|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
3.12.2008 23:01:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tole na desni strani zadnje s foruma , mi je pa kar kjut, večinoma so majčice na spiskuuser posted image

Ob vsaki spremembi se malo bunimo potem nam postane všeč user posted image .

Ma meni gre na jetra, ker smo čisto na levo stran ekrana izrinjene... Reklame so mi šle že prej na neki, zdaj pa še bolj, ker so tako vpadljive in vsiljive user posted image

Meni so tudi reklame brezveze. Če bom imela namen kaj kupit bom tudi iskala. zaradi reklam pa jaz ne kupujem.

Očitno znajo prepričat folk, da to pomaga. RR je babji forum in babnce smo bolj lahke za zapravljat, pol pa tu iščejo priliko.

Poznam kar nekaj takih, ki kupujejo kar ne rabijo. user posted image

Pa da sm petnajstga v mescu bankrot user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
3.12.2008 23:02:55   
Estrella*

user posted image

A ve pa tačas že na bureku ipd.?? Packe user posted image

Špelin@, glede na pozno uro, ga ne smem, pol si ga pa virtualno privoščimo. Sicer si pa ti začela s čevapčiči...mnanjjjjjannii

user posted image

Špelin@ bo mogal s flašo vode spat, ker se ji bo danes preveč osušil jezičekuser posted image

Meni jo je zmanjkalo. Bo treba kupit. Sami stroški. Bom kar navadno pila, čeprav mi tista iz pipe obleži v želodcu, pa še ful peščena je pri nas.

No pri nas pa apnenčevauser posted image Pol imamo pa v želodcu res kamen, ker je tako trda.

Jaz imam pa pesek v kozarcu ko si natočim vodo. user posted image

Pol pa mikro sito uporabiuser posted image Ja vem kako je nadležno to. Ni druge, kot da jo kupiš.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
3.12.2008 23:03:20   
barbaw

tally: tko je zaspala moja prababica v starosti 98 let. Lepa smrt.

Tole je pa bilo dolgo življenje. user posted image  A to je bila prababica po mamini strani?

Ja, njena sestra je živela 102 leti, moja babica pa tud 98 let, dedi 88. Le moja mami samo 69user posted image . Po očetovi strani je bila mama 89 let, oče se je pa obeseil, tako, da ne vem koliko bi dočakaluser posted image

Vi imate pa rekorderje. Se pravi, da tudi ti lahko dočakaš zavidljivo starost. jaz ti je ne bom fouš. user posted image  Pri nas pa so bolj kratke, ker sem imela samo enega dedka pa še ta je umrl pri 79. Za ostale pa sploh ne vem. So bili pijanci. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
3.12.2008 23:03:31   
Anonimen

Tole je pa bilo dolgo življenje. user posted image  A to je bila prababica po mamini strani?

Ja, njena sestra je živela 102 leti, moja babica pa tud 98 let, dedi 88. Le moja mami samo 69user posted image . Po očetovi strani je bila mama 89 let, oče se je pa obeseil, tako, da ne vem koliko bi dočakaluser posted image

102 user posted image user posted image user posted image , pa žal mi je za tvojo mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3129
3.12.2008 23:04:14   
Estrella*
Tako punce, smo na +198user posted image , ura je čas in jaz grem spat, ker bo treba ju3 sitnobo prenašatuser posted image MIRNO NOČKO VSEM!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3130
3.12.2008 23:04:31   
kasso

tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO???

A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštvauser posted image Anitka, pa nina.....

17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli.

A bi šla nazaj?

Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH?

V BIH?

Niti pod točko razno user posted image user posted image user posted image . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče.  Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat.

mami???Kaj pa je bilo? NO, če je preveč , me ignoriraj.

