Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:15:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila Boga Alja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:15:29
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:15:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila Ti, kako se pa pravzaprav kaže Aljina alergija??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila in kdaj naj bi te alergije minile? Upam, da čimprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:16:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila Kdo od vaju pa je alergik????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:16:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a se še držiš najine diete? Jaz se vagam 2x dnevno. Ne morem brez vage. Bi jo mogla nekam zaklenit pa ključ stran vržt. Sem lačna!!!! Ja več al manj. Sladkarij se ne pritaknem, ostala hrana je zmanjšana. Sedaj ko se Alja ne bo več dojila, pa udarim ta hudo dieto, razen 20.12 bo izjema, takrat bom jedla normalo, pa če gnojne vile padajo!Vage pa še pogledam ne. Se bom v petek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:16:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pri nas je isto,zato ga mam pa v skrinji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:17:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Po licih ima AD Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila Ti, kako se pa pravzaprav kaže Aljina alergija??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:18:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja več al manj. Sladkarij se ne pritaknem, ostala hrana je zmanjšana. Sedaj ko se Alja ne bo več dojila, pa udarim ta hudo dieto, razen 20.12 bo izjema, takrat bom jedla normalo, pa če gnojne vile padajo!Vage pa še pogledam ne. Se bom v petek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:18:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila Ti, kako se pa pravzaprav kaže Aljina alergija?? Po licih ima AD
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:18:38
|
|
|
|
Anitka
|
Bejbe jaz vas počasi zapuščam, ker že komaj buljim v comp. Želim vam mirno noč in lepe sanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:18:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a se še držiš najine diete? Jaz se vagam 2x dnevno. Ne morem brez vage. Bi jo mogla nekam zaklenit pa ključ stran vržt. Sem lačna!!!! Ja več al manj. Sladkarij se ne pritaknem, ostala hrana je zmanjšana. Sedaj ko se Alja ne bo več dojila, pa udarim ta hudo dieto, razen 20.12 bo izjema, takrat bom jedla normalo, pa če gnojne vile padajo!Vage pa še pogledam ne. Se bom v petek Bom se probala zadržat glede vage do petka, da vidimo kaj bo. Jaz sem pa včeraj udarila hudo dieto pa kaj bo bo. 20. je pa tudi zame izjema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:19:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:19:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bejbe jaz vas počasi zapuščam, ker že komaj buljim v comp. Želim vam mirno noč in lepe sanje nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a se še držiš najine diete? Jaz se vagam 2x dnevno. Ne morem brez vage. Bi jo mogla nekam zaklenit pa ključ stran vržt. Sem lačna!!!! Ja več al manj. Sladkarij se ne pritaknem, ostala hrana je zmanjšana. Sedaj ko se Alja ne bo več dojila, pa udarim ta hudo dieto, razen 20.12 bo izjema, takrat bom jedla normalo, pa če gnojne vile padajo!Vage pa še pogledam ne. Se bom v petek obema. Ja 20-ega pa itak , da se lahko prekršita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:19:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila Ti, kako se pa pravzaprav kaže Aljina alergija?? Po licih ima AD
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:19:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila in kdaj naj bi te alergije minile? Upam, da čimprej Če imaš srečo do 1 leta, lahko dalj , lahko nikoli. Glede na to, da nima hude oblike, upam, da kmalu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:20:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:20:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila in kdaj naj bi te alergije minile? Upam, da čimprej Če imaš srečo do 1 leta, lahko dalj , lahko nikoli. Glede na to, da nima hude oblike, upam, da kmalu. Nisi mi odgovorila kod od vaju je alergik?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bejbe jaz vas počasi zapuščam, ker že komaj buljim v comp. Želim vam mirno noč in lepe sanje Enako,nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:20:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina7: daj ji kiri sirček. Je dober. Rumenjak pa jaz ne upam dajat, ker naj bi bila tud alergična Drugače se ga lahko vmeša kamorkoli, v špinačo pa prav paše Aha hvala. To bo še rajš jedla . SS nočko Naša je zmazala ko šus, sam zaj bo spet brez Matr te alergije, bom popi..ditis dobila Kdo od vaju pa je alergik???? V bistvu oba. Ampak ne prav ne vem kaj. Jaz težje prenesem večjo dozo penicilina. Dobim srbeče izpuščaje, Matej pa kadar seno spravlja kiha.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:21:13
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, nočko tistim, ki ste že šle spat - Ta sončna, Anitka,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:23:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a se še držiš najine diete? Jaz se vagam 2x dnevno. Ne morem brez vage. Bi jo mogla nekam zaklenit pa ključ stran vržt. Sem lačna!!!! Ja več al manj. Sladkarij se ne pritaknem, ostala hrana je zmanjšana. Sedaj ko se Alja ne bo več dojila, pa udarim ta hudo dieto, razen 20.12 bo izjema, takrat bom jedla normalo, pa če gnojne vile padajo!Vage pa še pogledam ne. Se bom v petek obema. Ja 20-ega pa itak , da se lahko prekršita Ja, samo upam, da potem ne bo januar imel 31 dni in vsi bodo 20
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:23:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?