Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tole na desni strani zadnje s foruma , mi je pa kar kjut, večinoma so majčice na spisku Ob vsaki spremembi se malo bunimo potem nam postane všeč . Ma meni gre na jetra, ker smo čisto na levo stran ekrana izrinjene... Reklame so mi šle že prej na neki, zdaj pa še bolj, ker so tako vpadljive in vsiljive Meni so tudi reklame brezveze. Če bom imela namen kaj kupit bom tudi iskala. zaradi reklam pa jaz ne kupujem. Očitno znajo prepričat folk, da to pomaga. RR je babji forum in babnce smo bolj lahke za zapravljat, pol pa tu iščejo priliko. Poznam kar nekaj takih, ki kupujejo kar ne rabijo. Pa da sm petnajstga v mescu bankrot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:02:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ve pa tačas že na bureku ipd.?? Packe Špelin@, glede na pozno uro, ga ne smem, pol si ga pa virtualno privoščimo. Sicer si pa ti začela s čevapčiči...mnanjjjjjannii Špelin@ bo mogal s flašo vode spat, ker se ji bo danes preveč osušil jeziček Meni jo je zmanjkalo. Bo treba kupit. Sami stroški. Bom kar navadno pila, čeprav mi tista iz pipe obleži v želodcu, pa še ful peščena je pri nas. No pri nas pa apnenčeva Pol imamo pa v želodcu res kamen, ker je tako trda. Jaz imam pa pesek v kozarcu ko si natočim vodo. Pol pa mikro sito uporabi Ja vem kako je nadležno to. Ni druge, kot da jo kupiš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:03:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: tko je zaspala moja prababica v starosti 98 let. Lepa smrt. Tole je pa bilo dolgo življenje. A to je bila prababica po mamini strani? Ja, njena sestra je živela 102 leti, moja babica pa tud 98 let, dedi 88. Le moja mami samo 69 . Po očetovi strani je bila mama 89 let, oče se je pa obeseil, tako, da ne vem koliko bi dočakal Vi imate pa rekorderje. Se pravi, da tudi ti lahko dočakaš zavidljivo starost. jaz ti je ne bom fouš. Pri nas pa so bolj kratke, ker sem imela samo enega dedka pa še ta je umrl pri 79. Za ostale pa sploh ne vem. So bili pijanci.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: tko je zaspala moja prababica v starosti 98 let. Lepa smrt. Tole je pa bilo dolgo življenje. A to je bila prababica po mamini strani? Ja, njena sestra je živela 102 leti, moja babica pa tud 98 let, dedi 88. Le moja mami samo 69 . Po očetovi strani je bila mama 89 let, oče se je pa obeseil, tako, da ne vem koliko bi dočakal 102 , pa žal mi je za tvojo mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:04:14
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako punce, smo na +198 , ura je čas in jaz grem spat, ker bo treba ju3 sitnobo prenašat MIRNO NOČKO VSEM!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:04:31
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat. mami???Kaj pa je bilo? NO, če je preveč , me ignoriraj. Srčni infarkt pet let nazaj. No, mogoče ni ravno na mestu, pa vseeno bolje to kot matranje. Ko se spomnim na svojo mamo, kako je bila boga Ona je imela astmo in na koncu je skos mogla hodit na inhalacije, si je pa tudi sama želela da se ne bi matrala. Zvečer je šla normalno spat zjutri jo ni bilo več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:04:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat. Aha to mi je pa poznano,pa kolk je pasal . Zdej pa kdaj mojmu rečm,da mi ga prnese k gre s šihta Jaz pa ne morem rečt nekomu naj mi ga prinese, ker bi bil mrzel in ni več potem dober. A V MB ni horsa??? Niso se spomnili, da bi prišli k nam. Tudi bureka ni takega kot pri Nobel bureku. Imamo pa ful dobre pleskavice in čvape. Nobel burek zakon. Če ga zavije v 2 papirja, mi ostane do doma dovolj topel....a je samo 1x preživel pot domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:04:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ve pa tačas že na bureku ipd.?? Packe Špelin@, glede na pozno uro, ga ne smem, pol si ga pa virtualno privoščimo. Sicer si pa ti začela s čevapčiči...mnanjjjjjannii Špelin@ bo mogal s flašo