|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
3.12.2008 12:43:15   
Lara Croft
Aja moj lubi ma pa ob 13h zagovor diplome. Držte pesti!!!

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
3.12.2008 12:48:13   
Lara Croft
Ma sej sem prow razkurjena.... ob 11h smo ble zmenjene, da gremo (je prišlo nekaj vmes)..... zdej pa Lara že eno uro v lupinci spi... jaz čakam.... zunaj pa sonce... Pol bomo šle, se bo zbudila... bo lačna.... in prow tela bo bit budna v voziičku po štacunah... Pa še usrala se menda je..... nisem sigurna.... 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
3.12.2008 12:57:02   
petrax
Joj kako gre men tud na živce če me kdo pusti čakat!! Al pa če kdo zamuja, sem zmer pri svojem user posted image  norela.

Neposredna povezava do sporočila: 4728
3.12.2008 12:59:48   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Joj kako gre men tud na živce če me kdo pusti čakat!! Al pa če kdo zamuja, sem zmer pri svojem user posted image  norela.

Sej ni zanalašč, je res opravičljivo.... ma jst sem vseeno tko razburjena in glih zdej se bom še zjokala... tok dni sva mogli bit doma zaradi vremena... danes pa... zdej se bo pa itak zbudila in pol v avtu bo vik in krik... matr, vse me je minilo.... ne vem, kaj naredit, ki ne bom glih dobra družba danes...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
3.12.2008 13:01:09   
petrax
No pol je pa kul. Sam da je opravičljivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4730
3.12.2008 14:05:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Aja moj lubi ma pa ob 13h zagovor diplome. Držte pesti!!!

user posted image

....zdaj je že sicer sigurno rešen, ampak vseeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4731
3.12.2008 14:07:18   
gold fish
..jaz pa danes nažega kar z vozičkom vozim po stanovanju....pa spi na obroke user posted image .... kje je še ura 17, da pride moj domov...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
3.12.2008 14:27:36   
petrax
No midva sva s sprehoda. Mu je prov pasalo po dolgem času, ker je pri nas cel teden al snežilo al pa deževalo in nismo mogli nikamor.

Drugače je pa moj lubi končno opravil s šolo, ja zagovor mu je šel dober.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
3.12.2008 14:56:36   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............čestitke................

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
3.12.2008 14:57:40   
ključek
No midva sva s sprehoda. Mu je prov pasalo po dolgem času, ker je pri nas cel teden al snežilo al pa deževalo in nismo mogli nikamor.

midve sva šli prej okrog 11, je bilo tok fajn po enem tednu mal na luft it. sicer je na začetku mal tečkala, a je potem zaspala........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
3.12.2008 15:40:15   
ključek
METOYOUUUUUUUUUUU... kaku je s tvojim nohtom? Me že mal skrbi, oštrigeca...

ma...........kaj pa vem...................včeraj sem samo fajn namazala z tea tree oljem in danes malo manj boli.tako da bom zdej sam to uporabljala............user posted image ..........hvala, k te mal skrbi...........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4736
3.12.2008 17:14:46   
arabela*
Me smo tud s sprehode.Kak smo se sprehodle,pa še z eno vozičkarco načvekale.pa še vreme je blo finouser posted image

lara,kateri čaj za dojenje,oz,za več mleka ti to kupuješ??user posted image
Jaz sem danes v lekarni hotela kupit,pa mi je rekla,da obstaja samo Bebivaluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
3.12.2008 17:33:34   
pf
Petrax čestitke tvojemu za zagovor diplome.
Saraya ta bebival čaj je za precediti in ni preveč okusen. Kupi si filtriranega Hipp. Imajo ga v Baby centru in je strašno okusen. Pa pomaga. Preverjeno. Ker oni instant Hipp za dojenje je sladek, ta v filtrih pa ni in je ok.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
3.12.2008 18:37:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Saraya ta bebival čaj je za precediti in ni preveč okusen. Kupi si filtriranega Hipp. Imajo ga v Baby centru in je strašno okusen. Pa pomaga. Preverjeno. Ker oni instant Hipp za dojenje je sladek, ta v filtrih pa ni in je ok.

sem ga zdaj pila in mi je zelo doberuser posted image
samo vem,da je lara enega drugega omenjalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
3.12.2008 18:59:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............čestitke................

user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
3.12.2008 19:02:05   
petrax
Hvala vsem za čestitke!!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
3.12.2008 19:13:38   
pf
Saraya mislim, da Lara kupuje čaj nekje v Opčinah, ali kje. Mislim, da je rekla da ga lekarna sama pripravlja.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
3.12.2008 19:17:14   
arabela*

Saraya mislim, da Lara kupuje čaj nekje v Opčinah, ali kje. Mislim, da je rekla da ga lekarna sama pripravlja.

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
3.12.2008 20:13:59   
pf
Kaj počnete babike, da ni nobene na forumu? Naš bavcek že debelo uro spančka kot top.
Aja videokamero sem danes kupila, zdaj pa kupim jutri še kasete in začnem snemat prvi filmček o naši Lani. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
3.12.2008 20:31:54   
arabela*

začnem snemat prvi filmček o naši Lani. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
3.12.2008 20:43:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

Ja, lekarne same take čaje mešajo. Javnim zavodom pa njihov galenski laboratorij. Zato pa se samo bebival dobi. Če pa greš v kako privat lekarno, pa bi znali tudi Galexovega imet, ki je baje zelo dober.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
3.12.2008 20:45:32   
*bubi*

Aja videokamero sem danes kupila, zdaj pa kupim jutri še kasete in začnem snemat prvi filmček o naši Lani. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem bila danes kar pridna. Sem poročilo o pripravništvu pisala (stari grehi user posted image ), pa malo delala. Zato pa zamudila kavico s Sarayo user posted image , bubiko pa je ati na sprehod peljal user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
3.12.2008 21:05:58   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
3.12.2008 21:06:34   
ključek
jaz sem prejle peglala.............joj,tok cot mamo, da glava boli..................user posted image user posted image ............za oblečt pa itak nkol nč ne najdem...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
3.12.2008 21:12:46   
gloria
Gloria, na Rudniku imaš v centru Supernova vse te tri trgovine (z otroškimi stvarmi še Obaibi/Okaidi), v bližini pa še Babycenter in Pikapolonico. Z obvoznice (južne) pojdi dol na izvozu LJ-Rudnik, pol boš pa že vidla to nakupovalno središče. Bo šlo?

hvalauser posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?