|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
3.12.2008 21:38:03   
spps
zdaj pa se res poslavljam za danesuser posted image user posted image user posted image  
lepo boditeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
3.12.2008 21:38:33   
felix7
ma, sej bom jest tut počasi zalegla, moj še garažo pospravlja (z nečim se pač mora zamotit, če je spalnica namenjena samo spanju), pa tiste, ki pridete v petek v LJ, javite, kako in kaj glede rezervacije in organizacije...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.12.2008 21:38:38   
Dali*
nočko punce...

pridno božajte bušije...

Neposredna povezava do sporočila: 2853
3.12.2008 21:39:21   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

mama_m - ja jaz imam težave s tem že celo življenje...res... zdej me je pa tko grablo ponoči, da nisem mogla spat...no in ker sem sprobala vse živo je Venorest res super zadeva in te najlonke tudi. Jaz imam neke notranje žile in navzven mi še niso popokale, zato pa sem sedaj med nosečnostjo pridna in sem si to priskrbela, saj dodatna teža in to na hitro lahko naredi svoje.

dali, meni si pa poznajo po nogah, v bistvu nekate zgledajo kot modrice in me full motijo;sem probala že vse živo ma nič ne pomaga; sem imela tudi najlonke pa nič od tega, mazila - stran vržen denar tako da res ne vem več kaj koristi in kaj ne. So me pa zdaj začele zeo motit, ker so v bistvu vidne in bojo take tudi ostale; je pa rekla tam babica pri G, da kasneje po porodu oziroma ko bo user posted image  mal večji, da naj začnem aktivno telovadit, da se vsaj malo povlečejo noter samo jaz dvomim v vse to. A ti si te najlonke kar od doma prek neta naročla? Kaj pa številka in te reči?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
3.12.2008 21:42:53   
mama_milchy
Najaa, a v tistem studiu Maja al nekaj takega? Moja kolegica je zdaj hodla, jo bom malo povprašala; če ne bom kr tukaj na RR eno temo odprla.

Spps, včasih dajaš pametne nasvete; sicer pa danes tako al tako ne bo nič od user posted image  ker je moj možek pridno dela in varuje poštene državljane ta lumpe pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.12.2008 21:48:41   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mama_m - ja jaz imam težave s tem že celo življenje...res... zdej me je pa tko grablo ponoči, da nisem mogla spat...no in ker sem sprobala vse živo je Venorest res super zadeva in te najlonke tudi. Jaz imam neke notranje žile in navzven mi še niso popokale, zato pa sem sedaj med nosečnostjo pridna in sem si to priskrbela, saj dodatna teža in to na hitro lahko naredi svoje.

dali, meni si pa poznajo po nogah, v bistvu nekate zgledajo kot modrice in me full motijo;sem probala že vse živo ma nič ne pomaga; sem imela tudi najlonke pa nič od tega, mazila - stran vržen denar tako da res ne vem več kaj koristi in kaj ne. So me pa zdaj začele zeo motit, ker so v bistvu vidne in bojo take tudi ostale; je pa rekla tam babica pri G, da kasneje po porodu oziroma ko bo user posted image  mal večji, da naj začnem aktivno telovadit, da se vsaj malo povlečejo noter samo jaz dvomim v vse to. A ti si te najlonke kar od doma prek neta naročla? Kaj pa številka in te reči?

Ja, v bistvu čimveč hodit in migat. Jaz sem najlonke kupila v Pro Sani, sam ne vem kje pri vas na obali imate to trgovino. Imaš pa na spletni strani od medigo vse trgovine po regijah, kjer to prodajajo. Ker jih niso imeli na zalogi sem jih dobila čez 3 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.12.2008 21:58:39   
mama_milchy

Ja, v bistvu čimveč hodit in migat. Jaz sem najlonke kupila v Pro Sani, sam ne vem kje pri vas na obali imate to trgovino. Imaš pa na spletni strani od medigo vse trgovine po regijah, kjer to prodajajo. Ker jih niso imeli na zalogi sem jih dobila čez 3 dni.

Dali, sem pogledala zdaj po netu in v bistvu je prodaja v trgovini Sanolabor; bom šla kr jutri tam pogledat, če jih imajo; a veš približno ceno teh najlonk? Pa mazilo si kupla tudi tam al v lekarni, cena?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
3.12.2008 22:02:46   
mama_milchy
Kaj zdaj? Ste šle vse v akcijo user posted image user posted image user posted image   al kaj? Je tiho tukaj gor.