vode spat, ker se ji bo danes preveč osušil jeziček Meni jo je zmanjkalo. Bo treba kupit. Sami stroški. Bom kar navadno pila, čeprav mi tista iz pipe obleži v želodcu, pa še ful peščena je pri nas. No pri nas pa apnenčeva Pol imamo pa v želodcu res kamen, ker je tako trda. Jaz imam pa pesek v kozarcu ko si natočim vodo. Pol pa mikro sito uporabi Ja vem kako je nadležno to. Ni druge, kot da jo kupiš. Smo se pogovarjali, da bi dali filter na glavno cev, samo ne vem, če je tast pogledal če se ga da gor montirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:05:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: tko je zaspala moja prababica v starosti 98 let. Lepa smrt. Tole je pa bilo dolgo življenje. A to je bila prababica po mamini strani? Ja, njena sestra je živela 102 leti, moja babica pa tud 98 let, dedi 88. Le moja mami samo 69 . Po očetovi strani je bila mama 89 let, oče se je pa obeseil, tako, da ne vem koliko bi dočakal Uf, imaš dobre gene... Res škoda za tvojo mami Je tudi meni hudo, ko takole pomislim... Ah, raje ne... Nič, grem jaz "kao" spat... Bomo videli, za koliko časa, preden začne Gregi s svojimi nočnimi motnjami... Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:05:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: tko je zaspala moja prababica v starosti 98 let. Lepa smrt. Tole je pa bilo dolgo življenje. A to je bila prababica po mamini strani? Ja, njena sestra je živela 102 leti, moja babica pa tud 98 let, dedi 88. Le moja mami samo 69 . Po očetovi strani je bila mama 89 let, oče se je pa obeseil, tako, da ne vem koliko bi dočakal Vi imate pa rekorderje. Se pravi, da tudi ti lahko dočakaš zavidljivo starost. jaz ti je ne bom fouš. Pri nas pa so bolj kratke, ker sem imela samo enega dedka pa še ta je umrl pri 79. Za ostale pa sploh ne vem. So bili pijanci. Pri nas tud ne vem kako bo Mam samo še eno staro mamo,ta je stara 70let,ata je umrl pri 52-ih,od očija pa mami ko je bil star 9,oči pa ko je bil 4.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:05:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: tko je zaspala moja prababica v starosti 98 let. Lepa smrt. Tole je pa bilo dolgo življenje. A to je bila prababica po mamini strani? Ja, njena sestra je živela 102 leti, moja babica pa tud 98 let, dedi 88. Le moja mami samo 69 . Po očetovi strani je bila mama 89 let, oče se je pa obeseil, tako, da ne vem koliko bi dočakal Vi imate pa rekorderje. Se pravi, da tudi ti lahko dočakaš zavidljivo starost. jaz ti je ne bom fouš. Pri nas pa so bolj kratke, ker sem imela samo enega dedka pa še ta je umrl pri 79. Za ostale pa sploh ne vem. So bili pijanci. Pri nas je pa babica po fotrovi strani umrla ko je bila 44 , moja mami pa 45.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:06:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako punce, smo na +198 , ura je čas in jaz grem spat, ker bo treba ju3 sitnobo prenašat MIRNO NOČKO VSEM!!!! Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:06:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako punce, smo na +198 , ura je čas in jaz grem spat, ker bo treba ju3 sitnobo prenašat MIRNO NOČKO VSEM!!!! A ti malo mojo pripeljem, ki je malo manj sitna. Sitna je samo ko je lačna (to ima po mami) in ko je zaspana, pa če me ne vidi seveda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:07:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: tko je zaspala moja prababica v starosti 98 let. Lepa smrt. Tole je pa bilo dolgo življenje. A to je bila prababica po mamini strani? Ja, njena sestra je živela 102 leti, moja babica pa tud 98 let, dedi 88. Le moja mami samo 69 . Po očetovi strani je bila mama 89 let, oče se je pa obeseil, tako, da ne vem koliko bi dočakal Uf, imaš dobre gene... Res škoda za tvojo mami Je tudi meni hudo, ko takole pomislim... Ah, raje ne... Nič, grem jaz "kao" spat... Bomo videli, za koliko časa, preden začne Gregi s svojimi nočnimi motnjami... Mirno nočko vsem Mirno nočko vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest tud odhajam,ker komi še gledam. