Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:12:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya uživaj maximalno mislim, da ne bo nič z mojim spanjem....ma take 5 min. dremeže .. ....pa spet gre dež.... ...zdaj bi blo tak fajn pod odejo bit ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:16:04
|
|
|
|
gold fish
|
zakaj mi pa enga posta mi objavilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:16:46
|
|
|
|
gold fish
|
o, spet nas nekdo bere .... BOJANC..kako smo kaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:18:03
|
|
|
|
*bubi*
|
pa v kinderpet jo je treba še dvignit.Zaspi pa z dudo . vidiš, tu je pri nas caka - bubi ima že več kot eno leto veliko posteljo, pa sam dol zleze in pride v dnevno. Komaj ga prepričam, da na postelji ostane. Ponoči pa itak prišeta, si prinese pliškote in pojšter
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:18:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .džizus..bi rekla ena naša sept. A jst? ti ja.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:19:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* vidiš, tu je pri nas caka - bubi ima že več kot eno leto veliko posteljo, pa sam dol zleze in pride v dnevno. Komaj ga prepričam, da na postelji ostane. Ponoči pa itak prišeta, si prinese pliškote in pojšter ...bubi - isto je bilo pri nas......prišetal s svojim plutnom, pa kravico, pa vse ostale pomembne pliškote in je že bil pri nama..... je tud ful hitro v veliki postelji spal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:22:01
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Moje zdravje je malenkost boljše, tak da zgleda da bo. Počasi seveda. Tudi mi smo lepo spančkali in sicer od 19.00 do 3.00, 7.00, sedaj pa že tudi slabo urco panka. Jaz pa kuham makaronovo meso, solato imam že otrebljeno, tak da nimam dosti dela več. Včeraj sva šle potem malo k mojim staršem, jo je malo mami cartala. Mala pogreša cartanje, ker je sedaj ne cartam toliko, ko sem bolana. Ko jo pa, se pa tak stisne k meni, da mi je kar toplo pri srčku. Mislim, da je zato bolj sitna, ker drugače ni taka, pa še ven ne greva nič kaj. Danes popoldne bi naj bilo baje malo boljše vreme in takrat bova krenile na pot. V Tušovem katalogu sem videla videokamero za 139 € in ne vem, če je ne bom kupila. Bom pa še šla prej v Big bang, da vidim kake so sploh cene, ker se mi zdi to poceni, da ne bom glih največjega klumpa kupila. Rada bi jo imela, da bom lahko posnela bavckove prve korake, besede, pa krst, pa morje itd. Itak zadnje čase zase nič kaj ne kupim več. Jutri pa grem v Leclerc po pamperske za miško. So ful ugodne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:22:57
|
|
|
|
arabela*
|
Pa saj naša pride včasih iz kinderpeta,večina pa me pokliče zjutraj,da jo k meni odnesem .Ima pa tud veliko posteljo,ampak ji je trenutno kinderpet in
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:23:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .džizus..bi rekla ena naša sept. A jst? ti ja....... Hihihi..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:24:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz pa kuham makaronovo meso, Sem že tela zadnjič prašat... kaj pr bogu milemu je makaronovo meso? Kašne vrste mesa je to? Makaroni vem, da so pašta... ma paštovo meso???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:24:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro punce. Moje zdravje je malenkost boljše, tak da zgleda da bo. Počasi seveda pf, jaz kar z digitalcem snemam kratke filmčke. Se mi zdi čisto OK kvaliteta. Drugače pa zna imet Hofer kako ugodno ponudbo digitalne kamere, pa sploh ni slaba.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:25:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem že tela zadnjič prašat... kaj pr bogu milemu je makaronovo meso? Kašne vrste mesa je to? Makaroni vem, da so pašta... ma paštovo meso??? mi rečemo temu makaronflajš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:27:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara ima po pregibih velikokrat vse rdeče (pod pazduho, za koleni) .... ma včeraj je pa imela extremno... pa ji vsak večer umivam in mažem z oljem.... če bo danes imela še, bom prav slikala... Sem ji včeraj namazala z lanolinom... bom zdej pogledala, če je kej boljš... Neč, si grem nohte zrihtat, dokler še panča....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:28:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa kuham makaronovo meso, Sem že tela zadnjič prašat... kaj pr bogu milemu je makaronovo meso? Kašne vrste mesa je to? Makaroni vem, da so pašta... ma paštovo meso??? meni je tud to hecno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:29:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Neč, si grem nohte zrihtat, dokler še panča.... joj,jaz mam tud že take,da me je sram
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:30:05
|
|
|
|
arabela*
|
Grem se zdaj zrihtat,gremo ven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:33:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa kuham makaronovo meso, Sem že tela zadnjič prašat... kaj pr bogu milemu je makaronovo meso? Kašne vrste mesa je to? Makaroni vem, da so pašta... ma paštovo meso??? makaroni z mesom...... čist simpl...eni pač pravijo makaronovo meso........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:36:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem se zdaj zrihtat,gremo ven že zdaj?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:38:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
makaroni z mesom...... čist simpl...eni pač pravijo makaronovo meso........ Verjetno je ful mesa in tri paštice... hahaha Lara se je zbudila in se s svojo kačo v zibki pogovarja... prvič jo čujem, da to počne... Ja, tudi ona ima že kačo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:38:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem se zdaj zrihtat,gremo ven že zdaj? kaj v mb ne dežuje ....tu pri nas spet pada...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:39:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem že tela zadnjič prašat... kaj pr bogu milemu je makaronovo meso? Kašne vrste mesa je to? Makaroni vem, da so pašta... ma paštovo meso??? mi rečemo temu makaronflajš mi tud ...smo bližje A doma zato
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:41:04
|
|
|
|
pf
|
Lara to so makaroni zmešani z omako mesno. Vrsta mesa je izbira kuharja. Saj bi jaz napisala makaronflajš, pa ne več, če vse pupe veste kaj je to, zato sem napisala makaronovo meso. Drugače tega izraza ne uporabljam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:41:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara ima po pregibih velikokrat vse rdeče (pod pazduho, za koleni) .... ma včeraj je pa imela extremno... pa ji vsak večer umivam in mažem z oljem.... če bo danes imela še, bom prav slikala... Sem ji včeraj namazala z lanolinom... bom zdej pogledala, če je kej boljš... naš ima včasih tud, se mi zdi, če mu fajn namažem pod pazduho, da ima še bolj rdečo, saj pol hitro zgine, samo zgleda pa hudo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:42:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* že zdaj? mi se noro dolgo rihtamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:42:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft makaroni z mesom...... čist simpl...eni pač pravijo makaronovo meso........ Verjetno je ful mesa in tri paštice... hahaha Lara se je zbudila in se s svojo kačo v zibki pogovarja... prvič jo čujem, da to počne... Ja, tudi ona ima že kačo... jaz mam rajši, če je mesa za vzorec, tak samo za okus ...kar se pa kače tiče.... ja mlado drevo je treba upognit
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?