Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.12.2008 21:38:03
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa se res poslavljam za danes lepo bodite
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.12.2008 21:38:33
|
|
|
|
felix7
|
ma, sej bom jest tut počasi zalegla, moj še garažo pospravlja (z nečim se pač mora zamotit, če je spalnica namenjena samo spanju), pa tiste, ki pridete v petek v LJ, javite, kako in kaj glede rezervacije in organizacije...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.12.2008 21:38:38
|
|
|
|
Dali*
|
nočko punce... pridno božajte bušije...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.12.2008 21:39:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* mama_m - ja jaz imam težave s tem že celo življenje...res... zdej me je pa tko grablo ponoči, da nisem mogla spat...no in ker sem sprobala vse živo je Venorest res super zadeva in te najlonke tudi. Jaz imam neke notranje žile in navzven mi še niso popokale, zato pa sem sedaj med nosečnostjo pridna in sem si to priskrbela, saj dodatna teža in to na hitro lahko naredi svoje. dali, meni si pa poznajo po nogah, v bistvu nekate zgledajo kot modrice in me full motijo;sem probala že vse živo ma nič ne pomaga; sem imela tudi najlonke pa nič od tega, mazila - stran vržen denar tako da res ne vem več kaj koristi in kaj ne. So me pa zdaj začele zeo motit, ker so v bistvu vidne in bojo take tudi ostale; je pa rekla tam babica pri G, da kasneje po porodu oziroma ko bo mal večji, da naj začnem aktivno telovadit, da se vsaj malo povlečejo noter samo jaz dvomim v vse to. A ti si te najlonke kar od doma prek neta naročla? Kaj pa številka in te reči?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.12.2008 21:42:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
Najaa, a v tistem studiu Maja al nekaj takega? Moja kolegica je zdaj hodla, jo bom malo povprašala; če ne bom kr tukaj na RR eno temo odprla. Spps, včasih dajaš pametne nasvete; sicer pa danes tako al tako ne bo nič od ker je moj možek pridno dela in varuje poštene državljane ta lumpe pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.12.2008 21:48:41
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* mama_m - ja jaz imam težave s tem že celo življenje...res... zdej me je pa tko grablo ponoči, da nisem mogla spat...no in ker sem sprobala vse živo je Venorest res super zadeva in te najlonke tudi. Jaz imam neke notranje žile in navzven mi še niso popokale, zato pa sem sedaj med nosečnostjo pridna in sem si to priskrbela, saj dodatna teža in to na hitro lahko naredi svoje. dali, meni si pa poznajo po nogah, v bistvu nekate zgledajo kot modrice in me full motijo;sem probala že vse živo ma nič ne pomaga; sem imela tudi najlonke pa nič od tega, mazila - stran vržen denar tako da res ne vem več kaj koristi in kaj ne. So me pa zdaj začele zeo motit, ker so v bistvu vidne in bojo take tudi ostale; je pa rekla tam babica pri G, da kasneje po porodu oziroma ko bo mal večji, da naj začnem aktivno telovadit, da se vsaj malo povlečejo noter samo jaz dvomim v vse to. A ti si te najlonke kar od doma prek neta naročla? Kaj pa številka in te reči? Ja, v bistvu čimveč hodit in migat. Jaz sem najlonke kupila v Pro Sani, sam ne vem kje pri vas na obali imate to trgovino. Imaš pa na spletni strani od medigo vse trgovine po regijah, kjer to prodajajo. Ker jih niso imeli na zalogi sem jih dobila čez 3 dni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.12.2008 21:58:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ja, v bistvu čimveč hodit in migat. Jaz sem najlonke kupila v Pro Sani, sam ne vem kje pri vas na obali imate to trgovino. Imaš pa na spletni strani od medigo vse trgovine po regijah, kjer to prodajajo. Ker jih niso imeli na zalogi sem jih dobila čez 3 dni. Dali, sem pogledala zdaj po netu in v bistvu je prodaja v trgovini Sanolabor; bom šla kr jutri tam pogledat, če jih imajo; a veš približno ceno teh najlonk? Pa mazilo si kupla tudi tam al v lekarni, cena?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 3.12.2008 22:02:46
|
|
|
|
mama_milchy
|
Kaj zdaj? Ste šle vse v akcijo al kaj? Je tiho tukaj gor. Nič, grem jaz lepo ninat, bo bolje vsaj neumnosti ne bom klatla več; dreage moje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 7:00:56
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro vsem skupaj.. upam,da bo lepo Kako ste spale, vidim,da sem prva danes....ampak na zalost kst sm ze zajtrkovala, pa tud nocem vas prehitro zbudit..je prevec lepo se v topli postelji bit!!! lepo se imejte, se tipkamo kasnerje,ko se vrnem.. lp Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 7:28:07
|
|
|
|
helimaša
|
jutro! joj kok ste ble včer pridne.....sm vas komi sfolgala.....no pa eno .....jst jo ravnokar pijem....mmmmm paše.....sm tok slabo spala.....ma ne najdem pravga položaja.....obup....kaj šele bo...... grem mojga zbudit......da gresta od doma počas.....jst bom šla pa še eno kitico odspat.... papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 7:28:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, za začetek dneva paše ; jaz jo bom pol spila, ko pridem iz laboratorija. Uživajte v dnevu dokler ni spet dežja naokoli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:19:30
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dali, sem pogledala zdaj po netu in v bistvu je prodaja v trgovini Sanolabor; bom šla kr jutri tam pogledat, če jih imajo; a veš približno ceno teh najlonk? Pa mazilo si kupla tudi tam al v lekarni, cena? Venorest cca. 14€, najlonke cca. 13€. V Sanolaborju pa 20€. Moje priporočilo: kupi si Venorest gel (je italijanski in super zadeva) dobiš ga v Sanolaborju in preventivne nogavice za nosečnice Lady Gloria 70 den od www.medigo.si, jaz sem jih kupila v Pro Sani, sicer je pa Medigo iz NG.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:20:16
|
|
|
|
Dali*
|
Punce...dobro jutro... Mene je zbudil poštar, zdej grem pa še mal v postlo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:25:11
|
|
|
|
mediuhec
|
dobro jutro! ja, kaj pa se je vam včeraj dogajalo, da ste bile vse tko navihanih misli? jaz se danes bolje počutim, ker je bil spanec OK. glede srečanja: meni glih ne ustreza, potem pa dobim še dvojne obiske čez vikned in moram malo pospravit, pa počivat. bom v mislih z vami, če to šteje. pa lepo se imejte jutri!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:40:32
|
|
|
|
Dali*
|
Ali ima katera izkušnje s tem jogijem? Je najbolj prodajen v BC. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170 Otroška Vzmetnica Baby Alergo 60 X 120 Cm - Lagea Cena: 75,99 € / 18.210,24 SIT Akcija: 66,39 € / 15.909,70 SIT jedro: ekološko neoporečna pena, antialergijska, antibakterijska, snemljiva pralna prevleka, obdelana s postopkom, ki onemogoča pojavljanje plesni in mikroorganizmov, višina: 12 cm.
