|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
4.12.2008 9:47:22   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi.

Kasso drži se user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Sta pa imela konkreten bronhitis, da sta morala tolikokrat na inhalacije. Upam, da se vama ne ponovi več.

user posted image user posted image user posted image tudi mi2 držive pesti, da se vam bronhitis ne ponovi več.

Hvala tudi vama.
Dons se pa ponavljam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.12.2008 9:48:25   
Estrella*
Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečenauser posted image user posted image Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda:

user posted image

sem naročena šele ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.12.2008 9:49:36   
*Tiana*
Dons grem na sestanek v službo se dogovarjat za višji položaj. Upam da se bo odvijalo v pravi smeri.

Mam že kr mal treme, tega že dolgo nisem občutila.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.12.2008 9:50:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Punce jaz sem čisto obupana. Danes zjutraj se mala zbudi , vsa rdeča okoli ust, kot bi bila opečenauser posted image user posted image Spila je le 90ml AM za alergike in konec. Sicer je mal vlekla pri meni(pod prisilo). Tud dojit se več noče. Taka pa izgleda:

user posted image

To pa je hudo!!!! user posted image    Ti pa res nimaš sreče.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.12.2008 9:50:08   
kasso
Hvala punce user posted image ..
no, zdaj pa ne bom več smetila te teme...bodite vesele.

Edina, tudi če nimaš nobene fotke sem prepričana, da si izgledala tako lušno kot Anja Tia user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.12.2008 9:50:19   
tally

user posted image

sem naročena še
le ob 17h pri P, čeprav vem, da kaj pametnega ne bo povedal.

user posted image user posted image user posted image bogica mala.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.12.2008 9:50:20   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Barbaw, pol bi jaz šla s tabo na večerjo, če se me že vnesla v račun...user posted image , mislim da bo šlo skoz...

sicer mamo še ta dan planiranega dedka mraza tu pri nas...user posted image a veš ti mogoče tole...bi blo tud zate pa za tvoja dva zanimivo... na skupnosti RR čvekajo ...povej čese te zanima, pa hijenca tebe mogoče...da vamma več povem al pa dam klik

Nimam pojma o tem. ti kar daj klik. bom zelo vesela.

Evo...ma sem vidla da si že bla tam...user posted image , no sem pa vesela, da sem enkrat jaz tebi nekaj povedala, ne? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Barbaw, pol bi jaz šla s tabo na večerjo, če se me že vnesla v račun...user posted image , mislim da bo šlo skoz...

sicer mamo še ta dan planiranega dedka mraza tu pri nas...user posted image a veš ti mogoče tole...bi blo tud zate pa za tvoja dva zanimivo... na skupnosti RR čvekajo ...povej čese te zanima, pa hijenca tebe mogoče...da vamma več povem al pa dam klik

Nimam pojma o tem. ti kar daj klik. bom zelo vesela.

Na, ti jaz dam KLIK

Čmrlika, dojenčkom Dedek Mraz nič ne pomeni user posted image  Verjemi, sem bila s polletno malo piko takole na obdarovanju in je bilo čisto brez veze, več je pomenilo meni user posted image  Moje osebno mnenje: pred enim letom gredo na Dedka Mraza starši zaradi sebe, zagotovo ne zaradi dojenčkov.
No, povedati hočem, da se boš tu pač odločila, kam TEBE OSEBNO bolj vleče user posted image

barbaw, a ima tvoj sinko še kje drugje obdarovanje Dedka Mraza? Ker zanj bi pa to bilo zanimivo user posted image

Ah valda da jaz to vem, sem se že dosti z otroci ukvarjala, preden sem sama postala mami...user posted image  ,ampak mam še ene dva ki bi jih peljala...tako da...bi šla pa tud zaradi sebe, itak, ker obožujem DMraza in njegove prihode user posted image user posted image user posted image

v tem primeru pa mene res na ta dan bolj med Kitajce vleče user posted image user posted image user posted image

