|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 14:01:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:07:06   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Nič, moj tečko je nafutran, zdaj ga grem pa v voziček fliknit, pa na sprehod.


Jest pa še čakam da se zbudi pa da jo nafutram pol pa vn na luftuser posted image ,upam da se bo kmal zbudila

_____________________________

Ela čebela


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:08:02   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

kolk vaše bebe splo spijo čez dan? kolikokrat in koliko časa?

naš zadnje čase nekje 2x do 3x na dan (danes je že 2x spal ampak po pol ure), enkrat pa mal dlje potegne...tud do dve ure.


naša med vsakim 3 urnim obrokom zaspi za kakih 20-30 min. včasih je popoldne potegnila za kaki 2 urci, zdaj nič več. Maksimalno eno uro, pa še to ponavadi neuser posted image Zdaj recimo spi drugič danes.


_____________________________

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 14:15:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:21:19   
sončika84
tinky, groza glede ombola na osmici!! verjamem,da vs ne bojo vidli. ampak se mi zdi pa čudno,ker mi hodmo že 6 let tja pa se nam kaj takega še ni zgodilo. je zmeraj vse lepo,razen enkrat ko hrana ni bla ravn okusna,pa pršut je bil menda kupljen al ne vem. drgač pa mamo zmer lepe izkušnje.

novo leto- letos bomo imeli družinskega, mi3je, tast,tašča, brat od mojega in njegova familiy. bomo pa tukaj spodaj pri tastu in tašči.

bastian111, moje iskreno sožalje!user posted image približno lahko vem kako se počutiš in vem ,da ti ni lahko. Čas celi rane. je pa grozno,ker sta sama! upam,da se boste hitro pobrali iz žalosti in šli naprej. še enkratuser posted image Mož vaju bo vedno spremjal od tam gori in vaju čuval, ti pa Galu kar pripoveduj o njem. Srečno!

gosta hrana-jaz sem matiju na začetku ponudla med obrokoma,najprej malo jabolčka,potem naslednjič banano,no pol sem za en tedn zaklučla,ker je bil neki bolan in sitn in ni tel nič jest,potem pa sem mu ponudla brokoli,tokrat pred obrokom,pa je kar dosti pojedel, pa potem še ful mleka spil. zdaj mu redno dajem pred obrokom. je kr pridem,poje kar nekaj,tko prb. 30ml mleka pa pol en mali konček banane,ali en konček brokolija...tko,mislim,da rata vse skupaj tam ok. 40-50ml.

ad3 jaz mu jih ne dajem. na začetku mu jih nisem zarad krčkov,zdaj pa kr pozabim. kšn dan se spomnim,pa mu jih dam,pol naslednji dan pa že pozabim. tko d zdej mu jih nisem že en čas dala.

lunica ti,ti,zamerim,ker se tkole delaš norca iz mene in moje pisave!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in potem svizec zavije čokolado...

maja24, nič hudega če se še ne premika. vsak otrok ima svoj tempo.

user posted image user posted image user posted image user posted image za hano


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lukca od lunice,ko tako łepo sedi



ma kaaaaaj??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kake živali?????Jst vem samo za gliste. Upam,da ni kej resnega in da se je že uredilo


spanje čez dan- kakor kšn dan. kak dan spi 3krat po eno uro,ali pa tut 2h enkrat pa potem eno urco pa pol urce, kašn dan samo po pol urce, kašn dan pa sam po 20 min podrema, pa večkrat na dan,ali pa tudi ne. mah,nobenega ritma nima.

darila, letos so moji trije dobri možje razglasili bankrot!user posted image user posted image nič letos ne kupujem,ker imam preveč stroškov s faksom in avtom in ni solodv. sem razmišljala,da bom spekla kašne čokoadke oz. bonbončke, tako no,ko pride v bonobonierah,pa bom to podarila.


