Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:43:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kaj v mb ne dežuje ....tu pri nas spet pada... dežuje,ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:47:04
|
|
|
|
gold fish
|
zoja -
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:48:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zoja -
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:52:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zoja -
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 10:05:54
|
|
|
|
leda
|
"bubi sam zaspi" saj zoja že zaspi sama, sam prej je treba še zobe umit, pa pižamo oblečt, pa eno do dve knigge prebrat (odvisno od utrujenosti pogajalca). no, roko na srce, zdaj že cel teden ne šeta staršev gor in dol (spimo na podstrešju) z izgovori: žeeeejna, smrkeeelj, dooolgčas....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 10:12:17
|
|
|
|
leda
|
eto razpisujem nagrado za človeka, ki mi bo pomagal naštelat tegale pamžka, da tudi doma spi čez dan več kot 45 min v kosu. ker voziček ne gre sam naokoli.... grrr. mah. greva kar na tržnico. bomo dons eno kosilo, ki ga samo v pečico postavim, pa z olivnim zalijem: brancina. drugi pa pucajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 10:16:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara to so makaroni zmešani z omako mesno. Vrsta mesa je izbira kuharja. Saj bi jaz napisala makaronflajš, pa ne več, če vse pupe veste kaj je to, zato sem napisala makaronovo meso. Drugače tega izraza ne uporabljam. Po domače paštašuta...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 10:17:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zoja - naj kar tak ostane , se bo e nala tista ta prava, ki ji je namenjeno
< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.12.2008 10:22:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 10:36:59
|
|
|
|
emi*
|
Dan! Pri nas pa zaenkrat ne pada,upam,da tudi ne bo ker je treba it ven v trgovino. Nisem e vlala vozika po deju,eprav sem si zadnji kupla uno pelerino za voziek. Mi ravnokar kakamo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 10:38:06
|
|
|
|
emi*
|
kaj je zdaj s tem sporoili???????kje so umniki???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 10:40:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* kaj je zdaj s tem sporoili???????kje so umniki??? meni tud udno pie
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 10:41:06
|
|
|
|
arabela*
|
Ni zdaj pa res gremo ven. Se popoldan beremo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 10:48:29
|
|
|
|
emi*
|
la sem ven od tukaj pa se priklopla nazaj,da vidimo,e zdaj dela ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 11:08:38
|
|
|
|
pf
|
Mi bomo tudi imeli kosilo že čez kake dobre pol urce, tak da greva potem midve tudi ven. Prvo jo peljem k babici, da grem kupiti kamero, ko pa se vrnem greva en mega velik krog po mestu, ker bo jutri spet saj veste kaj. Dež.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 11:29:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
šššš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 11:33:41
|
|
|
|
pf
|
Lara ti imaš mlekeca že na obeh dojkah, ali sta še kar na eni?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 11:44:26
|
|
|
|
BOJANC
|
Se oproščam ker sem brala vašo temo ampak sem hotla prebrat vašo vsiljivko Lp od bivše majčice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:02:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC Se oproščam ker sem brala vašo temo ampak sem hotla prebrat vašo vsiljivko Lp od bivše majčice Opravičevat se pa res ni treba... Sej si dobrodošla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:06:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara ti imaš mlekeca že na obeh dojkah, ali sta še kar na eni? Na eni imam ravno dovolj za njene potrebe..... na ta drugi bi lahko preštela požirke... ma vseeno jo pristavljam.... Se bojim, da mi bo leva tudi pol ostala večja in po možnosti povešena.... ma bom šla pa k Fabjanu.... Joooooj, kok je danes naša mačka tečna.... sem jo zaprla na balkon in tak kažin dela po šipi.... pa glih včeraj sem jih spucala.... Ma jo bom pa ven nesla, če noče na zastekljenem balkonu bit..... v stanovanju tudi sama ne bo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:10:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC Se oproščam ker sem brala vašo temo ampak sem hotla prebrat vašo vsiljivko Lp od bivše majčice Opravičevat se pa res ni treba... Sej si dobrodošla.... dobrodošla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:30:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Morango, Emi, Croft, Leda... se dobimo v Postojni..... pride še katera?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:31:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
METOYOUUUUUUUUUUU... kaku je s tvojim nohtom? Me že mal skrbi, oštrigeca...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:32:09
|
|
|
|
emi*
|
a mi pove kera kako se naredi gobova omaka?? nisem še nikoli delala a gob mam zdaj cel kup. (končno mam šumnike)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:36:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* a mi pove kera kako se naredi gobova omaka?? nisem še nikoli delala a gob mam zdaj cel kup. (končno mam šumnike) Mmmm njam... jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... bi jih na čebuli popražla.... in nobene začimbe dala, da se okusi ne mešajo... morda bi z mokco mal zgostila al pa s smetano.... .... pa polento zraven..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... điha điha..... ( ku če bi imela bič v roki) hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 12:41:19
|
|
|
|
petrax
|
No naš mali vsaj mal spi, verjetno sam za 15min. Sem vas za nazaj brala, pa ste se tok razpisale, da se mi ne da vsega brat. Joj kako dretje smo mel včeraj zvečer. Sva šla spat tm 21.30, pa so ga tako krči začel dajat, da ga sploh nisem mogla umirit. Zaspal je šele ob 23h. Pol se je pa zbuju mislm da na vsake 2uri. Spal je pa itak pr nama v postli. Tako da sem dons mal čudna. Aja moj lubi ma pa ob 13h zagovor diplome. Držte pesti!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?