Vidim naprej da je še blo na to temo...mi ne gre nardit odgovori user posted image  user posted image  user posted image

No, vam je pa treba vse direkt poročat plane, ha user posted image  ma vem res in niti nisem pričakovala da bo taja zdaj nekaj od tega mela, razen svežega zrakeca...gre se za druženje staršev tudi,...to so vse moje RR kolegice, ki sem jih nekaj že v živo spoznala in se kr redno srečujemo.user posted image

eh taja rogovili, zgleda da ne bom mogla skoz...pa itak ste preveč klofale..upam, da je kaj kvadratkov vmes grrrrrr, al pa ne....user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.12.2008 9:50:35   
barbaw

Dons grem na sestanek v službo se dogovarjat za višji položaj. Upam da se bo odvijalo v pravi smeri.

Držimo pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.12.2008 9:51:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več.
Pridem še potem zaželet lahko noč.
Papa

o user posted image user posted image user posted image user posted image , da je že tolk kmal zaspal.

ja in se zbudil ob 21.10 in galamil do polnoči, tak da sem danes čist pofurana, vstal pa ob 7h.. tale kašelj je za pop.izdit, mene boli v prsih ko ga čujem kak nabija, zdej že čez dan tudi, ne samo ko spi.

aja SONČNO  JUTRO vam želim

no noč je bila katastrofa, če se ne bo Nejc hiter pozdravu, bojo ta zeleni pršl po mene.

spet tečnari, nič mu ne paše, upam da kmal zaspi.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.12.2008 9:52:19   
*Tiana*

user posted image

Joj, bogica, a jo kej srbi?
Ja, naša P bi rekla samo mažite s Cosmerbo rjavo in mejte dieto, da se ugotovi če je na kaj alergična. Upam da bo vaš P kaj več znal povedat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.12.2008 9:52:21   
tally

Držim pesti da bo šlo v pravo smer.user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.12.2008 9:53:38   
Anonimen

user posted image

Bogica malauser posted image user posted image user posted image

ampak, res ima take fleke kot da bi bila opečenauser posted image kaj pa po rokicah, nogicah?

Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.12.2008 9:53:43   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, sem končno skener zalaufala, da me na bo Estrella ganjala naokoli z valjarjem user posted image

No tole sem jaz, ko sem bila stara 1 leto in 6 dni user posted image
user posted image

SS če ne bi vedla, da je Manca stara 7 mescev, bi dala glavo da je to onauser posted image

Jaz tudi...user posted image  ma manca je tvoja kopija, ena lepša kot druga...user posted image

A slikice svoje si kažete, kakšne take večje al dojenčkaste...user posted image user posted image

jaz najdem kako pri meni, če ne pa pokažem, ko vzameme pri mami, če je tole še aktualno...

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
4.12.2008 9:54:54   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več.
Pridem še potem zaželet lahko noč.
Papa

o user posted image user posted image user posted image user posted image , da je že tolk kmal zaspal.

ja in se zbudil ob 21.10 in galamil do polnoči, tak da sem danes čist pofurana, vstal pa ob 7h.. tale kašelj je za pop.izdit, mene boli v prsih ko ga čujem kak nabija, zdej že čez dan tudi, ne samo ko spi.

aja SONČNO  JUTRO vam želim

no noč je bila katastrofa, če se ne bo Nejc hiter pozdravu, bojo ta zeleni pršl po mene.

spet tečnari, nič mu ne paše, upam da kmal zaspi.

Mogoče ga tišči v prsih in je siten. Kakšne inhalacije probaj, da mu olajšaš dihanje. Če ima moker kašelj je dobro, ker to pomeni, da se sluz lušči.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.12.2008 9:55:19   
Čmrlika

user posted image

ELLA OB 7 OBMESEČNI, TI ŽELIMO VSE NAJBOLJŠE!!!! 

