Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:43:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Aja moj lubi ma pa ob 13h zagovor diplome. Držte pesti!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:48:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma sej sem prow razkurjena.... ob 11h smo ble zmenjene, da gremo (je prišlo nekaj vmes)..... zdej pa Lara že eno uro v lupinci spi... jaz čakam.... zunaj pa sonce... Pol bomo šle, se bo zbudila... bo lačna.... in prow tela bo bit budna v voziičku po štacunah... Pa še usrala se menda je..... nisem sigurna....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:57:02
|
|
|
|
petrax
|
Joj kako gre men tud na živce če me kdo pusti čakat!! Al pa če kdo zamuja, sem zmer pri svojem norela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:59:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Joj kako gre men tud na živce če me kdo pusti čakat!! Al pa če kdo zamuja, sem zmer pri svojem norela. Sej ni zanalašč, je res opravičljivo.... ma jst sem vseeno tko razburjena in glih zdej se bom še zjokala... tok dni sva mogli bit doma zaradi vremena... danes pa... zdej se bo pa itak zbudila in pol v avtu bo vik in krik... matr, vse me je minilo.... ne vem, kaj naredit, ki ne bom glih dobra družba danes...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 13:01:09
|
|
|
|
petrax
|
No pol je pa kul. Sam da je opravičljivo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 14:05:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aja moj lubi ma pa ob 13h zagovor diplome. Držte pesti!!! ....zdaj je že sicer sigurno rešen, ampak vseeno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 14:07:18
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz pa danes nažega kar z vozičkom vozim po stanovanju....pa spi na obroke .... kje je še ura 17, da pride moj domov...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 14:27:36
|
|
|
|
petrax
|
No midva sva s sprehoda. Mu je prov pasalo po dolgem času, ker je pri nas cel teden al snežilo al pa deževalo in nismo mogli nikamor. Drugače je pa moj lubi končno opravil s šolo, ja zagovor mu je šel dober.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 14:56:36
|
|
|
|
ključek
|
Drugače je pa moj lubi končno opravil s šolo, ja zagovor mu je šel dober. ...............čestitke................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 14:57:40
|
|
|
|
ključek
|
No midva sva s sprehoda. Mu je prov pasalo po dolgem času, ker je pri nas cel teden al snežilo al pa deževalo in nismo mogli nikamor. midve sva šli prej okrog 11, je bilo tok fajn po enem tednu mal na luft it. sicer je na začetku mal tečkala, a je potem zaspala........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 15:40:15
|
|
|
|
ključek
|
METOYOUUUUUUUUUUU... kaku je s tvojim nohtom? Me že mal skrbi, oštrigeca... ma...........kaj pa vem...................včeraj sem samo fajn namazala z tea tree oljem in danes malo manj boli.tako da bom zdej sam to uporabljala............ ..........hvala, k te mal skrbi...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 17:14:46
|
|
|
|
arabela*
|
Me smo tud s sprehode.Kak smo se sprehodle,pa še z eno vozičkarco načvekale.pa še vreme je blo fino lara,kateri čaj za dojenje,oz,za več mleka ti to kupuješ?? Jaz sem danes v lekarni hotela kupit,pa mi je rekla,da obstaja samo Bebival
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 17:33:34
|
|
|
|
pf
|
Petrax čestitke tvojemu za zagovor diplome. Saraya ta bebival čaj je za precediti in ni preveč okusen. Kupi si filtriranega Hipp. Imajo ga v Baby centru in je strašno okusen. Pa pomaga. Preverjeno. Ker oni instant Hipp za dojenje je sladek, ta v filtrih pa ni in je ok.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 18:37:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya ta bebival čaj je za precediti in ni preveč okusen. Kupi si filtriranega Hipp. Imajo ga v Baby centru in je strašno okusen. Pa pomaga. Preverjeno. Ker oni instant Hipp za dojenje je sladek, ta v filtrih pa ni in je ok. sem ga zdaj pila in mi je zelo dober samo vem,da je lara enega drugega omenjala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 18:59:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Drugače je pa moj lubi končno opravil s šolo, ja zagovor mu je šel dober. ...............čestitke................ ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 19:02:05
|
|
|
|
petrax
|
Hvala vsem za čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 19:13:38
|
|
|
|
pf
|
Saraya mislim, da Lara kupuje čaj nekje v Opčinah, ali kje. Mislim, da je rekla da ga lekarna sama pripravlja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 19:17:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya mislim, da Lara kupuje čaj nekje v Opčinah, ali kje. Mislim, da je rekla da ga lekarna sama pripravlja.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 20:13:59
|
|
|
|
pf
|
Kaj počnete babike, da ni nobene na forumu? Naš bavcek že debelo uro spančka kot top. Aja videokamero sem danes kupila, zdaj pa kupim jutri še kasete in začnem snemat prvi filmček o naši Lani.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 20:31:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf začnem snemat prvi filmček o naši Lani.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 20:43:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya mislim, da Lara kupuje čaj nekje v Opčinah, ali kje. Mislim, da je rekla da ga lekarna sama pripravlja. Ja, lekarne same take čaje mešajo. Javnim zavodom pa njihov galenski laboratorij. Zato pa se samo bebival dobi. Če pa greš v kako privat lekarno, pa bi znali tudi Galexovega imet, ki je baje zelo dober.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 20:45:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Aja videokamero sem danes kupila, zdaj pa kupim jutri še kasete in začnem snemat prvi filmček o naši Lani. Jaz pa sem bila danes kar pridna. Sem poročilo o pripravništvu pisala (stari grehi ), pa malo delala. Zato pa zamudila kavico s Sarayo , bubiko pa je ati na sprehod peljal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 21:05:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Aja videokamero sem danes kupila, zdaj pa kupim jutri še kasete in začnem snemat prvi filmček o naši Lani.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 21:06:34
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem prejle peglala.............joj,tok cot mamo, da glava boli.................. ............za oblečt pa itak nkol nč ne najdem...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 21:12:46
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, na Rudniku imaš v centru Supernova vse te tri trgovine (z otroškimi stvarmi še Obaibi/Okaidi), v bližini pa še Babycenter in Pikapolonico. Z obvoznice (južne) pojdi dol na izvozu LJ-Rudnik, pol boš pa že vidla to nakupovalno središče. Bo šlo? hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?