MAtija ima danes že 5 mescov!!!user posted image user posted image mater,kako čas teče.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:25:01   
metuljcek321
Howdy, bejbike!

zimska, mi imamo zur ze naslednji petek (12. 12.) in grem - najprej imamo eno predstavo - komedijo Kolumbovo jajce, nato bla, bla, bla, papica in pupica, ponavadi je se ples ... we'll see. Se ze veselim, da mal pocvekam. Je pa res, da sem kot pozabljena od sodelavk - pa saj, ce pomislim, je blo isto prej, k so druge rojevale - nekako odklopis, v soli si ful zaposlen, mislis si, da mlada mamica je tud ful bizi z otrockom, in ne "gnjavis," ker ne ves, kaj in kako. Sem pa ze davno prisla do spoznanja, da so to v bistvu moje kolegice/sodelavke in ne prijateljice, tako da mi je cist OK.

zimska, knjigico Otroske bolezni nam je pa poleg denarneganakazila nasa obcina podarila ob rojstvu Anje. Je kar obsezna - 260 str. - in sistematicno zastavljena. Opisane so bolezni, njihovi znaki & kako ukrepati. Ce prides v petek Pod vodo (in te ne zalije dezuser posted image ), ti jo lahko prinesem, da vrzes uc nanjo. Kaj pravis?

Aljaz, drzi se, pikec mali!

netki, o, ti mladenka z osemko spredaj. You lucky girl! Ma, te vseeno oz. z veseljem sprejmemo v klub oseb na N, saj nam nizas povprecno starost. Welcomeuser posted image  user posted image

sumniki, no, se dobr, da jih ignoriram tko al tko ... sicer pa čšž ... zgleda, da dela. In ja, Maja, nekak drugac izgleda RR, ce gres na tvoj link.

hd, kolk je pa Kali zrastla? Kolk cm ima? To je blo ze tretje cepljenje, a ne? Mi ga mamo pa sele teden pred dopolnjenega pol leta. Ostale - kolk bojo stari vasi ob tretjem cepljenju? Ah, RA je pa ocitno hit tega leta, don't worry. In Rutar?!? Sem ze velikokrat brala pritozbe strank, ja. Zal! Upam, da postims tko, kt se sika.

Pozor, pozor! Slovnicna policija na deluuser posted image  user posted image  user posted image : bolna, ne bolana ... to se mi je pa kar 6 las pokonc postavil - ha, hauser posted image  user posted image . Nasa slavistka v srednji je pa kar pike po obrazu dobila, ce je kdo to prijavil. Nam je dobr vcepila, kaj je to biti bolnauser posted image  user posted image  Pa brez zamere, Blacky & flower. Da ne bi bil slucajno fight, tko kt zadnjic zaradi enega appla (pa ne racunalniskegauser posted image  user posted image  user posted image ).

GR, moja mami se je tud pocutila za en drek, vse narobe, nic ni mogla, pa so jo posiljali od Poncija do Pilata - na koncu ugotovili, da je problem scitnica. Zdaj jemlje zdravila & je ful boljse!

lunica, a si ze kaj dosti pisemc/misli zbrala za neboglasnico? Bo torej to prevzela v petek, ko se vidimo? To bo ganljivo, sigurno!

Tia je pa tolk frajerska v Bumbotu, ej. Ji pase. Aja, a se je katera ogrela za stolcek Bumbo, ki ga prodaja frendica? Ali pa za igralno podlogo? Anyone? Biznis sklepam preko ZS.

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 14:26:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:27:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

kolk vaše bebe splo spijo čez dan? kolikokrat in koliko časa?

naš zadnje čase nekje 2x do 3x na dan (danes je že 2x spal ampak po pol ure), enkrat pa mal dlje potegne...tud do dve ure.


Odvisno od vremena, kadar je mrk in deževen dan, spi v kosu tudi po uro in pol ... sicer pa ene 2-3x pol kake pol ure, včasih celo slabo uro. ž


Sončika, čestitke za 5 mesecev! user posted image

Almera, sem vama kar fouš za sprehod, jest si zaradi prehlada zdaj ne upam dosti ven user posted image bom naslednji teden nadoknadila - vsaj upam, da bo vreme boljše user posted image

Nanka, Natki pa user posted image za čimprejšnje okrevanje




_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 14:29:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:29:40   
Anonimen
bolna, ne bolana ... to se mi je pa kar 6 las pokonc postavil - ha, ha . Nasa slavistka v srednji je pa kar pike po obrazu dobila, ce je kdo to prijavil. Nam je dobr vcepila, kaj je to biti bolna Pa brez zamere, Blacky & flower. Da ne bi bil slucajno fight, tko kt zadnjic zaradi enega appla (pa ne racunalniskega ).