Srčni infarkt pet let nazaj.

user posted image No, mogoče ni ravno na mestu, pa vseeno bolje to kot matranje. Ko se spomnim na svojo mamo, kako je bila bogauser posted image

Ona je imela astmo in na koncu je skos mogla hodit na inhalacije, si je pa tudi sama želela da se ne bi matrala. Zvečer je šla normalno spat zjutri jo ni bilo več.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
3.12.2008 23:04:35   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa??user posted image Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90"user posted image

saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat. user posted image

Aha to mi je pa poznano,pa kolk je pasaluser posted image . Zdej pa kdaj mojmu rečm,da mi ga prnese k gre s šihta

Jaz pa ne morem rečt nekomu naj mi ga prinese, ker bi bil mrzel in ni več potem dober. user posted image

A V MB ni horsa???

Niso se spomnili, da bi prišli k nam. Tudi bureka ni takega kot pri Nobel bureku. user posted image  Imamo pa ful dobre pleskavice in čvape.

Nobel burek user posted image zakon. Če ga zavije v 2 papirja, mi ostane do doma dovolj topel....a je samo 1x preživel pot domovuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
3.12.2008 23:04:43   
barbaw

user posted image

A ve pa tačas že na bureku ipd.?? Packe user posted image

Špelin@, glede na pozno uro, ga ne smem, pol si ga pa virtualno privoščimo. Sicer si pa ti začela s čevapčiči...mnanjjjjjannii

user posted image

Špelin@ bo mogal s flašo vode spat, ker se ji bo danes preveč osušil jezičekuser posted image

Meni jo je zmanjkalo. Bo treba kupit. Sami stroški. Bom kar navadno pila, čeprav mi tista iz pipe obleži v želodcu, pa še ful peščena je pri nas.

No pri nas pa apnenčevauser posted image Pol imamo pa v želodcu res kamen, ker je tako trda.

Jaz imam pa pesek v kozarcu ko si natočim vodo. user posted image

Pol pa mikro sito uporabiuser posted image Ja vem kako je nadležno to. Ni druge, kot da jo kupiš.

Smo se pogovarjali, da bi dali filter na glavno cev, samo ne vem, če je tast pogledal če se ga da gor montirat.

Neposredna povezava do sporočila: 3133
3.12.2008 23:05:15   
špelin@

Uf, imaš dobre gene...

Res škoda za tvojo mami user posted image  Je tudi meni hudo, ko takole pomislim... Ah, raje ne...

Nič, grem jaz "kao" spat... Bomo videli, za koliko časa, preden začne Gregi s svojimi nočnimi motnjami... user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3134
3.12.2008 23:05:33   
Anonimen

Vi imate pa rekorderje. Se pravi, da tudi ti lahko dočakaš zavidljivo starost. jaz ti je ne bom fouš. user posted image  Pri nas pa so bolj kratke, ker sem imela samo enega dedka pa še ta je umrl pri 79. Za ostale pa sploh ne vem. So bili pijanci. user posted image

Pri nas tud ne vem kako bouser posted image  Mam samo še eno staro mamo,ta je stara 70let,ata je umrl pri 52-ih,od očija pa mami ko je bil star 9,oči pa ko je bil 4.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
3.12.2008 23:05:36   
tally

Pri nas je pa babica po fotrovi strani umrla ko je bila 44 , moja mami pa 45.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
3.12.2008 23:06:36   
tally

Tako punce, smo na +198user posted image , ura je čas in jaz grem spat, ker bo treba ju3 sitnobo prenašatuser posted image MIRNO NOČKO VSEM!!!!

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3137
3.12.2008 23:06:53   
barbaw

A ti malo mojo pripeljem, ki je malo manj sitna. user posted image  Sitna je samo ko je lačna (to ima po mami) in ko je zaspana, pa če me ne vidi seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 3138
3.12.2008 23:07:18   
tally

Uf, imaš dobre gene...

Res škoda za tvojo mami user posted image  Je tudi meni hudo, ko takole pomislim... Ah, raje ne...

Nič, grem jaz "kao" spat... Bomo videli, za koliko časa, preden začne Gregi s svojimi nočnimi motnjami... user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

Mirno nočko vam želim

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
3.12.2008 23:07:42   
Anonimen
Jest tud odhajam,ker komi še gledam. Nočko

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
3.12.2008 23:07:48   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

102 user posted image user posted image user posted image , pa žal mi je za tvojo mamiuser posted image

dolga leta.
user posted image tudi zate estrella

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
3.12.2008 23:08:09   
barbaw
Bo treba spat, ker smo zašle na tako temo zaradi katere smo žalostne.

