|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
3.12.2008 22:09:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: tea78

Aja pa še to, so dejali v moji službi da sem prestarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Halo??? Pol jik pa naj delajo te smrklje 20- letne, ki tako nimajo pojma.

Ojoj, šit prestara pri 30? Halo? Kaj si pa delala, če ni skrivnost?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
3.12.2008 22:09:51   
tea78
Moraš imeti vip karticouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
3.12.2008 22:09:56   
botrca
Vrtnica79 kuku kam si se skrilauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
3.12.2008 22:09:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ja ko bi vedela kam sploh moram ituser posted image  Ki se dobimo, ker planeta ne poznamuser posted image ?

v m. ziher neuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
3.12.2008 22:11:17   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ja ko bi vedela kam sploh moram ituser posted image  Ki se dobimo, ker planeta ne poznamuser posted image ?

v m. ziher neuser posted image

Kaj si mislila milerjauser posted image ?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
3.12.2008 22:11:25   
arabela*

Aja pa še to, so dejali v moji službi da sem prestarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Halo??? Pol jik pa naj delajo te smrklje 20- letne, ki tako nimajo pojma.

user posted image user posted image user posted image ,saj bo bolje

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
3.12.2008 22:11:40   
botrca

Moraš imeti vip karticouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj?

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
3.12.2008 22:12:26   
botrca

Vrtnica79 kaj si se odločila za službo? Zgrabi priliko zdaj ko jo imaš, da ti ne bo žal. Saj vidiš kako odpuščajo, novih ne sprejemajo, ti si pa dobila možnostuser posted image . Katera je pa tista druga služba ki ti nudijo?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
3.12.2008 22:12:29   
Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Srečanje petek  ob 10h je meni malo prehitro user posted image  
Zakaj nebi malo kasneje, ker drugače boš botrca ti sama tam ob 10h user posted image

user posted image user posted image ,botrca bo nam plac čuvalauser posted image

Me ( oktoberke ) smo se vedno dobivale gori na bowlingu odzadaj. Je pa res, da so nas not spustili, ker drugače se tam komaj ob 13h al 14 kao odpre šank tam odzadaj.
Drugače pa smo par krat tut bile tu gori v istem štoku, samo, da, ko prideš ven iz lifta, samo naravnost in pol takoj na levo, so taki fajni fotelji pa tepih je po tleh, tam smo imele vedno user posted image ne tleh tako, da je najboljše, da se dobimo tu, kaj? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
3.12.2008 22:13:05   
tea78
Saj ne, hecam te, pojma nimam, veš po 10 letih dela, te odpustijo, barabe, pa zdaj ko najbolj potrebujem denar za otroka, pa saj bom že nekako.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
3.12.2008 22:13:46   
arabela*

ne,ne,bi napisala,pa ni za v javnostuser posted image
Jih grem samo pozdravituser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
3.12.2008 22:14:11   
botrca

Saj ne, hecam te, pojma nimam, veš po 10 letih dela, te odpustijo, barabe, pa zdaj ko najbolj potrebujem denar za otroka, pa saj bom že nekako.

Ki si pa delala?

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
3.12.2008 22:14:44   
botrca

ne,ne,bi napisala,pa ni za v javnostuser posted image
Jih grem samo pozdravituser posted image

Koga? Kaj si tako skrivnostna?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
3.12.2008 22:15:08   
tea78
Ja botrca kakšno poznanstvo kje oz. koga na kakšnem položaju, da te spravi kam.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
3.12.2008 22:16:29   
tea78
Bom ti povedala na kavi, ne bi tukaj gor pisala, ok?

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
3.12.2008 22:16:50   
botrca

Srečanje petek  ob 10h je meni malo prehitro user posted image  
Zakaj nebi malo kasneje, ker drugače boš botrca ti sama tam ob 10h user posted image

user posted image user posted image ,botrca bo nam plac čuvalauser posted image

Me ( oktoberke ) smo se vedno dobivale gori na bowlingu odzadaj. Je pa res, da so nas not spustili, ker drugače se tam komaj ob 13h al 14 kao odpre šank tam odzadaj.
Drugače pa smo par krat tut bile tu gori v istem štoku, samo, da, ko prideš ven iz lifta, samo naravnost in pol takoj na levo, so taki fajni fotelji pa tepih je po tleh, tam smo imele vedno user posted image ne tleh tako, da je najboljše, da se dobimo tu, kaj? user posted image

Ubij me če vem kam moram it. Jaz bom čakala pred trgovino tuš, naj me pride ena iskat user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
3.12.2008 22:20:13   
arabela*
botrca,zs imašuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
3.12.2008 22:20:56   
arabela*

to ni za javnostuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
3.12.2008 22:21:00   
Pandica

Ubij me če vem kam moram it. Jaz bom čakala pred trgovino tuš, naj me pride ena iskat user posted image .

Ja, ni problema. Samo od kdaj boš tam čakala? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
3.12.2008 22:21:08   
tea78
nič grem jaz aja tutaja, sem bila prejšnjo noč pokonci, ga je Naja nekaj sračkala.......pa pa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
3.12.2008 22:21:28   
Pandica

Kaj pa jaz? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
3.12.2008 22:21:55   
Pandica

nič grem jaz aja tutaja, sem bila prejšnjo noč pokonci, ga je Naja nekaj sračkala.......pa pa

Nočko user posted image

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
3.12.2008 22:22:07   
*bubi*

Punce, moram vam povedat, da je danes začela Zala res full samostojno hodit v pravem pomenu besede user posted image  user posted image  user posted image

Prehodi naprimer celo dnevno al pa njeno sobico, skratka raztura pri hoji user posted image in pol je tak vesela, ko ji ploskam in rečem, ja bravo Zali user posted image miška moja mala, komaj se mi zdi, da se je rodila, zdaj pa mi že hodi okrog, še malo pa jo bom lovila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZALA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
3.12.2008 22:22:52   
botrca

lepo spančkaj papa

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
3.12.2008 22:23:27   
botrca

Kaj pa jaz? user posted image user posted image user posted image

Naj se Saraya odloči a ti bo povedala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?