< Sporočilo je popravil Dali* -- 4.12.2008 8:42:45 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:40:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps mamaM,boš kot mumija ti jih pa tudi ustreliš ja pa to lahko samo spps ustreli jutro pupe evo prvi post od včeraj ko sem letela na wc tak sem se smejala hahahaha in tasa tudi ti ga pihneš tak da se ne delaj fino hahahaha (pa hvala za cortkano slikco za lahko nočko včeraj ) ma pupe moje kok ste spisaleeeeeeeeeee jao jao kar še berem felix mene po 21 ni blo na RR pa tud nism nč dobla hahahahahahaha, tak da ne velja čist ta zadeva hahahaha telovadbe, ja jaz sem prejšnji teden telovadla na šoli staršev te pa pristala v bolnici... jaz ne bom več telovadla vsaj tak ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:44:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec dobro jutro! ja, kaj pa se je vam včeraj dogajalo, da ste bile vse tko navihanih misli? jaz se danes bolje počutim, ker je bil spanec OK. glede srečanja: meni glih ne ustreza, potem pa dobim še dvojne obiske čez vikned in moram malo pospravit, pa počivat. bom v mislih z vami, če to šteje. pa lepo se imejte jutri! nič ne šteje šteje to samo pri meni ko ni niti teorije da pridem pa bi tko rada ... malo se hecam itak da šteje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:51:14
|
|
|
|
Pupa7
|
tasa vidim teeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:51:46
|
|
|
|
Pupa7
|
zdaj pa ne več
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:55:55
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro.. Jaz že pijem kavico in pojedla sem velik kos kruha z nutelo. Se mi je tak zaluštala, da sem morala.. Danes pa sem jaz po dolgem času vredu spala ob 6.15 sem šla prvič na wc tak da je še šlo ven.. Je pa naša ordinirala že ob 6h gor, pa sem ji kr povedla, da še naj malo spi,da zdaj je ati na vrsti da prvi vstane, pol pa komaj midve.. Je včeraj bincala kot nora in je mel glih roko na trebuhu. Pa pogleda na uro pa reče, zdaj pa bi res mogla že spat. Se začnem smejat pa rečem, kaj ga serješ saj pa veš da je to njena ura da dela norije (22-23h ) pa samo reče, ohjoj, bo še zanimivo to vse skup.. Ma samo srečo, da bo mogel bit v Žalcu takrat, ko bo pri nam najbolj lušno.. Bi mogla malo pospravit, pa mi danes ni.. Bom jutri (tak kot rečem vsak dan). Saj sem dala že posodo pa perilo prat, to pa je tud že nekaj a ne? Jeee, sonček se kaže.. jupi je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:56:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 tasa vidim teeeeeeeeeee jaz pa tebe....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:57:42
|
|
|
|
spps
|
ojla čveke,sem se odločila,da danes pa ne bom prva na RR ,ker takrat,ko se vstane še itak ni nobene gor,pa sem mislila,da bom že kaj več mela za prebrat,pa ni še niste ničkaj v formi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 8:59:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ali ima katera izkušnje s tem jogijem? Je najbolj prodajen v BC. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170 Dali* rade volje bi ti pomagala ampak nimam pojma.. Sem pa brala, da je kr vredu ta jogi.. Ma, kaj vem, mi smo nabavli Dormeo in pika . Bolj bom gledala pa iskala, manj bom vedela katerega. Enako je z vozički,..bolj iščeš bolj si na koncu zmeden in nimaš pojma kaj naredit.. Moje mnenje.. Če pa je Dormeo res tak slab kot pa pravijo, pol pa ga bomo reklamirali pa nabavli drugega. Saj kak dan pa tud lahko pri nama spi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:00:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čveke,sem se odločila,da danes pa ne bom prva na RR ,ker takrat,ko se vstane še itak ni nobene gor,pa sem mislila,da bom že kaj več mela za prebrat,pa ni še niste ničkaj v formi spps smo tebe čakali...da nam poveš če je blo včeraj kaj akcije
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:02:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čveke,sem se odločila,da danes pa ne bom prva na RR ,ker takrat,ko se vstane še itak ni nobene gor,pa sem mislila,da bom že kaj več mela za prebrat,pa ni še niste ničkaj v formi jaz sem tko mela monologe hahahaha, tak da nekaj pa je le
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?