|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
3.12.2008 21:36:45   
Vrtnica79
Jaz pa sem "prisiljena"  bit tu gor, je TV zasedena (Saraya ti tak veš zakajuser posted image ).

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
3.12.2008 21:36:58   
botrca
Ne vem kaj se dogaja s Pandico? Da ne bo pozabila priti v petek,  saj je nič ni tu goruser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
3.12.2008 21:37:44   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Jaz pa sem "prisiljena"  bit tu gor, je TV zasedena (Saraya ti tak veš zakajuser posted image ).

Zakaj? Še meni povejuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4153
3.12.2008 21:37:55   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa kaj mrdajo ta rruser posted image
zakaj je vse nekam zamaknjenouser posted image user posted image

Sem jaz že spraševala to na oni drugi temi, pa baje nekaj prenavljalo. Spetuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
3.12.2008 21:38:42   
Pandica
Dober večer user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4155
3.12.2008 21:38:53   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zakaj? Še meni povejuser posted image

eh, moj gospod igerce špilauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
3.12.2008 21:39:46   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

lej jo lej zgubljenouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
3.12.2008 21:40:11   
Pandica
Sem ravno pojedla rio mare in eno žemljico zraven, zdaj pa še pojem en vanilijev rogljiček oz. zavihanček, ki ga imam že tu pred sabo, pol pa počasi pred tv oz. ne, narobe sem rekla, ker gledam kar iz rač. dol user posted image  user posted image kaj pa itak veste user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4158
3.12.2008 21:40:13   
arabela*

čerkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
3.12.2008 21:41:20   
Vrtnica79
Pandica, a si še kaj MMS-je pošiljalauser posted image

Nimam to nastavljeno, lahko pa pošlješ na drug telefon da bom vidlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4160
3.12.2008 21:42:09   
arabela*

Sem jaz že spraševala to na oni drugi temi, pa baje nekaj prenavljalo. Spetuser posted image

kak mi grejo na .......user posted image
naj pri mili tetki pustijo tak kak jeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4161
3.12.2008 21:42:14   
Vrtnica79

Sem ravno pojedla rio mare in eno žemljico zraven, zdaj pa še pojem en vanilijev rogljiček oz. zavihanček, ki ga imam že tu pred sabo,

standarduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
3.12.2008 21:42:24   
Pandica
Punce, moram vam povedat, da je danes začela Zala res full samostojno hodit v pravem pomenu besede user posted image  user posted image  user posted image

Prehodi naprimer celo dnevno al pa njeno sobico, skratka raztura pri hoji user posted image in pol je tak vesela, ko ji ploskam in rečem, ja bravo Zali user posted image miška moja mala, komaj se mi zdi, da se je rodila, zdaj pa mi že hodi okrog, še malo pa jo bom lovila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
3.12.2008 21:43:12   
Vrtnica79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
3.12.2008 21:44:15   
Vrtnica79

Punce, moram vam povedat, da je danes začela Zala res full samostojno hodit v pravem pomenu besede user posted image  user posted image  user posted image

Prehodi naprimer celo dnevno al pa njeno sobico, skratka raztura pri hoji user posted image in pol je tak vesela, ko ji ploskam in rečem, ja bravo Zali user posted image miška moja mala, komaj se mi zdi, da se je rodila, zdaj pa mi že hodi okrog, še malo pa jo bom lovila user posted image user posted image user posted image

bravo Zalauser posted image user posted image user posted image user posted image

in seveda ponosna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
3.12.2008 21:44:21   
botrca

Jaz pa ****rim celi dan, resetirala sem rač. ker sem mislila da me spet zezauser posted image . Šele zdaj sem jezna, p...user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
3.12.2008 21:44:51   
Pandica

Sem ravno pojedla rio mare in eno žemljico zraven, zdaj pa še pojem en vanilijev rogljiček oz. zavihanček, ki ga imam že tu pred sabo,

standarduser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, itak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4167
3.12.2008 21:46:59   
botrca

lej jo lej zgubljenouser posted image

pozdravljena tudi od meneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4168
3.12.2008 21:47:31   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz pa ****rim celi dan, resetirala sem rač. ker sem mislila da me spet zezauser posted image . Šele zdaj sem jezna, p...user posted image .

user posted image user posted image user posted image  saj sem tud jaz mislila da sem si kaj nastavila narobe, al pa da mi je user posted image  spet kaj stisnila.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
3.12.2008 21:48:01   
botrca

Zala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kar tako naprej.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
3.12.2008 21:49:27   
Vrtnica79
Botrca, veš da mi je v tvojem citato izpisalo celo besedo p.i.č.k.a.r.i.m. ko jo pa natisne v post pa jo zakrijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4171
3.12.2008 21:49:52   
tea78
ojla vsem, čer

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
3.12.2008 21:51:05   
botrca
Kaj zdaj pa boste vse spet šleuser posted image  Pandica pusti malo prison break pa pridi z nami kako rečt. Vrtnica79 kaj tvoja Vana še ne poskuša hodit? Moj Jan samo ob opori vstaja nič pa še ne kaže za kake korake. Ko hočem da malo hodi začne plesatuser posted image , prava faca je.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
3.12.2008 21:51:33   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pandica - pomoč....user posted image

kak naj zamenjam hitre tipke na Sams....   ...ta desna- google mi gre na živce...se takoj povežem na internetuser posted image , leva je pa sporočila - tisto mi je ok

nekaj sem gledala, pa vsakič alarm...user posted image

Meni je sicer fajn, da imam na desni strani hitro tipko za internet oz. Planet, ker grem kar veliko krat kaj gor pogledat user posted image
Sem pa si drugače sama spremenila bljižnice na oni navigacijski tipki na sredini.

Ti pa probaj tole: v glavnem meniju pojdi na nastavitve, potem pod točko 4. nastavitve telefona in pol točka 2. bližnjice pol stisni možnosti in tam se ti odpre, zamenjaj, odstrani ali pa odstrani vse. Probaj si pol tu narihtat kak ti pač odgovarja, upam, da ti uspe, javi mi kako si zrihtala.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
3.12.2008 21:52:12   
botrca

Botrca, veš da mi je v tvojem citato izpisalo celo besedo p.i.č.k.a.r.i.m. ko jo pa natisne v post pa jo zakrijeuser posted image

Če pa ti pravim, da celi dan nekaj ne štima, pa šumnike mi tudi ni pisaluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?