Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
do ZS-ja prideš tko da zdej na levi klikneš moja ringaraja in pol maš notr ZS-je. ne najdem lidija, neboglasnica ima sesute očke, slabo vidi, zdravnik ji je za en mesec prepovedal branje... ker se ta petek dobijo punce na kavici, zbiramo kako lepo, hecno, misel, sporočilo zanjo, da ji predajo za miklavža od forumk. pošlješ meni na ZS (ki ga ta trenutek ni ) in to do jutri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:29:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka al pa ta - http://www.youtube.com/watch?v=j6Sn8dV-BiI lepa pesem, še lepši moški pozna katera?pesem mislim zadnje cajte full poslušam to ... še vedno včasih ne dojamem, da ga ni več ja on komad its the hardest thing nananana, ful dobro
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:30:15
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 Ka ko n ei je st pr idam do ZSji ei a vš d neb vedla. tk neki čudn je vse skp. mjbi pa kdo drug ve??? ait ahaha, maja, nimaš kj, lunca obvlada vse, tud gorenjščino
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
a da pri 5 mescih še ne sedijo vaši? jaz sem pa upala, da bo lan že pod jelko sedel.. kupi smreko, mogoče bo pa tam sedel!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:30:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:31:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:31:17
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 sončika, nogice so pa ful dobre, pa smrdijo Ja normalno če pa iz rit rastejo
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:31:38
|
|
|
|
sončika84
|
lunica matiju tut smrdijo. sam zgleda, da lukca ne moti. matija si pa še ne tlači v usta. on je še pr rokicah in vsem kar mu pride pod njih. noge pa tko,zdej zadnja dva dni si jih vsake tolko malo prime,pa deva jih počasi tko nazaj,sam ni pa še čist do ust pršu. se pa odziva,če ga js žgečkam pa lupčkam po podplatih. RR je pa grozn zdej. kr neki,kokr d pol strani manjka,pa še čudna barva je. bljak
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:31:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:32:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: flower gdaj bo deš? nevem, menda jutri dopovdan. če ne bo grema na obisk domol h mami. o, fak...sovražim takšo pisanje (bi reku un smrkec) ja pol pa lahko kam gremo? vzamemo nahrptnike, ena za glazbo poskrbi, pa bo. pa kak barbinton, da bi zravm mele? sam to je odvisn, če bojo helihopterji mim letal al ne. gdo bi vedu kaj bo zdej z tem?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:34:01
|
|
|
|
maja24
|
To je gorenščina: Avš dava a navš dava ,da nau pokl ejga.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 sončika, nogice so pa ful dobre, pa smrdijo Ja normalno če pa iz rit rastejo ahahaha pa še res je, jaz se tak režim zdej polek. ej flower ne najdem zsjev res ne. matr kje so??
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:34:43
|
|
|
|
lidija***
|
...lidija, neboglasnica ima sesute očke, slabo vidi, zdravnik ji je za en mesec prepovedal branje... ker se ta petek dobijo punce na kavici, zbiramo kako lepo, hecno, misel, sporočilo zanjo, da ji predajo za miklavža od forumk. ... Lunica- hvala za info!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:35:46
|
|
|
|
karamela6
|
ej babe, sm se glih spomnla ... ne, sej ne bom več no ... po gorenjsk šprehala, ker sem drugače štajerka....v glavnem, hotela povedati tole: Sem brala danes en časopis, kjer je pisalo o nekem pomembnem človeku, ki je sicer že umrl ... ampak, da je rad reševal križanke. Jst pa v smeh. Pa me vsi čudn gledajo, kaj se tako smejim, jaz pa: je, če pa piše, da je rad reševal križanke... jaz pa še bolj v smeh, ostalim pa nič jasno. Ko smo že ravno pri reševanju omenjenega ... grem se beremo jutri ... nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:35:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:37:40
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: flower gdaj bo deš? nevem, menda jutri dopovdan. če ne bo grema na obisk domol h mami. o, fak...sovražim takšo pisanje (bi reku un smrkec) ja pol pa lahko kam gremo? vzamemo nahrptnike, ena za glazbo poskrbi, pa bo. pa kak barbinton, da bi zravm mele? sam to je odvisn, če bojo helihopterji mim letal al ne. gdo bi vedu kaj bo zdej z tem? Lunca a se ji tib pošlabšal
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:38:00
|
|
|
|
karamela6
|
Ok, 170, easy za zapomnt, kje sm ostala....ajt
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:38:49
|
|
|
|
netki
|
ej pa kaj so naredil s tem forumom....čist mim so usekal... bedaaaaaaaaaaa na jetra mi gre k vse neki miga, pa zdej je vse še večje....groza. po moje so to naredil da bi mal manj čvekale men so zdele kr ene nule letele čez ekran
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:40:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:40:40
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 Ko smo že ravno pri reševanju omenjenega ... grem se beremo jutri ... nočko Ejga bejba da se nau Tržč tresu
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 21:41:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 21:41:36
|
|
|
|
netki
|
ko že ravno govorite o pisanju.....jaz tud kar po domače užgem, pa še zmeri se trudim da je vsaj razumljivo... men je ok da pišemo tko, sej je to sproščena debata, ne pa pisanje esejev.... a užgem eno po zasavsko...ne sej ne bom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?