Nič, grem jaz lepo ninat, bo bolje vsaj neumnosti ne bom klatla več; dreage moje
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2858
4.12.2008 7:00:56   
lejca
Dobro jutro vsem skupaj..

upam,da bo lepouser posted image
Kako ste spale, vidim,da sem prva danes....ampak na zalost kst sm ze zajtrkovala, pa tud nocem vas prehitro zbudit..je prevec lepo se v topli postelji bit!!!

lepo se imejte, se tipkamo kasnerje,ko se vrnem..

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

Neposredna povezava do sporočila: 2859
4.12.2008 7:28:07   
helimaša
jutro!

joj kok ste ble včer pridne.....sm vas komi sfolgala.....no pa eno user posted image .....jst jo ravnokar pijem....mmmmm paše.....sm tok slabo spala.....ma ne najdem pravga položaja.....obup....kaj šele bo......
grem mojga zbudit......da gresta od doma počas.....jst bom šla pa še eno kitico odspat....

papa

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
4.12.2008 7:28:59   
mama_milchy
Dobro jutro,

za začetek dneva paše user posted image ; jaz jo bom pol spila, ko pridem iz laboratorija.

Uživajte v dnevu dokler ni spet dežja naokoli.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
4.12.2008 8:19:30   
Dali*

Dali, sem pogledala zdaj po netu in v bistvu je prodaja v trgovini Sanolabor; bom šla kr jutri tam pogledat, če jih imajo; a veš približno ceno teh najlonk? Pa mazilo si kupla tudi tam al v lekarni, cena?

Venorest cca. 14€, najlonke cca. 13€. V Sanolaborju pa 20€. user posted image

Moje priporočilo: kupi si Venorest gel (je italijanski in super zadeva) dobiš ga v Sanolaborju in preventivne nogavice za nosečnice Lady Gloria 70 den od www.medigo.si, jaz sem jih kupila v Pro Sani, sicer je pa Medigo iz NG.

Neposredna povezava do sporočila: 2862
4.12.2008 8:20:16   
Dali*
Punce...dobro jutro...

Mene je zbudil poštar, zdej grem pa še mal v postlo...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
4.12.2008 8:25:11   
mediuhec
dobro jutro!

ja, kaj pa se je vam včeraj dogajalo, da ste bile vse tko navihanih misli?

jaz se danes bolje počutim, ker je bil spanec OK.

glede srečanja: meni glih ne ustreza, potem pa dobim še dvojne obiske čez vikned in moram malo pospravit, pa počivat. bom v mislih z vami, če to šteje. pa lepo se imejte jutri!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
4.12.2008 8:40:32   
Dali*
Ali ima katera izkušnje s tem jogijem? Je najbolj prodajen v BC.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170

Otroška Vzmetnica Baby Alergo 60 X 120 Cm - Lagea 

user posted image
Cena:
75,99 € / 18.210,24 SIT

Akcija:
66,39 € / 15.909,70 SIT user posted image  

jedro: ekološko neoporečna pena,
antialergijska, antibakterijska, snemljiva pralna prevleka,
obdelana s postopkom, ki onemogoča pojavljanje plesni in mikroorganizmov,
višina: 12 cm.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 4.12.2008 8:42:45 >

(odgovor članu spps)
    Neposredna povezava do sporočila: 2865
    4.12.2008 8:40:58   
    Pupa7
    IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

mamaM,boš  kot mumija

ti jih pa tudi ustreliš user posted image

ja pa to lahko samo spps ustreli

jutro pupe evo prvi post od včeraj ko sem letela na wc tak sem se smejala hahahaha in tasa tudi ti ga pihneš tak da se ne delaj fino hahahaha (pa hvala za cortkano slikco za lahko nočko včeraj )
    ma pupe moje kok ste spisaleeeeeeeeeee jao jao kar še berem

felix mene po 21 ni blo na RR pa tud nism nč dobla hahahahahahaha, tak da ne velja čist ta zadeva hahahaha

telovadbe, ja jaz sem prejšnji teden telovadla na šoli staršev te pa pristala v bolnici... jaz ne bom več telovadla vsaj tak ne

