|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
3.12.2008 20:58:01   
buhtlčk
Super je bilo ja :)

Sayuri ne vem kdo me je nazadnje tko lepo slikal user posted image , sem si celo všeč, sem že vsem poslala, ker se pritožujejo, da sam Gašperjeve slikce mailam

Mali spančka od 7h, brez ugovorov, jst sm že eno črtico pred TV, zdejle user posted image  tko da grem pod tuš. Spat mi itak ne bo ratal pred 22.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
3.12.2008 21:04:24   
sayuri
No vidiš buhtlčk, slikat pa le znam user posted image . Malo se še lovim s tem fotoaparatom in včasih kaka slika motna rata. AMpak mi gre vsak dan bolje.

Če katera želi slikce v origanalni velikosti, naj mi pošlje na ZS email. user posted image  To velja za današnje kofetarce user posted image

Zoja Miša, jaaaaa, nalepke bojo še dolg veljale, tko da jih lahko naslednjič prineseš s seboj user posted image . Aha, 14.1. Zabeleženo user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
3.12.2008 21:14:18   
buhtlčk
Joj mi mamo pa 12.1. naslednje cepljenje... Pa sej lahko kdaj tudi manjkam  - čeprav rajš ne bi user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
3.12.2008 21:20:14   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
sandrauser posted image user posted image user posted image in tebe to 2x čaka... user posted image Boga... Kako pa kaj možek? Je kaj več doma?user posted image

Erin, si si pa zapomnila, da sem velikokrat sama user posted image ...je ravno ob 19.30 spet šel dežurat na firmo user posted image user posted image , jaz pa spet sama 3 TTT zrihtat za spat user posted image ....No, saj s Tajo ponavadi ni težav, Tina ga ponavadi sračka do 21-ih, Teja je pa itak poglavje zase user posted image user posted image user posted image ...No, sem jo končno tako dobro "spoznala" in jo naučila, da mora sama zaspat, pa tudi njo zdaj kar v posteljo položim in zaspiuser posted image ...ampak na žalost to samo zvečer "pali", čez dan še vedno vztraja, da bi zaspala v ležalniku user posted image ....Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za Nežo, da bi bili čimmanjkrat v takšnih neprijetnih situacijah...

Sayuri, super slikce, pa user posted image user posted image user posted image za zapravljanje user posted image
Tinka14....super povabilo, glasujem pa za prvo verzijo...
MajaT....user posted image user posted image user posted image za prvi samostojni obrat Zare, pa te kvačkane živalce so tudi lepe user posted image , pa upam, da bo mala čimprej ok user posted image
ZojaMiša...upam, da je KajaLina kaj boljšeuser posted image user posted image , pa držim pesti za uspešno operacijo pri tvoji mamiuser posted image
Tejkaz in Naty....upam, da se me bosta usmilili z odgovorom glede zobkovuser posted image ...sem danes pridno masirala dlesen cel dan user posted image
Nell, kako simpatična slikca dobrovoljnega mini Božička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Andrejaboris...user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo Enej čimprej okuser posted image
Saj ne vem več, kaj sem prebrala, kaj še moram komentiratuser posted image ....
No, današnji dan sem maksimalno izkoristila in bila s TTT zunaj cele 3 urce....je tako lepo sonček grel, mali dve sta spali, midve s Tino sva pa uživali v sprehodu, šopingu, pogovarjanju....Jutri bo baje spet slabo vreme user posted image user posted image , upam, da bomo vsaj za kakšne pol urce lahko šle ven....user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.12.2008 21:24:28 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
3.12.2008 21:22:48   
sandra123
Sayuri, si spravila svoje tri čmrlje spat???user posted image ...Paše malo tišine, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kaj so pa zdaj s to stranjo narediliuser posted image ...meni vse nekam čudno v desno vlečeuser posted image , pa nekaj se čez tekst prepisujeuser posted image ...Mogoče sem pa že preveč adijo, pa čudno vidimuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.12.2008 21:27:29 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
3.12.2008 21:25:08   
K_a_t_j_a
Men se pa zdi, da na RR barve spreminjajo. Je vse nekam tak čudne bsrve, al pa sam jaz tak vidim user posted image
No pa še to, na današnji dan pred enim letom sem jaz zagledala user posted image . Imam kar skomine na ta čas.user posted image Glede GH, sem se včeraj posvetovala s patronažno in je rekla, da že lahko začnem s kašicami, če bi imela svojega mleka še dovolj, bi bilo pa moje mleko dovolj do 6. meseca. Tako, da sem se raje prej posvetovala. Imam res super patronažno!user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.12.2008 21:26:15 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 3106
3.12.2008 21:28:45   
karmar
jeeej, ste nobl!user posted image
Ja, Anita se mi zdi da te na videz poznam. Sej si pršla kdaj v Famo, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3107
3.12.2008 22:17:47   
matejchi
Ob zapuščanju Supernove sem naletela na Rudana, ki vas lepo pozdravlja, hehe, no rekla sva par besed in menda da je tejkin in natyin sosed v Kranju.. ja mu je že tako všeč na gorenjskem...  user posted image pa hodi na štajersko...