about that user posted image to smo pa že na enem drugem forumu pogruntali, da to je/pa ni slovnična napaka. zakaj? seveda slovnično pravilno je bolna, ampak meni grejo vsi lasje pokonci, ko slišim ta izraz. namreč, štajerci in zasavje, vsi govorimo bolana, torej to ni slovnična napaka, ampak pogovorni jezik. skratka, nobenga štajerca ne boš slišala rečt bolna, ker se sliši kot bi se ful afnal nekdo user posted image user posted image

misli za GR pa je okoli 10, kar je čisto premalo, glede na to, koliko nas vsak dan tle čveka!

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 3.12.2008 14:31:33 >

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:33:40   
sončika84
metuljček, matija bo ob tretjem cepljenju star skoraj 6 mesecev,če jih ne bo že dopolnil. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 14:33:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4087
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:34:09   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321


netki, o, ti mladenka z osemko spredaj. You lucky girl! Ma, te vseeno oz. z veseljem sprejmemo v klub oseb na N, saj nam nizas povprecno starost. Welcomeuser posted image  user posted image



sem misla da me z veseljem sprejmete med letnik 77 al 78, zdej pa ne vem točn.....user posted image user posted image
pa tud če sem 80, to je že kr lepa starost user posted image user posted image user posted image

pa hvala za dobrodošlicouser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:34:57   
Anonimen
luka je zdej prehlajen spet, v petek pa naj bi ga cepli, sam dvomim da bo kaj. star je pa 5 mesecev, bomo vidli kako bomo zrihtali.

sončika user posted image user posted image

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:36:49   
glugluglu
metuljcek, kam si pa hodila na srednjo šolo? Nam so to tudi težili sto na uro: bolna, ne bolana. user posted image
Ampak meni pa prav dol visi, jaz sem pogovorno še vedno bolanauser posted image .

zimska, jaz sem šla na večerjo, smo imeli že novembra, me nič ne moti, če sem malo pozabljena, saj so se me na večerji dobro spomniliuser posted image


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:39:33   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_



Rovar_ka, ma ta Quelle, majo neke čudne fore. Bog ve kdaj bom dobla. Pa še dobro, ker sem misla eni kolegici za RD nekaj naročit, pa ga ma že v soboto, itak ne bi do takrat dobla. user posted image




jaz pa imam s quelle dobre izkušnje, dobim v 7 delovnih dneh in skoraj vse...mogoče kaj dobim malo kasneje.
nasprostno pa pri neckerannu nikoli ni nič na zalogi, pa traja in traja, se sploh ne držijo rokov.....pa taka reklama....
jaz naročam malo tu in malo tam....odvisno kje je kakšna akcija, al pa da je brez poštnine.....recimo za božič si ne upam nič vzet, ker bo po moje prišlo prav za božič 2009 user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:45:23   
Anonimen
ksenci je klicala,

očitno je nisem prej dobr razumela.. mali res ne bruha več, ampak jest pa SPLOH noče. včeraj po mukah 210 v 24 urah, danes sta komaj na 200...

neki res ne štima maliju.

no jst sm pa v 2 minutah dobila naročila za 9 knjig. vau bejba user posted image user posted image dva maila, eden za drugim... sam hudiča ko še VEDNO ne vem, če bo do božiča, dvakrat sem že klicala tiskarno, pa vsakič mi reče: vam povem, ko bom vedla. pismo, kdaj bo to? najraj bi še enkrat poklicala, sam me je strah, da me bo mela dovolj, pa vse skup prekinla!

ko pomislim, da bom mogla 80 ljudem (to bo verjetn končna številka, nekje tolk računam) rečt: ej sori, knjiga bo šele januarja, me tak zvije v želodcu... prav groza me je no.


