|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
3.12.2008 21:21:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

kak so že včasih rekli f.. otožnauser posted image user posted image user posted image user posted image

joj. joj, ma me se mormo dobit, to bi se nasmejale user posted image user posted image user posted image
sej zakaj misliš,da cita računa na to,da bova skupaj v porodni?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
3.12.2008 21:21:49   
tasa_m

ma ne skrbi, moški se nikoli dolgo ne upirajo oz. glih prosit jih ni treba user posted image

se čist strinjam z tem. Mojemu samo malo namignem pa je takoj za!! Samo kaj ko meni zdaj ne paše..user posted image  poačsi bova tak kovanec metala al ja al ne.. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
3.12.2008 21:22:55   
tasa_m

kak so že včasih rekli f.. otožnauser posted image user posted image user posted image user posted image

joj. joj, ma me se mormo dobit, to bi se nasmejale user posted image user posted image user posted image
sej zakaj misliš,da cita računa na to,da bova skupaj v porodni?user posted image user posted image

verjetno bi tebe vsaka imela v porodni, ker bi pozable zakaj smo tam..user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
3.12.2008 21:23:17   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

ma...kaka čudna fora s povoji...prvič slišim, da bi svetovali povoje oz. najlonke medtem ko ležiš...vsi jih namreč odsvetujejo. Kostanjeva krema pa ni za nosečnice.

Moje priporočilo: kupi si Venorest gel (je italijanski in super zadeva) dobiš ga v Sanolaborju in preventivne nogavice za nosečnice Lady Gloria 70 den od www.medigo.si, jaz sem jih kupila v Pro Sani, sicer je pa Medigo iz NG.

Potem pa takole, maži si noge 2 x na dan ko se uležeš k počitku in jih dvigni cca. 15 cm v zrak ko počivaš, nogavice si pa obuj, ko vstaneš iz postelje, ko so noge fino spočite in ko veš, da boš na nogah. Ne jih nositi, ko počivaš, ker niso namenjene za počitek ampak za obremenitev nog. Ne uporabljaj pa obojega hkrati.

Pa full fajn za bolniško...sej glede na tvojo službo mi je čudno, da te ni že prej dal na B. Zdej boš pa uživala doma in še bolj delila z nami svoje super recepte...se že veselim...pa z Najo bosta lahko šle še večkrat na kavico, ker sta obe doma...user posted image user posted image user posted image

Dali,a ti imaš tudi s tem težave? Jaz nimam pojma; je pogledal v neko svojo knjigo z zdravili, mazili in je najdel tudi to kostanjevo kremo, kjer piše da ni nevarna za nosečnice, tudi sestra mi je rekla, da naj jo kr mažem; glede najlonk pa naj jih nosim samo takrat ko sem na nogah, recimo ko grem na sprehod al kam klatit; povoje pa naj dam kao vsako drugo noč, da mi malo stisne žile; ker če ne mi bojo začele pokat proti koncu nosečnosti oziroma tudi pri porodu; ah, sej ne vem več nič; bom pogledala na Pušenjakov forum, če kaj piše o tem.
Aja, bolniška; sej do sedaj sem lahko nekako delala, je blo bol dežuranje na recepciji kot delanje, ker smo ble vedno dve v smeni in so pol drugi nardili več kot jaz. Sedaj pa se ne morem niti prepognit, da bi komu dala ključ od sobe al pa da stojim na blagajni in delam račune; jao moj hrbet,
Bova šle na kakšno kavico, seveda; se ne bom branla.
Recepte; no morda bom že ta vikend kaj delila z vami, če bom pri volji za kej speč

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
3.12.2008 21:25:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

verjetno bi tebe vsaka imela v porodni, ker bi pozable zakaj smo tam..user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem ji rekla,da ni problema,sam ,da ni šans,da bi se začela med porodm dret,ker jo bom iz porodne zaneslauser posted image user posted image user posted image

aja,pa punce Keglove vaje delat,da se katera ne polulauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
3.12.2008 21:25:24   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mama_milchy, boš hodila na kakšno telovadbo za nosečnice tu na obali?

Ne vem; zdaj je veseli december, pa bo malo časa za kakšne telovadbe; sem pa razmišljala da bi šla ja, ma ne vem; kaj ti bi hodla? Morda pa bi nam prav prišlo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
3.12.2008 21:28:18   
felix7
sej se točno vidi, katere nič user posted image  ne dobimo... tiste, ki po 21.00 še visimo na RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
3.12.2008 21:29:02   
spps

sej se točno vidi, katere nič user posted image  ne dobimo... tiste, ki po 21.00 še visimo na RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
3.12.2008 21:29:23   
mama_milchy
spps, če bom tako povita kot ta tvoj možiček, bo mogu moj z moko potrosit naokoli, da bo vidu kje vlaga udari ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2834
3.12.2008 21:30:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

spps, če bom tako povita kot ta tvoj možiček, bo mogu moj z moko potrosit naokoli, da bo vidu kje vlaga udari ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2835
3.12.2008 21:30:45   
tasa_m

user posted image user posted image  kak smo bohe a ne?
nekatere grejo user posted image  me pa se moramo nekako med sabo potolažit.. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
3.12.2008 21:30:49   
felix7