moj je pa zdej šel v Formo, dns baje ob 16ih svetuje sam vele Jure Košir, in če bi to jaz prej vedla bi tud šla

anita maš še tri srede v decembru, da mu sedeš na kolena in ga pocukaš za brado.. aja to ni dedek mraz.. malo sem ga zamenjala , sicer je pa res, da je vsako sredo v decembru v Formi, ob četrtkih pa Grubelnik..

tinka glasujem za prvo s tekstom druge... user posted image
andrejaboris ne ga sračkat z zdravjem, da mi prideš 9.12. user posted image
buhtlčk katero zadnjo misliš, a tisto ko sva še midve gor? Pol naju boš morala izrezat..

hm.. točno 12 ur od zadnjega javljanja..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.12.2008 22:20:23 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
3.12.2008 23:05:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell
Sem hotla z vami delit našga malega "Božička" - takšne bodo pa naše praznične voščilnice letos.

user posted image

Ooooooooo superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
3.12.2008 23:14:09   
Erin
K_a_t-j_a - bravo pogumnemu fantu Janu ki ni nič jokal pri cepljenju in user posted image za njegov apetit...

tinka
- hvala za idejo za pleničko v kengurujčka...samo da bi mi rabili kar nekaj pleničk...ah bomo že...user posted image
Vabili sta obe zelo lepi ampak če že moram izbrati bi prvouser posted image ampak besedilo pa od drugeuser posted image
Servietno tehniko pa mi precej uporabljamo v vrtcu...se da marsikaj s tem naredit...tudi vazice okrasit,..

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
3.12.2008 23:31:20   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
Erin stolček je doma, kako je lep user posted image user posted image user posted image .

Ane???user posted image

PUNCE; SUPER SLIKE!! Ma kolk ste vse oz vsi lepi  user posted image user posted image user posted image user posted image

Buhtlček, res sta lepa na sliki...user posted image

Aja pa K_a_t_j_a - user posted image za 1 leto kar smo na Ne pričakujemo slaviliuser posted image user posted image user posted image

Gremo spaaaaaat...user posted image user posted image user posted image

Mirno noč in sladke sanje...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
3.12.2008 23:33:05   
matejchi
Nočko teta Erin... 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
3.12.2008 23:35:56   
Erin
Ti tud spat...alo...user posted image

Noč

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
3.12.2008 23:41:46   
matejchi
U zdaj šele vidim koliko je ura.. sem iskala ključe in zraven malo pospravila.. in jih našla pri dragemu v bundi, bunda pa v omari? Ja kdaj si mi jih pa dala.. a res.. nisem vedel.. agrhh.user posted image

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
4.12.2008 7:27:43   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Pa sem se končno le javila. user posted image

Naša noč ok. Spali od 18h-20h smo se mazali s Calgelom, ker ga zobki matrajo-5h jedli-6.45 vstali. user posted image
Srečanje je uspelo, je bilo super, fotografinja Sayuri je tudi postregla že s fotkami. user posted image user posted image user posted image  Filip je pa res faca, pa možek je res očka na mestu. user posted image  Mi4 smo šli še do mojega strica, pa smo tam oba otroka previli, Jošta nafutrala, pa enga sokca smo spili, potem pa domov. user posted image  Pa še frizerka je ob 21h prišla strižt Nejca in user posted image .

Sandra jaz dlesen s Calgelom namažem, pa je pomagalo. Lahko pa tudi nič ne pomaga, odvisno od otroka. user posted image  Jošta tudi oćitno matrajo zobki, kar ni mogel zaspati zvečer, se je drl 10minut, ga namažem s Calgelom, zaspi v minuti. Potem se pa že ob 20h zbudi in spet joka kot dež, ga možek namaže s Calgelom in je potem zaspal.

Ostalo komentiram kasneje, ker moram še mal bolj prebrat. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
4.12.2008 7:37:59   
naty13
Tinka14 meni je tudi bolj všeč prvo vabilo. user posted image

Nell super Božička imate. user posted image user posted image user posted image  user posted image  Torej nas bo on letos razveseljeval. user posted image  Mal heca.

Zoja Miša super za nov datum srečanja. user posted image  Zdaj imaš pa nalogo delat seznamček. user posted image  Res škoda, da vaju ni bilo. Pa da je Kaja Lina bolje. user posted image

Andrejaboris naj gre vročina čimprej stran od vašega Eneja. user posted image user posted image user posted image

Katja user posted image user posted image user posted image user posted image  za eno leto od user posted image . Ja res gre leto hitro naokoli.

