sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin sandra - in tebe to 2x čaka... Boga... Kako pa kaj možek? Je kaj več doma? Erin, si si pa zapomnila, da sem velikokrat sama ...je ravno ob 19.30 spet šel dežurat na firmo , jaz pa spet sama 3 TTT zrihtat za spat ....No, saj s Tajo ponavadi ni težav, Tina ga ponavadi sračka do 21-ih, Teja je pa itak poglavje zase ...No, sem jo končno tako dobro "spoznala" in jo naučila, da mora sama zaspat, pa tudi njo zdaj kar v posteljo položim in zaspi ...ampak na žalost to samo zvečer "pali", čez dan še vedno vztraja, da bi zaspala v ležalniku ....Pa zate in za Nežo, da bi bili čimmanjkrat v takšnih neprijetnih situacijah... Sayuri, super slikce, pa za zapravljanje Tinka14....super povabilo, glasujem pa za prvo verzijo... MajaT.... za prvi samostojni obrat Zare, pa te kvačkane živalce so tudi lepe , pa upam, da bo mala čimprej ok ZojaMiša...upam, da je KajaLina kaj boljše , pa držim pesti za uspešno operacijo pri tvoji mami Tejkaz in Naty....upam, da se me bosta usmilili z odgovorom glede zobkov ...sem danes pridno masirala dlesen cel dan Nell, kako simpatična slikca dobrovoljnega mini Božička Andrejaboris... , da bo Enej čimprej ok Saj ne vem več, kaj sem prebrala, kaj še moram komentirat .... No, današnji dan sem maksimalno izkoristila in bila s TTT zunaj cele 3 urce....je tako lepo sonček grel, mali dve sta spali, midve s Tino sva pa uživali v sprehodu, šopingu, pogovarjanju....Jutri bo baje spet slabo vreme , upam, da bomo vsaj za kakšne pol urce lahko šle ven....
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.12.2008 21:24:28 >