< Sporočilo je popravil lunica24 -- 3.12.2008 14:47:25 >

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 14:58:26   
netki
punce, kje se da ugodno dobit prenosno poteljo???
sicer ni zame....pa vseen, ker vem da ste jih nabavljale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
   [Brisano sporočilo]
3.12.2008 14:59:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 15:00:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Pozor, pozor! Slovnicna policija na deluuser posted image  user posted image  user posted image : bolna, ne bolana ... to se mi je pa kar 6 las pokonc postavil - ha, hauser posted image  user posted image . Nasa slavistka v srednji je pa kar pike po obrazu dobila, ce je kdo to prijavil. Nam je dobr vcepila, kaj je to biti bolnauser posted image  user posted image  Pa brez zamere, Blacky & flower. Da ne bi bil slucajno fight, tko kt zadnjic zaradi enega appla (pa ne racunalniskegauser posted image  user posted image  user posted image ).



Ojej kaj sem sprožila ... user posted image

Oba izraza sta imela svoj pomen pri nas - "sem bolna" je pomenilo, da si dobila menstruacijo, "bolana" pa bolj smislu, da si prehlajen, virozen, z angino ... hecno ne, kakšen pomen ima beseda v različnih koncih.

Quelle vs. Neckermann - zanimivo, jaz sem imela s Quelle ful slabe izkušnje, zamujali so z rokom pošiljanja, roba je bila ubitačno zanič ... medtem ko sem z Neckermannom zadovoljna, pošljejo v cca 10 dneh, le redko se zgodi, da mi material ni všeč, za malega sem tam dobila ful luštno pižamico in za sebe fajn nosečniške hlače, recimo. Res pa je, da kak artikel hitro razprodajo, v tem primeru pač ne moreš nič.

BTW, a je katera pri teh dveh že kupovala kak kos pohištva ali kaj za opremljanje? Tega namreč še nisem poskusila ... edino pribor sem enkrat naročila in je ful fajn.


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 15:03:04   
metuljcek321
Hej!

Glihkar govorila s sodelavko, ki mi je pravkar poslala zlektoriran doktorat. Oujeeeee! Kul, kul, zdaj pa je to res to. Se par pikic tu in tam, pa odposljem & potem sam se cakam na datum zagovora. Nobel, nobel. En velik kamen mi je padel s srcauser posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 15:03:52   
Majuska


IZVIRNO SPOROČILO: netki

punce, kje se da ugodno dobit prenosno poteljo???
sicer ni zame....pa vseen, ker vem da ste jih nabavljale


... misliš v tem stilu? Tale je Recinkova ...
user posted image






_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 15:08:49   
metuljcek321
gluna3 - gimnazija Ledina. Ti?

netki, ti mladic, ti, se mal hecas iz nas, al kako? Smo 77.

Matija user posted image  za 5 mesecev.

rebeca, dobr napredujeta tvoja cmrlja. Sem glih zadnjic gledala seznam - ej, pikca mala sta imela majckeno vec kot eno kilco in pol ob rojstvu ---- pa ju poglej zdajuser posted image  user posted image  user posted image

lunica, najboljse, da ti kar en tak lep mejl sestavis in posljes folku glede knjigice --- boljse malo prej obvestit, da bo kasneje, kot tik pred zdajci (morda je kdo hotel tocno to knjigico in nic drugega podarit RAVNO za bozicni vecer ipt. in nima backup-a, pa bo ogenj v strehi). Si predstavljam, da je nooooorooooooo zdaj v tiskarnah, je ta prav cas. Meni je vseeno, kdaj, sam da bo. December, januar, november, maj, Teekane je naj, najuser posted image  user posted image  user posted image  Ups, me je zanesl, k je una reklama nekaj v tej smeri.user posted image  user posted image  user posted image

Spanje - tko razlicno - prej je mrknila na sprehodu za 2 uri, zdajle jo je po intenzivnem haranju in vpitju na pliskote glih zmanjkalo, vprasanje pa, kolk casa bo trajalo. We'll see.

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 15:16:53   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

netki, ti mladic, ti, se mal hecas iz nas, al kako? Smo 77.



user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
3.12.2008 15:18:16   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska



IZVIRNO SPOROČILO: netki

punce, kje se da ugodno dobit prenosno poteljo???
sicer ni zame....pa vseen, ker vem da ste jih nabavljale


... misliš v tem stilu? Tale je Recinkova ...
user posted image







ja v te stilu.....samo neki bolj na izi in ugodno

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?