Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 8:45:01
|
|
|
|
dana
|
spps ja dopust imam, sam ne bi celega za leto 2009 porabila, ampak bi ga še kaj pustila potem za leto 2010, da mi ne bo treba takoj po koncu porodniške letet v službo. Tako da bi zdaj kake 3 tedne, 3 tedne bi bla pa na bolniški. In bi se mi čist lepo izteklo. Upam no da mi G ne bo preveč težila zarad teh 3 tednov bolniške.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 8:45:44
|
|
|
|
spps
|
a ima katera od vas nabavit voziček Peg Perego-modularni sistem? link
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 8:46:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana spps ja dopust imam, sam ne bi celega za leto 2009 porabila, ampak bi ga še kaj pustila potem za leto 2010, da mi ne bo treba takoj po koncu porodniške letet v službo. Tako da bi zdaj kake 3 tedne, 3 tedne bi bla pa na bolniški. In bi se mi čist lepo izteklo. Upam no da mi G ne bo preveč težila zarad teh 3 tednov bolniške. za tri tedne bolniške,se makar s svojo osebno zdravnico zmeni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:05:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
Preverjam ,če to dela al sem kaj spet zabluzla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:14:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Preverjam ,če to dela al sem kaj spet zabluzla. link ni aktiven link stran zbriši od http naprej bo delalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:14:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - sem ugotovila ,zdaj ,pa mi prosim pomagaj ,da bo aktiven.Ker mislim ,da nima doben volje vpisovat naslova.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:20:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:22:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA zdaj pa jaz tud ne vem...a maš mogoč tist kar imaš pod linkom napisan preblizu linka'?? ne vem za kaj imaš link v dveh vrsticah? si vmes enter stisnila?
< Sporočilo je popravil spps -- 3.12.2008 9:23:39 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:27:41
|
|
|
|
spps
|
babnice,a ne bi še česa napisale?tiste,muislim,ko sam čekirate trenutno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:28:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
ne vem v čem je finta ,pa nič .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:35:39
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Persida a zdaj pa kar tri.To je noro, a si predstavljaš. Drugače pa sem danes dober spala, zdaj grem pa likat, pa malo pospravit, potem bo že tak kosilo, potem vas še malo preberem,potem pa gremo na fešto.Ima kolegica roj.dan.. Za skoraj vse sem že glasovala, moram še nekater poiskat, sam nimam toliko časa. caw
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:38:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Persida a zdaj pa kar tri.To je noro, a si predstavljaš. Drugače pa sem danes dober spala, zdaj grem pa likat, pa malo pospravit, potem bo že tak kosilo, potem vas še malo preberem,potem pa gremo na fešto.Ima kolegica roj.dan.. Za skoraj vse sem že glasovala, moram še nekater poiskat, sam nimam toliko časa. caw ojla! a kar sred tedna si boš fešto privoščila?? daj še potem zame enmal zafeštaj....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:43:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a ima katera od vas nabavit voziček Peg Perego-modularni sistem? link Jaz imam PP Pramette. Saj je isto. Te kaj posebnega zanima?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:44:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi POzdravljene! uf je naporen ta december, pa še začel se ni dober!!!! Pridno hodiva v MŠ in včer smo si ogledal tud porodnišnico pobližje. Smo imeli dostop do porodne sobe in vseh prostorov, ki jih bomo deležne. Je bilo kar zanimivo. Sicer pa me zanima kaj je to z merjenjem materničnega vrata. ena je napisala 5 cm.Jadrnica: a ni to premalo? meni je izmerila 17 cm in je rekla da je idealno in tud na MŠ je rekel G da mora biti nad 15cm, drugač ni lih najboli. DRugače pa se me loteva ta prehlad, joj pa še služba. Sem čist paf. 5 cm ni premalo!!! nehte jaz sem imela 4 cm pa je rekel G da je to popolnoma normalno!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:46:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps a ima katera od vas nabavit voziček Peg Perego-modularni sistem? link Jaz imam PP Pramette. Saj je isto. Te kaj posebnega zanima? kolk je vse skupi vredu? kakšna razlika je sploh od onega ko je za 436eur,pa z onim ko je čez 600. men tist ,ko je cenovno ugoden ni slab-kupila bi pa rada enga takega,ko ima trdo košaro,jajčko in športni del
