Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw, pol bi jaz šla s tabo na večerjo, če se me že vnesla v račun... , mislim da bo šlo skoz... sicer mamo še ta dan planiranega dedka mraza tu pri nas... a veš ti mogoče tole...bi blo tud zate pa za tvoja dva zanimivo... na skupnosti RR čvekajo ...povej čese te zanima, pa hijenca tebe mogoče...da vamma več povem al pa dam klik Nimam pojma o tem. ti kar daj klik. bom zelo vesela. Evo...ma sem vidla da si že bla tam... , no sem pa vesela, da sem enkrat jaz tebi nekaj povedala, ne? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw, pol bi jaz šla s tabo na večerjo, če se me že vnesla v račun... , mislim da bo šlo skoz... sicer mamo še ta dan planiranega dedka mraza tu pri nas... a veš ti mogoče tole...bi blo tud zate pa za tvoja dva zanimivo... na skupnosti RR čvekajo ...povej čese te zanima, pa hijenca tebe mogoče...da vamma več povem al pa dam klik Nimam pojma o tem. ti kar daj klik. bom zelo vesela. Na, ti jaz dam KLIK Čmrlika, dojenčkom Dedek Mraz nič ne pomeni Verjemi, sem bila s polletno malo piko takole na obdarovanju in je bilo čisto brez veze, več je pomenilo meni Moje osebno mnenje: pred enim letom gredo na Dedka Mraza starši zaradi sebe, zagotovo ne zaradi dojenčkov. No, povedati hočem, da se boš tu pač odločila, kam TEBE OSEBNO bolj vleče barbaw, a ima tvoj sinko še kje drugje obdarovanje Dedka Mraza? Ker zanj bi pa to bilo zanimivo Ah valda da jaz to vem, sem se že dosti z otroci ukvarjala, preden sem sama postala mami... ,ampak mam še ene dva ki bi jih peljala...tako da...bi šla pa tud zaradi sebe, itak, ker obožujem DMraza in njegove prihode v tem primeru pa mene res na ta dan bolj med Kitajce vleče Vidim naprej da je še blo na to temo...mi ne gre nardit odgovori No, vam je pa treba vse direkt poročat plane, ha ma vem res in niti nisem pričakovala da bo taja zdaj nekaj od tega mela, razen svežega zrakeca...gre se za druženje staršev tudi,...to so vse moje RR kolegice, ki sem jih nekaj že v živo spoznala in se kr redno srečujemo. eh taja rogovili, zgleda da ne bom mogla skoz...pa itak ste preveč klofale..upam, da je kaj kvadratkov vmes grrrrrr, al pa ne....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|