Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:06:14
|
|
|
|
glugluglu
|
Tian se je tudi včeraj valil iz hrbta na bok, na trebuh mu pa še ni uspelo, še malo manjka, pošiljam pa sliko, kako se stegne za igračo v ležalniku, da že kar sedi ,
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:07:40
|
|
|
|
nanka
|
Tian je tudi na dobri poti samostojnega sedenja, super.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:09:00
|
|
|
|
glugluglu
|
ja pa zelo rad berem
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
tian in natka kaj se zavedate punce, da smo včeraj rodile, jutri pa bojo naši frajerji že hodli? noro, res noro. jaz se ful veselim vsega, kar še prihaja. metuljček, sej vem. sej bom popravla hihi
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:09:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Za nasmejat ... o tem, ce je Murko ze "nastavil" Miklavzu. Ste ve? http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/je-murko-ze-nastavil-miklavzu.html Luka! Car si! In Tian, go, go, go! norice in vodene koze eno in isto --- to sem tud jaz izvedla na temle forumu. Evo, kolk koristnih reci clovek tule izve. Kar Tadejo Brankovic vpraste, kolk je forum na RR koristen ... sori, si nisem mogla pomagat, da je ne bi omenila (sej je nisem ze dolg - hi, hi). Sem en mejckn zlobna, a ne? Hm, se bo treba za Miklavza poboljsat Ej, tole vam moram povedat: v zadnjih nekaj dneh se mi ful dogaja, da naletim na ex-sosolke iz srednje --- tolk zlo, da je ze kar malo nenavadno. Pred nekaj dnevi sem se slisala z eno, ena druga mi je poslala SMS, tretja mejl, cetrto sem (po ene 8-ih letih) slucajno srecala v Supernovi, vceraj sem se dobila s peto po ful casa, danes pa me je sesta kliknila na FB. Spooky! Me zanima, kaj bo se. Pa se tale zanimivost: stevilka 4 (ce ji lahko tko recem) ima puncko junijko, stevilka 5 pa fantka avgustovcka. Uf, ej! Takle mamo! A, pol pa petek za miting, definitivno. In GR bom spoznala - yes. Pa gluna3! In seveda malcke. Hura! Se kaksna nova???? Upam! Srecanje v Ljubljani - CP, Pod vodo, petek, 5. 12. ob 11.00 Almera & Bor glugluglu & Tian neboglasnica & Stas populis & Lara metuljcek & Anja Pofockajte se, prosim, se ostale!
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:10:52
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 tian in natka kaj se zavedate punce, da smo včeraj rodile, jutri pa bojo naši frajerji že hodli? noro, res noro. jaz se ful veselim vsega, kar še prihaja. metuljček, sej vem. sej bom popravla hihi Lunca še prehitr bojo zrastl,si boš koj želela da bi bli spet dojenčki
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:11:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aha, zimska & Lan tud prideta, a ne? Mi je uslo ...
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:12:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ajd, mami mora it mal zelodcek napolnit. Pa-pa
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca še prehitr bojo zrastl,si boš koj želela da bi bli spet dojenčki to, pa mislim da bom ena redkih, ki bom rekla: hvala bogu, da ni več dojenček. no, bomo vidli
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:12:55
|
|
|
|
glugluglu
|
metuljcek, to sem tudi jaz vidla, se tile mal norca delajo: je Murko že nastavil miklavžu?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
metuljcek, to sem tudi jaz vidla, se tile mal norca delajo: je Murko že nastavil miklavžu? njegova se pa tko vedno drži kot bi mela kol v riti tak, grem, lepo mi bodite tačas
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:16:24
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 metuljcek, to sem tudi jaz vidla, se tile mal norca delajo: je Murko že nastavil miklavžu? njegova se pa tko vedno drži kot bi mela kol v riti tak, grem, lepo mi bodite tačas ja res tudi jaz sem pomislila, dobro, da ima Murko obe roki gor, no, če jih ne bi imel bi vsaj vedela, zakaj se tako drži
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:19:06
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 Lunca še prehitr bojo zrastl,si boš koj želela da bi bli spet dojenčki to, pa mislim da bom ena redkih, ki bom rekla: hvala bogu, da ni več dojenček. no, bomo vidli Ne Lunica, se še jaz pofočkam, jaz bom že ta tretjič tako rekla, čudno ne? Zato, ker ima vsako obdobje svoje fore, otroci se razvijajo, mi z njimi in je prav lepo to spremljati.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:19:07
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 hvala a ve tudi rečete štramplčki, štrampli ? Tinky je zdej skor fršlok, ko sem uporabila za izraz. kaj je ena mona ane tinky je skor fršlok? pa še po slovensko, prosim štramplčki? marrrrija, pejt en ombolo v osmico pojest
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:20:04
|
|
|
|
dzanika
|
jaz sem pa zbolela. Smrkam, grl me boli... Groza! netki ja tabletkov žal res ni veliko. Sploh nisem vedela da sem jih tolk porabla. Lahko pa se vseeno dobimo kdaj se strinjam sam k se jaz mal pozdravim. blacky jaz sem delala na sodišču sam sem bila za določen čas. Test sem pa naredila tisti dan ko sem šla 1. v službo. Se pravi da sem zanosila predno sem dobila službo. Jah kaj čmo. Drugače sem pa komercialno končala zdej. nanka za Natko da bo čimlažje prenesla tele kozice! Luka! Tian! Natka!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:23:28
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 hvala a ve tudi rečete štramplčki, štrampli ? Tinky je zdej skor fršlok, ko sem uporabila za izraz. kaj je ena mona ane tinky je skor fršlok? pa še po slovensko, prosim štramplčki? marrrrija, pejt en ombolo v osmico pojest Prevedi prosim
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:26:22
|
|
|
|
glugluglu
|
Tinky, a jaz tebe lahko prosim za eno uslugo, ko boš hodila v Italijo v lekarno, če lahko zame kupiš kremo vicks baby - mazilo za prsa , zapestje, ..pri prehladu, imajo kremo za odrasle in otroke, jaz to iščem pri nas, pa nič. Smo imeli pri Marku in Nini in je ful dobra kremica. Mi jo je tudi kolega takrat iz Italije prinesel. Pa ti plačam kakor češ, ti povej, po pošti, ali direktno na račun,...Prosim .