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:46:29
|
|
|
|
Najaa
|
Kako ste kaj danes? Tukaj tak lep sonček sije, da kar vabi ven. Moja miška je danes nesla sladkarije v vrtec, da se posladkajo, možek je v službi, jaz pa spet na delovnem mestu za rač. Imam toliko za pospravljat, pa se mi sploh ne da. Mali brca 200 na uro. Ena je spraševala za srečanje v petek, pa ni bilo nekega odziva tak da sklepam, da odpade? Najbrž. Škoda, bi vas bilo lepo spoznat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:50:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps a ima katera od vas nabavit voziček Peg Perego-modularni sistem? link Jaz imam PP Pramette. Saj je isto. Te kaj posebnega zanima? kolk je vse skupi vredu? kakšna razlika je sploh od onega ko je za 436eur,pa z onim ko je čez 600. men tist ,ko je cenovno ugoden ni slab-kupila bi pa rada enga takega,ko ima trdo košaro,jajčko in športni del Glej, razlike ne vem med temi, kolikor sem vidla, so ful majhne razlike. Najbolj mi je padlo v oči, da pri cenejšem ni vreče za noge, ki pa zna priti zelo prav. Mi imamo PP Pramette in po dveh letih je že oreng razrukan. Res pa je, da nismo bili vedno prijazni z njim, sploh tamala ne, ko je začela sama plezat na njega. Drugače pa nam je zelo dobro služil. Ima ojačano dno tak da košare ne rabiš. Tija je zimska in je nismo imeli. Meni je všeč, ampak ne bi ga še enkrat kupila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:52:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lolita23 - si predstavljaš tri jaz ne .Že ko komu povem ,da sta dva je prvi odziv jooooooj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:53:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps a ima katera od vas nabavit voziček Peg Perego-modularni sistem? link Jaz imam PP Pramette. Saj je isto. Te kaj posebnega zanima? kolk je vse skupi vredu? kakšna razlika je sploh od onega ko je za 436eur,pa z onim ko je čez 600. men tist ,ko je cenovno ugoden ni slab-kupila bi pa rada enga takega,ko ima trdo košaro,jajčko in športni del Glej, razlike ne vem med temi, kolikor sem vidla, so ful majhne razlike. Najbolj mi je padlo v oči, da pri cenejšem ni vreče za noge, ki pa zna priti zelo prav. Mi imamo PP Pramette in po dveh letih je že oreng razrukan. Res pa je, da nismo bili vedno prijazni z njim, sploh tamala ne, ko je začela sama plezat na njega. Drugače pa nam je zelo dobro služil. Ima ojačano dno tak da košare ne rabiš. Tija je zimska in je nismo imeli. Meni je všeč, ampak ne bi ga še enkrat kupila. ma ne vem še...ne vem kaj naj s tem vozičkom model se mi dopade...ker je čist klasičen sam naše marčevske bebive,mislim,da ne bodo kaj dost rable vreče za noge
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:56:19
|
|
|
|
Pupa7
|
no dobro jutro čvekice moje , sem se prej razp... glede dolžine MV zdaj pa bolj na easy hahahaa. Jaz sem lepo v postelji kot je bilo rečeno. Zjutraj mi je ljubi prinesel v posteljo zajtrk, pa kavico in me založil z dobrotami do kosila (tam okrog pol enih bo doma). Zdaj pa sem rabla kake pol ure da sem vas vse prebrala. Samo komentirat jao jao, preveč ste se razpisale da bi si kaj zapomnila. In seveda sem vam vsem pripopala 5* vsaj tistim ki sem vas našla, tak da brez skrbi, bom vsak dan če bo šlo Malo mi je dolgčas ker ni nobene čistilke hahahah ko bi z njo počvekala hahahaha hecam se, prav paše bit domaaaa zdej pa pište madonca, da ne bo spet kako silno zatišje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 9:58:02
|
|
|
|
yania
|
Dobrojutro.... tudi od mene,,,,mal sem še na boku, ker imam kar slab obćutek, ker premalo spim-počivam, pa še takrat ko mi rata se zbujam na hrbtu, mali pa nogice suva proti meni. Včeraj zjutraj sva se prav žgečkala, ko je prav nekaj ven porival (dojenček namreč-spola še ne vemo, in se tko pr hiš pogovarjamo ) In kaj bo za kosilo? Jaz dobim eno kolegico na obisk, okrog 12ih, pa bova kr s pomarančno sladico začeli....... kar se tiče materničnega vratu, je 5cm ogromno....jaz imam 3,7 cm in je to zelo uredu, mi je rekla moja G. se tipkamo kasneje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 3.12.2008 10:01:06
|
|
|
|
spps
|
link nekaj o materničnem vratu
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?