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
4.12.2008 7:56:33   
Neža7
Dobro jutroooooooooo

Spali smo kot vedno 18:00 do 6:00 potem do 7:30 user posted image  Pri nam so to zobki v igri se že prav vidi user posted image  Do sedaj je kar pridna. Mogoče bo kot jaz user posted image  Mama je rekla, da pri mene sploh ni vedela, da zobek raste dokler ga je videla, da je že ven pokuko user posted image  Moja sestra je bilo pa druga zgodba user posted image

Lep dan vsem želim user posted image  Pri nam je že sonček user posted image user posted image

Adijooooooooooooooooooo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
4.12.2008 7:58:53   
Neža7
Bom kasnej malo prebrala kaj se dogaja. Sedaj grem Neži družbo delat. Potem greva ven na zrak user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
4.12.2008 8:22:00   
mariane
Jutro!

Pri nas noč kot po navadi,se ekspresno naje pa spi daljeuser posted image .Zjutraj smo se pa skor zaspal,če nas ne bi user posted image zbudil.So cote kar po luft letele pri oblačenjuuser posted image .Nas jeuser posted image kar čudn gledu kaj tolk skačemo in se nam smejaluser posted image user posted image .
Zelo lepe slikce iz srečanja,pa vsi otročki so res lušniuser posted image
punce,me nekaj zanima,a vašim kaj rastejo laski?Našmu v 4 mescih niso zrasli niti za milimeteruser posted image

čao,se greva potepatuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
4.12.2008 8:24:18   
sandra123
Jutrouser posted image ...hvala za user posted image , rabim najmanj dvojno dozouser posted image
Naty, saj Calgel pomaga, ampak ponoči je pa res krizauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , danes spet nisem nič spalauser posted image ...sva se s Tajo 5x hranili ponočiuser posted image , s Tejo 3x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja, pa še sama sem bila user posted image ....Pa kakor vidim pri Taji sploh ni lakote, ampak bolj žeja, kajti samo nekajkrat potegne pri prsih, potem pa zaspi user posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
4.12.2008 8:28:17   
sayuri
Jutro. Se pridružujem sandri. ZAra je 6x jedla, Lovro 4x.user posted image  Sem kot cunja danes. Še dobro, da mi mož pomaga. In še dobro, da je na dopustu. Sva ko sova in čuk danes user posted image user posted image user posted image
Grem pa zdajle temeljito njune dlesni pregledat, če je kje tko nabreklo, kot pri Natyjevem Joštu. Res sumim zobke. Sploh Zara me kar nekam grizlja, ko dojim.... Se javim kasneje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3121
4.12.2008 8:31:11   
anita goitan
jutrooo
jaz nimam noč za spanje...ponoči se nori..prepevajo Šank Rockuser posted image user posted image user posted image user posted image
kuka en zobek, upam da zarad tega slabo spimo ta dva tednauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
4.12.2008 8:37:39   
anita goitan
aha čitam za nazaj, vidm da tud druge matrajo zobkiuser posted image , boščki, jaz bi jih Zoji rajš šele čez ene 3m privoščila. naty bova šle dns po ta CALL..karkol že je v lekarnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3123
4.12.2008 8:39:26   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

jeeej, ste nobl!user posted image
Ja, Anita se mi zdi da te na videz poznam. Sej si pršla kdaj v Famo, ne?

jaaa, sej ti pravm da sva ble z Alenko IZ Ilenka sošolke

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
4.12.2008 8:43:07   
tatly
ojla dobro jutro evo eno kavico mal bol poznouser posted image user posted image
vse ste full lepe pa malcki so taki srckiuser posted image user posted image
nell-svetovna slikca bom se mojo prinesla da jo bos slikala
neza in erin-upam da bo to hitro mimo in vaju nebo vec strah voznjeuser posted image user posted image

tinka-zelo lepe vabila sta mi onbe lepi zato ti jaz nevem povedat katero vabilo izberi pa daj kar obeuser posted image

zoja misa-mislim da sta se prav odločla saj bodo vsi full veseli da bodo meli kajino slikco vedno pri roki,user posted image
kryisa-kot sem ze rekla enkrat ali veckrat svaka cast tejkaz!res je pridna dva otroka in se izpit...saj sem rekla da ga drugo leto morem it naret do konca saj nebom vedno nekoga imela za taksista
ena je enkrat dala eno stran gor ki ena cestitke pise,se bi lahko prosim enkrat?ker ma moj pomalem roj.dan no 29 ta mesec in bi rabla eno lepo cestitko
lepo se imejte

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?