Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:23:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila Kdo od vaju pa je alergik???? V bistvu oba. Ampak ne prav ne vem kaj. Jaz težje prenesem večjo dozo penicilina. Dobim srbeče izpuščaje, Matej pa kadar seno spravlja kiha. Dovolj, da so otroci podedovali. Isto je pri nas, samo da jaz nisem alergik (ne da bi vedela). Samo za Majo še ne vem. Zaenkrat še nima nikakršnih znakov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:24:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a se še držiš najine diete? Jaz se vagam 2x dnevno. Ne morem brez vage. Bi jo mogla nekam zaklenit pa ključ stran vržt. Sem lačna!!!! Ja več al manj. Sladkarij se ne pritaknem, ostala hrana je zmanjšana. Sedaj ko se Alja ne bo več dojila, pa udarim ta hudo dieto, razen 20.12 bo izjema, takrat bom jedla normalo, pa če gnojne vile padajo!Vage pa še pogledam ne. Se bom v petek obema. Ja 20-ega pa itak , da se lahko prekršita Ja, samo upam, da potem ne bo januar imel 31 dni in vsi bodo 20 Jaz se pregrešim 20, 24 in 25, potem pa končam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:24:25
|
|
|
|
špelin@
|
Grem pod tuš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:24:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila in kdaj naj bi te alergije minile? Upam, da čimprej Če imaš srečo do 1 leta, lahko dalj , lahko nikoli. Glede na to, da nima hude oblike, upam, da kmalu. Nisi mi odgovorila kod od vaju je alergik? Ja ne moreš počakat par sekund?? Ma si ti neučakano bitje, tako kot jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:25:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem pod tuš Jaz sem se že stuširala, pa zobke imam umite, tako da od tukaj šibam direktno v posteljo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:25:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila in kdaj naj bi te alergije minile? Upam, da čimprej Če imaš srečo do 1 leta, lahko dalj , lahko nikoli. Glede na to, da nima hude oblike, upam, da kmalu. Nisi mi odgovorila kod od vaju je alergik? Ja ne moreš počakat par sekund?? Ma si ti neučakano bitje, tako kot jaz Sem mislila, da si me spregledala. neučakana in kolerik Slaba kombinacija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:26:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Ja ja,pa laufa tud ful,je zmer dost folka tm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:27:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Nisem ga jedla že 5 let. Moram enkrat tja zavit. Ko gremo v Lj se dostikrat ustavimo na Nobel bureku. mmmmm Joj, mene bo pobralo od lakote. Pijem vodo za tolažbo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:28:07
|
|
|
|
tally
|
Evo mene nazaj pa sej sploh niste porajtale da me ni . Vsem, ki so šle v miževo želim lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:28:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila in kdaj naj bi te alergije minile? Upam, da čimprej Če imaš srečo do 1 leta, lahko dalj , lahko nikoli. Glede na to, da nima hude oblike, upam, da kmalu. Nisi mi odgovorila kod od vaju je alergik? Ja ne moreš počakat par sekund?? Ma si ti neučakano bitje, tako kot jaz Sem mislila, da si me spregledala. neučakana in kolerik Slaba kombinacija. Enako. Ja je res fatalna kombinacija zame in še bolj za tiste, ki so okoli mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:28:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Ja ja,pa laufa tud ful,je zmer dost folka tm Saj je vedno bila gužva. Je ful dober. V Tivoliju? Pa Trubarjeva?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:29:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo mene nazaj pa sej sploh niste porajtale da me ni . Vsem, ki so šle v miževo želim lahko noč Sem mislila, da si že stegnila spat Zdaj ko si v ilegali itak nikoli ne vem kje si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:29:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo mene nazaj pa sej sploh niste porajtale da me ni . Vsem, ki so šle v miževo želim lahko noč smo porajtale da te ni, samo je tekla debata pa se potem ne obremenjujemo s tem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo mene nazaj pa sej sploh niste porajtale da me ni . Vsem, ki so šle v miževo želim lahko noč No no,jest sm se spraševala kje si,pa sm vedla da pridš nazaj k itak ne morš brez rr .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:30:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila in kdaj naj bi te alergije minile? Upam, da čimprej Če imaš srečo do 1 leta, lahko dalj , lahko nikoli. Glede na to, da nima hude oblike, upam, da kmalu. Nisi mi odgovorila kod od vaju je alergik? Ja ne moreš počakat par sekund?? Ma si ti neučakano bitje, tako kot jaz Sem mislila, da si me spregledala. neučakana in kolerik Slaba kombinacija. Enako. Ja je res fatalna kombinacija zame in še bolj za tiste, ki so okoli mene Pri nas sem tudi jaz glavna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:30:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Nisem ga jedla že 5 let. Moram enkrat tja zavit. Ko gremo v Lj se dostikrat ustavimo na Nobel bureku. mmmmm Joj, mene bo pobralo od lakote. Pijem vodo za tolažbo. To je slaba tolažba Nobel burek...mnjamiii jaz gi ga tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:31:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo mene nazaj pa sej sploh niste porajtale da me ni . Vsem, ki so šle v miževo želim lahko noč Sem mislila, da si že stegnila spat Zdaj ko si v ilegali itak nikoli ne vem kje si . Moj je prišu iz službe pa sva se mal pogovarjala pa še pod tuš sem skočila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Ja ja,pa laufa tud ful,je zmer dost folka tm Saj je vedno bila gužva. Je ful dober. V Tivoliju? Pa Trubarjeva? V Tivoliju je najboljši. Kje pa je Trubarjeva? Tm pr City parku mi pa ni tok dobr.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:31:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Nisem ga jedla že 5 let. Moram enkrat tja zavit. Ko gremo v Lj se dostikrat ustavimo na Nobel bureku. mmmmm Joj, mene bo pobralo od lakote. Pijem vodo za tolažbo. To je slaba tolažba Nobel burek...mnjamiii jaz gi ga tud je z okusom malina, beli čaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:32:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo mene nazaj pa sej sploh niste porajtale da me ni . Vsem, ki so šle v miževo želim lahko noč smo porajtale da te ni, samo je tekla debata pa se potem ne obremenjujemo s tem Ja vidim da ste zavile v nobel burek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:32:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Ja ja,pa laufa tud ful,je zmer dost folka tm Saj je vedno bila gužva. Je ful dober. V Tivoliju? Pa Trubarjeva? V Tivoliju je najboljši. Kje pa je Trubarjeva? Tm pr City parku mi pa ni tok dobr. Od prešernovega trga proti bolnicam. Je pa tudi meni bil najboljši v Tivoliju.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 3.12.2008 22:33:13 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:32:57
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:34:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:34:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Nisem ga jedla že 5 let. Moram enkrat tja zavit. Ko gremo v Lj se dostikrat ustavimo na Nobel bureku. mmmmm Joj, mene bo pobralo od lakote. Pijem vodo za tolažbo. To je slaba tolažba Nobel burek...mnjamiii jaz gi ga tud je z okusom malina, beli čaj No, malo bolje, pa še vedno ni to to Ti hujšarca, pa pazi, da se ne preforsiraš, čene bo valjar pel
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?