Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 21:55:32
|
|
|
|
morango
|
Ojla, jaz pa mojo zdaj sama uspavam, plešoč z njo ob mojem najljušem cedeju. Pa da se glih mal spočijem, sem še sem pokukala. zaenkrat je tolk v komi, da še ni opazila, da sediva. jaz sem pa od danes naprej tri tedne brez drugega uspavalca. Mi ga že zdej manjka. Lena ga bo pa tud pogrešala, je bolj spreten za bodije gor natikat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:01:46
|
|
|
|
leda
|
oh ja, se še spomnim miline ob prvem otroku. "Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe. zdej pa vsak svojo pograbva, ko se bo pa končalo dojenje, bo pa "Kero boš ti?"...ni time outa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:08:07
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda oh ja, se še spomnim miline ob prvem otroku. "Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe. Ja, vidiš, jaz poskušam še to milino uživat. Se prileže dat malčico ponosnemu očku in it pod dolg tuš al pa v šopingiranje. To je namreč vse, kar mi je do zdaj uspelo sami nardit. Drugo pa vse v troje ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:09:38
|
|
|
|
leda
|
no, jaz bi zdele še bolj sicer pa v troje je tut super; družinsko pač.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:15:39
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda sicer pa v troje je tut super; družinsko pač. Ja se strinjam, sam je bla pa za naju, individualista, to kar sprememba. Mala pa še zdaj samo dremlje in z enim učkom vsake tolk preveri stanje. S sedenjem se je zgleda sprijaznila, z ležanjem v zibki se pa verjetno ne bi. Bi mogla js res eno disciplino tle uvest.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:16:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda oh ja, se še spomnim miline ob prvem otroku. "Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe. zdej pa vsak svojo pograbva, ko se bo pa končalo dojenje, bo pa "Kero boš ti?"...ni time outa. mi je nekam znano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:27:26
|
|
|
|
gloria
|
...ljubljančanke rabim pomoč ...se mi ne da it na uno temo ker se nobeden več ne oglaša .... ...drug petek mam z malim kontrolo v lj. pa bi še izkoristla za kak šoping...(kak H&M,C&A...turbo limač vem kje je približno )ali pa katera druga trgovina(po možnosti z otroško robo)... ...lahko noč...mali že spi jaz pa tudi letim...je juter doma pa bo spet luštno ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:46:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj kok naši traja da zaspi zvečer.... pa vsak šum jo takoj predrami... tle jo cincamo že več ku eno uro...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:51:07
|
|
|
|
morango
|
Gloria, na Rudniku imaš v centru Supernova vse te tri trgovine (z otroškimi stvarmi še Obaibi/Okaidi), v bližini pa še Babycenter in Pikapolonico. Z obvoznice (južne) pojdi dol na izvozu LJ-Rudnik, pol boš pa že vidla to nakupovalno središče. Bo šlo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:53:45
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj kok naši traja da zaspi zvečer.... pa vsak šum jo takoj predrami... tle jo cincamo že več ku eno uro... Zelo znano. Jaz sem Leno glih kar v zibko odpakirala, prej sem ji pa dudo odpela, in je reva skoraj šok doživela, jaz pa tud. Sem se že ustrašla, da bom morala jovo na novo z uspavanjem. Ker je kar tiho, jo imam na sumu, da spi. Ko bi le.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 22:59:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
P še mcdonalds je tam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 23:03:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Oš koš bgoš... ma kaj pr streli je to za eno ime?? Lara končno spi v svoji zibki.... Se pa pri njej nikoli ne ve, al bo spala do 5ih, do 7ih al do 9ih... haha Jutri greva v Udine,jo peljem v šoping... hihihi... Spet jo bom švercala v Italijo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 23:04:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
fiška..... sem si čajček skuhala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 23:09:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz sem pa od danes naprej tri tedne brez drugega Kam je pa šel tvoj dragi? MIdve z Laro pa bova Januarja same.... gre moj možek v INdijo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 8:50:34
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 8:55:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft fiška..... sem si čajček skuhala... naj ti le pomaga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 8:56:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri greva v Udine,jo peljem v šoping... hihihi... Spet jo bom švercala v Italijo. mi smo našega v soboto v A,pa mogoče gremo zdaj v soboto spet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 8:56:37
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 8:58:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft fiška..... sem si čajček skuhala... naj ti le pomaga Itak da bo.... Dobro jutroooooooooooooo... mi imamo sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:02:27
|
|
|
|
gold fish
|
...moj pikec je pa šel danes že ob 6.30 v šolo, pouk pa ob 8.... sem mislila, da boma lahko s tamalim malo ptegnila, ker ne rabim velikega spravljat... ....ni ..sta ga zjutraj zbudila, ko sta se pogovarjala, pol je bil še lačen, pa še posračkal se je.... sem ga nesla nazaj in je nekaj jamral, ni hotel pri meni spat....sem ga nabasala v voziček in zapeljala pred akvarij, da je gledal ribice ....enih 15 min se je neka pogovarjal, pa smejal ....pol pa konec....eto sem se zbasala s postelje, skuhala ..in eto...kaj zdaj...zdaj je pa on zaspal...... ne vem če ne grem še jaz malo ležat.....samo prej popijem kavo, je danes tak dobra ...sicer sem se pa odločila, da danes lenarim.. .... kuhala bom gobovo juho (iz vrečke ) pa ajdove žgance, pečenko/rebrce mi je pa mama včeraj dala.... ...bom hitro gotova danes....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:03:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dobro jutroooooooooooooo... mi imamo sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... ,jsaz bi tud
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:06:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! "Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe. zdej pa vsak svojo pograbva, ko se bo pa končalo dojenje, bo pa "Kero boš ti?"...ni time outa. mi je znano, ja Jaz sem zdaj v projektu "bubi sam zaspi" Čisto je razvajen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:08:12
|
|
|
|
arabela*
|
Mi smo se lepo naspali. je samo dvakrat jedla ponoči,pa še enkrat ob pol osmih. No pol smo še malo zadremali do pol devete uživaj maximalno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 3.12.2008 9:10:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! "Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe. zdej pa vsak svojo pograbva, ko se bo pa končalo dojenje, bo pa "Kero boš ti?"...ni time outa. Aneja pa je od nekdaj sama že zaspala.Nikoli je ni blo treba uspavat .Mogoče,ker ji pravljic ne čitamo .No,stuširat jo je še treba,pa oblečt,namaže se sama,pa v kinderpet jo je treba še dvignit.Zaspi pa z dudo .
< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.12.2008 9:12:01 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?