Čmrlika in Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.12.2008 9:55:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Hvala punce user posted image ..
no, zdaj pa ne bom več smetila te teme...bodite vesele.

Edina, tudi če nimaš nobene fotke sem prepričana, da si izgledala tako lušno kot Anja Tia user posted image

hvala kassouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.12.2008 9:55:47   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, sem končno skener zalaufala, da me na bo Estrella ganjala naokoli z valjarjem user posted image

No tole sem jaz, ko sem bila stara 1 leto in 6 dni user posted image
user posted image

SS če ne bi vedla, da je Manca stara 7 mescev, bi dala glavo da je to onauser posted image

Jaz tudi...user posted image  ma manca je tvoja kopija, ena lepša kot druga...user posted image

A slikice svoje si kažete, kakšne take večje al dojenčkaste...user posted image user posted image

jaz najdem kako pri meni, če ne pa pokažem, ko vzameme pri mami, če je tole še aktualno...

Še je aktualno. Me smo firbčne babe. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.12.2008 9:55:55   
Estrella*

user posted image

Ja, naša P bi rekla samo mažite s Cosmerbo rjavo in mejte dieto, da se ugotovi če je na kaj alergična. Upam da bo vaš P kaj več znal povedat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, nič je ne srbi, saj sploh ne porajta, da je kaj drugačnauser posted image . Ma sem imela slabe uzkušnje pri ta večjem, glede alergij in bronhitisov. Smo bili 2x zaradi tega v bolnici, pa še plučnica, pa adenoviroza...ni da ni imel.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.12.2008 9:56:04   
Estrella*

Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi.

Kasso drži se user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Sta pa imela konkreten bronhitis, da sta morala tolikokrat na inhalacije. Upam, da se vama ne ponovi več.

user posted image user posted image user posted image tudi mi2 držive pesti, da se vam bronhitis ne ponovi več.

Upam, da ne bo več na pohoduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.12.2008 9:56:09   
Estrella*

user posted image

user posted image

Boljše ne gre naret oz. se mi ne da. user posted image

OOO kaki čupko si bilauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.12.2008 9:57:20   
CatJa
Joj, mi je prav grozno, ko berem, kako bolani so vasi otrocki user posted image  
Sami bronhitisi, alergije,.... user posted image user posted image user posted image

Estrella, ce se ne motim, si ti zadnjic pisala, da sta obe z Aljo okuzeni s candido. Moja prijateljica je imela razpredeno po celem telesu, prav tako tudi njen dojencek, ki je poleg tega alergicen se na ohoho stvari user posted image  Preden so sploh ugotovili, kaj jima je, je minilo skoraj eno leto. Pa se za to sta morala v tujino, ker pri nas uradno to ni bolezen user posted image  Sta morala pa popolnoma spremeniti prehranske navade in je danes zadeva ze skoraj sanirana.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.12.2008 9:57:55   
Estrella*

user posted image

ampak, res ima take fleke kot da bi bila opečenauser posted image kaj pa po rokicah, nogicah?

Nič , samo pod brado so še. Ma jaz bom znorelaaaaa!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.12.2008 9:58:47   
CatJa

user posted image  

Ja, pa to ne mors verjet, revcika mala user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.12.2008 9:58:49   
tally

user posted image

Nič , samo pod brado so še. Ma jaz bom znorelaaaaa!!!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.12.2008 9:59:10   
*Tiana*

user posted image

Ne, nič je ne srbi, saj sploh ne porajta, da je kaj drugačnauser posted image . Ma sem imela slabe uzkušnje pri ta večjem, glede alergij in bronhitisov. Smo bili 2x zaradi tega v bolnici, pa še plučnica, pa adenoviroza...ni da ni imel.

Ja vem da si imela že z Andražem take probleme, in upam da alergijo hitro naštudirate in da vam hitro tudi izzveni.

Pa hvala za lepe želje.

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?