Kasso kako se držiš? user posted image user posted image user posted image

lahko noč mamice in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
3.12.2008 23:15:14   
kasso
Varja mi zdaj spi na jošku in upam, da se ne bo spet zbudila, ko jo bom odložila.
Jaz sem pa bolj tako. Vse živo me muči, v ustih imam kot en polip, tišči me v grlu oz. vratu, pa ne vem, al so spet gomolji na ščitnici al kajuser posted image , boli me tudi občasno pod prsmi rebrauser posted image , posledično še želodec,....pa še en tak čuden občutek, malo straha...ker sem šla danes po zdravila v lekarno za MS, tako da imam tega zdaj doma za tri mesece...pa poklicat moram za uvajanje na nevrološko ...pa me je malo strahuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
3.12.2008 23:20:47   
kasso
zdaj grem pa res...nočko vsem

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
3.12.2008 23:21:51   
Srčekgirll
Uf,..ste hitre, komi sm vas prečitala. Nč jst grem spat.  SE slišmo kej ju3. NOČKO

Še 2 vica da boste zaspale z  nasmehom na ustnicah.user posted image

Paznik sporoči jetniku, da ga je prišla obiskat žena.
"Katera?" vpraša jetnik.
"Ne norčuj se!" zarohni paznik.
"Saj se ne. Jaz sem zaprt zaradi mnogoženstva."

Ko se je žena pozno zvečer vrnila s sestanka ob kavici, jo je mož vprašal:
"O čem pa se pogovarjate med seboj same ženske?"
"O istih stvareh kot vi moški ob točilnem pultu!"
"Pa vas ni nič sram?"

user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 3.12.2008 23:23:03 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
4.12.2008 6:22:21   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro oziroma bolj user posted image  jutro z moje strani!

Manca je še spet rogovilila pokonci pred 5 zjutraj.Ponoči je vas čas nekaj jamrala in jokala v spanju, jaz pa sem imela bližnja srečanja z WCjem, tako kot Tilči nekaj časa nazaj.

Sej zdej se mi je to dogajalo že 2 dni čez dan,kar pogosto, ampak donc ponoč je blo najhujše user posted image . Sem mislna, da mi bo vse ven padlo user posted image

No pa še ena user posted image  za vse skupaj.

Zdej grem pa k moji sitnci nazaj

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
4.12.2008 6:53:07   
Soncnica Sandra ***

Po pravici povedano ne vem. Če bi mojega vprašala, bi kar kuj.
SAmo jaz bi rada najprej si službo našla, pol pa AKCIJA

user posted image user posted image to mi je znano in potem mine 5 let. Tako je bilo pri meniuser posted image Punca, prej se sprav k stavri, ti priporočamuser posted image

Ja sej to me malo skrbi. Samo gleda na to, da ima moj čisto navadno delavsko plačo, jaz minimalca trenutno, da imava še "pufe"  za avto, me malo skrbi kako bi z dvema user posted image  trenutno shajala.
No do drugega leta bomo počakali, pol bomo pa videli kako se bomo odločili

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3147
4.12.2008 6:54:07   
Soncnica Sandra ***

Nočko, a nabiraš moči, da boš jutri ta prvauser posted image ??

To sem itak skor vedno, moja budilka nikdar ne zataji, je točna kot švicarska ura

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3148
4.12.2008 6:56:40   
Soncnica Sandra ***

Ja več al manj. Sladkarij se ne pritaknem, ostala hrana je zmanjšana. Sedaj ko se Alja ne bo več dojila, pa udarim ta hudo dieto, razen 20.12 bo izjema, takrat bom jedla normalo, pa če gnojne vile padajo!Vage pa še pogledam ne. Se bom v petek

user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3149
4.12.2008 6:57:30   
Soncnica Sandra ***

tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO???

A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštvauser posted image Anitka, pa nina.....

Ja, ja, ja no, ne bod tolk učakana no, še donc user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?