Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:19:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll DOBRO JUTRO! Mi2 z Vidkom vam pošiljava eno , al pa čajčk (kar kera ma rajš).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem končno skener zalaufala, da me na bo Estrella ganjala naokoli z valjarjem No tole sem jaz, ko sem bila stara 1 leto in 6 dni SS če ne bi vedla, da je Manca stara 7 mescev, bi dala glavo da je to ona
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:23:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, pride dan, ko se človeku res vse nagrmadi nad glavo... Nisi iz kamna, imaš srce, občutke, čustva,... Ne veš, kako zelo mi je še vedno težko, ko pomislim na dan, ko si izvedela za MS Do zadnjega sem upala, da le ni to!!! Ampak ti si borka, zelo sem ponosna na to, da te poznam Saj si ti na istem, tako, da tudi jaz mislim nate in mi je hudo, ko si cel dan okupirana in nimaš nič časa zase . Drugače pa se MS niti ne bojim toliko oz. nič. Pride dan, ko se spomnim, kako je bilo z očetom in njegovo boleznijo, tako da me je kaj takega pa res strah Kdaj imaš že ti MRT? Enkrat februarja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, pride dan, ko se človeku res vse nagrmadi nad glavo... Nisi iz kamna, imaš srce, občutke, čustva,... Ne veš, kako zelo mi je še vedno težko, ko pomislim na dan, ko si izvedela za MS Do zadnjega sem upala, da le ni to!!! Ampak ti si borka, zelo sem ponosna na to, da te poznam tudi sama sem tam nekje kasso vedi, da smo vse s tabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj grem Aljo nafutrat(imam že cmok v grlu) , pol pa komentiram še od včeraj Pa ss, pohvala za hiter odziv Upam da te bo razveselila in pojedla , midve sva že imeli borbe okrog hrane mi tudi, nazadnje smo jedli ob 5:30h zdaj pa mi vse po vrsti zavrača. Upam, da mi bo vsaj kaj pojedla ko se zbudi. Upam, da nas te malčki kmalu nehajo sekirat s tem prehranjevanjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:29:57
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem pa bolj tako. Vse živo me muči, v ustih imam kot en polip, tišči me v grlu oz. vratu, pa ne vem, al so spet gomolji na ščitnici al kaj , boli me tudi občasno pod prsmi rebra , posledično še želodec,....pa še en tak čuden občutek, malo straha...ker sem šla danes po zdravila v lekarno za MS, tako da imam tega zdaj doma za tri mesece...pa poklicat moram za uvajanje na nevrološko ...pa me je malo strah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:31:08
|
|
|
|
barbaw
|
Boljše ne gre naret oz. se mi ne da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:32:11
|
|
|
|
barbaw
|
Moja je pa pridno pojedla samo zdaj štrajka s spanjem in se dere v posteljici, ker me kliče. Se ne joka, da ne bo pomote ampak me kliče in se nekaj spakuje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:33:17
|
|
|
|
CatJa
|
Cestitke Elli za 7 mesecev!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:34:52
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro! potrebujem pomoč povejte mi kako naj povečam stram foruma, ker mi je teskst kjer me pišemo majhen čez pol strani ekrana, druga stran ekrana pa so reklame in me moti tak pogled. Kako nak spremenim? Pritisni CTRL in zavrti kolešček na miški navzgor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:36:17
|
|
|
|
barbaw
|
Aurora drugače pa imaš eno varianto text size med nastvaitvami strani. Ne vem kateri browser imaš zato ti ne morem povedat kje točno je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Boljše ne gre naret oz. se mi ne da. sem vam fovš za slikce. Pri nas v Bosni nismo imeli fotoaparata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:40:32
|
|
|
|
CatJa
|
Sta bili pa obe, SS in Barbaw, konkretni babnci pri enem letu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:41:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Boljše ne gre naret oz. se mi ne da. Pa sej te vidimo res pa mormo vrat zlomit : Hecam se lušna si na slikicah sem vam fovš za slikce. Pri nas v Bosni nismo imeli fotoaparata Mi smo ga meli sam so vse slikice šle v med vojno v tri krasne
< Sporočilo je popravil tally -- 4.12.2008 9:42:43 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:41:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Boljše ne gre naret oz. se mi ne da. sem vam fovš za slikce. Pri nas v Bosni nismo imeli fotoaparata Ne vem koliko si nam lahko fouš, ker bi jaz ene slike raje skrila. Sem imela celo življenje obdobja debelosti in suhosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:42:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro! potrebujem pomoč povejte mi kako naj povečam stram foruma, ker mi je teskst kjer me pišemo majhen čez pol strani ekrana, druga stran ekrana pa so reklame in me moti tak pogled. Kako nak spremenim? Pritisni CTRL in zavrti kolešček na miški navzgor. Uh, to pa je veliko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:42:33
|
|
|
|
*Tiana*
|
Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi. Kasso drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:43:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Sta bili pa obe, SS in Barbaw, konkretni babnci pri enem letu S tem da je Manca SS čisto podobna, meni pa moja dva nista tako, pa tudi kileže nimata take. Bom pripopala slikico od Jake in Maje, da boste videle kako sta si podobna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:43:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro! potrebujem pomoč povejte mi kako naj povečam stram foruma, ker mi je teskst kjer me pišemo majhen čez pol strani ekrana, druga stran ekrana pa so reklame in me moti tak pogled. Kako nak spremenim? Pritisni CTRL in zavrti kolešček na miški navzgor. Uh, to pa je veliko Jaz sem tudi probala in šla nazaj na staro varinanto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:44:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi. Kasso drži se Sta pa imela konkreten bronhitis, da sta morala tolikokrat na inhalacije. Upam, da se vama ne ponovi več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:44:24
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro! potrebujem pomoč povejte mi kako naj povečam stram foruma, ker mi je teskst kjer me pišemo majhen čez pol strani ekrana, druga stran ekrana pa so reklame in me moti tak pogled. Kako nak spremenim? Pritisni CTRL in zavrti kolešček na miški navzgor. Uh, to pa je veliko Ja, odvisno kako si naštimaš. In odvisno za koliko stopenj ti preskoči velikost ko enkrat zavrtiš - glede na nastavitve miške.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:44:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi. Kasso drži se upam da ste se tega rešili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:45:15
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi. Kasso drži se Sta pa imela konkreten bronhitis, da sta morala tolikokrat na inhalacije. Upam, da se vama ne ponovi več. Ja, je blo kr hudo. Hvala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi. Kasso drži se Sta pa imela konkreten bronhitis, da sta morala tolikokrat na inhalacije. Upam, da se vama ne ponovi več. tudi mi2 držive pesti, da se vam bronhitis ne ponovi več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 9:46:20
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo preboleli bronhitis, vsaj upam. Sva hodila skor cel teden po 2x dnevno na inhalacije in dobila tudi Ventolin za domov (pa masko tudi). Mi je bilo full hudo ko sem slišala malega kako težko diha in kašlja, ampak na srečo je že boljše. Zdej pa samo upam da se ne bo ponavljal, kar se rado zgodi. Kasso drži se upam da ste se tega rešili. Hvala tud tebi. Je blo že nekaj govora o bolnici in me je vsakič kr stiskalo pri srčku ko sva šla k P.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?