(odgovor članu mediuhec)
    Neposredna povezava do sporočila: 2866
    4.12.2008 8:44:42   
    Pupa7
    IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

dobro jutro!

ja, kaj pa se je vam včeraj dogajalo, da ste bile vse tko navihanih misli?

jaz se danes bolje počutim, ker je bil spanec OK.

glede srečanja: meni glih ne ustreza, potem pa dobim še dvojne obiske čez vikned in moram malo pospravit, pa počivat. bom v mislih z vami, če to šteje. pa lepo se imejte jutri!

nič ne šteje user posted image šteje to samo pri meni ko ni niti teorije da pridem pa bi tko rada ...user posted image user posted image user posted image malo se hecam itak da štejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
    Neposredna povezava do sporočila: 2867
    4.12.2008 8:51:14   
    Pupa7
    tasa vidim teeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2868
    4.12.2008 8:51:46   
    Pupa7
    zdaj pa ne več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2869
    4.12.2008 8:55:55   
    tasa_m
    dobro jutro..
    Jaz že pijem kavico in pojedla sem velik kos kruha z nutelo. Se mi je tak zaluštala, da sem morala..user posted image

Danes pa sem jaz po dolgem času vredu spala user posted image  ob 6.15 sem šla prvič na wc tak da je še šlo ven.. Je pa naša user posted image  ordinirala že ob 6h gor, pa sem ji kr povedla, da še naj malo spi,da zdaj je ati na vrsti da prvi vstane, pol pa komaj midve..
    Je včeraj bincala kot nora in je mel glih roko na trebuhu. Pa pogleda na uro pa reče, zdaj pa bi res mogla že spat. user posted image  Se začnem smejat pa rečem, kaj ga serješ saj pa veš da je to njena ura da dela norije (22-23h ) pa samo reče, ohjoj, bo še zanimivo to vse skup.. Ma samo srečo, da bo mogel bit v Žalcu takrat, ko bo pri nam najbolj lušno..user posted image user posted image

Bi mogla malo pospravit, pa mi danes ni.. Bom jutri user posted image  (tak kot rečem vsak dan). Saj sem dala že posodo pa perilo prat, to pa je tud že nekaj a ne?

Jeee, sonček se kaže.. jupi je user posted image

(odgovor članu Pupa7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2870
    4.12.2008 8:56:15   
    tasa_m
    IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

tasa vidim teeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa tebe.... user posted image

(odgovor članu Pupa7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2871
    4.12.2008 8:57:42   
    spps
    ojla čveke,sem se odločila,da danes pa ne bom prva na RRuser posted image user posted image user posted image ,ker takrat,ko se vstane še itak ni nobene gor,pa sem mislila,da bom že kaj več mela za prebrat,pa ni še niste ničkaj v formiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
    Neposredna povezava do sporočila: 2872
    4.12.2008 8:59:13   
    tasa_m

Ali ima katera izkušnje s tem jogijem? Je najbolj prodajen v BC.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170

Dali* rade volje bi ti pomagala ampak nimam pojma.. user posted image
    Sem pa brala, da je kr vredu ta jogi..
    Ma, kaj vem, mi smo nabavli Dormeo in pika user posted image . Bolj bom gledala pa iskala, manj bom vedela katerega. Enako je z vozički,..bolj iščeš bolj si na koncu zmeden in nimaš pojma kaj naredit..
    Moje mnenje..
    Če pa je Dormeo res tak slab kot pa pravijo, pol pa ga bomo reklamirali pa nabavli drugega. Saj kak dan pa tud lahko user posted image  pri nama spi..user posted image

(odgovor članu Dali*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2873
    4.12.2008 9:00:39   
    tasa_m

ojla čveke,sem se odločila,da danes pa ne bom prva na RRuser posted image user posted image user posted image ,ker takrat,ko se vstane še itak ni nobene gor,pa sem mislila,da bom že kaj več mela za prebrat,pa ni še niste ničkaj v formiuser posted image

spps smo tebe čakali...da nam poveš če je blo včeraj kaj akcije user posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
    Neposredna povezava do sporočila: 2874
    4.12.2008 9:02:58   
    Pupa7

jaz sem tko mela monologe hahahaha, tak da nekaj pa je le user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
    Neposredna povezava do sporočila: 2875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?