mesecih.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:16:38
|
|
|
|
Maja T.
|
Sayuri zdaj tehta cca 6300 g - 6400 g. Sva jo oblečeno tehtali in potem odštevali oblačila.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:22:34
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Sayuri zdaj tehta cca 6300 g - 6400 g. Sva jo oblečeno tehtali in potem odštevali oblačila. No, prelahka ZAra ni. Je pa bolj suhica. Samo vseeno za tole drisko vztrajaj.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:22:59
|
|
|
|
Vilika
|
Pa kaj so sedaj naredili s tem RR?? Kar nekaj skačejo te reklame tu zgoraj, pa spodnji del strani je odrezan... Punce vidim da je srečanje včeraj uspelo Midva sva bila prejšnji večer na predstavi 5.moških.com (razaočarana, moram reči, da je 5. žensk.com veliko veliko boljša in bolj smešna predstava) in sva prišla domov komaj ob 00.00. Zjutraj pa naj bi šla na srečanje - ni šans. Tamal je spal pri moji mamici in je bil boljši kot pri meni - je imel spalni dan. Včeraj sem en mail poslala v Baby center in zatežila zakaj še vedno nimam dostave in imam status naročila - oddano naročilo.... Sem najprej kar strogo napisala, pa sem ga potem malo omilila . Evo in danes je status naročila - oddano . Je po sicer že 8 dan danes odkar sem naročila. Šibam - moram nečakinjo pobrat iz šole...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:24:09
|
|
|
|
matejchi
|
In kje se sedaj prikazujejo ZS?? Imam meglo na očeh..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:41:39
|
|
|
|
ozziebo
|
Ojla čvekice, ful ste vse in vsi luštni na slikah! Sayuri, super! Spimo tudi pri nas ne, danes je bila budnica "šele "ob pol petih (prej tri dni ob štirih), pol pa dve uri afne gunca, pa spet malo spat.... pa tudi ponoči se zbuja na tri ure, grrr, sem čekirala dlesen, pa ne zgleda nič za kake zobke. Saj bi ji zvečer kako flašo naštimala, da bi se mogoče bolje najedla, pa zaradi te k alergije na KM zaenkrat ne bom. Maja T. ti le zateži P. kaj je zdaj s to drisko! Gajka, dobro opravi!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 10:48:48
|
|
|
|
matejchi
|
Naša noč pa ni bila , zaspala ob 21.00-6.45.-10.00. Zdaj pa gremo na luft.. lepo se mejte.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 11:35:52
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Tinka glasujem za prvo Tudi jaz Tudi jaz. Ful lepo! Tudi jaz za prvo. Res full domiselno in zelo lepo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 11:42:11
|
|
|
|
anita goitan
|
ja zobek imamo , sm šla prav z žličko po njem tok tok če je ta belina res to..baje da so sedaj bolj zgodni kot pa leta nazaj, vsi ti rastni hormoni v našem futru in to spodbujajo rast zobk
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 4.12.2008 11:44:40
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. ... zdaj je bila patronažna pri nas, sva tehtali Zaro (sem jo prejšnji teden prosila, če lahko pride s tehtnico). Naša muca se je v 1 mesecu zredila samo za 350-400 g . Čisto sem fertik. V bistvu Zari kot taki nič ne manjka, ker je vedno bolj živahna, se pogovarja, smeji, lepo napreduje, samo zaradi te kur driske ni toliko pridobila na teži. Danes pa naredim tako galamo pri P, da se mora obvezno nekaj ukrepat, ker 17 dni imeti drisko, haloooooooooooooooooo..... , sestra pa govori, da se črevesna flora uravnava in se bo že porihtalo. Mater sem jezna , že v ponedeljek, bi me morali bolj resno vzeti, ampak ker je blato kao ok, je za njih očitno vse v najlepšem redu. Držite pesti za danes, k P grem šele popoldan, ker takrat dela Ma mislim, da se je zredila dovolj. Vsaj kot sem brala na dojenje.net, naj bi se otrok po 3m redil na teden min 80g, kar se pa tvoja Zara je. Zdej teža ne narašča več tako hitro kot je v prvih treh mesecih.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?