mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ma...kaka čudna fora s povoji...prvič slišim, da bi svetovali povoje oz. najlonke medtem ko ležiš...vsi jih namreč odsvetujejo. Kostanjeva krema pa ni za nosečnice. Moje priporočilo: kupi si Venorest gel (je italijanski in super zadeva) dobiš ga v Sanolaborju in preventivne nogavice za nosečnice Lady Gloria 70 den od www.medigo.si, jaz sem jih kupila v Pro Sani, sicer je pa Medigo iz NG. Potem pa takole, maži si noge 2 x na dan ko se uležeš k počitku in jih dvigni cca. 15 cm v zrak ko počivaš, nogavice si pa obuj, ko vstaneš iz postelje, ko so noge fino spočite in ko veš, da boš na nogah. Ne jih nositi, ko počivaš, ker niso namenjene za počitek ampak za obremenitev nog. Ne uporabljaj pa obojega hkrati. Pa full fajn za bolniško...sej glede na tvojo službo mi je čudno, da te ni že prej dal na B. Zdej boš pa uživala doma in še bolj delila z nami svoje super recepte...se že veselim...pa z Najo bosta lahko šle še večkrat na kavico, ker sta obe doma... Dali,a ti imaš tudi s tem težave? Jaz nimam pojma; je pogledal v neko svojo knjigo z zdravili, mazili in je najdel tudi to kostanjevo kremo, kjer piše da ni nevarna za nosečnice, tudi sestra mi je rekla, da naj jo kr mažem; glede najlonk pa naj jih nosim samo takrat ko sem na nogah, recimo ko grem na sprehod al kam klatit; povoje pa naj dam kao vsako drugo noč, da mi malo stisne žile; ker če ne mi bojo začele pokat proti koncu nosečnosti oziroma tudi pri porodu; ah, sej ne vem več nič; bom pogledala na Pušenjakov forum, če kaj piše o tem. Aja, bolniška; sej do sedaj sem lahko nekako delala, je blo bol dežuranje na recepciji kot delanje, ker smo ble vedno dve v smeni in so pol drugi nardili več kot jaz. Sedaj pa se ne morem niti prepognit, da bi komu dala ključ od sobe al pa da stojim na blagajni in delam račune; jao moj hrbet, Bova šle na kakšno kavico, seveda; se ne bom branla. Recepte; no morda bom že ta vikend kaj delila z vami, če bom pri volji za kej speč
|