Blacky30
|
Ja, ta stolček, ki ga imaš HD za Kali, ko se na mizo pričvrsti, je super. Mi smo ga imeli skoz v prtljažniku, če smo kam šli jest, smo ga vzeli zraven. Zdaj pa ga imamo pri babici in dediju, ker drugje več ne rabi tega stola. Zdaj bo pa čakal na Tejo. 3jeMi, a vidva z dragim sta se preko interneta spoznala? Super! Hvala, da si to tragično zgodbo o vaši punčki delila tudi z nami. Prav je, da je še vedno del vas, saj v resnici tudi je. Torej, če sem prav razumela, je bila to hčerkica od tvoje sestre, ki ima zdaj še eno punčko Ano? Prometna nesreča, grozno, ko nekoga izgubiš tako na hitro, brez možnosti slovesa, žalostno res. A je bila edina poškodovana v avtu? Naj počiva v miru, vaš sonček. Maja24, ful lepa Eli na slikicah. Na prvi, ko čiča in čaka, mi je všeč kompletek, ki ga ima oblečenega. Metuljcek, nama pa na isti dan poteče porodniška? Si imela tudi PDP 17.7.? Anja je pravi cukerček na fotkah, ji pašeta kombinezončka. Bastian111, zelo lepa gesta, da so te prišli obiskat Goranovi sošolci. Tako vidiš, da nisi sama, da veliko ljudi žaluje za njim, vključno z vsemi nami julijkami. Mirjam, takega poganjavčka imamo mi tudi od Nejca. Ima gor sicer motiv Medo Pooh-ja. Ga je dobil za 1. rd in ga uporablja še danes. Nonstop se fura po bajti sem in tja, tak ovinke vozi kot Schumacher (ne vem, če sem prav napisala), tak da je to en nakup, ki se res splača. Teja ga bo menda tudi dobila za 1. rd, ker bo to darilo od botre, kot je bilo tudi pri Nejcu. Aha, pri vas miklavž nosi večja darila, ne? Super sta zrihtala to. Jaz se moram še spravit na foto zadeve. Jutri pričnem s skeniranjem starih slik za fotoknjigo. Majuska, ja, jaz sem tudi Nejca lahko dojila in ga cartala v P in potem še doma samo z masko na obrazu, ker sem imela angino, da se ne bi kaj nalezel in ob dojenju se lahko, ker ful tiščita glave skupaj. Meni so maske dali v P, pa še patronažna mi jih je potem nekaj prinesla. Flower, super slikca. A to na črno-belo potem spremenita, ko je slika že na compu? Pa igrače, veš, so za otroke, ne za vaju z možekom. Vidva se lahko igrata in stiskata tipke na daljincu za tv, ok? Pustita otroku veselje, bosta vse baterije zrabila že zdaj. HD, ja res, najsi se že dolgo ni javila. Takrat je samo povedala, da Oskar ne bo potreboval operacije, da je vse ok, potem pa je več ni bilo gor. Škoda..... Rovarka, čestitke za 1. zobek. Povej jutri, če lahko dam na seznam!!! Mojcek, čestitke za negativne teste za alergijo, le tako naprej!!!!! Dzanika, v kakšni stroki pa si ti delala, da so te vrgli? In iz česa si diplomirala? Ekonomije? Uf, mater, populis, ti tud? Pa flower? Vidim, da vas bo veliko moralo še službo iskat drugo leto. Vsem želim, da jo čimprej najdete. Lunica, tititi, a ne veš, da se nebo piše skupaj? Misliš ono zvezdnato nebo nad nami. Ti pa nisi mislila tega, ne? Rebeca, dobavni rok imajo napisan 5-7 dni, jaz sem dobila v 6 dneh. Samo so mi pozabili poslat eno stvar in so mi zdaj napisali, da bo dostavljena v 14 dneh, da imajo tak rok dobave. Ne vem, čudni so. Glugluglu (tak je delalo po grlu dol vino, ne? ), nič se ti še ne pozna na pisanju, tak da lahko rukneš še enega.
|