špelin@
|
Dobro jutro vsem ELLI VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem končno skener zalaufala, da me na bo Estrella ganjala naokoli z valjarjem No tole sem jaz, ko sem bila stara 1 leto in 6 dni Uf, izrezana Manca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Manca je še spet rogovilila pokonci pred 5 zjutraj.Ponoči je vas čas nekaj jamrala in jokala v spanju, jaz pa sem imela bližnja srečanja z WCjem, tako kot Tilči nekaj časa nazaj. Sej zdej se mi je to dogajalo že 2 dni čez dan,kar pogosto, ampak donc ponoč je blo najhujše . Sem mislna, da mi bo vse ven padlo IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja mi zdaj spi na jošku in upam, da se ne bo spet zbudila, ko jo bom odložila. Jaz sem pa bolj tako. Vse živo me muči, v ustih imam kot en polip, tišči me v grlu oz. vratu, pa ne vem, al so spet gomolji na ščitnici al kaj , boli me tudi občasno pod prsmi rebra , posledično še želodec,....pa še en tak čuden občutek, malo straha...ker sem šla danes po zdravila v lekarno za MS, tako da imam tega zdaj doma za tri mesece...pa poklicat moram za uvajanje na nevrološko ...pa me je malo strah Draga moja, veš, da mislim nate in sem s tabo Res srčno ti želim in fajn stiskam pesti, da bodo nova zdravila fajn pomagala Naj te ne bo strah aurora28, ne vem, mogoče tako, da zmanjšaš resolucijo?? Če bo kaj pomagalo. Srčekgirll, hvala za novo dozo smeha IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj grem Aljo nafutrat(imam že cmok v grlu) , pol pa komentiram še od včeraj Zelo poznan občutek
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.12.2008 8:49:44 >
|