metuljcek321
|
Mala spala klasicno, zbudila se je, ko je zacela potiskat za kakec Nasa mala srakoperka, Sicer ima pa ze nekaj dni obdobje vrescanja, tocno tko kt je napisala populis. Uf, je glasna. Se pogovarja s svojimi pliskami - najprej cvili kot mucek, potem pa se stopnjuje, da kar usesa reze - ludnica, res. Vcasih je prava (z)op(e)rna pevka. lunica, sploh ne omenjaj tole s Pepelko ---- ravno zadnjic sem se zgrazala nad frendico, k je narobe napisala, potem pa - eto, se jaz. Hja, skenslaj odvecno crko, please, da ne bo neboglasnice kap, a prav? A million thanks. Pa za ne bo vs. nebo --- ta je klasicna, ja. auroraa, za malo Hano! Meni je to tko lustno ime, ej! Almera, jaz sem za miting v Lj, ce bo se kaksna prisla . Morda je datum res mal neprimeren, ker bo verjetno pred-Miklavzeva gneca. Hm ... a bi bil boljsi ponedeljek, 8. 12.? Naj punce povejo, meni je vseeno. populis, a je Lara potem spala tko kt se sika al je imela se kaksen rejverski izpad (tole sem se ful nasmejala, ceprav vem, da tebi pa nitislucajno ni blo smesno, k si bla zraven in se "borila" z malo migajoco in glasno pupiko). rebeca, za novicke o svakinji! In tudi julijka - odlicno! Enkratno planiranje! hd, pa je vas tud kaj zalilo na Primorskem? Ker to, kar smo videli po TV in kar beremo po netu in cajtngih, je pa noro. Kake vode. Dzizs. In cist unicene soline Kva je s tem vremenom, no? Shit, pa klimatske spremembe. Blacky, tocno tako - moj PDP je bil 17. 7. In ves, kaj mi je se ful v redu - k tko lepo pokomentiras nase poste, pa mal zaostajas za nami in potem se ob tvojih komentarjih vedno spomnim, o cem smo cebljale pred kaksnim dnevom, dvema, pa je tolk fajn ... ena taka obnova. , I like it! Keep up the good work, a prav? nanka, ena velika za Natko! netki, welcome to the club. Masina, zdaj pa lahko ze skor svojo cvekalnico odpremo: zimska, Nasara, netki & metuljcek. Itak, da mamo najbolj kulsko ime, ej In netki, da nisi tudi ti letnik 1977 (tko kt ostale 3)?????
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 3.12.2008 8:34:46 >