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:26:42
|
|
|
|
Tinky
|
Ma vaši otročki so pravi frajerji. Mojemu se nikamor ne mudi in ne kaže znakov, da bo kmalu sedel. Se raje nosi po rokah, še lepše mu je, če ga v ležalniku furam okoli
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:27:01
|
|
|
|
liju
|
Zdravo babike! Kako ste kaj? Mene full mučijo glavoboli zadnje čase in sumim, da je pretirano buljenje v računalnik. Itak ta moja očka ki je že tak boga, je pa zvečer grozna, imam čisto spokane žilice not in full rdečo. Tako da bom bolj omejila računalnik, kvačkanje. Morem pa se tudi naročit pri okulistu, da mi malo pogleda, ker mi je res čudno zadnje čase. Pa naročila sem se pri zobozdravniku , sicer nimam nobenih težav, ampak preventiva po porodu. Bastian:lepo da si se nam zaupala, po pomoč pa le stopi, ker bo tako veliko bolje zate in za Galčka Pa prilepi kakšno slikico Galčka, da vidimo kakšen korenjak je že Druga pa res ne bi komentirala, da letim čim prej dol. Lep pozdravček vsem, se oglasim čez par dni, če bom sploh zdržala brez vas, me je zadnjič zafrkaval, zvečer če se grem zadet, ko pa ve da vsak večer rinem gor na rač. brat kot največja zasvojenka lp
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:31:01
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Tinky, a jaz tebe lahko prosim za eno uslugo, ko boš hodila v Italijo v lekarno, če lahko zame kupiš kremo vicks baby - mazilo za prsa , zapestje, ..pri prehladu, imajo kremo za odrasle in otroke, jaz to iščem pri nas, pa nič. Smo imeli pri Marku in Nini in je ful dobra kremica. Mi jo je tudi kolega takrat iz Italije prinesel. Pa ti plačam kakor češ, ti povej, po pošti, ali direktno na račun,...Prosim . včeraj sem bla v lekarni bom šla naslednji teden, če ti ni pozno? en dan prej se ti bom javila na zs, pa se bova vse zmenili, prav?
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 9:31:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
da javim, klicala me je ksenci... aljaž je boljše, samo zdej se noče več dojit, ne bruha več, še vedno hujša. se tudi boljše počuti, ostajata pa notri, ker je kakal neke živali, za katere tudi zdravniku nimajo pojma kaj je to in da še niso nikol vidli kot ene hrošče je pokakal. zdej so dali v laboratorij, me res zanima kaj je to a se kateri sanja?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:42:43
|
|
|
|
Inigo
|
tinky, lunica - mi mamo štrample! aurorra - jej za HANOOOO!!! jst komaj čakam, da bo ena od nas spet rodila. a ne bo fajn, ko bo sporočila, da je u porodni inbomo vse živčne in čakale?! natka - o boga miška mala! ma že vodene kozice... sporoči kako bo to prenašala, baje so oroc kr boi pr tem ampak starejši si, slabij je. glede dvojnega prebolevanja... sm mela 2x rdečke. prvič sm jih dobila pri 4 al 5 mesecu in jih nism še "znala" prebolet.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:56:50
|
|
|
|
nanka
|
Lunica, kaj kakšne živalce je Aljaž kakal? Prvič slišim, me pa res zanima kaj hudiča je stakni, pa kje če je pa samo dojen?
< Sporočilo je popravil nanka -- 3.12.2008 9:57:25 >
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 9:59:48
|
|
|
|
nanka
|
Inigo, zaenkrat kaže kar dobro, sitna ni, spi lepo, naštela sem 6 kozic, vročine nima, nosek ni zamašen, edino spet je bila brez apetita in sva se borili z vsako flašo, ampak včeraj je začela pa lepo jesti. Upam, da je to to.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?