nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma nana, Klemen je prelep Kje si kupila tako lepo kapico z zvezdico spredaj? Zdaj si profesorica, ne glede na to, kaj si se tu naučila... 5 ni kar tako limma,hvala za kompliment,pravi Klemen. Na kapici je več zvezdic,ki svetijo,ker je v kapi baterija,je moje velikosti,samo da sem jo zadaj spela,tako da je izgledala majhna. Ančika,dobrodošla v klubu bolanih,jaz sem gotova. Alfabeta,ne vem,katera zvezdica bi še bila .Pri koliko postih??Nisem zasledila... Hvala za lepe želje,jaz si obupno želim,da se jutri zdrava zbudim. A sta s sani spet klepetali?Škoda,da nisem vedela....bi se pridružila.Aha,berem,da si ugotovila,da ni več zvezdic...da smo svoje dosegle. Vidiš,tvoj sine pa je že skoraj samostojen,počasi ne bo treba več skrbeti za njegov želodček ,jih pa strese,ni kaj ima domišljijo.Pa seveda je tudi priden.A si preverila,da ni mogoče zato,ker prihaja Miklavž ali pa Božič?? Nikoli se ne ve,saj vidiš da je prefrigan. Ojoj,pa že v službo...še malo pa grem tudi jaz,a vztrajno odganjam misli... Pa super si pogruntala tole Mojo ringarajo... IZVIRNO SPOROČILO: koala nana iiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je čemen lepi, pravi cuker. Tole sem se pa nasmejala,saj vem da si lepo mislila,samo ko si napisala čemen... lutiropan,jaz sem debelo pogledala,ko sem prišla na RR,ker popoldan take oblike še ni bilo...zdaj pa se spet uči ja.Upam,da vse deluje po starem. sunny m.,ja meni je mali pikec tukaj tudi res zlat,ko se takole smejka. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Tako pa je nam uspel naš mali Božiček. Tako lepe slikice pa jaz že dolgo nisem videla Hvala mala pikica... No,HB da Murkota tukaj ni več,drugače se ti ne bi ravno pogosto javljala tukaj. Pa veste kaj je še najbolše na tej novi preobleki od RR?Ko stisnem da grem na zadnjo stran,me vrže na tisto kjer sem ostala,čeprav ste odprle že 63 stran,mene je poslalo pa 62 .To je enkratno,nič več ne bom iskala,če sem kje zadaj ostala.No,pri meni se to bolj redko zgodi. Klemen že pančka,jaz sem adijo,ampak sem se še vsedla za računalnik. Zgleda da pa tako boga še nisem,lahko bi bil še huje.Potem pa še malo na FB... Mali Klemen je bil danes priden,pa saj je skoraj vedno,seveda je mali razvajenec,ampak temu sem jaz kriva,priznam. Intruder,boste pa prišli na obisk ali pa prideva midva s Klemnom in prinesem kapice,imam dve in lahko slikava mala dva.Pa lepo v rdeče jih vržema .In super da se Vid postavlja.Zdaj bo res veselo...če verjameš.Samo vstajam in ga vlečem stran od šip.ker tolče po njih,sploh po balkonski,potem tolče po TV-ju...nemogoč je kar se pospravljanja tiče . IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica [Ampak si predstavljate, da bi morale na teh mega velikih reklamah na desni strani gledati Murkota Murko je in res mi ni jasno kdo še ga promovira...sicer pa ga jaz sploh nisem opazal, dokler se niste ve menle Da takega lepotca nisi opazila,potem pa res rabiš špegle...ti lahko dobrega optika priporočim??? Ker tole je resno stanje. Evo,jaz sem pri koncu,moja klepetka se mi je že itak izneverila...