metuljcek321
|
Howdy, bejbike! zimska, mi imamo zur ze naslednji petek (12. 12.) in grem - najprej imamo eno predstavo - komedijo Kolumbovo jajce, nato bla, bla, bla, papica in pupica, ponavadi je se ples ... we'll see. Se ze veselim, da mal pocvekam. Je pa res, da sem kot pozabljena od sodelavk - pa saj, ce pomislim, je blo isto prej, k so druge rojevale - nekako odklopis, v soli si ful zaposlen, mislis si, da mlada mamica je tud ful bizi z otrockom, in ne "gnjavis," ker ne ves, kaj in kako. Sem pa ze davno prisla do spoznanja, da so to v bistvu moje kolegice/sodelavke in ne prijateljice, tako da mi je cist OK. zimska, knjigico Otroske bolezni nam je pa poleg denarneganakazila nasa obcina podarila ob rojstvu Anje. Je kar obsezna - 260 str. - in sistematicno zastavljena. Opisane so bolezni, njihovi znaki & kako ukrepati. Ce prides v petek Pod vodo (in te ne zalije dez ), ti jo lahko prinesem, da vrzes uc nanjo. Kaj pravis? Aljaz, drzi se, pikec mali! netki, o, ti mladenka z osemko spredaj. You lucky girl! Ma, te vseeno oz. z veseljem sprejmemo v klub oseb na N, saj nam nizas povprecno starost. Welcome sumniki, no, se dobr, da jih ignoriram tko al tko ... sicer pa čšž ... zgleda, da dela. In ja, Maja, nekak drugac izgleda RR, ce gres na tvoj link. hd, kolk je pa Kali zrastla? Kolk cm ima? To je blo ze tretje cepljenje, a ne? Mi ga mamo pa sele teden pred dopolnjenega pol leta. Ostale - kolk bojo stari vasi ob tretjem cepljenju? Ah, RA je pa ocitno hit tega leta, don't worry. In Rutar?!? Sem ze velikokrat brala pritozbe strank, ja. Zal! Upam, da postims tko, kt se sika. Pozor, pozor! Slovnicna policija na delu : bolna, ne bolana ... to se mi je pa kar 6 las pokonc postavil - ha, ha . Nasa slavistka v srednji je pa kar pike po obrazu dobila, ce je kdo to prijavil. Nam je dobr vcepila, kaj je to biti bolna Pa brez zamere, Blacky & flower. Da ne bi bil slucajno fight, tko kt zadnjic zaradi enega appla (pa ne racunalniskega ). GR, moja mami se je tud pocutila za en drek, vse narobe, nic ni mogla, pa so jo posiljali od Poncija do Pilata - na koncu ugotovili, da je problem scitnica. Zdaj jemlje zdravila & je ful boljse! lunica, a si ze kaj dosti pisemc/misli zbrala za neboglasnico? Bo torej to prevzela v petek, ko se vidimo? To bo ganljivo, sigurno! Tia je pa tolk frajerska v Bumbotu, ej. Ji pase. Aja, a se je katera ogrela za stolcek Bumbo, ki ga prodaja frendica? Ali pa za igralno podlogo? Anyone? Biznis sklepam preko ZS.