Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:07:44
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Srecanje v Ljubljani - CP, Pod vodo, petek, 5. 12. ob 11.00 Almera & Bor glugluglu & Tian neboglasnica & Stas populis & Lara metuljcek & Anja Pofockajte se, prosim, se ostale! Prideva, karamela6+Nina, če grem spet k mojim. Sem se že z mojim zmenila, da se usput ustaviva v CP, on gre za kakšno urco po štacunah, jaz pa k vam na čvek. No, prvotni in plan je, da prideta brat in njegova punca za cel vikend k nam, če pa ne, pa pridem, definitivno!!!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:07:51
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Bom šenkrat vprašala,a mate ve tut tako stran ko greste vn iz teme poglejte ja tud
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:07:57
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Nimam umnikov za crknt
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:08:02
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška uh HB...sem že misnla da mam tolk umazano da pesek kaka ja, to bo to
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 hahaha pa še res je... sam ne, moj luka je zadnji teden in pol cukr! jaz nimam več težav z njim. trkam. Zdaj ko si to rekla.. stavim, da boš jutri jamrala.. grrrrrrrrrrrrrrrr, še eno darilo maš! na izvoli
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:08:08
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška metuljček...to je blo 2 cepljenje..4,5m..višino niso merli mi isto, danes 2 cepljenje, pa 500g gor, višine nič
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:08:15
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki punce, kje se da ugodno dobit prenosno poteljo??? sicer ni zame....pa vseen, ker vem da ste jih nabavljale BC seveda
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:08:20
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Hej! Glihkar govorila s sodelavko, ki mi je pravkar poslala zlektoriran doktorat. Oujeeeee! Kul, kul, zdaj pa je to res to. Se par pikic tu in tam, pa odposljem & potem sam se cakam na datum zagovora. Nobel, nobel. En velik kamen mi je padel s srca piflarka Torej boš dr česa ?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mirjam, ne ni gosta hrana pomagala, ampak novalac ar. zgleda so se vmes krči nehali, pa smo napačno vztrajali na novalac proti krčem, fant je mel refluks. oziroma ga ima, ampak je kot spremenjen!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:09:52
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 maja24 haha ne se zezat, ti pišeš isto kot sončika, malenkost boljše, ampak vseeno težk berljivo no sej, jst /jaz verjetn sodim v isto kategorijo Ne bom več pisala
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:10:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:10:08
|
|
|
|
Netta
|
karamela - a potem praviš, da bo ta stran tvoja??
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:11:26
|
|
|
|
Netta
|
super lunica, da je lukec boljše pa super slikca...je cel akrobat
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:11:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bom več pisala kak fajn lubica moja, nehaaaj, pa piši, hitr hitr hitr, ajde flower, nene to je blo že za božička od mene. sori, ni več!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:19:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:22:58
|
|
|
|
maja24
|
Ka ko n ei je st pr idam do ZSji
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:24:34
|
|
|
|
sončika84
|
meni tudi ni všeč forum zdaj ko je prenovljen. lunica,kak je lep tvoj lukec,pa velik. in kok si lepo nogice okuša!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ka ko n ei je st pr idam do ZSji ei a vš d neb vedla. tk neki čudn je vse skp. mjbi pa kdo drug ve??? ait
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
meni tudi ni všeč forum zdaj ko je prenovljen. lunica,kak je lep tvoj lukec,pa velik. in kok si lepo nogice okuša! a ne, da je beden forum, čist kul je blo za videt prej. hvala vsem za pohvale za lukca, sam verjamete ali ne, sem mami dans pokazala slike, ful ponosna, kako sedi, pa je rekla: eh sej pa to še ne sedi čist ravn valda da ne!!!! sončika, nogice so pa ful dobre, pa smrdijo
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:26:36
|
|
|
|
lidija***
|
Meni tudi niso všeč te reklame. Barve se še nekako navadim, sam tole z reklamami je pa pravi Še vedno iščem vest o neboglasnici Lunica - help? Stran koliko- približno? Če ste pa take čveke
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:26:58
|
|
|
|
dzanika
|
do ZS-ja prideš tko da zdej na levi klikneš moja ringaraja in pol maš notr ZS-je.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:28:25
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Ko ste glih pr slovnici. Meni pa ne grejo na živce zadeve v stilu, "jst" pa "vidu" pa "bolana"...mi pa grejo FUL: domol, gdaj in podobne. TO PA POPIZDIM, ko vidim. jst popizdim glih ne, si pa mislim in se sprašujem, če res ne vejo al sam tko napišejo mah, sto ljudi sto čudi, men se zdi pa smotan še tuki se ubadat s pravilno slovenščino, napišem tako kot rečem...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:28:34
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 To poznate : Lublanščina: 1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala. (danes sem si kavo preveč sladkala) 2. Kva me kolaš lih k doga wokam. (zakaj me kličeš ko sprehajam psa?) 3. A si vidu keta kok po rufu klajmba. (si videl kako se maček sprehaja po strehi?) 4. Učer se je en oldi z rufa skenslu. (Včeraj se je en starejši gospod vrgel s strehe) Sedaj pa po prekmursko: 1. Gnes san si kavo preveč pocukrala. 2. Zakoj me zovejš glij te gda psa šejtan ? 3. Si vido kak se maček šejče gor po streje ? 4. Včeraj se je en stare doj s streje vrgo. Prleško, precej podobno : 1. Gnes sen si kofe preveč pocukrola. 2. Čüj, ka me zoveš, gli te kda psa sprehojan ? 3. Si vida mačoka, kak se po streji sprehoja ? 4. Včera se en stori s strehe ****na. In še po koroško: 1. Matr sn s swadek kafe naredwa. 2. Ka težiš ko sn s paso zuna ? 3. As vidu mačko gr u lufto? 4. Učera se je edn s strehe bk spraju. Hmmm in še po mariborsko: 1. Joj, kak je danes toti kafe sladek. 2. Kaj mi te težiš ko sem s pjesom veni ? 3. Glej si ti totega mačka kak te on po strei hodi. 4. Čuj, včeraj se en stari s strehe dol ****no. Pa še malo bolj južno .. dolenjsko: 1. Kaku je dans tale kafe sladk. 2. Kga me kličeš k sem s psom zuni? 3. Si vidu mačka kaku se po streh sprhaja? 4. Včeri se je en star gaspud s strehe dol vrgu. Po zasavsko... 1. Duans sm si kavo prvč pucukrala. 2. Kua m kličeš ku sm s psam uzun, mat ****:) 3. Si vidu mačka ku s pu streh sprhaja? 4. Učjr s j en t str dual s strehe zfuku. P.S. Dopolnite ali popravite ter prispevajte k boljšemu sporazumevanju med slovenci ;-) vse me boliiiiiiiiiii ahahahahahahhahahahah, tole je pa noroooooooo
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:28:40
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka al pa ta - http://www.youtube.com/watch?v=j6Sn8dV-BiI lepa pesem, še lepši moški pozna katera?pesem mislim zadnje cajte full poslušam to ... še vedno včasih ne dojamem, da ga ni več
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:28:45
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 karamela - a potem praviš, da bo ta stran tvoja?? a je.bi ga, če vas pa ne dohajam ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?