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:07:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: tko je zaspala moja prababica v starosti 98 let. Lepa smrt. Tole je pa bilo dolgo življenje. A to je bila prababica po mamini strani? Ja, njena sestra je živela 102 leti, moja babica pa tud 98 let, dedi 88. Le moja mami samo 69 . Po očetovi strani je bila mama 89 let, oče se je pa obeseil, tako, da ne vem koliko bi dočakal 102 , pa žal mi je za tvojo mami dolga leta. tudi zate estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:08:09
|
|
|
|
barbaw
|
Bo treba spat, ker smo zašle na tako temo zaradi katere smo žalostne. Kasso kako se držiš? lahko noč mamice in za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:15:14
|
|
|
|
kasso
|
Varja mi zdaj spi na jošku in upam, da se ne bo spet zbudila, ko jo bom odložila. Jaz sem pa bolj tako. Vse živo me muči, v ustih imam kot en polip, tišči me v grlu oz. vratu, pa ne vem, al so spet gomolji na ščitnici al kaj , boli me tudi občasno pod prsmi rebra , posledično še želodec,....pa še en tak čuden občutek, malo straha...ker sem šla danes po zdravila v lekarno za MS, tako da imam tega zdaj doma za tri mesece...pa poklicat moram za uvajanje na nevrološko ...pa me je malo strah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:20:47
|
|
|
|
kasso
|
zdaj grem pa res...nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 23:21:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Uf,..ste hitre, komi sm vas prečitala. Nč jst grem spat. SE slišmo kej ju3. NOČKO Še 2 vica da boste zaspale z nasmehom na ustnicah. Paznik sporoči jetniku, da ga je prišla obiskat žena. "Katera?" vpraša jetnik. "Ne norčuj se!" zarohni paznik. "Saj se ne. Jaz sem zaprt zaradi mnogoženstva." Ko se je žena pozno zvečer vrnila s sestanka ob kavici, jo je mož vprašal: "O čem pa se pogovarjate med seboj same ženske?" "O istih stvareh kot vi moški ob točilnem pultu!" "Pa vas ni nič sram?"
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 3.12.2008 23:23:03 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 6:22:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro oziroma bolj jutro z moje strani! Manca je še spet rogovilila pokonci pred 5 zjutraj.Ponoči je vas čas nekaj jamrala in jokala v spanju, jaz pa sem imela bližnja srečanja z WCjem, tako kot Tilči nekaj časa nazaj. Sej zdej se mi je to dogajalo že 2 dni čez dan,kar pogosto, ampak donc ponoč je blo najhujše . Sem mislna, da mi bo vse ven padlo No pa še ena za vse skupaj. Zdej grem pa k moji sitnci nazaj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 6:53:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Po pravici povedano ne vem. Če bi mojega vprašala, bi kar kuj. SAmo jaz bi rada najprej si službo našla, pol pa AKCIJA to mi je znano in potem mine 5 let. Tako je bilo pri meni Punca, prej se sprav k stavri, ti priporočam Ja sej to me malo skrbi. Samo gleda na to, da ima moj čisto navadno delavsko plačo, jaz minimalca trenutno, da imava še "pufe" za avto, me malo skrbi kako bi z dvema trenutno shajala. No do drugega leta bomo počakali, pol bomo pa videli kako se bomo odločili
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 6:54:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nočko, a nabiraš moči, da boš jutri ta prva ?? To sem itak skor vedno, moja budilka nikdar ne zataji, je točna kot švicarska ura
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 6:56:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja več al manj. Sladkarij se ne pritaknem, ostala hrana je zmanjšana. Sedaj ko se Alja ne bo več dojila, pa udarim ta hudo dieto, razen 20.12 bo izjema, takrat bom jedla normalo, pa če gnojne vile padajo!Vage pa še pogledam ne. Se bom v petek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 6:57:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... Ja, ja, ja no, ne bod tolk učakana no, še donc
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?