Alfabeta
|
Čer! IZVIRNO SPOROČILO: limma mala pikica, saj jaz drugače znam prilepiti fotko, tekst (nisem tako "leva" kot večina moje stroke ), ampak teh smajlijev, itd. mi pa ne gre Edino, če si posebej shanim in prilepim preko shrani.si. Klepetka, kje se potepaš? Čakam tvoje daljše poročilo... Alfabeta, tebe tudi ni... Kaj pa je potem tvoja stroka, mi je nekako ušlo to.... klepetka mora itak oddat daljše poročilo ker če ne, je ziher nekaj narobe z njo Jaz pa sem tukaj, nič bat. Samo nič pametnega nisem imela za povedat Žan Luka in Anže za prve korake. anchikaa, upam da boste hitro zdravi Gašper za prazen nosek nana, šcccccc hitro bacile stran in veliko zate in za novo . In zakaj naj bi bila zadnja? Saj je še ena, samo ta vsaj pri meni ne bo še ........ohoho cajta sani oprosti za včerajšnjo prekinitev...najprej se je Ajda zbudila, potem mi je pa linijo dol vrglo klaja, moč pozitivnih misli.....glede može službe, pa bo. Samo ne negativno misliti. Držim pa pesti, da se izteče tako kot se mora ljubljana hvala za tako krasen recept za pito. Je res 1a, samo meni je malo presladka. Drugače pa triš in sunny, očitno je bila taka noč, ker mi tudi od 2-4 nismo spali. Sva pa potem potegnili do 9 zjutraj. Moram še tole povedat....eno Filipovo.....prideva zjutraj z Ajdo v dnevno (ob 9) in on gleda tv (to si vse sam naštima, dvd, al pa siol pa to) in gledam kaj ima na mizi. In je imel šalčko, pa žličko not in ga vprašam, da kaj je to in mi razloži takole: "Mami, jaz sem bil lačen in takole mau razmišljam in sem se odločal al bi si odrezal kruh in si namazal marmelado al med pa sem se odloču, da je bolj pametno da si vzamem šalčko in si nalijem puding. Tko, pa sem poskrbel!" Jao, sine moj. Je bil pa ful priden danes, mi je vse posesal, sam, da ne bi katera mislila, da izkoriščam poceni delovno silo . Hotel mi je naredi veselje. Pa AJdo mi je tako lepo zamotil. martinca, Patrik je pa full luškan kje pa ursulina hodi? Evo, takole malo sem zapolnila tole stran da boste imele kaj za prebrat. Aja, pa še tole..Jaz grem drugi teden delat, tamala bo v privat varstvu pri eni gospe do 31.12.08, potem pa gre 5.1.09 v vrtec Ampak to ne pomeni, da dopoldan ne bom nič pisala ali pa vsaj prebrala.....Bom, bom, sem cel dan pred compom . O joy!!!!!!
|