user posted image

mama_m se preveč s spps druži user posted image  ji grejo iste neumnosti po glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2837
3.12.2008 21:31:21   
mama_milchy

jaz bi že user posted image user posted image user posted image  samo študiram kako naj to izpeljem, če me je spps kr celo povila, pa moj user posted image  do svoje prijateljice ne more user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
3.12.2008 21:31:47   
spps
nič,grem jaz spat,ker od mene itak ni koristiuser posted image user posted image user posted image

lepo spite in kaj lepega sanjajte-MamaM,ti sam pazi,da se preveč ne poviješ,pa bo vse okuser posted image user posted image user posted image (pa brez zamereuser posted image )

nočko vsemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
3.12.2008 21:32:25   
Najaa

Ne vem; zdaj je veseli december, pa bo malo časa za kakšne telovadbe; sem pa razmišljala da bi šla ja, ma ne vem; kaj ti bi hodla? Morda pa bi nam prav prišlo

Ne zdej, po novem letu. V Kopru je telovadba, za drugje ne vem. Najprej sem misla it na jogo, sam je ni več tukaj v Izoli in razmišljam o telovadbi. Da malo razmigam te svoje boleče kosti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2840
3.12.2008 21:32:28   
spps

jaz bi že user posted image user posted image user posted image  samo študiram kako naj to izpeljem, če me je spps kr celo povila, pa moj user posted image  do svoje prijateljice ne more user posted image user posted image user posted image
zakaj bi drugi,če jaz ne moremuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2841
3.12.2008 21:33:05   
felix7

nič,grem jaz spat,ker od mene itak ni koristiuser posted image user posted image user posted image

lepo spite in kaj lepega sanjajte-MamaM,ti sam pazi,da se preveč ne poviješ,pa bo vse okuser posted image user posted image user posted image (pa brez zamereuser posted image )

zgodaj greš ti spat, da ni to samo izgovor za user posted image  user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
3.12.2008 21:33:58   
mama_milchy

user posted image

mama_m se preveč s spps druži user posted image  ji grejo iste neumnosti po glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

sej neumnosti se človek hireje zapomne kot karkoli pametnega user posted image  ampak, spps, dej mi kak nasvet kako naj user posted image  izpeljem user posted image  s temi povoji; sej ga bo minilo ko me vidi pa še kot nasedli kit se komaj premikam po postelji

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
3.12.2008 21:34:13   
Dali*
mama_m - ja jaz imam težave s tem že celo življenje...res... zdej me je pa tko grablo ponoči, da nisem mogla spat...no in ker sem sprobala vse živo je Venorest res super zadeva in te najlonke tudi. Jaz imam neke notranje žile in navzven mi še niso popokale, zato pa sem sedaj med nosečnostjo pridna in sem si to priskrbela, saj dodatna teža in to na hitro lahko naredi svoje.

Neposredna povezava do sporočila: 2844
3.12.2008 21:34:31   
tasa_m
nič punce, rade volje bi bla še gor pa mi nekak ne gre več na stolu sedet user posted image  bo mi križ ven vrglo vsak čas. user posted image  pa toti moj križ.

Grem na kavč še malo, pol pa veselo v pojslo malo zadremuckat do zjutraj..

nočko vsem pa se slišimo zjutraj... user posted image

user posted image

upam, da RR nebo več štekala...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
3.12.2008 21:34:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image  kak smo bohe a ne?
nekatere grejo user posted image  me pa se moramo nekako med sabo potolažit.. user posted image
mal pazi na kak način pišeš,ker ta tvoj stavek je še pa meni čudno prišel naprej....user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
3.12.2008 21:35:35   
spps

zgodaj greš ti spat, da ni to samo izgovor za user posted image  user posted image  
sanja svinja kukuruz

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
3.12.2008 21:35:58   
mama_milchy

Ne zdej, po novem letu. V Kopru je telovadba, za drugje ne vem. Najprej sem misla it na jogo, sam je ni več tukaj v Izoli in razmišljam o telovadbi. Da malo razmigam te svoje boleče kosti. user posted image

Kje v KP pa je sploh telovadba? Meni bo telovadba po novem letu nekako odveč, ker se selimo in bom okupirana s škatlami in vožnjo teh reči pa še v materinsko sem mislila malo it pokukat, da če je kaj novega, pametnega

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
3.12.2008 21:36:41   
spps

user posted image

sej neumnosti se človek hireje zapomne kot karkoli pametnega user posted image  ampak, spps, dej mi kak nasvet kako naj user posted image  izpeljem user posted image  s temi povoji; sej ga bo minilo ko me vidi pa še kot nasedli kit se komaj premikam po postelji
a ti mene za nasvet prosiš?user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nimam nobenih povojev-še,pa si ne pridem zravenuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2849
3.12.2008 21:37:16   
Najaa

Kje v KP pa je sploh telovadba? Meni bo telovadba po novem letu nekako odveč, ker se selimo in bom okupirana s škatlami in vožnjo teh reči pa še v materinsko sem mislila malo it pokukat, da če je kaj novega, pametnega

Na Ogrlici.
Kam greš pa v materinsko?

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?