nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney Anže je predvčerajšnjim naredil prvi samostojen korak. Sicer je to še zdelo daleč od hoje, ampak nekaj pa je. Stoji pa že kar več kot 10sekund sam (beri poza kot da bo kakal ali pa smučal ) drugače pa imamo zunaj že 4. in 5. zobek, na poti pa je še 6. (saj ne vem, se mi zdi, da sem to že napisala, ampak preverjat se mi pa ne da ) mala pikica,jaz sem tudi takoj drugi dan dobila babyvac,sem bila prav presenečena.Boš videla,kakšno olajšanje je to.Danes bo 2000-ka,boš videla, samo 2 posta še napišem.Potem pa Klemen je šele zdaj zaspal,čeprav čez dan ni veliko spal.Danes sem ga uspavala jaz,je moj R.šel nekaj v garažo delat na njegovem ljubčku motorju,pa sem rekla da bom jaz.Ker je bil pred tem priden in je imel celo popoldan Klemna,ko sem šla na pokopališče,potem pa sem pekla torto,vmes sem še prijateljico postrigla in rekla kako besedo ali dve po telefonu z mojo Intruderco,kajne?? Torta je kar uspela,nekaj lepa ravno ni,a ko pomislim kake dobrote se v njej skrivajo,mislim,da je res dobra.Nana ima rada sadne torte s kremo,smetano...čisto običajne,ampak dobre.Pa sočne.Slikala je ne bom,prvič zato,ker se mi ne da nalagat slike,drugič pa spet ni tako lepa,da bi bila za sem gor. Intruder priji jutri na tortico,recept je čist ajnfoh ko pasulj(pasulj je bolj kompliciran,vrjemi)tak da jo boš z lahkotico spekla in naredla.Jaz itak neja znam nekih tort pečt,pa sn zbrala en taki ful ajnfoh recept za vrtičkare.Mislim za biskvit,drugo sn si pa zmislla. Krompirček je malo bolši,sn šla po borovnice v lekarno v Brezje pa jih niso meli,pol sn pa Linex vzela in je že dobil enga,tak da bomo vidli. Jas še nisn nič generalke delala doma po koči,ker se mi neja da,ampak samo malo vzdržujem snago tak da prava čistka še prije pred Božičom.Zaj pa sn res sekala ne? Gašper upam,da se kmalu rešiš zamašenega noseka.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 2.12.2008 21:05:16 >