metuljcek321
|
'Cer, cer! Ati ma predavanja do sedmih, pikica se je glih dobro podkrepcala in drema mini kitico pred nocnim razgibavanjem, cebljanjem in igranjem, tko da mam nekaj minutk za cvekec pekec. glugluglu, sem anglistka, podiplomc na smeri ameriske studije, tale moj dr. je pa o ameriskem Jugu v delih Williama Faulknerja. Meni zelo, zelo ljuba tema, moram rect Hvala vsem za cestitke. In hd, spredaj bo stal dr. Kaj bom vazna, ej. Me bostemogle kar vikat zacet Fora, fora. (Ja, pri zdravnikih pa pride za imenom dr. med. napisano ... tko je to, ja). Blacky, a ves, da pri nas pa recemo "bolna" za menstro - tak starinski izraz, meni ni prav nic vsec. Pa sploh ni panike, razumem vse bolna, bolana, whatever, vendar stokrat raje preberem ZDRAVA! lunica, smesna zgodbica z narecji. Tinky, aha, zdaj, zdaj bo zur. Povej, bodo padle kavbojke ali si uspela najti hlace? Se mi zdi, da bos glavna krasotica na zuru. Le pazi, da ne zasencis mame! rebeca, je moglo bit res grozno kar 5 tednov v bolnici, kajne? Si niti ne predstavljam - me ze ob misli na to strese. Samo, da ste zdaj doma in uzivate sto na uro! Prav je tako! ilatic, za moza! To pa ni kar tako! Odlicen uspeh! hd, za sedezno. Kaj pa ta stara in nova napacne barve? Aus? Gdaj bo ze miting? Bom mogla kmal domol, k mam srecanje z Miklavzem. Tko, d boste vedle in nau kksna debeu gledala, k jo bova popihale domol very soon Salo na stran ... ja, nosecka maja, pridta tud vidve z Laro. Saj ves: the more, the better. Kolk nas je ze zdaj?