|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
3.12.2008 22:24:37   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

botrca,zs imašuser posted image

ti tudiuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
3.12.2008 22:24:53   
Pandica
Aja, botrca in vse ostale, ki pridete z avtom...najbolj komot je, da kr parkirate v 2 nad., ker pol se sploh ne rabimo nič z liftom vozit pa gor in dol...no, jaz vedno parkiram v 2 štoku, je najbolj enostavno, pa gužve ni, pa smo že kar tam...
Pa nas kr tam pred vhodom počakaš botrca? V 2. nad. ?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
3.12.2008 22:25:25   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Aja, botrca in vse ostale, ki pridete z avtom...najbolj komot je, da kr parkirate v 2 nad., ker pol se sploh ne rabimo nič z liftom vozit pa gor in dol...no, jaz vedno parkiram v 2 štoku, je najbolj enostavno, pa gužve ni, pa smo že kar tam...

Bom se potrudila user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
3.12.2008 22:28:05   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Bom se potrudila user posted image .

Nimaš kaj zgrešit user posted image namesto, da doli parkiraš tam, ko se pripelješ, se pač povzpneš 2 štoka višje, boš vidla imajo še zunaj en del lokala ograjenega za vse kadilce, če si tam, je pravi štok user posted image user posted image
Sparkiraš in imaš na levi strani dvigalo, ne desni vrata za noter it in nas počakaš...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
3.12.2008 22:29:26   
Pandica
Aja, botrca  a zdaj že Jana voziš v sedežu, ne?

Kako mu je všeč? In kateri model MC si to vzela, sem te že zadnjič vprašala pa mi nisi odgovorila user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
3.12.2008 22:30:39   
Pandica
Bubi in vse ostale   hvala vam za čestitke za hojo moje miške  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
3.12.2008 22:32:54   
arabela*
zalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
3.12.2008 22:33:58   
arabela*
pandica,zs

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
3.12.2008 22:36:12   
Pandica

pandica,zs

Ti tut user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
3.12.2008 22:37:52   
botrca
user posted image taki je samo temno sive barve.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
3.12.2008 22:38:11   
gold fish

Gold fish kuku user posted image .

sem komaj zdaj prišla pokukatuser posted image , prijavljena pa že od user posted image  pojma nimam kdajuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
3.12.2008 22:38:25   
botrca

pandica,zs

Ti tut user posted image

jaz pa ne smem vedetuser posted image ?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
3.12.2008 22:39:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

user posted image  kje pa si ti, da te ni kam odneslo ko so bile take poplaveuser posted image

mene ne more odnest...sem na bregu doma.....

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
3.12.2008 22:39:58   
gold fish

pa kaj mrdajo ta rruser posted image
zakaj je vse nekam zamaknjenouser posted image user posted image

meni že tud gre to na živceuser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
3.12.2008 22:41:22   
arabela*

pandica,zs

Ti tut user posted image

jaz pa ne smem vedetuser posted image ?

vse vse vesteuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
3.12.2008 22:41:43   
gold fish

Punce, moram vam povedat, da je danes začela Zala res full samostojno hodit v pravem pomenu besede user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
3.12.2008 22:43:46   
Pandica
Zala pa ima tega, evo eno slikico od takrat, ko sem ji ga kupla in sma prišli domov kak je brala navodila za uporabo na sredi dnevne sobe v novem sedežu user posted image  user posted image  user posted image
Pa še črna je tak, ker je blo takoj po morju to...

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
3.12.2008 22:44:53   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pandica - pomoč....user posted image

kak naj zamenjam hitre tipke na Sams....   ...ta desna- google mi gre na živce...se takoj povežem na internetuser posted image , leva je pa sporočila - tisto mi je ok

nekaj sem gledala, pa vsakič alarm...user posted image

Meni je sicer fajn, da imam na desni strani hitro tipko za internet oz. Planet, ker grem kar veliko krat kaj gor pogledat user posted image
Sem pa si drugače sama spremenila bljižnice na oni navigacijski tipki na sredini.

Ti pa probaj tole: v glavnem meniju pojdi na nastavitve, potem pod točko 4. nastavitve telefona in pol točka 2. bližnjice pol stisni možnosti in tam se ti odpre, zamenjaj, odstrani ali pa odstrani vse. Probaj si pol tu narihtat kak ti pač odgovarja, upam, da ti uspe, javi mi kako si zrihtala.

...to sem že probala...samo se spreminjajo te 4 tipke....levo, desno, gor, dol...ne pa na začetku tisti google in levo sporočila...

...ma jaz ne bi to tam imela.....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
3.12.2008 22:45:34   
Pandica
user posted image    si prebrala navodila, ki sem ti jih dala za mobitel? Je šlo? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
3.12.2008 22:46:22   
botrca
Kak je pa tvoja Zala sladka. Res prava cartikauser posted image . Ti imaš enakega če se ne motim?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
3.12.2008 22:47:17   
Pandica
Aha, vidim, da si user posted image  user posted image  user posted image

Ja, pa si probala tam odklukat odstrani vse pol bi verjetno tut ta izginila, ali? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
3.12.2008 22:48:59   
botrca
Sem si kopirala njeno sliko in naredila posebno mapouser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
3.12.2008 22:49:39   
Pandica

Kak je pa tvoja Zala sladka. Res prava cartikauser posted image . Ti imaš enakega če se ne motim?

Hvala user posted image
Saj še velja ono kaj sma se smenle za Zalo in Jana, ne? user posted image
Mi2 imava MC Priori XP. Kaj pa vi2?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
3.12.2008 22:51:07   
botrca

Hvala user posted image
Saj še velja ono kaj sma se smenle za Zalo in Jana, ne? user posted image
Mi2 imava MC Priori XP. Kaj pa vi2?

Ja valjda da velja dogovor je dogovor user posted image .
Mi pa MC model Tobi

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
3.12.2008 22:51:47   
Pandica

Sem si kopirala njeno sliko in naredila posebno mapouser posted image .

Resno? user posted image   Mapo Zala, Janova žena? user posted image
Včeraj sem glih gledala slikice od poroda, joj kako je bila mičkena, zdaj pa je že prava baba user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?